|
|
#2491 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]
Cytat:
Ogólnie ciężko mi zrozumieć jak piszecie, że faceci tak nagle ni z tego ni z owego rzucili i nie kochają, to chyba zawsze jest jakiś proces, że coś przestaje grać... Mój ex widział jak mnie traci już od dawna i nie zmobilizowało go to na tyle, żeby coś zmieniać. Jedynie w krytycznych sytuacjach (szpital), ale i wtedy musiał coś takiego odwalić, że witki opadały ![]()
Edytowane przez solideja Czas edycji: 2011-03-07 o 20:35 |
|
|
|
|
#2492 | ||||||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Widzisz jak działa, możesz przewidzieć jego kolejny ruch i przygotować się. Nie daj się.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie powiedział, że się Ciebie brzydzi i nie ma w nim żadnych uczuć do Ciebie...Nie rozkminiaj tego teraz - jak nadejdzie taki czas, to wsłuchaj się w siebie. Teraz to nie ma sensu. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tak, ale faceci najczęściej to kryją w sobie i ujawniają się po ptokach.
|
|
|
#2493 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam takie dni ,że jestem wesoła nie myśle o nim i jest dobrze, i są takie jak dzisiaj...Mam nową fryzure, kupiłam nową kurtkę a nawet nie cieszy mnie to...Tęsknie za tym cholernym bałwanem Ehhhh....
|
|
|
#2494 |
|
Nie depcze krokusów
|
Miviki666 - nie będzie łatwo, to kupa czasu. Pamiętaj, że każdy związek nas bardzo dużo uczy i koniec końców rozstania wychodzą nam na dobre
![]() Popraw błąd w podpisie, bo zaraz zaczną się czepiać
|
|
#2495 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2496 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale nie chce opuszczać wątku, na pewno jak przyjdzie coś do roboty to i tak go zaniedbam
|
|
#2497 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ech, już nic z tego nie rozumiem Cytat:
|
|
#2498 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Raczej nie był to długotrwały proces, jego plany na najbliższy tydzień, miesiąc, rok i dziesięciolecie ze mną były dość jasne. Chociaż... Wiem, że chciał żeby było dobrze, starał się, ale mieliśmy już kilka kłótni, w których stwierdzał, że to dalej chyba nie ma sensu, później jednak godziliśmy się i było po staremu, aż do czasu.Cytat:
To chyba jeszcze nie czas, żeby to rozumieć i być pewną co dalej, w końcu minęło zaledwie parę dni. Im więcej czasu sobie damy, tym pewnie lepiej. Poczekam, przemyślę i jeszcze trochę poczekam Szczerość doceniam, ale jakoś tak zrobiło mi się przykro
|
||
|
|
|
#2499 |
|
Nie depcze krokusów
|
Jeśli zostawił Cię dla kogoś, to nie było szybkie pocieszenie, to przemyślana decyzja.
Ja też nie. A co mu wyłożyłaś, jakie przyczyny jego zachowania mu zasugerowałaś?
|
|
#2500 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro kupię sobię buuuty, odżywkę do paznokci, lakier.. hm.. coś jeszcze..
słodycze nie, bo unikam póki co ;>a Wy?
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2011-03-07 o 21:38 |
|
|
|
#2501 |
|
Zadomowienie
|
Wiesz on twierdzi ,że nie zostawił mnie dla niej....Nawet gadał tak mojej koleżance....Ale ja mu nie wierze. No bo po co po tylu latach z dnai na dzien miałby zmienic nr z orange na plusa? To chyba mówi samo za siebie...
|
|
#2502 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2503 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a ja bym chciala studenta... takiego 22 lata na przyklad, 3 lata roznicy to tak w miare dobrze... ale dzisiaj gadalam z kolezanka i ona mowi, ze na politechnike ida przychlasty, obrzydliwi okularnicy, lata 80, sweterek kononowicza i te sprawy... teraz to juz nie wiem komu wierzyc, tak sie cieszylam, ze bedzie w czym przebierac ![]() i w ogole to czesc!!! ![]() moj dzien byl wporzo, bylego nie bylo w szkole, jutro dzien kobiet, chlopaki cos kminia,podejrzewam, ze zostana nam rozdane piwa pod lawka, albo ze pojdziemy po lekcjach na piwko jakies tak czy owak mam nadzieje, ze sie szarpna na kwiatka...
|
|
#2504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się czasami "wyśmiewałam" z mojego exa (przy okazji z jego byłej) że był pedofilem, z takim dzieciaczkiem się zadawał. Zawsze grzecznie mi przyznawał racje a teraz prawdopodobnie z nią jest. Nie wiem tego na pewno, ale mam złe przeczucia.
|
|
#2505 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny!
Znowu płakałam! Siedziałam, gapiłam się na eksowego misia, wzięłam go, zaczęłam go głaskać, gadać do niego i... nie wytrzymałam łzy leciały mi jak groch... Aż wzięłam się za angielski, bo jeszcze chwila i zaczęłabym szukać mojej różowej zyletki
|
|
|
|
#2506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2507 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie jestem tutaj pierwszy raz wiec z gory wybaczcie za "niedoinformowanie" i jak komus cos napisze prywatnie zamiast na ogole lub wykombinuje inna gafe to "nieszczescie poczatkujacego"hihihi a tak na temat to miesiac temu zaczelam wspominac mojego ex bardzo ciepl po .......4 latach rozstania i co..... dzisiaj dowiedzialam sie ze w sierpniu sie zeni
nie powiem ze serce mi stanelo tym bardziej ze zawsze o nim cieplo myslalam i uwazalam go ze "idealnego " pana dla mnie teraz hmmm tylko sie pogodzic ale powiedzcie jaka intuicja hmmm .....
|
|
|
|
#2508 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zależy też na jakim wydziale, ale no, nie jest aż tak źle. 3 lata różnicy to nie dużo, ale jak 23 latek ma 16 latkę to jest już 7 lat. Nie wiem o czym oni rozmawiają??? Bo mój exio sam stwierdzał, że one są jeszcze dziecinne i nie ma z nimi o czym pogadać, ale na buziaczki i łapki w ekhem to za dziecinne nie były ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cholera! Zacytowałam chyba z 10 postów, żeby Wam odpowiedzieć i coś mi zamknęło przeglądarkę, DWA RAZY!
mrytka - wydaje mi się, że on kombinował, żeby ktoś inny podjął za niego decyzję (w tym wypadku Ty). Coś jakby sam nie był pewien, nie miał odwagi skończyć, ale jednocześnie nie chciałby już być z Tobą. Takie zachowanie w zasadzie niewiele więcej Ci pozostawiło do zrobienia, niż to co rzeczywiście zrobiłaś. Nie podoba mi się za to jego zachowanie - nie miał jaj i tyle. lily - Ty jeszcze ryczysz? To już o masochizm zahacza... zjedzmniebejbe - a ja sobie nic nie kupię i nie pójdę na paintballa, bo mój pracodawca nie zrobił mi przelewu (trzeci raz przekłada termin) a wisi mi już za cztery zlecenia, dzisiaj wysłał kolejne. Ale chyba w ogóle nie zacznę go robić, dopóki nie dostanę przelewu za poprzednie, choć to może bardzo popsuć nasze relacje, ale z drugiej strony on się nie przejmuje, że jego brak płatności może je popsuć. Jeśli chodzi o pracę, to w 100% zawsze trafiam na idiotów ![]() Cytat:
![]() W ogóle dziewczyny, często tu piszecie, że jakiś facet Was skomplementował i daje Wam to uśmiech na cały dzień, przyjemność itd. Ja tak nie mam. Tzn komplementy od mężczyzn zawsze powodują mój uśmiech, ale radość z tego trwa tak do 15 sekund i tyle. A dzisiaj usłyszałam jednej z fajniejszych komplementów od nie wiem kiedy! ![]() Powiedziała mi go dziewczynka, na oko z 3 może 4 klasy podstawówki, która czekała ze mną obok czegoś tam. Podeszła, powiedziała dzień dobry, potem puściłam ją w drzwiach a ona do mnie "Bardzo ładnie pani wygląda!" ![]() ![]() No niby nic a ja się prawie poryczałam z radości, serio
|
|
|
|
|
#2510 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A przed rozstaniem, to pytałam się czy to o szkołę chodzi, czy może coś mu we mnie nie pasuje, czy może się pospieszyliśmy z powrotem do siebie. Wszystko było nie, raczej nie, on sam nie wie co się z nim dzieje, że popracować możemy nad tym, ale na razie on się chce sam ogarnąć. Potem mu opowiedziałam, że mi też nie jest łatwo, że możemy razem spróbować nad tym popracować, ale musi mi konkretnie powiedzieć o co chodzi. No ale on nie wie co m powiedzieć, no nie wieeee. I już nie wytrzymałam. ![]() Cytat:
|
|
#2511 |
|
Zakorzenienie
|
A co do chłopaków na polibudach, to nie jest tak źle, jeszcze zależy jaki wydział
|
|
|
|
#2512 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Nie ma żadnej wizualnej różnicy. Fubizka - słodkie
|
|
|
#2513 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
pocieszam sie tym, ze na budownictwo ida faceci, ktorych architektura nie ciagnie, nie maja talentu artystycznego, za to maja duzo fajniejszych umiejetnosci tylko niech nie wygladaja jak kononowicz ;( nie studiuja, zaslyszane to informacje raczej sa... oby oby... bo ja mam chrapke ![]() moze gdzies tam wsrod nich bedzie przyszly maz ojciec moich dzieci ;pp wiecie te sprawy- mama bylaby szczesliwa... bo i prace taki znajdzie i fach jakis...
She seems to be stronger, but what they want her to be is weak Edytowane przez ver_million Czas edycji: 2011-03-07 o 22:08 |
|
|
|
|
#2514 |
|
Zakorzenienie
|
Oho, mówiąc o komplementach - usłyszałam dzisiaj z podziwem w głosie : "To twoje paznokcie czy sztuczne? :O" miło mi było
![]() Aha, i jeszcze radość mi sprawia chociaż kilka gramów mniej na wadzę. Staram się ważyć jak najrzadziej, żeby nie popaść w paranoję
|
#2515 |
|
Zadomowienie
|
Kurde, właśnie mi sklep wysłał wiadomość, że mimo mojego zamówienia towaru już nie ma i mi go nie wyślą
Taka głupota a dobija mnie to na resztę wieczoru, cholera jasna Edytowane przez solideja Czas edycji: 2011-03-07 o 22:24 |
|
|
|
#2516 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No do szafy poszedł... Ale co on winny, że sie narodził w takiej patologicznej rodzinie, że matka musi go samego wychowywać, bo ojciec tylko chleje i gada głupoty, w szkole też go dawno nie widziałam... całe szczęście, dla mnie to dobrze, że go nie ma! Cytat:
|
|||
|
|
|
#2517 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
...wśród ciszy serca ukryte uczucia, i w mroku duszy miłosne marzenia, cierpiący samotnie w odosobnieniu, czekając na chwilę prawdy spełnienia, szukamy miłości, w strachu niepowodzenia... |
|
|
|
|
#2518 |
|
Nie depcze krokusów
|
Rozumiem Cię doskonale!
|
|
#2519 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale przychodzą sytuacje, kiedy to jest przeszkodą. Ja też miałam 16 lat i widze różnice miedzy sobą teraz a 5 lat temu, a uważam, że zawsze miałam w miarę dobrze poukładane w głowie. Przed nią liceum, pierwsze imprezy, potem bedzie szał osiemnastkowy itd Na pewno też na mniej jej wolno, rodzice mają dużo do powiedzenia, inaczej traktują. Chociaż z pewnością istnieją związki tego typu, które są udane.
|
|
#2520 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.

Widzisz jak działa, możesz przewidzieć jego kolejny ruch i przygotować się. Nie daj się.
(ale ja raczej żadnego braku szacunku nie zauważyłam).
Mi się to zachowanie nie podobało i drążyłam temat, a on nie umiał mi nic powiedzieć i to mnie zdenerwowało, więc powiedziałam, że w takim razie to koniec.
Dawno mnie nie było bo dwa tyg chorowałam dopiero wracam do codzienności. Chłopak chciał ze mną zerwać jak pisałam wcześniej ale porozmawiałam z nim ze swoimi rodzicami i jakoś "wypychałam" go z depresji. Tylko i tak nie jest za dobrze...ale cóż...
ale nie chce opuszczać wątku, na pewno jak przyjdzie coś do roboty to i tak go zaniedbam

łzy leciały mi jak groch...