|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.II
a obraczki juz pokazywalam
ale chetnie zalacze raz jeszcze, obraczki tez troche inne.... ale cała jao dziwo ze wynalazl je moj konserwatywny TZ a w srodku mamy napis: 06.08.2011 bądź grzeczna/y.... |
|
|
|
#3362 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
choć ja do ślubu postawię na coś delikatniejszego ![]() Cytat:
![]() no przemyśleć trzeba te karteczki, ale z drugiej strony to efekt komiczny też jest fajny w tej zabawie
|
||
|
|
|
#3363 |
|
Raczkowanie
|
ja zdecydowalam sie swiadomie na taka "pokaźną" ponieważ mam suknie z zupelnie gladkiego materialu,bez koronek,szyfonow,perelek czy kamieni...
Edytowane przez Goyya Czas edycji: 2011-03-07 o 17:52 |
|
|
|
#3364 | |
|
Zakorzenienie
|
oooo to super, musze powiedziec TZ
![]() A w jakiej cenie mniej wiecej są garniaki? Cytat:
|
|
|
|
|
#3365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tego co wiem to jeszcze kilka dni jest promocja, a normalnie garniaki za 600 zł |
|
|
|
|
#3366 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jaki masz pomysl na fryzurke? Cytat:
I fakt, wiekszosc gosci lubi zabawy zachecajace do wyjscia na parkiet ![]() Cytat:
![]() W zabobony nie wierze, bo jest tego tyle, ze ciezko byloby zorganizowac slub czy ubrac sie zeby czegos wbrew przesadom nie zrobic Cytat:
![]() List Italianos tez byl. Usmialismy sie do lez. Cytat:
za obraczki. Ciesze sie, ze pasuja.A dekoracja na samochod przefajna. Jeszcze takiej nie spotkalam. Super ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3367 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam cały artykuł A4 takich przesądów, w książeczce z reklamami, które dawali na targach w Krośnie. Ale fakt faktem, jakby się chciało to wszystko przestrzegać, to by trzeba było nad każdym krokiem do ołtarza myśleć... ![]() Cytat:
) to bym się mocno zastanawiała, czy czegoś takiego nie uszyć ![]() gratuluję obrączek co do rozmiaru - też się bałam, że pan jubiler za małą miarę zdjął (pierścionek zaręczynowy mam 11, a obrączkę 9,5), ale jest idealnie.Cytat:
![]() Ja widziałam na weselu taką zabawę, że panowie wkładali puste butelki po oranżadzie w rozporek, tak żeby wystawała szyjka, a później dziewczyny miały ustami do tych butelek nalać wody ze szklanek, które mieli w ręce. A na koniec panowie mieli bez użycia rąk wylać całą tą wodę z powrotem do szklanek. Chyba nie muszę mówić, jak żenująco to wszystko wyglądało. Aż dziwi mnie, że znalazło się tyle chętnych do zabawy... ![]() Cytat:
U nas zabawy na pieniądze raczej nie są popularne. Boję się, że zostałyby odebrane jako wyłudzanie albo coś, a nie potrzebuję tych paru groszy w zamian za nerwy i obgadywanie. A fakt faktem, zabawy zmuszające gości do wyjścia na parkiet są bardzo popularne. Nie boję się, że u mnie chętnych nie będzie, bo mam dość duże i rozrywkowe grono znajomych
|
||||
|
|
|
#3368 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam pierwszą przymiarkę dopiero końcem lipca. Czy to dziwne?
![]() Goyya super ta dekroacja I obrączki też ładne![]() Co do zabaw na weselu to ja nie lubię tych zboczonych. Fajny jest ten test na zgodność,że młodzi siedzą plecami do siebie i mają karteczki "Ja","On","Ona" Jeszcze byłam na weselu gdzie do zabawy wzięto samych facetów,mieli się dobierać w pary i był "Taniec z gwiazdami"-mieli tańczyć dane style taneczne.Oczywiście nic nie umieli,ale smiechu było co niemiara![]() Gwiazdeczko co do fryzury to chciałabym pofalowane/pokręcone (fryzjerka powiedziała,że to czy skręci je bardziej czy mniej zależy od warunków atmosferycznych) i upięte na bok. Załączę zdjęcia ![]() A co do podziękowań dla Rodziców to my nakręcimy z Naszymi kamerzystami i zostanie to wyświetlone na weselu. |
|
|
|
#3369 |
|
Zadomowienie
|
Butterfly myślę o podobnej fryzurze
ale to będę zastanawiała się jeszcze z fryzjerką na próbnej tylko muszę ją umówić w miarę wcześnie, bo od fryzury zależy czy będzie welon czy same kwiaty
|
|
|
|
#3370 |
|
Zadomowienie
|
gwiazdeczka, ja bym się nie zdecydowała na taką zabawę z pieniędzmi, ale jeśli w Twojej okolicy to normalne, popularne to co innego, nie będzie chyba problemu, jeśli zrobicie
![]() paula, ta zabawa (jeśli jeszcze można ją tak nazwać) z butelkami w rozporku to mnie po prostu rozwaliła... Dla mnie byłoby to poniżające. Podejrzewam, że większość gości nie była trzeźwa i kiedy obejrzy siebie na filmie to będzie wstyd (bo ja bym się tak czuła, mimo że nie jestem jakąś cnotką ) Baaaardzo żenujące to musiało być. Widziałam kiedyś coś podobnego, ale nie aż takiego. butterfly, podoba mi się ten test na zgodność i się właśnie nad nim zaczęłam zastanawiać jusztyska i butterfly, też mi się marzy podobna fryzurka, ale chyba mam za cienkie włosy do niej, tak myślę. Poza tym mam zdobną suknię i boję się, że jak dam włosy na bok to będzie już za wiele się działo. Z resztą zobaczę, co mi fryzjerka poradzi Chyba upnę nad karkiem, bo miałam tak kiedyś i się świetnie czułam. Jak znajdę zdjęcie to wstawię
|
#3371 |
|
Zadomowienie
|
thea ja też mam cienkie włosy w dodatku są niepoddatne i z natury proste, ale na weselu u przyjaciółki we wrzesniu miałam skrecone włosy na prostownicy i spięte na bok i trzymało się to do rana
fakt, lakieru była tona i myślę żeby na ślub też coś podobnie sobie spiąć ale włosy będą już o rok dłuższe
Edytowane przez jusztyska Czas edycji: 2011-03-07 o 20:56 |
|
|
|
#3372 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w załączniku wrzucam podobną ![]() A ja Wam też ciekawą zabawę napiszę, taką jaką mój zespół mi proponuje ![]() Zabawa dla hazardzistów![]() Zabawa polega na tym, ze prowadzący proponuje dwóm chętnym grę o 100zł. Stawia na środku sali krzesło, na krześle kładzie banknot i na próbę mają go przedmuchać w tym samym momencie na stronę przeciwnika. Kto przedmucha, banknot jego. Ale jak wspomniałem to była próba i dopiero teraz mogą wygrać te pieniądze, teraz zawiązuje się im oczy i gdy klęczą znowu przed krzesłem gotowi do dmuchania, zabiera się banknot i stawia talerz z mąką. Na hasło start dmuchają co sił nie wiedząc, że są juz cali w mące.
|
|
#3373 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z moimi włosami naprawdę ciężko jest coś zrobić. Wklejam zdjęcia, nie bardzo widać niestety, bo nie pomyślałam, żeby zdjęcie od tyłu robić No ale może chociaż troszkę będzie widać jak wysoko to jest upięte i w jaki sposób
|
|
#3374 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wrzucam fotki wspomnianej wczesniej fryzury byłam pod wrażeniem trwałości zwłaszcza, ze całe czesanie trwało 35 minut :P
|
|
|
|
|
#3375 |
|
Zakorzenienie
|
A ja też mam cienkie włosy,ale będą te clipy więc nie martwię się specjalnie.Nie znoszę koczków i nic tego nie zmieni
Na jednym weselu zrobili mi coś w tym stylu z włosów do ramion i dobrze się czułam.A ponieważ swoich nigdy nie zapuszczę dłuższych,to sobie dopnę i tyle![]() Co do welonu to i tak chcę mieć 3 metrowy i obszyty koronką,a po tej stronie,gdzie tych włosów nie będzie ( ) będę mieć ze 3 storczyki tajlandzkie. One są malutkie,także luzik.W welonie będę na ślubie, pierwszym tańcu i tej mini-sesji,a po sesji zdejmę Mój luby zażyczył sobie,żebym już potem na weselu nie miała żadnego welonu,nawet krótszego![]() Jusztyska super fryzurka
Edytowane przez butterfly20 Czas edycji: 2011-03-07 o 21:26 |
|
|
|
#3376 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój TŻ chciałby mnie na pewno w takiej zobaczyć Mnie też się bardzo podoba, ale oprócz tych cienkich włosów mam drugi problem- sukienkę. tak jak pisałam, wydaje mi się, że mogłoby być za dużo- falbanki, koraliki, loczki i biżuteria Zdecydowanie za wiele jak dla mnie
|
|
#3377 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mój TŻ to w ogóle uważa, że welon zbędny :P i w sumie może faktycznie kupie sobie jakiś ładny kwiat i upnę go ![]() co do koków, to ja wyglądam jak ulizana mysz w kokach:P Cytat:
![]() A możesz wrzucić jeszcze zdjęcie sukni, bo jakoś nie kojarzę teraz ![]() Właśnie zrobiłam sobie listę przebojów z potencjalnej listy piosenek pierwszotańcowych :P |
||
|
|
|
#3378 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tyle tu tych sukienek, że nie sposób zapamiętać, która do kogo należy Twojej też nie kojarzę szczerze mówiąc, więc jeśli masz pod ręką zdjęcie to chetnie bym zobaczyła A jakie piosenki bierzesz pod uwagę ?
|
|
#3379 |
|
Zadomowienie
|
Thea piękna suknia!
Moja też będzie ecru ![]() Nasza lista piosenek, ostatnio wyszło, że będzie to polska piosenka (no ale zobaczymy jeszcze...:P): 1. Czerwone Gitary - Słowo jedyne ty 2. Seweryn Krajewski - miętowe pocałunki 3. J.Zagdańska - Rękawiczki 4. Krawczyk - Za tobą pójdę jak na bal 5. Iwan Komarenko - Biała suknia 6. Magiczne słowa 7. Anna Jantar &B.Mec - Pozwolił nam los 8. Eleni - Tylko w twoich dłoniach 9.Kindla - Z kims takim jak ty 10. czerwone gitary - senny szept |
|
|
|
#3380 |
|
Zadomowienie
|
a to moja kiecuszka
welon i bizu nie moje:P
|
|
|
|
#3381 |
|
Zadomowienie
|
jusztyska suknia śliczna ! Widziałam już, ale nie pamiętałam, że to Twoja
Uwielbiam "Miętowe pocałunki", "Pozwolił nam los" ,"Słowo jedyne Ty" ![]() W ogóle uwielbiam Annę Jantar i Krajewskiego i nie zabraknie ich muzyki na moim filmie z wesela Myślę jeszcze nad Niemenem "Klęcząc przed Tobą", ale mój TŻ się krzywi na wszystkie trochę starsze piosenki
|
#3382 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no ale do czegos zatanczyc trzeba, a takie piosenki są świetne do tańczenia ![]() Zwłaszcza, że mój TŻ zastrzegł sobie, że żadnego walca ![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Miętowe pocałunki to moja ulubiona i wymarzona na 1 taniec, ale mój Książe z bajki uważa, że za wolna:P |
|
|
|
|
#3383 |
|
Zakorzenienie
|
Jusztyska,Thea śliczne macie te sukienki
Mój nie miał nic przeciwko welonowi do Kościoła dopóki nie usłyszał ceny. I już były teksty,że tyle kasy na to pójdzie a będę go miała "na sobie" jakieś 3 godziny. Zapytałam go,czy chce pogrążyć moje marzenia i wtedy się opamiętał
|
|
|
|
#3384 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Twoja też b. ładna Cytat:
|
|||
|
|
|
#3385 | |
|
Zadomowienie
|
Witam serdecznie
Z chęcią dopiszę się do wątku ![]() / informacje o Naszym ślubie w linku - sala, suknia, coś o nas/ ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
|
|
#3386 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej. Wszystkiego najlepszego Kobietki
Cytat:
![]() Ale to z butelkami masakra.Cytat:
Fryzurki bardzo fajne ![]() I wyglada na to, ze wiekszosc sierpnioweczek bedzie miala podobna fryzurke hehe. Ja tez dolacze Pozniej powklejam jakie mam zapisane.Cytat:
![]() Cytat:
Ja za zadne skarby swiata nie uczesze sie w zadnego koka. Wogole mi spiete wlosy nie pasuja. Z wyjatkiem kucyka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3387 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3388 |
|
Zadomowienie
|
Z fryzurą to trzeba wiedzieć w czym się dobrze czuje no i na jakie uczesanie włosy pozwalają
![]() Witaj ardillka za 2 godz jadę do rodziców ![]() trzymajcie jutro za mnie kciuki jak się uda to powiem Wam za co, a jak się nie uda, to też sobie ponarzekam...
|
|
|
|
#3389 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- pochwale sie, w sobote bierzemy złoto i idziemy za obraczkami a potem za welonem
|
|||
|
|
|
#3390 |
|
Raczkowanie
|
ja tez jestem inna i bede miec koczka... to z winy włosów,za krotkie na takie luzne upiecie pokreconych na jeden bok-tak mi sie podoba ale nic z tego....
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:09.

ale chetnie zalacze raz jeszcze, obraczki tez troche inne.... ale cała ja

choć ja do ślubu postawię na coś delikatniejszego 

za obraczki. Ciesze sie, ze pasuja.
) to bym się mocno zastanawiała, czy czegoś takiego nie uszyć

Z moimi włosami naprawdę ciężko jest coś zrobić. Wklejam zdjęcia, nie bardzo widać niestety, bo nie pomyślałam, żeby zdjęcie od tyłu robić 
masakra.