|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI
ana bidulko, i Ciebie dopadlo to paskudztwo
zdrowkaklion w ciazy niezdranosc to norma szkoda ze maz cie zlapac nie zdolal ![]() scio ![]() katunia szybko zlecialo, i na siebie tego nie wykorzystalam aaaa skorzysyalam z toalety na spokojnie obralam i ugotowalam ziemniaki na dzis, przejrzalam daroeane ubranka malej, posegregowalam, wstawilam pranie wiec prozaicznie nic ciekawego, ale posiedzuec tez posiedzialam ![]() dzis byla, ma spacerze, zaszlam do skarbowki i meeeeeeega kolejka z pitami juz :/ ludzie kasy nie maja to im sie spieszy zlozeie pita ze sprawdzeniem od razu. pobralam formularze, zaklinowalo mi sie kolo wozka miedzy drzwiami a progiem, i ciul z kolejki nawet nie pomogl a stal obok poracha Ci faceci :/zastanawiam sie jak wycenic ubranka, by wystawic na allegro - i nie mam pomyslu
|
|
|
|
#812 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI
kurcze. o mycie rąk dbam, ale faktycznie unikanie kontaktu to u mnie cienko
ech.... Oby mnie nie dorwało.Mąz pojechał do lekarza odebrać wyniki krwi....
|
|
|
|
#813 | |||
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
Cytat:
nie obraz sie .. ale ja bym jeszcze poczekala na slub znacie sie nie caly rok moze lepiej pomieszkacje dluzej ze soba .. takie moje zdanie Cytat:
dziekuje dziekuje jak tam sie autko sprawuje? ![]() Cytat:
![]() przed ta grypa .. chyba nie ma ratunku ![]() trzymam kciuki O jaa ale mam lenia nic mi sie nie chce .. musze zadzwonic do tesciow bo juz 2 tyg nie dzownilismy i jechac do sklepu po rzeczy na nalesniki dostalam @ i umieram
|
|
|
#814 |
|
Zakorzenienie
|
Zabciu trzymaj się i nie daj sie @
|
|
|
|
#815 |
|
Zakorzenienie
|
jakos daje rady pierwszy dzien zawsze najgorszy
|
|
#816 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#817 |
|
Zakorzenienie
|
ja to leze z okropnym bolem głowy , zaraz mi łeb rozsadzi. nawet apap nie pomógł
|
|
#818 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
szybko dzialacie gratulujeCytat:
ale chyba bede musiala isc prywatnie ;/Cytat:
A ja sie dzisiaj w pracy dowiedzialam ze mam jechac na 2 szkolenia w przyszlym tygodniu jade na caly tydzien do kalisza, a 1 tydzien kwietnia spedze w warszawie... najgorsze jest to ze do tego kalisza za bardzo nie da sie dojechac pkp... tzn da sie ale dlugo to trwa i z przesiadkami... i szef mi powiedzial zebym jechala autem.... tylko troche sie dygam bo nie bylam nigdy tak daleko sama samochodem ;/ (oczywiscie na paliwo dostane kase od szefa jesli sie zdecyduje... i teraz nie wiem)
|
||||
|
|
|
#819 |
|
Zakorzenienie
|
czesc kobitki!!!
witam po weekendzie z lepszym humorem. Babcia po operacji -obudziła się bez problemu, czuje się ok. Szwagier tez po operacji dziś- trwała wiele godzin ale wszytsko wskazuje na to, że się udała! kamień z serca! no i wczoraj te chrzciny gdzie byłam chrzestną, wszytsko się udało, mała grzeczniutka- zdjeca na nk...
|
|
|
|
#820 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#821 |
|
Zakorzenienie
|
Neska
Samba a on to pierwszy raz powiedział?? samochodem zawsze większy komfort jazdy ![]() Anika wspłczuję bólu głowy Mąz odebrał wyniki i wszystko wzorcowo w normach
|
|
|
|
#822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#823 |
|
Zakorzenienie
|
Madzi to super ze wyniki ok!!! ja muszę iść do gina, musimy się zmężem wziąć za siebie bo znów się nie udało
hmm ale stwierdziłam ze w sumie przez ostatnie 2-3 miesiace to słabo się staraliśmy ;/
|
|
|
|
#824 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#825 |
|
Zakorzenienie
|
Neska, Żabcia, Rosi dziękuję
Tak się cieszę, bo jak robił sobie rok temu to wcale takich dobrych nie miał Z wątrobą na zakaźnym wylądował i cholesterol, trójglicerydy miał powiększone. a teraz kompletnie wszystko w normach Więc kamień z serca. Teraz tylko stres przed czwartkiem bo mam tego ginekologa. Ostatnio mi się śniło, że mi tak ten mięśniak urósł, ze mi całą macicę usuwali Neska a wy długo się staracie?? |
|
|
|
#826 | |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie o to chodzi ze niestety sama jade... jada tez jeszcze 2 osoby ode mnie z biura ale kazda z nas jedzie w innym terminie, bo inaczej nie mialby kto pracowac....
Cytat:
![]() Jest ktoras z Was z Kalisza? |
|
|
|
|
#827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mile wskazane kciuki. Kompletnie nic na ten temat nie wiem, specjalnie nie czytam w necie co by się bardziej nie stresować Kasiaher gratuluje obrony na 5
|
|
|
|
|
#828 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwia to jak już wystawisz na allegro to podeślij mi linka do aukcji, może się na coś po Zu skuszę
Samba dasz radę z autem, kto jak kto, ale pm2009 dają radę ze wszystkim
|
|
#829 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#830 |
|
Zakorzenienie
|
MAdzia w lipcu przestalismy się zabezpieczać wiec gdzieś od sierpnia można powiedzieć..... Gin w październiku powiedziała ze spokojnie jesli do konca roku sie nie uda to na początku tego mamy przyjść.. a że z powodu zamieszania z TZ pracą i teraz te operacje w rodzinie troszkę odpuścilismy ale w tym miesiącu idę do lekarza. jutro dzwonię się umówić.
|
|
|
|
#831 |
|
Zakorzenienie
|
Baja trzymam kciuki za Twoją mamę. Moja mama ma 3 mięśniaki ale jeszcze nie trzeba ich operować bo nie rosną.
Rosi wiem, ze sobie przebimbałam. teraz tego żałuję ale czasu nie cofnę ech...Ale cykam się jak nie wiem co. Neska umów się, umów. |
|
|
|
#832 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu gratuluje piąteczki
wiedziałam ze dasz rade![]() Madzia super ze z mężulkiem wszystko ok teraz czekamy na twoje badanie ![]() a sen to tylko sen... nie przejjmuj się (to mowila ta o koszmarow porodowych) Bajuś trzymam kciukasy bedzie wszytsko dobrze ![]() a ja sobie pospałam... szwagier mnie obudził wizytą z kwiatuszkiem za jutro bo nie da rady przyjechac miło mi sie zrobiło ... w koncui glowa pomału przechodzi ale juz wziełam 2 apapy...
|
|
#833 |
|
Zakorzenienie
|
Anika generalnie staram się o tym nie myśleć, ale jak zacznę to mam jakieś czarne wizje ech... Miło ze strony szwagra
|
|
|
|
#834 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Ana - zdrowia życzę, jak masz infekcję wirusową to antybiotyk Ci nie pomoże a jeszcze osłabi organizm.
Kasia - gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! Współczuję kawy na laptopie. Cytat:
A na wesele jakbym miała drugi raz też bym sobie darowała zapraszanie pewnych osób, szkoda mojego czasu i nerwów. Zaprosiłabym więcej znajomych. Ktosia, Scio - niektórzy rodzice nie są wylewni, ale to nie znaczy że nas nie kochają, moja mama też taka jest, ja sama mam to po niej, ale to nie znaczy że mnie nie kocha czy ja jej. Cytat:
Cytat:
Żabcia - ale poimprezowaliście!!! Oj ciężko się potem wstaje, ciężko India - wklejam Ci stronkę z więzieniem, u góry można przełączyć na angielski: http://www.gevangenpoort.nl/
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2011-03-07 o 19:17 |
|||
|
|
|
#835 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#836 |
|
Zakorzenienie
|
oby, oby
To coś (bo nie było potwierdzenia, ze to mięśniak) miało rok temu wymiary 2,5x3 cm i było na tylnej ścianie macicy
|
|
|
|
#837 |
|
Zakorzenienie
|
no pociag ewentualnie, bo z busem to juz w ogole cienko... ;/ ale wymyslilam ze chyba powiem szefowi ze pojade autem (da mi kase na benzyne) a pojade pociagiem (zaplace sobie sama za bilet) a we wtorek albo srode tz do mnie dojedzie samochodem i wrocimy razem... o ile dam rade go przenocowac w hotelu... bo jeszcze nie wiem gdzie mnie ulokuja... tz ma jeszcze 3 dni zaleglego urlopu takze akurat by sobie wycieczke zrobil
|
|
|
|
#838 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia...trzymam kciuki za to "coś", wszystko będzie dobrze...nie mogę się jednak nadziwić że Ty to tak zostawiłaś na tak długo mimo że miałaś przyjść na kontrolę po pół roku. No bo nie okłamujmy się, ale to nie jest dziura w zębie że najwyżej się wyrwie. Jednak trzymam kciuki
|
|
#839 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny i nie udźwignęłam to właśnie wzięłam pierwszą tabletkę antybiotyku... cały dzień w łóżku umieram, a tempka za nic w świecie nie spada...
teraz niedawno się ubrałam, bo już mnie kości od leżenia bolą... i ledwo chodzę. Dlatego nadrabiam po części i przepraszam jeśli coś przeoczyłam, ale chyba ta gorączka wpływa mi też na oczy, bo mnie baaardzo pieką ![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Madzialenka12344321 mona_ja kliwia martucha84 baja_86 Gucia0987 dziękuję Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kasiu gratuluję 5 |
||||
|
|
|
#840 |
|
Zakorzenienie
|
Ana zdrówka!!!!!
![]() Kasia- dopiero doczytałam - gratulacjE!!!!!!!! oglądam sobie ubrania na all moze jakas tania bluzka się trafi D:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:53.

zdrowka
aaaa skorzysyalam z toalety na spokojnie
obralam i ugotowalam ziemniaki na dzis, przejrzalam daroeane ubranka malej, posegregowalam, wstawilam pranie
poracha Ci faceci :/

ech.... Oby mnie nie dorwało.
(zawsze chciałam mieć takie kręcone włoski
)

ale chyba bede musiala isc prywatnie ;/

teraz niedawno się ubrałam, bo już mnie kości od leżenia bolą... i ledwo chodzę. Dlatego nadrabiam po części i przepraszam jeśli coś przeoczyłam, ale chyba ta gorączka wpływa mi też na oczy, bo mnie baaardzo pieką