Desperate Youngwives, PM-ki do 23 lat - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-07, 14:00   #4651
agusiajnw
Zakorzenienie

Dot.: Desperate Youngwives, PM-ki do 23 lat

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
o dzięki za linka
raczej tak, a co do oszczędności, to zależy od tego ile wydasz na materiały a ile zapłaciłabyś za gotowy projekt A w moim przypadku, jest to w 100% opłacalne

idę gotować obiadek
Nie ma za co
Bardzo miły gościu, doradził mi jaką grubość papieru mam wziąć i nawet sam mi napisał jak mieli czerwony papier, bo dawno temu pytałam i wtedy nie mieli - i pamiętał o mnie jak już sprowadził

Tzn. za podobne zaproszenie na allegro dałabym dużo drożej to na pewno - ale mi nie zależało na konkretnym projekcie więc żałuje trochę że 1 szt zaproszenia nie wyszła mi za 1 zł
Ale jak się chce koniecznie jakiś model to może się to opłacić

Cytat:
Napisane przez alonka00 Pokaż wiadomość
o czym pomyślałaś?
Mam nadzieję że o dziurce po kolczyku?
agusiajnw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 14:13   #4652
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

Cytat:
Napisane przez hania207 Pokaż wiadomość
śliczna ta suknia, ona ma na gorsecie kamyczki?
ostatnio coraz bardziej zaczynaja podobać mi sie księżniczki
perełki ale coś tam jeszcze było że gorset pięknie mienił się

Cytat:
Napisane przez agusiajnw Pokaż wiadomość
Nie ma za co
Bardzo miły gościu, doradził mi jaką grubość papieru mam wziąć i nawet sam mi napisał jak mieli czerwony papier, bo dawno temu pytałam i wtedy nie mieli - i pamiętał o mnie jak już sprowadził

Tzn. za podobne zaproszenie na allegro dałabym dużo drożej to na pewno - ale mi nie zależało na konkretnym projekcie więc żałuje trochę że 1 szt zaproszenia nie wyszła mi za 1 zł
Ale jak się chce koniecznie jakiś model to może się to opłacić

o czym pomyślałaś?
Mam nadzieję że o dziurce po kolczyku?
no pewnie że o tym rozśmieszyło mnie twoje sformułowanie

1.07.2013
alonka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 15:41   #4653
monnilp
Zadomowienie

GG do monnilp

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
jakbym tylko wiedziala jak to nie ma problemu, ale podejrzewam że prędzej byś sama napisała, niz mi wytłumaczyła
dobrze by było gdybym chociaż ja wiedziała jak to zrobić siedziałam nad tym do teraz i niby zrobiłam, ale nie mam pojęcia czy to jest dobrze :| dobrze, że mam jeszcze trochę czasu, to może się jakoś dowiem
Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Ale się rozpisałyście...kurde nawet nie mam siły nadrabiać, mam nadzieję, że mi wybaczycie..dalej jestem zmęczona po tym weselu...ale było fajnie zawsze jakieś urozmaicenie

Jakie plany na dziś?
Ja najchętniej poszłabym spać, ale później zaglądnę do swoich starych notatek, trzeba odświeżyć swoje wiadomości, mam nadzieję, że dostanę ten staż...
a kiedy będzie wiadomo coś o tym stażu?
Cytat:
dzisiaj wyjątkowo wczesnie skonczyłam zajęcia, miałam miec korki ale dziewczyna przełożyła na czwartek, ale nie obraziłam się bo chociaz pojechałam z koleżanką na suknie z tego co przymierzałam, najładniej na mnie leżała ta z załącznika ciężko ją było znaleźć w necie bo pomimo tego że jest firmowa to chyba jest z nowej kolekcji bo nawet na stronie maggiesottero.com nie było jej
podsumowując nie wiem jaka będzie moja suknia ślubna ale wiem bardzo dobrze co powinna mieć księżniczka, bez żadnych koronek, tiul najlepiej 3 warstwowy i warstwa z brokatem, gorset powinien zaczynać się dość wysoko, powinien byćzdobiony kryształkami bo jestem szczupła i wtedy będzie mnie dobrze "widać" powinien byc dobrze usztywniony jeszcze 2 miesiące temu nie wiedziałam o rzadnej z powyższych wytycznych
bardzo ładna ta suknia

monnilp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 15:44   #4654
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ciasteczkoowypotwor Pokaż wiadomość
Kochane moje, a powiedzcie mi. Co sądzicie o tatuażach ?
Ja sobie po ślubie na pewno zrobię tatuaż, albo na palcu serdecznym, albo na karku. Jeszcze nie wiem, ale będzie na pewno.

Cytat:
Napisane przez dalenka8 Pokaż wiadomość
I dobrze, że Ci nie pozwala .

Ja się przy tych zaproszeniach upieram prz tym, że kultura (i nie tylko) wymaga zapisania nazwiska partnera- jeśli to narzeczony/a, lub para ma długi staż i się znają z młodymi. A jeśli się rozstaną (niby czemu :P)?, to pójdzie z kim innym, proste. Przecież nie sprawdzają zaproszenia przed wejściem .

Ja lubię- u kobiet delikatne. Sama mam, na nadgarstku. Nie lubię tribali, tatuaży na ramionach u kobiet.

Zgadzam się z Tobą co do zaproszeń Kuzynka mojego TŻ nawet mnie z nazwiska zaprosiła, choć byliśmy wtedy dosłownie kilka miesięcy. I było mi z tego powodu bardzo miło. Myślę,że jest to wyraz życzliwości i kultury, a kultura nic nie kosztuje. Warto się dowiedzieć imię i nazwisko osoby towarzyszącej. Zawsze to jakoś tak inaczej wygląda, niż to suche "z os. towarzyszącą"

A co do tatuażu to uważam tak samo.

Cytat:
Napisane przez monnilp Pokaż wiadomość
no to super, bardzo by Ci to ułatwiło sprawę no i jak będziesz z tego powodu szczęśliwa to już w ogóle cud, miód i orzeszki trzymam kciuki w takim razie, żeby się udało!

Moja mama też była bardzo przeciwna studiom zaocznym.. może nie użyła tak dobitnych argumentów jak Twoja, ale to mi sugerowoła. Ja w każdym bądź razie mam zupełnie inne zdanie co do zaocznych, mało tego, u mnie na uczelni już kilkoro wykładowców powiedziało wprost, że wolą nauczać zaocznych studentów, bo oni chcą się uczyć. Oczywiście nie generalizuję i nie dzielę studentów na gorszych, czy lepszych, dlatego też nie uważam, żeby studenci dzienni byli w jakiś sposób lepsi od zaocznych i na odwrót. Wszystko zależy od człowieka. Wśród moich znajomych większość studiujących dziennie poszło na studia, żeby imprezować, ale znam też takich, którzy chcą się uczyć jak najbardziej. Zawsze są plusy i minusy studiowania zarówno dziennego, jak i zaocznego.
Ja tam się od razu na zaoczne wybierałam. Nie wyobrażałam sobie być na utrzymaniu rodziców. Bardzo chciałam sama się utrzymywać i zamieszkać z TŻ. No i dzięki temu mogłam iść normalnie do pracy. Nie żałuję tej decyzji. I sądzę, że oprócz tego, czy dobrze w CV wyglądają dzienne, czy zaoczne, ważne jest też doświadczenie. A zawsze to inaczej, gdy ma się doświadczenie w normalnej pracy na etacie. Przynajmniej tak mi się wydaje. I tak w ostatecznym rozrachunku liczy się doświadczenie, umiejętności, wiedza, predyspozycje etc., sam papier nic nie gwarantuje.

Cytat:
ładna suknia Alonka, ale nie w moim stylu
to na gorsecie to wygląda na perełki...
w moim też nie za bardzo, ale nawet ładna.

Edytowane przez Almariel
Czas edycji: 2011-03-07 o 15:47
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 15:57   #4655
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:

a kiedy będzie wiadomo coś o tym stażu?
już niedługo...wiem, że teraz mają segregować wnioski osób które zobowiązały się zatrudnić dane osoby po stażu i osobno tych które tego nie zrobiły. W pierwszej kolejności będą przyznawane staże wnioskom osób pierwszych więc mam szanse
Stary 2011-03-07, 15:57   #4656
agulaaabar
Zakorzenienie

Napisałam długaśnego posta ale oczywiście mi go wcielo!!

Alonka suknia bardzo ładna, osobiście ja bym princeski nie założyła, bo jakoś tak za dużo by się wokół mnie działo Ale to Ty masz się dobrze czuć!!

Zaczęłam sobie narzucać plan dnia.... może nie taki dokładny ale mam zrobić to i to.... może wyjdę trochę z tej monotonni, braku chęci do życia itd....

Po drugie mam pewien plan.... na razie Wam go nie nakresle, bo niestety mam tak, że mój zapał szybko gaśnie więc na razie sie nie chwale niczym, tylko prosze o kciuki

Chociaż zajmę się tym dopiero, jak skończę co już sobie kiedys tam narzuciłam - nieszczęsne allegro

Własnie wystawiam kolejną aukcję... narzuciłam sobie że nazbieram na łózeczko dla mojej małej... tzn mogę go kupic nawet dziś, żeby nie było że szarpnelismy sie na dziecko a na łożeczko nas nie stac...
Tylko o to, żeby miec cel, a przy okazji może sie pozbędę nadmiaru moich ubrań... bo to co sie dzieje w moich szafach to masakra jakas.... a ile juz worów na strychu... wstyd się przyznać....

Moż[IMG]file:///C:/Users/AGAIBA%7E1/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-1.png[/IMG]e mi się uda chociaz raz cos dłużej pociągnąć....

Coś Wam miałam jeszcze napisać i nie wiem.....

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 16:04   #4657
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:

Alonka suknia bardzo ładna, osobiście ja bym princeski nie założyła, bo jakoś tak za dużo by się wokół mnie działo Ale to Ty masz się dobrze czuć!!

Zaczęłam sobie narzucać plan dnia.... może nie taki dokładny ale mam zrobić to i to.... może wyjdę trochę z tej monotonni, braku chęci do życia itd....

Po drugie mam pewien plan.... na razie Wam go nie nakresle, bo niestety mam tak, że mój zapał szybko gaśnie więc na razie sie nie chwale niczym, tylko prosze o kciuki

Chociaż zajmę się tym dopiero, jak skończę co już sobie kiedys tam narzuciłam - nieszczęsne allegro

Własnie wystawiam kolejną aukcję... narzuciłam sobie że nazbieram na łózeczko dla mojej małej... tzn mogę go kupic nawet dziś, żeby nie było że szarpnelismy sie na dziecko a na łożeczko nas nie stac...
Tylko o to, żeby miec cel, a przy okazji może sie pozbędę nadmiaru moich ubrań... bo to co sie dzieje w moich szafach to masakra jakas.... a ile juz worów na strychu... wstyd się przyznać....

Moż[IMG]file:///C:/Users/AGAIBA%7E1/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-1.png[/IMG]e mi się uda chociaz raz cos dłużej pociągnąć....

Ja trzymam kciuki, żeby udało Ci się wszystko co sobie zaplanowałaś

Spokojnie, jak sobie przypomnisz to nam na pewno napiszesz

Kurde ale się najadłam, mama zrobiła pizzę, a wcześniej było jeszcze trochę kociołka ...
Muszę się w końcu zacząć odchudzać...
Powiedzcie mi, czy któraś z Was jadła kiedyś jakieś tabletki na zmniejszenie apetytu?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-07, 16:10   #4658
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:

Kurde ale się najadłam, mama zrobiła pizzę, a wcześniej było jeszcze trochę kociołka ...
Powiedzcie mi, czy któraś z Was jadła kiedyś jakieś tabletki na zmniejszenie apetytu?
Ciekawe z czego ?
A tabletek żadnych nie jadłam tego typu, ale wiosna idzie, można się poruszać na dworze, pobiegać. Też bym musiała się ruszyć, bo przez zimę się w domu zasiedziałam.
Stary 2011-03-07, 16:10   #4659
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:

Dzięki

Ja na odchudzanie to tylko duuuzo wody, zielona herbata, jabłka, a w lecie owoce i warzywa plus to rower, stacjonarny jak brzydka pogoda, a normalny jak ładna i hula hop nigdy nie bawiłam się w jakieś tabletki więc nie pomoge

Czas na zmiany !
Stary 2011-03-07, 16:11   #4660
monnilp
Zadomowienie

GG do monnilp

Cytat:
już niedługo...wiem, że teraz mają segregować wnioski osób które zobowiązały się zatrudnić dane osoby po stażu i osobno tych które tego nie zrobiły. W pierwszej kolejności będą przyznawane staże wnioskom osób pierwszych więc mam szanse
no to super, trzymam kciuki
Cytat:

również trzymam kciuki, na pewno Ci się uda
Cytat:

tabletek żadnych nie brałam nigdy, ale piłam Aqua Slim.. widziałam efekty na wadze po kilku dniach, ale niestety zabrakło mi systematyczności, bo tam trzeba wypijać bodajże 1,5 litra wody dziennie, a jak chodziłam na uczelnię np. no to nie chciało mi się targać ze sobą dużej wody, bo mi było ciężko fakt faktem to ma taki smak, że naprawdę zmniejsza apetyt

Stary 2011-03-07, 16:12   #4661
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Almariel Pokaż wiadomość
Ciekawe z czego ?
A tabletek żadnych nie jadłam tego typu, ale wiosna idzie, można się poruszać na dworze, pobiegać. Też bym musiała się ruszyć, bo przez zimę się w domu zasiedziałam.
Ja to sobie tej wiosny nie pobiegam....
Za to po porodzie juz się szykuje na wielkie odnawianie formy, choć jeszcze nawet wagowo nie przytyłam, ale plan na odchudzanie już mam

Czas na zmiany !

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-07, 16:16   #4662
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:
Ja to sobie tej wiosny nie pobiegam....
Za to po porodzie juz się szykuje na wielkie odnawianie formy, choć jeszcze nawet wagowo nie przytyłam, ale plan na odchudzanie już mam
No nie pobiegasz sobie, ale za to później z wózkiem będziesz biegać.
Stary 2011-03-07, 16:22   #4663
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Ciekawe z czego ?
Weź, ostatnio przytyłam, widzę po sobie...Tż mówi, że nie, ale on tak zawsze mówi.

Nom, pewniej już niedługo będę do pracy biegać, a raczej na autobus do pracy...
W sumie mi zawsze wystarczyło, że ograniczyłam jedzenie do minimum i waga leciała w dół, ale jakoś nie mogę tak twardo sobie powiedzieć nie tym razem, dlatego jestem ciekawa jak działają takie tabletki i czy nie ma jakiś efektów ubocznych..

Cytat:
No nie pobiegasz sobie, ale za to później z wózkiem będziesz biegać.
Właśnie !
Stary 2011-03-07, 16:36   #4664
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

Cytat:

Ja tam się od razu na zaoczne wybierałam. Nie wyobrażałam sobie być na utrzymaniu rodziców. Bardzo chciałam sama się utrzymywać i zamieszkać z TŻ. No i dzięki temu mogłam iść normalnie do pracy. Nie żałuję tej decyzji. I sądzę, że oprócz tego, czy dobrze w CV wyglądają dzienne, czy zaoczne, ważne jest też doświadczenie. A zawsze to inaczej, gdy ma się doświadczenie w normalnej pracy na etacie. Przynajmniej tak mi się wydaje. I tak w ostatecznym rozrachunku liczy się doświadczenie, umiejętności, wiedza, predyspozycje etc., sam papier nic nie gwarantuje.

w moim też nie za bardzo, ale nawet ładna.
zgadzam się z tobą ze doświadczenie jest bardzo ważne tylko tak jak mnie to kto przyjmie w zawodzie bez papierka?? musze go mieć żeby zacząć zdobywać doświadczenie.... taka głupia sytuacja...

1.07.2013
alonka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 16:40   #4665
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:
zgadzam się z tobą ze doświadczenie jest bardzo ważne tylko tak jak mnie to kto przyjmie w zawodzie bez papierka?? musze go mieć żeby zacząć zdobywać doświadczenie.... taka głupia sytuacja...
Nie no oczywiście, że papier jest też ważny, ale zaoczne studia też Ci go dadzą. A mi się wydaje, że po Twoich studiach pracę znajdziesz, czy po dziennych, czy po zaocznych.
Stary 2011-03-07, 16:41   #4666
dalenka8
Zakorzenienie

cz. I
Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość
Ja też bym "tam" nie chciała. Mi podobają się na karku/kostce/nadgarstku
I znów identyczny gust :P. Ja sobie może jeszcze na kostce zrobię, hihi .

Cytat:
Wiecie co.... tz mnie zaskakuje........ rzucił palenie - zero papierosów od czwartku.... oby tak dalej.... to znalazł sobie zajęcie... zaczyna się bawić w numizmatyka no myslalam że padne jak mnie o tym powiadomil.........
Super, że TŻ nie pali! Oby tak dalej. A numizmatyka... Zawsze to lepsze niż papierosy. Zresztą mój TŻ też się tym kiedyś bardziej interesował .

Cytat:
Napisane przez agusiajnw Pokaż wiadomość
ja tam tatuażu bym w ogóle nie chciała... kiedyś chciałam kolczyk w pępku, ale doszłam do wniosku, że nie chciałabym żeby mi się w czasie ciąży dziurka rozerwała i zrezygnowałam
także jedyne moje szaleństwo to dziurki w uszach
Ja mam w uszach 4 (3 w jednym, 1 w drugim :P). Chciałam kolczyk w nosie, albo w pępku, jak byłam w gimnazjum. Mój tata odmówił zgody na nos, ale na pępek się zgodził :P. Tyle, że w końcu sobie nie zrobiłam, bo koleżanka miała. A potem to już w ogóle wszyscy . Potem chciałam w języku. Miałam sobie zrobić po maturze zaraz, ale się zoreintowałam, że mnie mogą na studia nie przyjąć . I też nie mam :p. Ale ogólnie to lubię piercing.

Cytat:
Zazdroszcze nadmiaru obowiązków normalnie jakbym mogła to bym wszystkim Wam pomagała.... z tymi zaproszeniami, zadaniami itd.....
Oj, Agula! Drzewo lepiej maluj !

Cytat:
no to super, bardzo by Ci to ułatwiło sprawę no i jak będziesz z tego powodu szczęśliwa to już w ogóle cud, miód i orzeszki trzymam kciuki w takim razie, żeby się udało!

małe mi się podobają z Tż nawet mieliśmy taki pomysł, żeby sobie wytatuować obrączki ale z wykonaniem byłby problem
Dziękuję za miłe słowa !
My też chcieliśmy wytatuować obrączki . A czemu problem z wykonaniem miałby być?

Cytat:
Dzień dobry
Ale się rozpisałyście...kurde nawet nie mam siły nadrabiać, mam nadzieję, że mi wybaczycie..dalej jestem zmęczona po tym weselu...ale było fajnie zawsze jakieś urozmaicenie
Widziałam na fb zdjęcia z tego wesela- bardzo ładnie wyglądałaś ! Lubię taki retro style! A na tym zdjęciu z parą młodą, tak z daleka jesteś podobna do mojej babci- z czasów młodości oczywiście- ta fryzura taki efekt daje .

Cytat:
Co do tatuażu to ja planuję po ślubie na nadgarstku zrobić napis 'One love'

a Dalenka pytałaś o te zabiegi itd. może jakiś peeling enzymatyczny? na pewno nie używaj takiego z drobinkami ścierającymi, fajne są maseczki algowe i jak się je nakłada to chłodzą
Fajny pomysł na tatoo !
A to mam w ogóle takich zwykłych peelingów nie używać? Skorzystam z rad i na pewno coś sobie sprawię .

Cytat:
dzisiaj wyjątkowo wczesnie skonczyłam zajęcia, miałam miec korki ale dziewczyna przełożyła na czwartek, ale nie obraziłam się bo chociaz pojechałam z koleżanką na suknie z tego co przymierzałam, najładniej na mnie leżała ta z załącznika ciężko ją było znaleźć w necie bo pomimo tego że jest firmowa to chyba jest z nowej kolekcji bo nawet na stronie maggiesottero.com nie było jej
podsumowując nie wiem jaka będzie moja suknia ślubna ale wiem bardzo dobrze co powinna mieć księżniczka, bez żadnych koronek, tiul najlepiej 3 warstwowy i warstwa z brokatem, gorset powinien zaczynać się dość wysoko, powinien byćzdobiony kryształkami bo jestem szczupła i wtedy będzie mnie dobrze "widać" powinien byc dobrze usztywniony jeszcze 2 miesiące temu nie wiedziałam o rzadnej z powyższych wytycznych
No to już sporo wiesz . Więc może znajdziesz fajną krawcową, która Ci uszyje suknię? Powiem Ci szczerze, że mnie się ta z załącznika średnio podoba- dół trochę za szeroki i góra wygląda jakby była z jakimiś szpikulcami... Ale pewnie na żywo- i na Tobie- lepiej wygląda. Ja jednak widzę Ciebie w Hermsie .
dalenka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 16:45   #4667
agulaaabar
Zakorzenienie

Dalenka chętnie, ale brzuszek mi cos twardnieje i wczoraj wieczorem mialam lekkie skurcze wiec póki się nie unormuje to nie chce się gimnastykować i naciagać przy tym drzewie

Czas na zmiany !
Stary 2011-03-07, 16:50   #4668
ciasteczkoowypotwor
Rozeznanie

Cytat:
I dobrze, że Ci nie pozwala .

Ja się przy tych zaproszeniach upieram prz tym, że kultura (i nie tylko) wymaga zapisania nazwiska partnera- jeśli to narzeczony/a, lub para ma długi staż i się znają z młodymi. A jeśli się rozstaną (niby czemu :P)?, to pójdzie z kim innym, proste. Przecież nie sprawdzają zaproszenia przed wejściem .

Ja lubię- u kobiet delikatne. Sama mam, na nadgarstku. Nie lubię tribali, tatuaży na ramionach u kobiet.

Cóż, powiem dosadnie. Skóra się marszczy, napina, rozciąga. Jak będziesz w ciąży, to kokardka Ci się na pół brzucha zrobi, a potem "
"sflaczeje" na starość. No i tatuażysta będzie widział i dotykał Twojej ci*ki. Ja bym nie chciała tam tatuażu .

Zgubiłaś pierścionek ? Dobrze, że idziecie po nowy, w pewnym sensie to jak nowy etap w życiu !

Miłego dnia, girls!
Bardziej miałam na myśli biodro, tyle że pod majtkami, żeby widać nie było na co dzień - źle to ujęłam

Life with Ciacho.
ciasteczkoowypotwor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 16:52   #4669
monnilp
Zadomowienie

GG do monnilp

Cytat:
Dziękuję za miłe słowa !
My też chcieliśmy wytatuować obrączki . A czemu problem z wykonaniem miałby być?
chodzi mi o to, że nie wiem kiedy najlepiej byłoby je wykonać no bo przed ślubem to bez sensu, a po ślubie to i tak zasłoniłyby je normalne obrączki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-07, 17:00   #4670
dalenka8
Zakorzenienie

Cytat:
Masz rację z tym doświadczeniem . Jesteś w super sytuacji, że masz pracę, która jest związana z Twoim przyszłym zawodem (bo chyba jest :P?)

Cytat:
Uważam, że to super pomysł! Upieczesz kilka pieczeni na jednym ogniu .

Cytat:
Z czego Ty się chcesz odchudzać ? Ja brałam chrom jakiś czas temu, żeby nie żreć słodyczy. I powiem Ci, że to + silna wola + fakt, że szkoda mi było kalorii straconych na aerobiku/ spinningu/ rolkach zaskutkowało, że wytrzymałam długo bez słodyczy, a potem też nie jadłam ich bez opamiętania :P. Znów teraz zacznę brać, bo mam wrażenie, że jestem uzależniona od czekolady .

Cytat:
no to super, trzymam kciuki

również trzymam kciuki, na pewno Ci się uda

tabletek żadnych nie brałam nigdy, ale piłam Aqua Slim.. widziałam efekty na wadze po kilku dniach, ale niestety zabrakło mi systematyczności, bo tam trzeba wypijać bodajże 1,5 litra wody dziennie, a jak chodziłam na uczelnię np. no to nie chciało mi się targać ze sobą dużej wody, bo mi było ciężko fakt faktem to ma taki smak, że naprawdę zmniejsza apetyt
Nie sądziłam, że coś takiego pomaga- fajnie .

Byłam dziś w dziekanacie dowiedzieć się o ten indywidualny tok. Muszę złożyć podanie, mieć średnią co najmniej 4.0 i zebrać zgody od wykładowców. Mam napisać o powodach osobistych, finansowych, itp- lepiej nie o pracy. Pani dziekan powinna się zgodzić . Podowiaduję się, z kim mam zajęcia w przyszłym roku i zacznę zbierać podpisy po świętach . Oby się udało, ach! Jutro już będziemy podpisywali umowy z tych badań słuchu, więc gites . Na razie brakuje sprzętu, ale mam nadzieję, że Wawa szybko go dostarczy i nie będzie problemów. Jakoś wszystko się układa .

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

Cytat:
Dalenka chętnie, ale brzuszek mi cos twardnieje i wczoraj wieczorem mialam lekkie skurcze wiec póki się nie unormuje to nie chce się gimnastykować i naciagać przy tym drzewie
Wiadomo- dobro dzidzi najważniejsze, więc leż i odpoczywaj, Mamuśko !

Cytat:
Napisane przez ciasteczkoowypotwor Pokaż wiadomość
Bardziej miałam na myśli biodro, tyle że pod majtkami, żeby widać nie było na co dzień - źle to ujęłam
Mnie się też podobały tatuaże na biodrze- tylko właśnie nad bielizną . I w obu przypadkach w ciąży tatuaż Ci się rozciągnie i będzie brzydko wyglądał... Ja dlatego zrobiłam na nadgarstku, że tam nie ma drastycznych zmian w elastyczności skóry, ilości tłuszczu itp .

Cytat:
chodzi mi o to, że nie wiem kiedy najlepiej byłoby je wykonać no bo przed ślubem to bez sensu, a po ślubie to i tak zasłoniłyby je normalne obrączki
No w sumie racja :P.
Stary 2011-03-07, 17:04   #4671
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
cz. I

I znów identyczny gust :P. Ja sobie może jeszcze na kostce zrobię, hihi .

Ja mam w uszach 4 (3 w jednym, 1 w drugim :P). Chciałam kolczyk w nosie, albo w pępku, jak byłam w gimnazjum. Mój tata odmówił zgody na nos, ale na pępek się zgodził :P. Tyle, że w końcu sobie nie zrobiłam, bo koleżanka miała. A potem to już w ogóle wszyscy . Potem chciałam w języku. Miałam sobie zrobić po maturze zaraz, ale się zoreintowałam, że mnie mogą na studia nie przyjąć . I też nie mam :p. Ale ogólnie to lubię piercing.

Widziałam na fb zdjęcia z tego wesela- bardzo ładnie wyglądałaś ! Lubię taki retro style! A na tym zdjęciu z parą młodą, tak z daleka jesteś podobna do mojej babci- z czasów młodości oczywiście- ta fryzura taki efekt daje .

Fajny pomysł na tatoo !
A to mam w ogóle takich zwykłych peelingów nie używać? Skorzystam z rad i na pewno coś sobie sprawię .
dziękuję , chciałabym też na karku. Ale ważniejszy jest dla mnie na nadgarstku, więc ten na pewno chcę mieć

co do piercingu to ja też lubię, ale mam tylko w uszach 5, kiedyś miałam 7 ale dwa wyjęłam ;p w uchu mi się podoba tragus, tylko boję się, że za bardzo będzie bolało

Dziękuję za miłe słowa, cieszę się, że zdjęcia się podobają a Tż był zachwycony moim wyglądem, bo wcześniej nawet sukienki nie widział

Jeśli masz cerę suchą ogólnie i te naczynka to peelingi te z różnymi drobinkami ścierającymi odpadają. Najlepsze są właśnie enzymatyczne sama nie używam tych ścierających takich, bo moja skóra na twarzy później cierpi..

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

Cytat:

Z czego Ty się chcesz odchudzać ? Ja brałam chrom jakiś czas temu, żeby nie żreć słodyczy. I powiem Ci, że to + silna wola + fakt, że szkoda mi było kalorii straconych na aerobiku/ spinningu/ rolkach zaskutkowało, że wytrzymałam długo bez słodyczy, a potem też nie jadłam ich bez opamiętania :P. Znów teraz zacznę brać, bo mam wrażenie, że jestem uzależniona od czekolady .

Byłam dziś w dziekanacie dowiedzieć się o ten indywidualny tok. Muszę złożyć podanie, mieć średnią co najmniej 4.0 i zebrać zgody od wykładowców. Mam napisać o powodach osobistych, finansowych, itp- lepiej nie o pracy. Pani dziekan powinna się zgodzić . Podowiaduję się, z kim mam zajęcia w przyszłym roku i zacznę zbierać podpisy po świętach . Oby się udało, ach! Jutro już będziemy podpisywali umowy z tych badań słuchu, więc gites . Na razie brakuje sprzętu, ale mam nadzieję, że Wawa szybko go dostarczy i nie będzie problemów. Jakoś wszystko się układa .

a drogi jest? i czy są jakieś efekty uboczne podczas stosowania i później po odstawieniu?

Fajnie, że masz takie duże szanse, przejść na indywidualny tok nauczania Mam nadzieję, że wszystko pójdzie po Twojej myśli
Stary 2011-03-07, 17:14   #4672
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:
Masz rację z tym doświadczeniem . Jesteś w super sytuacji, że masz pracę, która jest związana z Twoim przyszłym zawodem (bo chyba jest :P?)

Uważam, że to super pomysł! Upieczesz kilka pieczeni na jednym ogniu .

Nie sądziłam, że coś takiego pomaga- fajnie .

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

Wiadomo- dobro dzidzi najważniejsze, więc leż i odpoczywaj, Mamuśko !

Mnie się też podobały tatuaże na biodrze- tylko właśnie nad bielizną . I w obu przypadkach w ciąży tatuaż Ci się rozciągnie i będzie brzydko wyglądał... Ja dlatego zrobiłam na nadgarstku, że tam nie ma drastycznych zmian w elastyczności skóry, ilości tłuszczu itp .

No w sumie racja :P.
No jest tak poniekąd, bo po studiach chciałabym pracować w kadrach/HR etc. , a teraz pracuję jako referent po prostu, ale wiadomo, ze doświadczenie w takiej pracy to też wiele znaczy.

Mi się podobają tatuaże w różnych miejscach, byle były dobrze wykonane. Ale u siebie raczej nie widzę jakichś dużych, rzucających się w oczy tatuaży. Dlatego myślę o tym palcu I chciałabym jeszcze nutkę, albo klucz wiolinowy na karku, ale co do tego, to pewna nie jestem jeszcze.

A z tym chromem, to ciekawa sprawa ! Chyba też wypróbuję, bo niestety jestem strasznym łasuchem

Cytat:
dziękuję , chciałabym też na karku. Ale ważniejszy jest dla mnie na nadgarstku, więc ten na pewno chcę mieć

co do piercingu to ja też lubię, ale mam tylko w uszach 5, kiedyś miałam 7 ale dwa wyjęłam ;p w uchu mi się podoba tragus, tylko boję się, że za bardzo będzie bolało

Dziękuję za miłe słowa, cieszę się, że zdjęcia się podobają a Tż był zachwycony moim wyglądem, bo wcześniej nawet sukienki nie widział

Jeśli masz cerę suchą ogólnie i te naczynka to peelingi te z różnymi drobinkami ścierającymi odpadają. Najlepsze są właśnie enzymatyczne sama nie używam tych ścierających takich, bo moja skóra na twarzy później cierpi..

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

a drogi jest? i czy są jakieś efekty uboczne podczas stosowania i później po odstawieniu?

Fajnie, że masz takie duże szanse, przejść na indywidualny tok nauczania Mam nadzieję, że wszystko pójdzie po Twojej myśli
Ja stosuję tylko enzymatyczne na twarz, bo mam wrażliwą skórę i łatwo się podrażnia. Zresztą na ciało też nie lubię jakichś ostrych peelingów.
Stary 2011-03-07, 17:18   #4673
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
No jest tak poniekąd, bo po studiach chciałabym pracować w kadrach/HR etc. , a teraz pracuję jako referent po prostu, ale wiadomo, ze doświadczenie w takiej pracy to też wiele znaczy.

Mi się podobają tatuaże w różnych miejscach, byle były dobrze wykonane. Ale u siebie raczej nie widzę jakichś dużych, rzucających się w oczy tatuaży. Dlatego myślę o tym palcu I chciałabym jeszcze nutkę, albo klucz wiolinowy na karku, ale co do tego, to pewna nie jestem jeszcze.

A z tym chromem, to ciekawa sprawa ! Chyba też wypróbuję, bo niestety jestem strasznym łasuchem

Ja stosuję tylko enzymatyczne na twarz, bo mam wrażliwą skórę i łatwo się podrażnia. Zresztą na ciało też nie lubię jakichś ostrych peelingów.
ja właśnie też muszę sobie kupić jakiś enzymatyczny, bo teraz nie mam żadnego, a przydałby mi się. Ostatnio kupiłam sobie peeling cukrowy do ciała, strasznie duże ma te drobinki, ale jestem z niego zadowolona, tylko że zostawia lekko tłustą powłokę, co mnie denerwuje...
Stary 2011-03-07, 17:43   #4674
morsmordre
sajkolidżist

Cytat:
Dzień dobry

Jakie plany na dziś?
Ja najchętniej poszłabym spać, ale później zaglądnę do swoich starych notatek, trzeba odświeżyć swoje wiadomości, mam nadzieję, że dostanę ten staż...
Bardzo ładnie wyglądałaś! Tak oryginalnie! Byłaś u tej fryzjerki która ma Cię czesać na ślub?
Cytat:
Morsi co do tych gąbeczek to ja też teraz mam takie stożki i nie jestem zadowolona, najlepsze są takie kwadraciki, albo romby, one są większe i wygodniejsze. Ja nigdy nie nakładałam podkładu pędzelkiem, może kiedyś spróbuję...
W takim razie spróbuję tych "Twoich" gąbeczek
Cytat:
Ta, którą nam wcześniej pokazywałaś była ładniejsza
Cytat:
uda się!

Cytat:
ja właśnie też muszę sobie kupić jakiś enzymatyczny, bo teraz nie mam żadnego, a przydałby mi się. Ostatnio kupiłam sobie peeling cukrowy do ciała, strasznie duże ma te drobinki, ale jestem z niego zadowolona, tylko że zostawia lekko tłustą powłokę, co mnie denerwuje...
A jaki masz cukrowy?

Egzamin mi poszedł dennie, bo były zadania jakich nie widziałam wcześniej na oczy
Ale jak mówiłam mam to gdzieś i obecnie czerpię radość z mamusiowych pierogów

2017: 34
2018: 4
morsmordre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 18:07   #4675
migotka8765
BAN stały

Hej
migotka8765 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 18:17   #4676
morsmordre
sajkolidżist

Migotka! Jak tam Maleństwo?

2017: 34
2018: 4
morsmordre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 18:19   #4677
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez migotka8765 Pokaż wiadomość
Hej
Heeej jak się czujecie? Jak nasz kawaler? wrzuć jakieś zdjątko Bartusia

Czas na zmiany !
Stary 2011-03-07, 18:23   #4678
monnilp
Zadomowienie

GG do monnilp

Cytat:
Hej
Ściągnęłam Cię myślami normalnie właśnie miałam pisać, że ciakawe co u Migotki i Bartusia, a Ty się nam zjawiasz jak tam się czujecie?

Stary 2011-03-07, 20:06   #4679
dalenka8
Zakorzenienie

Cytat:
Hej
Hej ! Co słychać?

Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość
Bardzo ładnie wyglądałaś! Tak oryginalnie! Byłaś u tej fryzjerki która ma Cię czesać na ślub?

W takim razie spróbuję tych "Twoich" gąbeczek

Ta, którą nam wcześniej pokazywałaś była ładniejsza

uda się!

A jaki masz cukrowy?

Egzamin mi poszedł dennie, bo były zadania jakich nie widziałam wcześniej na oczy
Ale jak mówiłam mam to gdzieś i obecnie czerpię radość z mamusiowych pierogów
No i dobrze, że się nie przejmujesz tym egzaminem! Mniam! Ja też dziś jadłam, ale ze sklepu.
Stary 2011-03-07, 20:11   #4680
ciasteczkoowypotwor
Rozeznanie

Cytat:
Hej
Migotka !
Co tam u Was ?

Life with Ciacho.
ciasteczkoowypotwor jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości