Desperate Youngwives, PM-ki do 23 lat - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-07, 20:31   #4681
agulaaabar
Zakorzenienie

Dot.: Desperate Youngwives, PM-ki do 23 lat

Eeehh w końcu wystawilam tą aukcję, pół dnia mi z takim g.... zeszło

Na szczęście nie mam się gdzie spieszyć

Ale tu cicho...

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 21:14   #4682
morsmordre
sajkolidżist

Cytat:
Napisane przez dalenka8 Pokaż wiadomość
Hej ! Co słychać?

No i dobrze, że się nie przejmujesz tym egzaminem! Mniam! Ja też dziś jadłam, ale ze sklepu.
A ja jeszcze nigdy nie jadłam sklepowych pierogów
W środę mają być wyniki, pewnie oblałam, ale cóż, mówi się trudno, przynajmniej mapy na geodezję czwartkowa nie będę musiała rysować

2017: 34
2018: 4
morsmordre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 21:26   #4683
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

Cytat:
No to już sporo wiesz . Więc może znajdziesz fajną krawcową, która Ci uszyje suknię? Powiem Ci szczerze, że mnie się ta z załącznika średnio podoba- dół trochę za szeroki i góra wygląda jakby była z jakimiś szpikulcami... Ale pewnie na żywo- i na Tobie- lepiej wygląda. Ja jednak widzę Ciebie w Hermsie .
wiesz że na zdjeciu to nie to samo co na żywo, tak też było z hermsem, jeszcze na jutro jestem umówiona z facetką, bo likwidowała sklep i ma jakieś suknie za grosze i jeszcze w tym tygodniu chciałam iść do demi i na świętodujską, jak wyczerpie wszystkie możliwości zwiedzania to nie wiem co bede robić bede sie musiala zdecydować :boisie:
i cały czas mam ochote na coś z allegro... można coś na prawde ładnego do 2000 upolować

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

http://moda.allegro.pl/bajkowa-sukni...493900591.html ta jest fajna tylko szkoda że z tyłu nie ma jeszcze tych perełek
http://moda.allegro.pl/suknia-slubna...474869629.html
ta tez jest fajna tylko szkoda że 2 częściowa... chyba bardziej jednoczęściowa odpowiadałaby mi
http://moda.allegro.pl/suknia-slubna...474869629.html ta też ok tylko szkoda że..... hmm co by tu wymyślić... jest z tyłu prześwitująca
i tak w kółko, ale ja beznadziejna jestem

1.07.2013
alonka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 21:38   #4684
ciasteczkoowypotwor
Rozeznanie

A mnie się princesski podobają, ale jestem chyba do nich za malutka ;p
Pokaż może jeszcze jakieś, to Ci doradzimy

Life with Ciacho.
ciasteczkoowypotwor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 22:03   #4685
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

ciasteczko przymierzałam kilkanaście jak nie kilkadziesiąt sukni i w żadnej nie mam zdjecia nawet nie prosiłam o pozwolenie bo przewazanie tak jest ze nie mozna i nie bede sie z nikim użerać

1.07.2013
Stary 2011-03-07, 22:07   #4686
ciasteczkoowypotwor
Rozeznanie

to współczuję
naprawdę nie ma ANI JEDNEJ, która by Ci się podobała ? ;p

Life with Ciacho.
Stary 2011-03-07, 22:16   #4687
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alonka00 Pokaż wiadomość
broń Boże nie zakładam że ktoś się rozstanie, tylko daje taki przykład że przed ślubem nie ma nikt obowiązku wypisywać razem narzeczonych na zaproszeniu, bo dzisiaj to tak różnie jest niestety... chodzą 6-7 nawet lat ze sobą i w jednej chwili się wali wszystko
No niestety tak jest...

Sukienka ładna, ale nie dla mnie

Cytat:
Napisane przez agusiajnw Pokaż wiadomość
Nie ma za co
Bardzo miły gościu, doradził mi jaką grubość papieru mam wziąć i nawet sam mi napisał jak mieli czerwony papier, bo dawno temu pytałam i wtedy nie mieli - i pamiętał o mnie jak już sprowadził

Tzn. za podobne zaproszenie na allegro dałabym dużo drożej to na pewno - ale mi nie zależało na konkretnym projekcie więc żałuje trochę że 1 szt zaproszenia nie wyszła mi za 1 zł
Ale jak się chce koniecznie jakiś model to może się to opłacić
dzięki za info Przyda się taka informacja na pewno. A jakiej gramatury miałaś papier?

Cytat:
Napisane przez Almariel Pokaż wiadomość
Zgadzam się z Tobą co do zaproszeń Kuzynka mojego TŻ nawet mnie z nazwiska zaprosiła, choć byliśmy wtedy dosłownie kilka miesięcy. I było mi z tego powodu bardzo miło. Myślę,że jest to wyraz życzliwości i kultury, a kultura nic nie kosztuje. Warto się dowiedzieć imię i nazwisko osoby towarzyszącej. Zawsze to jakoś tak inaczej wygląda, niż to suche "z os. towarzyszącą"
Dokładnie, ja jeszcze odnoszę wrażenie, że wpisując nazwisko osoby towarzyszącej chce się ją zaprosić, a używając zwrotu "os.tow." to wydaje mi się, że w tedy to jest obojętne z kim dana osoba pójdzie...

A co do studiów to racja, teraz patrzą na doświadczenie, a nie to jaki się ma papier oczywiście mając na uwadze to, że się posiada dane wykształcenie

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość

Po drugie mam pewien plan.... na razie Wam go nie nakresle, bo niestety mam tak, że mój zapał szybko gaśnie więc na razie sie nie chwale niczym, tylko prosze o kciuki

Cytat:
Napisane przez ciasteczkoowypotwor Pokaż wiadomość
A mnie się princesski podobają, ale jestem chyba do nich za malutka ;p
Pokaż może jeszcze jakieś, to Ci doradzimy
mam podobnie, fajne są, ale ja to źle wyglądam w takich, przymierzałam i wyglądałam jak kosmitka, mała główka, dół jak z wielkoluda!

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-07, 22:17   #4688
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

no są, mi dużo podoba się tak nawet, w każdym sklepie tak z jedna, max 2 ale zawsze coś wymyślę w sumie dzisiaj miałam ochotę na tę którą wysłałam ale cena jest godna zastanowienia bo 3500... a inna, co mi się na zdjęciu podobała w katalogu, to jak zobaczyłam ją na żywa to cos okropnego, ale właśnie ta znowu niedroga była, no i ba, denerwujące to jest
normalnie w tym lbl jest katastrofa bo jak jest coś ładnego to jest bardzo drogie, czy oni nie mogą zejść z ceny?? nie wierze ze kazdy kupuje sukienki na ponad 3 koła

1.07.2013
Stary 2011-03-07, 22:21   #4689
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
no są, mi dużo podoba się tak nawet, w każdym sklepie tak z jedna, max 2 ale zawsze coś wymyślę w sumie dzisiaj miałam ochotę na tę którą wysłałam ale cena jest godna zastanowienia bo 3500... a inna, co mi się na zdjęciu podobała w katalogu, to jak zobaczyłam ją na żywa to cos okropnego, ale właśnie ta znowu niedroga była, no i ba, denerwujące to jest
normalnie w tym lbl jest katastrofa bo jak jest coś ładnego to jest bardzo drogie, czy oni nie mogą zejść z ceny?? nie wierze ze kazdy kupuje sukienki na ponad 3 koła
Dlatego ja szyję wiem w tedy za co płacę

Stary 2011-03-08, 04:02   #4690
zaaaabcia
Zakorzenienie

Kochane z okazji DNIA KOBIET zycze Wam wszystkiego najlepszego zdrowia , milosci , szczescia , spelnienia marzen pociechy z ukochany mezczyzn
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tulipany5.jpg (26,2 KB, 1 załadowań)

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 06:24   #4691
dalenka8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość
A ja jeszcze nigdy nie jadłam sklepowych pierogów
W środę mają być wyniki, pewnie oblałam, ale cóż, mówi się trudno, przynajmniej mapy na geodezję czwartkowa nie będę musiała rysować
Zawsze są jakieś plusy .

Cytat:
Eeehh w końcu wystawilam tą aukcję, pół dnia mi z takim g.... zeszło

Na szczęście nie mam się gdzie spieszyć

Ale tu cicho...
Przynajmniej masz z głowy . Teraz tylko czekać, aż będą wpływały pieniążki na wózek, hihi .

Cytat:
wiesz że na zdjeciu to nie to samo co na żywo, tak też było z hermsem, jeszcze na jutro jestem umówiona z facetką, bo likwidowała sklep i ma jakieś suknie za grosze i jeszcze w tym tygodniu chciałam iść do demi i na świętodujską, jak wyczerpie wszystkie możliwości zwiedzania to nie wiem co bede robić bede sie musiala zdecydować :boisie:
i cały czas mam ochote na coś z allegro... można coś na prawde ładnego do 2000 upolować

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

http://moda.allegro.pl/bajkowa-sukni...493900591.html ta jest fajna tylko szkoda że z tyłu nie ma jeszcze tych perełek
ta tez jest fajna tylko szkoda że 2 częściowa... chyba bardziej jednoczęściowa odpowiadałaby mi
http://moda.allegro.pl/suknia-slubna...474869629.html ta też ok tylko szkoda że..... hmm co by tu wymyślić... jest z tyłu prześwitująca
No wiem, że zawsze na zdjęciu wygląda inaczej, ale Herms mi się nawet na zdjęciu podobał :P.

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Kochane z okazji DNIA KOBIET zycze Wam wszystkiego najlepszego zdrowia , milosci , szczescia , spelnienia marzen pociechy z ukochany mezczyzn
Dzięki ! Ja też życzę wszystkiego dobrego, kobitki ! Miłego Dnia Kobiet !
dalenka8 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-08, 06:41   #4692
morsmordre
sajkolidżist

Cytat:
http://moda.allegro.pl/bajkowa-suknia-slubna-i1493900591.html[/url] ta jest fajna tylko szkoda że z tyłu nie ma jeszcze tych perełek
Te dwa ostatnie linki to jedna sukienka Ta druga mi się nie podoba, pierwsza jest fajna, widzę Cię w takiej Tylko może trochę węższa halka?
Cytat:
Dziękujemy

I ja Wam Kobietki życzę wszystkiego najlepszego i duuużo miłości

Stary 2011-03-08, 09:22   #4693
agaaga89
Zakorzenienie

Dzień Dobry PMki przede wszystkim życzę Wam tego co najpiękniejsze i najcudowniejsze samych uśmiechów, zjawiskowych wesel i ogromu Miłości !!!

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 09:27   #4694
tusia_m
Zakorzenienie

Kochane kobitki, wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta!
Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
a z czego udzielasz? ja angielski
a ja z j. polskiego
Fajnie się masz. Angielski zawsze będzie 'potrzebny' w sensie korepetycji
Cytat:
podsumowując nie wiem jaka będzie moja suknia ślubna ale wiem bardzo dobrze co powinna mieć księżniczka, bez żadnych koronek, tiul najlepiej 3 warstwowy i warstwa z brokatem, gorset powinien zaczynać się dość wysoko, powinien byćzdobiony kryształkami bo jestem szczupła i wtedy będzie mnie dobrze "widać" powinien byc dobrze usztywniony jeszcze 2 miesiące temu nie wiedziałam o rzadnej z powyższych wytycznych
cieszę się, że masz już wizję sukni ślubnej
Teraz trzymam kciuki, żebyś znalazła tę swoją wymarzoną.
A bierzesz pod uwagę szycie? Czy stawiasz tylko na te z salonu?
Cytat:
Po drugie mam pewien plan.... na razie Wam go nie nakresle, bo niestety mam tak, że mój zapał szybko gaśnie więc na razie sie nie chwale niczym, tylko prosze o kciuki

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość
Ja trzymam kciuki, żeby udało Ci się wszystko co sobie zaplanowałaś

Spokojnie, jak sobie przypomnisz to nam na pewno napiszesz

Kurde ale się najadłam, mama zrobiła pizzę, a wcześniej było jeszcze trochę kociołka ...
Muszę się w końcu zacząć odchudzać...
Powiedzcie mi, czy któraś z Was jadła kiedyś jakieś tabletki na zmniejszenie apetytu?
Nie, nie jadłam. Żadna z moich znajomych tez nie, więc niestety nic Ci nie doradzę.
Jednakże mam koleżankę, która piła kiedyś herbatki odchudzające. Schudła dość sporo, ale.... przypłaciła to zdrowiem. Okazuje się, że nie tylko one odchudzają, ale wypłukują też całą florę bakteryjną z organizmu. I skutki tego mogą być opłakane.... Koleżanka przez parę lat po 'kuracji herbatką' była na leczeniu sterydami, miała co chwila robione kolonoskopie bo miała problemy z jelitami przez to. Normalnie masakra.
Czasem lepiej po prostu zacząć regularnie jeść, pić dużo wody, zdrowo się odżywiać (unikać słodyczy - tzn. nie że rezygnować z nich, ale jeść sporadycznie), ruszać się (teraz nadchodzi wiosna, więc rower, rolki itd - jak znalazł)

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 09:30   #4695
agusiajnw
Zakorzenienie

Cytat:
no pewnie że o tym rozśmieszyło mnie twoje sformułowanie
jak ja sobie o czymś dwuznacznym pomyślałam to jeszcze śmieszniej zabrzmiało

Cytat:
już niedługo...wiem, że teraz mają segregować wnioski osób które zobowiązały się zatrudnić dane osoby po stażu i osobno tych które tego nie zrobiły. W pierwszej kolejności będą przyznawane staże wnioskom osób pierwszych więc mam szanse
A Twój urząd ma już kasę?
Bo u mnie wciąż nie mają

Cytat:
Ja mam w uszach 4 (3 w jednym, 1 w drugim :P). Chciałam kolczyk w nosie, albo w pępku, jak byłam w gimnazjum. Mój tata odmówił zgody na nos, ale na pępek się zgodził :P. Tyle, że w końcu sobie nie zrobiłam, bo koleżanka miała. A potem to już w ogóle wszyscy . Potem chciałam w języku. Miałam sobie zrobić po maturze zaraz, ale się zoreintowałam, że mnie mogą na studia nie przyjąć . I też nie mam :p. Ale ogólnie to lubię piercing.
oj tam - nikt by Ci w buzie nie zaglądał chyba

Cytat:
No jest tak poniekąd, bo po studiach chciałabym pracować w kadrach/HR etc. , a teraz pracuję jako referent po prostu, ale wiadomo, ze doświadczenie w takiej pracy to też wiele znaczy.
hi, hi - ja pracuję w kadrach
ale chciałabym w księgowości - albo chociaż w kadrach i płacach
a tu mam same kadry i coś czuję że potem i tak będzie mi ciężko przeskoczyć

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
dzięki za info Przyda się taka informacja na pewno. A jakiej gramatury miałaś papier?
Ja mam 2 papiery - bazowy to 250 i w to wklejam 120 z nadrukiem
120 jest bardzo cieniutka jak na zaproszenie, raczej nie polecam występującej samodzielnie...

Cytat:
I ja Wam Kobietki życzę wszystkiego najlepszego i duuużo miłości
Ja też Wam życzę wszystkiego ca najlepsze!
agusiajnw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 09:49   #4696
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:

Jakie ogromniaste te suknie Ale ta z 1 linka ładna jest, ta 2 mi się nie podoba no i też bym nie chciała 2-częsciowej.
Ale wizję sukienki konkretną już masz, więc wcale tak źle nie jest.
A ja też kupiłam kieckę na likwidacji salonu, duuużo taniej.

Cytat:
hi, hi - ja pracuję w kadrach
ale chciałabym w księgowości - albo chociaż w kadrach i płacach
a tu mam same kadry i coś czuję że potem i tak będzie mi ciężko przeskoczyć
To pewnie też byś wolała juz gdzieś indziej pracować. Ja tu nie mam za bardzo szans na pracę w kadrach, a studiuję zarządzanie zasobami ludzkimi,więc właśnie to mnie interesuje. Dlatego po ślubie zamierzam poszukać innej pracy.

Też Wam , Kobietki, życzę wszystkiego naj z okazji naszego święta.
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 10:03   #4697
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
wzajemnie kochane kobietki!!!

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
a ja z j. polskiego
Fajnie się masz. Angielski zawsze będzie 'potrzebny' w sensie korepetycji
Tak

Cytat:
Ja mam 2 papiery - bazowy to 250 i w to wklejam 120 z nadrukiem
120 jest bardzo cieniutka jak na zaproszenie, raczej nie polecam występującej samodzielnie...
Czyli tak samo jak ja

dzień dobry kobietki

jakieś plany na dzisiaj? ja jadę na uczelnię na poprawkę. okropnie mi się nie chce

Stary 2011-03-08, 10:33   #4698
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

Cytat:

cieszę się, że masz już wizję sukni ślubnej
Teraz trzymam kciuki, żebyś znalazła tę swoją wymarzoną.
A bierzesz pod uwagę szycie? Czy stawiasz tylko na te z salonu?
biorę pod uwagę wszystkie opcje salonowe, z allegro używane i szycie nie obchodzi mnie czy ktoś ją miał na sobie i jaką ma metkę, tylko ma być ładna

Wszystkiego naj naj naj kobiety moje kochane

przyszłam dosłownie za chwile, lece za pol godzinki w okolice lubartowskiej, miałam iść do tej baby co wyprzedaje suknie ale z tego co mi mówiła wywioskowałam że nie ma po co tam iść

1.07.2013
Stary 2011-03-08, 11:02   #4699
dalenka8
Zakorzenienie

Cytat:
oj tam - nikt by Ci w buzie nie zaglądał chyba
Ale w moim zawodzie wszelkie zmiany wymowy- a kolczyk może to spowodować, przynajmniej na początku (opuchlizna, itp) jest niewskazana :P.

Cytat:
biorę pod uwagę wszystkie opcje salonowe, z allegro używane i szycie nie obchodzi mnie czy ktoś ją miał na sobie i jaką ma metkę, tylko ma być ładna

Wszystkiego naj naj naj kobiety moje kochane

przyszłam dosłownie za chwile, lece za pol godzinki w okolice lubartowskiej, miałam iść do tej baby co wyprzedaje suknie ale z tego co mi mówiła wywioskowałam że nie ma po co tam iść
A czemu tam nie pójdziesz? Może jednak warto?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-08, 11:09   #4700
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:
Ale w moim zawodzie wszelkie zmiany wymowy- a kolczyk może to spowodować, przynajmniej na początku (opuchlizna, itp) jest niewskazana :P.

Ja też myślałam kiedyś o kolczyku w języku W pępku i w wardze też, ale na szczęscie nie poszłam na żywioł, tylko to przemyślałam. I przeszło mi z tymi kolczykami. Teraz mam tylko 4 dziurki w uszach, ale marzy mi się jeszcze industrial.
Stary 2011-03-08, 11:53   #4701
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo ładnie wyglądałaś! Tak oryginalnie! Byłaś u tej fryzjerki która ma Cię czesać na ślub?

W takim razie spróbuję tych "Twoich" gąbeczek

A jaki masz cukrowy?

Egzamin mi poszedł dennie, bo były zadania jakich nie widziałam wcześniej na oczy
Ale jak mówiłam mam to gdzieś i obecnie czerpię radość z mamusiowych pierogów
dziękuję Tak byłam u tej fryzjerki, któa ma mnie czesać na wesele i jestem zadowolona, fryzura trzymała mi się cały wieczór, nawet rano jakbym związała włosy mogłabym tak chodzić, ale zrobił mi się taki nalot matowy z lakieru. I zapłaciłam bardzo mało bp tylko 30 zł za uczesanie

Spróbuj tylko żeby nie było na mnie, jak Ci nie będą pasować

Ja mam jakiś Perfecta Spa ( z tesco) czekoladowo kokosowy chciałam jakiś cytrusowy, ale nie było wyboru

I bardzo dobrze, że się nie przejmujesz tym egzaminem !

Cytat:

Nie, nie jadłam. Żadna z moich znajomych tez nie, więc niestety nic Ci nie doradzę.
Jednakże mam koleżankę, która piła kiedyś herbatki odchudzające. Schudła dość sporo, ale.... przypłaciła to zdrowiem. Okazuje się, że nie tylko one odchudzają, ale wypłukują też całą florę bakteryjną z organizmu. I skutki tego mogą być opłakane.... Koleżanka przez parę lat po 'kuracji herbatką' była na leczeniu sterydami, miała co chwila robione kolonoskopie bo miała problemy z jelitami przez to. Normalnie masakra.
Czasem lepiej po prostu zacząć regularnie jeść, pić dużo wody, zdrowo się odżywiać (unikać słodyczy - tzn. nie że rezygnować z nich, ale jeść sporadycznie), ruszać się (teraz nadchodzi wiosna, więc rower, rolki itd - jak znalazł)
o herbatkach nawet nie myślę, ja i tak mam problemy z żołądkiem, ale na szczęście już mniejsze niż kiedyś...

Cytat:
A Twój urząd ma już kasę?
Bo u mnie wciąż nie mają
Tak, u mnie mają i teraz czekam na decyzję

Cytat:
Ja też myślałam kiedyś o kolczyku w języku W pępku i w wardze też, ale na szczęscie nie poszłam na żywioł, tylko to przemyślałam. I przeszło mi z tymi kolczykami. Teraz mam tylko 4 dziurki w uszach, ale marzy mi się jeszcze industrial.
Ja tak samo, w pępku to nawet sama miałam sobie zrobić, ale nie chciałam ryzykować, żeby krzywo nie wyszedł, bo bym się wkurzyła w sumie teraz to wolę na tatuaż odłożyć swoją drogą ciekawe ile może kosztować

Wiecie jak się dziś źle czuję? Chora jestem jeszcze bardziej po weselu, dodatkowo boli mnie brzuch, niedobrze mi jest...masakra, powoli przechodzi...
Stary 2011-03-08, 12:47   #4702
agulaaabar
Zakorzenienie

Hej hej

Po pierwsze wszystkiego najlepszego z okazji naszego wspólnego święta !!!

My już obskoczylismy zakupy, bo w lodówce tylko światło... ja i zresztą w spiżarni... zrobiłam obiadek, zjedliśmy, teraz tż się zbiera do pracy, bo ma dzisiaj 4 spotkania trzymajcie kciuki żeby cos podpisal

Przyszła pierwsza paka z dzieciaczkowymi ciuchami sa śliiiiiczne i zdziwilam sie, bo wszystko drogich firm, myslałam że troche gorsze beda, a tu prawie jak nówki napatrzeć się nie mogę...

Pogodę mam dziś cuuuudną aż żyć się chce wstawiłam praniem jak tz pojedzie to zabieram się za kolejna aukcję allegro

I jeszcze musze wypisać dla tż 78 wniosków do ZUS wszystko ręcznie.... a same wiecie jak w takich pierdołach się mozna mylić i będzie trzeba od nowa przynajmniej mam zajęcie

Przejawów obchodzenia dzisiejszego święta przez tż jeszcze niestety nie ma.... może sie doczekam wieczorem jakiegoś kwiatka chociaż

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 12:55   #4703
Almariel
Zakorzenienie

Widziałyście te nagrania ? http://www.youtube.com/user/RatujcieSzymona

Jestem w ciężkim szoku, jak można tak dziecko traktować. taką matkę to tylko

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-08, 14:25   #4704
morsmordre
sajkolidżist

Cytat:

Tak może być tylko w Polsce... zeby prokuratura z tym nic nie zrobiła!

Stary 2011-03-08, 15:03   #4705
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Hej hej

My już obskoczylismy zakupy, bo w lodówce tylko światło... ja i zresztą w spiżarni... zrobiłam obiadek, zjedliśmy, teraz tż się zbiera do pracy, bo ma dzisiaj 4 spotkania trzymajcie kciuki żeby cos podpisal

Przyszła pierwsza paka z dzieciaczkowymi ciuchami sa śliiiiiczne i zdziwilam sie, bo wszystko drogich firm, myslałam że troche gorsze beda, a tu prawie jak nówki napatrzeć się nie mogę...

Pogodę mam dziś cuuuudną aż żyć się chce wstawiłam praniem jak tz pojedzie to zabieram się za kolejna aukcję allegro

I jeszcze musze wypisać dla tż 78 wniosków do ZUS wszystko ręcznie.... a same wiecie jak w takich pierdołach się mozna mylić i będzie trzeba od nowa przynajmniej mam zajęcie

Przejawów obchodzenia dzisiejszego święta przez tż jeszcze niestety nie ma.... może sie doczekam wieczorem jakiegoś kwiatka chociaż
To trzymam kciuki żeby Tż podpisał 4 umowy

Fajnie, że jesteś zadowolona z ciuszków i że są w takim dobrym stanie

No i bardzo dobrze, że masz zajęcie, zawsze narzekasz na brak, to teraz Ci się nudzić nie będzie

Cytat:

coś okropnego. Ta matka jest jakaś nienormalna...No ale niestety u nas w Polsce jest to coraz częstsze zjawisko, a tak mało się na to reaguje...

Z tego wszystkiego zapomniałam Wam złożyć życzenia wcześniej..

Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet ! Żeby Was Tż-ci obsypali kwiatami i całusami
Stary 2011-03-08, 15:26   #4706
ciasteczkoowypotwor
Rozeznanie

Jakbym słyszała swoją albo Tż-a matkę ... Sposób 'mówienia' i słownictwo to samo. Na bicie jestem już na szczęście za stara, chociaż ... Ale to nie jest temat na forum publiczne.

---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ----------

No i wszystkiego najlepszego oczywiście !

Life with Ciacho.
Stary 2011-03-08, 15:45   #4707
dalenka8
Zakorzenienie

Cytat:
Hej hej

Ale Ci fajnie z tymi ciuszkami . Super skoro są takie niezniszczone . No widzisz, tak narzekałaś na brak zajęć- teraz już masz się czym zająć . Tutaj też piękna pogoda! Ja dostałam tulipanki od TŻta .
Stary 2011-03-08, 15:51   #4708
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Ale Ci fajnie z tymi ciuszkami . Super skoro są takie niezniszczone . No widzisz, tak narzekałaś na brak zajęć- teraz już masz się czym zająć . Tutaj też piękna pogoda! Ja dostałam tulipanki od TŻta .
to bardzo miło z jego strony

Ja jeszcze się dziś z Tż nie widziałam

Powiedzcie mi, jak macie już to zaświadczenie z poradni rodzinnej, to jest coś takiego że ono jest ważne 3 miesiące? Bo ja byłam się pytać u Pani, która jest upoważniona do wystawiania takiego zaświadczenia i prowadzenia spotkań, ale mówiła, że to jest ważne 3 miesiące,więc żebyśmy się później zgłosili...
Stary 2011-03-08, 15:54   #4709
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:
to bardzo miło z jego strony

Ja jeszcze się dziś z Tż nie widziałam

Powiedzcie mi, jak macie już to zaświadczenie z poradni rodzinnej, to jest coś takiego że ono jest ważne 3 miesiące? Bo ja byłam się pytać u Pani, która jest upoważniona do wystawiania takiego zaświadczenia i prowadzenia spotkań, ale mówiła, że to jest ważne 3 miesiące,więc żebyśmy się później zgłosili...
My mamy za tydzień ostatnie spotkanie, i nam ksiądz kazał po Nowym Roku sobie zrobić poradnię. Pani z poradni też nic nie mówiła, że to jest ważne tylko 3 miesiące.
Stary 2011-03-08, 15:57   #4710
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
My mamy za tydzień ostatnie spotkanie, i nam ksiądz kazał po Nowym Roku sobie zrobić poradnię. Pani z poradni też nic nie mówiła, że to jest ważne tylko 3 miesiące.
No właśnie ja też wcześniej nie słyszałam, że to ma jakąś datę ważności, ale skoro tak mówiła...tym bardziej, że moja mama się z nią zna, więc nie sądzę, żeby ściemniała, zresztą po co miałaby to robić, skoro za to się płaci...

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości