Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.6 - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-07, 18:08   #3631
Filozofka888
Zadomowienie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.6

Cytat:
Napisane przez cynnamon Pokaż wiadomość
oj tam nie ma
tatę można urabiać, brata, kuzyna, wujka, kolegę
Akurat wyżej wymienieni się nie nadają do urabiania, taka rodzina
Kandydatów nie brakuje, ale kogo nie poznam to jakiś wariat
Filozofka888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 18:25   #3632
veryluckystar
Wtajemniczenie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.6

Dostałam ananasa!!! Jest boski, najpiękniejszy srebrny beads!!!!!

Magi, dzięki

Fotki tragedia bo wiadomo pora dnia, zrobię później lepsze.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_6582.jpg (39,9 KB, 94 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_6580.jpg (41,3 KB, 71 załadowań)
veryluckystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 18:46   #3633
Miramar
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ania_trojaczki Pokaż wiadomość
witam

ja jeszcze w sobotę kupiłam sobie jeżyka w starej cenie
będę go nosić na skórce trollowej jest tak słodki że nie mogłam się oprzeć

a teraz to ja już chce TYLKO zegarek no i może plażę jak się naprawdę plażowa zdarzy kurcze i jeszcze to serduszko które myszka pokazała .... o rety

ale najpierw ZEGAREK kupię go sobie na dzień matki

Ja cały czas mówiłam, że jeżyk jest najpiękniejszy i na dodatek super wyważony, więc nie pokazuje łapek. Martwi mnie, że od piątku "zachorowałam" na srebrnego beadsa pandory, ale nie napiszę jakiego, aby innych nie kusić
Miramar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 18:46   #3634
paulina95
Wtajemniczenie

Witam wariatki Coś jakoś w miarę cicho tu dzisiaj, aż dziwne

nina90, bucik super

Filozofka888, śliczna Pandorka A murano to już w ogóle, też się na nie czaję Ja bym dodała chyba coś z fioletem tam, np. wymienione przez Ciebie trójkąty

VLS, fajny ten ananas Aczkolwiek nie chciałabym go mieć na swojej bransoletce A Trolle jak zwykle cudne

Miramar, napisz na jakiego chorujesz, bo ja nie wiem, jakiego sobie teraz wymyślić W sumie powinnam kupić klipsy teraz, no ale sama już nie wiem

Idę pogadać z bratem, może mi się uda go na coś naciągnąć Pandorowego Bo jakoś charmsy mi przeszły zupełnie, mimo to, że chcę ich jeszcze dużo, to jakoś nie nosze swojej bransoletki już chyba od miesiąca Sama nie wiem czemu, chyba mam takie coś, jak VLS

A tak w ogóle, to dzisiaj doznałam lekkiego szoku po tym, jak moja nauczycielka od matematyki zaczepiła mnie i zaczęła komentować moją Pandorę Nawet wiedziała, ile kosztuje bransoletka i korale I się tak nimi zachwycała, że myślałam, że padnę, a najlepsze było to, że na murano mówiła, uwaga uwaga: kolorowe kulkiI stwierdziła, że jak będę miała pełną bransoletkę, to nie będę mogła pisać, bo mi będzie przeszkadzać

paulina95 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 18:48   #3635
Miramar
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez veryluckystar Pokaż wiadomość

Magi, dzięki

Fajny ten ananas, jakoś nie widziałam go nigdy na żywo, a tu jeszcze w sąsiedztwie innych korali, godny kawał owoca
Stary 2011-03-07, 18:51   #3636
heyday
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Miramar Pokaż wiadomość
\ "zachorowałam" na srebrnego beadsa pandory, ale nie napiszę jakiego, aby innych nie kusić
A co tam napisz
ja choruję na bezludną wyspę ale jak oglądałam w Arkadach to morze było granatowe a ja chcę takie błękitne jak w necie i katalogu

https://wizaz.pl/akcje/pantene/wygraj-metamorfoze-z-pantene-na-antenie-tvn/profil.php?pid=626660

Dziękuję Wszystkim za oceny te wysokie i niskie

heyday jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 18:53   #3637
nina90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paulina95 Pokaż wiadomość
Witam wariatki Coś jakoś w miarę cicho tu dzisiaj, aż dziwne

nina90, bucik super

Filozofka888, śliczna Pandorka A murano to już w ogóle, też się na nie czaję Ja bym dodała chyba coś z fioletem tam, np. wymienione przez Ciebie trójkąty

VLS, fajny ten ananas Aczkolwiek nie chciałabym go mieć na swojej bransoletce A Trolle jak zwykle cudne

Miramar, napisz na jakiego chorujesz, bo ja nie wiem, jakiego sobie teraz wymyślić W sumie powinnam kupić klipsy teraz, no ale sama już nie wiem

Idę pogadać z bratem, może mi się uda go na coś naciągnąć Pandorowego Bo jakoś charmsy mi przeszły zupełnie, mimo to, że chcę ich jeszcze dużo, to jakoś nie nosze swojej bransoletki już chyba od miesiąca Sama nie wiem czemu, chyba mam takie coś, jak VLS

A tak w ogóle, to dzisiaj doznałam lekkiego szoku po tym, jak moja nauczycielka od matematyki zaczepiła mnie i zaczęła komentować moją Pandorę Nawet wiedziała, ile kosztuje bransoletka i korale I się tak nimi zachwycała, że myślałam, że padnę, a najlepsze było to, że na murano mówiła, uwaga uwaga: kolorowe kulkiI stwierdziła, że jak będę miała pełną bransoletkę, to nie będę mogła pisać, bo mi będzie przeszkadzać
dzięki
Hehehe nie będziesz mogła pisać bo będzie przeszkadzać, ale wymyśliła! zazdrośnica
A za opuszczenie charmsików należą się ostre baty

charmsy
trollbeads

<----
nina90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 18:54   #3638
Miramar
Rozeznanie

Cytat:
Laski żyjecie? Czy urabiacie TŻ-ów na nowe koraliki z okazji dnia kobiet?

Nie muszę nawet urabiać, mój ojczulek jak co roku w przeddzień święta zadzwonił z życzeniami i pytaniem gdzie ma podrzucić kopertę z tradycyjnym "tulipankiem" w środku .
Od TŻ będzie pewnie prawdziwy tulipanek, bo jesteśmy na lekkim, finansowym odwyku
Stary 2011-03-07, 18:59   #3639
martinia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jolta Pokaż wiadomość
dziewczyny, o co chodzi z tymi klipsami?
Cytat:
Napisane przez Filozofka888 Pokaż wiadomość
Klipsy to właśnie te dwa korale za kryształowymi, powodują, że inne koraliki się nie przesuną poza ten klips, więc wtedy zawieszki nie jeżdżą po całej bransoletce.
dodam jeszcze, że podobno powodują mniejsze uelastycznienie bransoletki ja swoje noszę od początku i faktycznie mam ją nadal dość sztywną, ale nie wiem czy to na prawdę ich zasługa...

Cytat:
też go mam... fajny jest a ten Twój zestaw bardzo przypomina mój wymarzony wakacyjny (brak mi jeszcze walizeczki)
martinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 18:59   #3640
paulina95
Wtajemniczenie

Ninko, nie ja będę przeszkadzać, tylko korale mi będą przeszkadzać A zazdrościć to mi na pewno zazdrości, bo kiedyś nosiła jakieś podróby charmsów, a jak zobaczyła moje z Apartu, to przestałą nosić swoje Ale ona uwielbia wszelkie błyskotki, czasami się poobwiesza jak choinka

A za charmsy nie bij, na pewno do nich wrócę, ale póki co mi się przejadły, więc muszę od nich odpocząć

Eee, mój brat stwierdził, że Pandorowy piesek wygląda jak świnka... A ja chciałam, żeby mi go kupił... No nic, jeszcze jutro go będę namawiać, może na coś innego się zgodzi

Stary 2011-03-07, 19:05   #3641
cynnamon
Zadomowienie

Cytat:
Ninko, nie ja będę przeszkadzać, tylko korale mi będą przeszkadzać A zazdrościć to mi na pewno zazdrości, bo kiedyś nosiła jakieś podróby charmsów, a jak zobaczyła moje z Apartu, to przestałą nosić swoje Ale ona uwielbia wszelkie błyskotki, czasami się poobwiesza jak choinka

A za charmsy nie bij, na pewno do nich wrócę, ale póki co mi się przejadły, więc muszę od nich odpocząć

Eee, mój brat stwierdził, że Pandorowy piesek wygląda jak świnka... A ja chciałam, żeby mi go kupił... No nic, jeszcze jutro go będę namawiać, może na coś innego się zgodzi
Paulina to niech brat kupi Ci świnkę, ważne, że ty wiesz, że świnka to piesek

cynnamon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 19:08   #3642
paulina95
Wtajemniczenie

Cytat:
Paulina to niech brat kupi Ci świnkę, ważne, że ty wiesz, że świnka to piesek
No tak mu powiedziałam, ale zwinął się do swojego domu i nie dał mi odpowiedzi... Już ja sobie z nim jutro porozmawiam

Stary 2011-03-07, 19:15   #3643
bibal78
Raczkowanie

Witam ponownie!
Dzisiaj napisałam do salonu Yes w Bydgoszczy o promocje i nową kolekcję i tak mi odpisali "Promocja z kolekcji Pandora będzie 26.05(Dzień Matki), a nowości powinny dotrzeć do nas za ok 2 miesiące" To co mam robić przez te 2 miesiące Właśnie zaczęłam zastanawiać się nad inwestycją w trolle
bibal78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 19:17   #3644
paulina95
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bibal78 Pokaż wiadomość
Witam ponownie!
Dzisiaj napisałam do salonu Yes w Bydgoszczy o promocje i nową kolekcję i tak mi odpisali "Promocja z kolekcji Pandora będzie 26.05(Dzień Matki), a nowości powinny dotrzeć do nas za ok 2 miesiące" To co mam robić przez te 2 miesiące Właśnie zaczęłam zastanawiać się nad inwestycją w trolle
Ale kicha... No ale dobrze, że przynajmniej Ci napisali, że jakaś promocja będzie
A co do Trolli, to powiem (napiszę) tylko trzy słowa:
KUP KUP KUP

Stary 2011-03-07, 19:21   #3645
bibal78
Raczkowanie

Cytat:
Ale kicha... No ale dobrze, że przynajmniej Ci napisali, że jakaś promocja będzie
A co do Trolli, to powiem (napiszę) tylko trzy słowa:
KUP KUP KUP
Tak tylko z trollami mam jeden problem! albo kupię w internecie(i nie będę mieć wpływu na to co dostanę) albo poczekam do długiego weekendu w maju kiedy pp będę w Warszawie! I tak muszę czekać
Stary 2011-03-07, 19:24   #3646
veryluckystar
Wtajemniczenie

To mam całe dwa tygodnie na uzbieranie sporej sumki na promocję budę i lotkę. Buda przechodzi mi, ale lotka nie.

A ananas jest prześliczny, dzięki Martini go zauważyłam, inaczej ominąłby mnie taki koral

A co chodzi z tą bezludną wyspą? To jakiś koralik?

Aaaa już widzę, ta palma... Do ananasa, walizeczki i muszelki jak ulał

Edytowane przez veryluckystar
Czas edycji: 2011-03-07 o 19:25
Stary 2011-03-07, 19:26   #3647
Filozofka888
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martinia Pokaż wiadomość
dodam jeszcze, że podobno powodują mniejsze uelastycznienie bransoletki ja swoje noszę od początku i faktycznie mam ją nadal dość sztywną, ale nie wiem czy to na prawdę ich zasługa...

też go mam... fajny jest a ten Twój zestaw bardzo przypomina mój wymarzony wakacyjny (brak mi jeszcze walizeczki)
Może faktycznie coś w tym być, że powoduje mniejsze uelastycznienie, oby
Filozofka888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 19:27   #3648
zffazoffana
Zakorzenienie

eee ja żyje
kurcze dziewczyny ostatnio nawet nie mam was czasu normalnie nadrobić, tylko podglądam te cuda

[reebok_c]210508[/reebok_c]
bardzo proszę o kliki
zffazoffana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 19:28   #3649
paulina95
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak tylko z trollami mam jeden problem! albo kupię w internecie(i nie będę mieć wpływu na to co dostanę) albo poczekam do długiego weekendu w maju kiedy pp będę w Warszawie! I tak muszę czekać
Dasz radę, ja na Trolle już czekam jakieś pół roku, ale ciągle nie mogę się przybrać, żeby je kupić Wydaje mi się, że będzie z nimi tak jak z Pandorą, decyzja raczej spontaniczna, bo zawsze jak coś zaplanuję, to nie wychodzi
Ja żeby kupić Trolle też muszę jechać do Warszawy, tak samo jest z Pandorą czy charmsami z Apartu czy Yes'a, bo w moim wsio-mieście nie potrafią otworzyć normalnego salonu jubilerskiego Chociaż może to i lepiej, bo wtedy musiałabym chyba w takim salonie mieszkać
Zresztą po Trolle będę musiała się wybrać do Wola Parku, bo ten stojaczek w Promenadzie to jakaś porażka jest... Same malutkie egzemplarze tam mają, jedyny ładny Troll (mówię o murano) jaki tam widziałam to czarny diamentowy, a reszta pewnie poniżej 2 gram wagi...

Stary 2011-03-07, 19:33   #3650
bibal78
Raczkowanie

Cytat:
Dasz radę, ja na Trolle już czekam jakieś pół roku, ale ciągle nie mogę się przybrać, żeby je kupić Wydaje mi się, że będzie z nimi tak jak z Pandorą, decyzja raczej spontaniczna, bo zawsze jak coś zaplanuję, to nie wychodzi
Ja żeby kupić Trolle też muszę jechać do Warszawy, tak samo jest z Pandorą czy charmsami z Apartu czy Yes'a, bo w moim wsio-mieście nie potrafią otworzyć normalnego salonu jubilerskiego Chociaż może to i lepiej, bo wtedy musiałabym chyba w takim salonie mieszkać
Zresztą po Trolle będę musiała się wybrać do Wola Parku, bo ten stojaczek w Promenadzie to jakaś porażka jest... Same malutkie egzemplarze tam mają, jedyny ładny Troll (mówię o murano) jaki tam widziałam to czarny diamentowy, a reszta pewnie poniżej 2 gram wagi...
Dzięki za info , a jak już się zdecyduję na te trolle to będę wiedziała gdzie uderzyć
Stary 2011-03-07, 19:40   #3651
Ariada
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja zamawiałam z internetu i bałam się trochę też, że nie będę miała żadnego wpływu na to jakie koraliki mi wybiorą, ale w formularzu poprosiłam o murano w określonej wadze i takie dostałam także miło mnie zaskoczyli

Cytat:
Fajna nauczycielka Pamiętam, że w gimnazjum i liceum też miałam takie, co zwracały uwagę na różne świecidełka, ubrania, buty, itd., a teraz na studiach to ledwo nas prowadzący zauważają nie wspominając o tym co nosimy na nadgarstkach:brzy dal:

Cytat:
Uwielbiam Twoje kompozycje w ogóle chciałabym zobaczyć kiedys u Ciebie propozycję całej zapełnionej bransoletki

A ja ogarnęłam swoje konto z rachunkami i wszystkimi innymi opłatami i niestety nie starczy ani na bazę do charmsów, ani nawet na jednego smutnego charmsika jeśli chcę jeść nie mówiąc o tym, że nie mam już nawet nadziei na koralika od TŻta z okazji dnia kobiet tak słabo stoimy z kasą, a oszczędności już nie powinniśmy ruszać, więc nie mogę mieć pretensji o to

Edytowane przez Ariada
Czas edycji: 2011-03-07 o 19:42
Ariada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 19:41   #3652
paulina95
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięki za info , a jak już się zdecyduję na te trolle to będę wiedziała gdzie uderzyć
Nie ma za co Stoisko Trolli jest jeszcze w Reducie i ostatnio była informacja, że ma być też w Targówku, ale nie wiem, czy w końcu jest, czy nie ma Dziewczyny kupują Trolle w sumie tylko w Wola Parku. No a ta gablotka w Promenadzie to tak jak pisałam, stoi, bo stoi i nic więcej, Jak ostatnio poszłam tam obejrzeć nową kolekcję, to zobaczyłam tylko gablotkę, w której były te same korale, co miesiąc temu, a nowej kolekcji nie było wcale, mimo to, że na każdym innym Trollowisku już dawno była...

Ariada, nauczycielka fajna tylko pod względem biżuterii, bo tak ogólnie to nikt jej nie lubi A jak już masz paznokcie pomalowane, to lepiej się przed nią schować, bo od razu zauważy i zapyta, czy chcę mieć zachowanie obniżone No i jeszcze nie potrafi wcale wytłumaczyć niczego z matmy i lubi nas wyzywać od różnych wariatów i innych ,ale to już taki typ człowieka

Edytowane przez paulina95
Czas edycji: 2011-03-07 o 19:43
Stary 2011-03-07, 19:45   #3653
Ariada
Wtajemniczenie

Paulina a wiec to taki typ nie znosiłam tego czepialstwa o paznokcie i ubiór. Jakby miało to jakiś wpływ na to jak się uczymy...
Stary 2011-03-07, 19:47   #3654
veryluckystar
Wtajemniczenie

Dzięki Ariada.

Zobaczysz, bo w przeciągu najbliższych kilku miesięcy mam zamiar nabyć większą branso Trollową i Pandorową, aby móc nosić wypełnioną. Ale to muszę odpocząć trochę od koralików. Przypuszczam, że jak przez 2 miesięcy nie kupię żadnego korala to mnóstwo kasy mi się pojawi i będę mogła zaszaleć w maju
Stary 2011-03-07, 19:48   #3655
paulina95
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ariada Pokaż wiadomość
Paulina a wiec to taki typ nie znosiłam tego czepialstwa o paznokcie i ubiór. Jakby miało to jakiś wpływ na to jak się uczymy...
No dokładnie... O ubranie na szczęście się nie czepia, ale pomalowane paznokcie jej bardzo przeszkadzają, co mnie trochę denerwuje, bo ogólnie nie lubię jak nie mam pomalowanych paznokci, no ale że siedzę u niej na lekcji w pierwszej ławce, to muszę się jakoś powstrzymywać od malowania... W ogóle to dziwny człowiek jest, raz się ciągle wydziera, a na drugi dzień jest miła jakby nic się nie stało

Stary 2011-03-07, 19:49   #3656
Figa
Raczkowanie

Ja dzisiaj byłam w Reducie na Trollowisku i na prawdę chciałam tam zostawić trochę kasy, tylko że nie było na co
Wszystkie murano, które mi się podobają były wielkości ziarnka grochu
(czyt. poniżej 2 g) komplenie nie pasujące do tych, które posiadam,
sreberka też wyglądały jak opiłki.
Przygarnęłam w końcu szczęśliwego smoka i pojechałam do pracy
Charmsy 6 szt.
Figa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 19:50   #3657
veryluckystar
Wtajemniczenie

Nawet Frencha nie możecie mieć? Ja mam Frencha od 7 klasy podstawówki (tak, tak za moich czasów było 8 klas).

Szczęśliwy smok na pewno nie jest na ziarenko. Jest enormous. Koniecznie pokaż swoją kompozycję
Stary 2011-03-07, 19:54   #3658
Ariada
Wtajemniczenie

VLS to ja sobie kupiłam bransoletkę z 3cm zapasem i lata mi jak szalona na nadgarstku,a przy stanie mojego konta to będzie ok dopiero za rok no chyba, że TŻ znajdzie sobie pracę i odkryje w sobie chęci do robienia mi częstszych prezentówco raczej się nie spełni, bo mój TŻ jest bardzo oszczędny w prezentach(u niego w domu daje się prezenty tylko na gwiazdkę), a w dodatku lubi robić oszczędności

Paulina to u mnie paznokci się strasznie czepiała nauczycielka z gimnazjum, która uczyła geografii i też miała swoje humorki tak, że ciężko było ją zrozumieć

W ogóle to miałam nadzieję, że listonosz przyniesie mi moje zamówienie z chico, ale niestety nie było go dziś. Może zrobi mi prezent na dzień kobiet?
Stary 2011-03-07, 19:54   #3659
paulina95
Wtajemniczenie

Cytat:
Nawet Frencha nie możecie mieć? Ja mam Frencha od 7 klasy podstawówki (tak, tak za moich czasów było 8 klas).

Szczęśliwy smok na pewno nie jest na ziarenko. Jest enormous. Koniecznie pokaż swoją kompozycję
French jeszcze ujdzie, ale jak kiedyś miałam na szaro pomalowane, to wypaliła do mnie z tekstem: A co kicia, chcesz mieć gorszą ocenę ze sprawowania? No co jej odpowiedziałam, że nie miałam zmywacza w domu, więc jakoś ominęła temat. Ale mam koleżanki, które malują paznokcie na czerwono, więc jak ona tylko zobaczy, to też się robi czerwona
Frencha robiłam sobie całą drugą klasę praktycznie, ale już nie mogę na niego patrzeć, bo mi się przejadł Więc zostają mi tylko odżywki i lakiery cieliste No ale od czerwca już będę miała luzik, potem w liceum wyczuję sytuację i mam nadzieję, że tam już nie będą tak strasznie na to zwracać uwagi

Ariada, moja od geografii też się czepia jak zobaczy pomalowane paznokcie. Ostatnio się uczepiła jednej koleżanki i ciągle jej zwraca uwagę, jak ta założy spódnice czy koronkową bluzkę... Nie wiem co jej się stało, kiedyś nie przywiązywała do tego uwagi

Edytowane przez paulina95
Czas edycji: 2011-03-07 o 19:56
Stary 2011-03-07, 19:54   #3660
jolta
Zadomowienie

Cytat:
a w Promenadzie to w ktorym to miejscu? musze sobie poogladac na zywo i w spokoju.

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości