Kraków - część 9. Pędzimy dalej! - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-07, 21:23   #4231
Ineso
Matka Smoka

Dot.: Kraków - część 9. Pędzimy dalej!

Hope - jeśli mogę, to proszę o przekazanie mojej maseczki Cholerce, a ja Ci dam próbki przy okazji.
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 21:24   #4232
baajeczna2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez HulaGirl Pokaż wiadomość
więc....
jeżeli ecrulo naprawde nie ma czasu i sił na klub to ja mogę go przejąc...ALE! (oczywiście ze jest ale)

-prosze ecrulo żeby wytrzymała jeszcze parę dni, np do weekendu bo wtedy bede miała więcej czasu żeby to ogarnąć
- wprowadzimy szablony pierwszych postow tak jak to jest np. na perfumeryjnym czy modowym, naprawde organizowalam wiele rozbiórek i taki szablon bardzo pomaga
- skoro jako "opiekun" takiego klubu jest jakas odpowiedzialność to jakoś nalezałoby udokumentowac zakupy... może print screen?
- sztywne zasady oglaszane przez organizatorkę zgodnie z zasadą "nie pasują Ci zasady, nikt CIę nie zmusza do uczestniczenia w zakupach, a jeżeli wchodzisz w zamówienie to znaczy że się zgadzasz z zasadami narzuconymi odgórnie"
-
-
-
- (wolne miejsca bo na pewno coś jeszcze się wymyśli, wspolnymi siłami oczywiście)

SdC tak bardzo krzyczysz że jesteś przeciw tej "dyktaturze" ale wiedz ze bez niej i bez sztywnych zasad wszystko może się rozlecieć, a co gorsze doprowadzić do tego że się będziemy kłocić i się poobrażamy albo coś! przepraszam że przytoczę ale to właśnie przez klubowe zamówienie nie ma obecnie z nami Neciaka.... mam rację?
ja bym chciała, żeby tych zasad nie było za dużo. to jest klub zamknięty- znamy się raczej wszystkie, więc nie ma co udziwniać i wprowadzać jakiegoś wojskowego rygoru ale fajnie Hula, że się piszesz

the less you care, the happier you are.
baajeczna2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 21:25   #4233
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Malla - to teraz go wsuwaj, łyżkami
A żebyś wiedziała! Odkąd nie jem, to słodzę sobie
Cytat:
Wykupimy pół sklepu
"Użytkowniczki portalu Wizaż.pl - ograniczenie do 10 produktów na koszyk"
A jak nas zweryfikują, mają zdjęcia przy kasach?
Stary 2011-03-07, 21:26   #4234
zagubiona_w_swoich_snach
Zakorzenienie

Cytat:
SdC tak bardzo krzyczysz że jesteś przeciw tej "dyktaturze" ale wiedz ze bez niej i bez sztywnych zasad wszystko może się rozlecieć, a co gorsze doprowadzić do tego że się będziemy kłocić i się poobrażamy albo coś! przepraszam że przytoczę ale to właśnie przez klubowe zamówienie nie ma obecnie z nami Neciaka.... mam rację?
To może ja się wtrące ;p Wydaje mi się, ze zasady ( jakieś, nie musza być dopracowane tak aby hipotetycznie omawiać każdy możliwy przypadek ale ogólne) są potrzebne, żeby osoby takie jak ja ( czyt. nie znam Was , widzialam tylko kilka z Was przy odbiorze rzeczy, nie macie pewności czy Was nie okiwam przy pierwszej lepszej okazji;p) były pod kontrolą. Wiadomo, ze jak zamówienie organizuje nie wiem Cholerka a Ineso coś sie odwidzi to np. ze względu na to że się znają/lubią( nie wiem , nie sledze Waszych relacji) Ineso zostanie jakoś to wybaczone i np. Cholerka założy za nią kase i wie że ona jej odda itp. Przy osobach nowych/malo udziejących się/ mogących zniknąć zasady są ważne a ewentualne rezygnacje czy inne przy osobach , które się znają niech załatwiają między sobą na priv zagmatwałam

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
A żebyś wiedziała! Odkąd nie jem, to słodzę sobie

W R. wisi zdjęcie Ineso ;p
zagubiona_w_swoich_snach jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 21:30   #4235
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
I banany, banany
O!

Cytat:
Napisane przez baajeczna2 Pokaż wiadomość

a banany są błeee
banany są pycha!

Cytat:
przepraszam że przytoczę ale to właśnie przez klubowe zamówienie nie ma obecnie z nami Neciaka.... mam rację?
wydaje mi się, że nie
Stary 2011-03-07, 21:30   #4236
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Cytat:
ja bym chciała, żeby tych zasad nie było za dużo. to jest klub zamknięty- znamy się raczej wszystkie, więc nie ma co udziwniać i wprowadzać jakiegoś wojskowego rygoru ale fajnie Hula, że się piszesz
Cytat:
Napisane przez zagubiona_w_swoich_snach Pokaż wiadomość
To może ja się wtrące ;p Wydaje mi się, ze zasady ( jakieś, nie musza być dopracowane tak aby hipotetycznie omawiać każdy możliwy przypadek ale ogólne) są potrzebne, żeby osoby takie jak ja ( czyt. nie znam Was , widzialam tylko kilka z Was przy odbiorze rzeczy, nie macie pewności czy Was nie okiwam przy pierwszej lepszej okazji;p) były pod kontrolą. Wiadomo, ze jak zamówienie organizuje nie wiem Cholerka a Ineso coś sie odwidzi to np. ze względu na to że się znają/lubią( nie wiem , nie sledze Waszych relacji) Ineso zostanie jakoś to wybaczone i np. Cholerka założy za nią kase i wie że ona jej odda itp. Przy osobach nowych/malo udziejących się/ mogących zniknąć zasady są ważne a ewentualne rezygnacje czy inne przy osobach , które się znają niech załatwiają między sobą na priv zagmatwałam
nikt rygory wojskowego nie ma zamiaru wprowadzac
ale ja uwazam że chociażby pomysł z szablonem jest dobry bo od razu w pierszzym poście wszystko widać....

reguły musza byc ale też organizatorka każdego zamówienia dostawaaby w pewnych sferach wolną reke, czyli np. czy nie przeszkadza jej że ktoś zrezygnuje, czy może założyc kase, co z odbiorem
HulaGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 21:32   #4237
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:

jak to?
Stary 2011-03-07, 21:34   #4238
Ineso
Matka Smoka

Cytat:

Miałaś nie rozpowiadać

Ej a czemu w tym roku nie ma zniżek na kartę R. z okazji Dnia Kobiet? Syf z tą kartą, żadnych promocji na nią nie ma, a ja przegapiłam jak mi minął rok i zabuliłam pewnie 20zł.

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

Cytat:

reguły musza byc ale też organizatorka każdego zamówienia dostawaaby w pewnych sferach wolną reke, czyli np. czy nie przeszkadza jej że ktoś zrezygnuje, czy może założyc kase, co z odbiorem
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 21:36   #4239
MyLastHope
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Hope - jeśli mogę, to proszę o przekazanie mojej maseczki Cholerce, a ja Ci dam próbki przy okazji.
ok

dietetyk, kucharz, nieuleczalna kociara, początkująca biegaczka, fascynatka siłowni i treningu funkcjonalnego

MyLastHope jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 21:36   #4240
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:

Ej a czemu w tym roku nie ma zniżek na kartę R. z okazji Dnia Kobiet? Syf z tą kartą, żadnych promocji na nią nie ma, a ja przegapiłam jak mi minął rok i zabuliłam pewnie 20zł.[COLOR="Silver"]
Co to za karta? reserved, Rossman?
Czemu do Mohito nic nie ma?
Stary 2011-03-07, 21:36   #4241
zagubiona_w_swoich_snach
Zakorzenienie

Cytat:

Ej a czemu w tym roku nie ma zniżek na kartę R. z okazji Dnia Kobiet? Syf z tą kartą, żadnych promocji na nią nie ma, a ja przegapiłam jak mi minął rok i zabuliłam pewnie 20zł.
A nie wiem , wydaje mi sie ze za to odpowiada mbank a nie R.
zagubiona_w_swoich_snach jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-07, 21:38   #4242
blair witch
Zakorzenienie

Hope - ja dam jutro Cholerce tę odżywkę dla Ciebie, Ty daj jej w środę to do demakijażu dla mnie i ja sobie od niej albo przez kogos od niej odbiorę w weekend, oki?

Hula - pomysł z szablonem jest bardzo dobry
Stary 2011-03-07, 21:46   #4243
Mjucaczek
Zadomowienie

Cytat:
Kupiłam cukier! Za 4,30
w polo za 3,90 jest
Cytat:
Napisane przez MyLastHope Pokaż wiadomość
ok To w M1 ok 20 w środę

PS przypominam, że maseczki, mleczka i parę próbek czeka- chce ktoś odebrać coś w środę?
Ineso, Mju, Ecrulo, Hula i SdC dla Neciaka - chyba dobrze pamiętam
jutro, pojutrze na placu centralnym? W zamian mogę dać paczkę minimarshmallow, właśnie dostałam albo o, chipsy czekoladowe o smaku masła orzechowego, bo go nie znoszę :P
Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
boisz się, że Cholerka Ci wszystkie kostki wykupi?
A żebyś wiedziała kupię pewnie 5 kostek od razu, a nie zdajesz sobie sprawy, jak starsze panie się na to rzucają

Dostałam książkę... 101 przepisów na muffiny wszystkie są <- takie
He'd be rockin' his moonshine to B.B.King and Jimmy Reed...

Mjucaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 21:47   #4244
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii

Nie wiem co ma dać szablon. Akurat jeśli chodzi o konkrety w pierwszych postach to wszystko jest w miarę ok. Moim zdaniem problem leży w OT w wątkach przez co giną informacje (dzielenie produktów, kto za co wysyła itp.) i w swobodnym podejściu organizatorek do kwestii organizacyjnych (dopisywania, rezygnacje, edit zamówienia). Wielka szkoda, że właśnie w Klubach nie ma możliwości podglądu kiedy post był edytowany. Najlepiej sprawdził się pomysł Ineso z zamieszczaniem rozliczenia przed zamówieniem rzeczy - wtedy był czas, żeby zatwierdzić osobiście zamówienie. To powinna być innowacja w tworzeniu jakichś nowych zasad.
Poza tym, określenia jasnych zasad chciała też ecrulo, więc nie wiem czy zmiana moderatora coś da...

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 21:49   #4245
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
Poza tym, określenia jasnych zasad chciała też ecrulo, więc nie wiem czy zmiana moderatora coś da...
ale ecrulo już nie ma sił żeby probować egzekwować niektóre rzeczy
oczywiście jeżeli uwazacie że zmiana nic nie da to zawsze moze nam Złos przydzielić kgoś z zewnątrz
HulaGirl jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-07, 21:52   #4246
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mjucaczek Pokaż wiadomość
A żebyś wiedziała kupię pewnie 5 kostek od razu, a nie zdajesz sobie sprawy, jak starsze panie się na to rzucają

Dostałam książkę... 101 przepisów na muffiny wszystkie są <- takie
Nawet nie mów... To w czwartek już nie będzie?
Ile?!
Ja jestem ciekawa czegos na ostro/mięsno itp.
Stary 2011-03-07, 22:02   #4247
Mjucaczek
Zadomowienie

W czwartek? Kobieto - w Carrefourze nie raz, nie dwa były takie promocje na masło. Byłam rano - nie było. Popołudniu - nie było. Każdy się kręcił z gazetką wokół półek, jak wampiry na głodzie
Słone przepisy też są, chętnie podrzucę

Czego Amerykanie nie wymyślą? Dostałam wielki słój, ważący 1,24kg "przekąski"... ciasto paluszkowe cieniutkie, z wielkimi ziarnami soli, kształt - jak "Jaśki", takie małe poduszeczki, nadzienie - masło orzechowe gdyby nie ta sól, dałoby się jeść... I stwierdziłam, że jednak lubię masło orzechowe

Stary 2011-03-07, 22:11   #4248
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
W czwartek? Kobieto - w Carrefourze nie raz, nie dwa były takie promocje na masło. Byłam rano - nie było. Popołudniu - nie było. Każdy się kręcił z gazetką wokół półek, jak wampiry na głodzie
Słone przepisy też są, chętnie podrzucę

Czego Amerykanie nie wymyślą? Dostałam wielki słój, ważący 1,24kg "przekąski"... ciasto paluszkowe cieniutkie, z wielkimi ziarnami soli, kształt - jak "Jaśki", takie małe poduszeczki, nadzienie - masło orzechowe gdyby nie ta sól, dałoby się jeść... I stwierdziłam, że jednak lubię masło orzechowe
U To kicha Ja jeszcze mówię o mniejszym Carefourze bo w Galerii...
Ciebie z USA dokarmiają? A Elfik sobie już leci?

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

http://www.asos.com/Opening-Ceremony...t=-1&clr=White

Opening Ceremony Boots
Stary 2011-03-07, 22:16   #4249
ecrulo
moderatorka też wizażanka

Cytat:
ale ecrulo już nie ma sił żeby probować egzekwować niektóre rzeczy
oczywiście jeżeli uwazacie że zmiana nic nie da to zawsze moze nam Złos przydzielić kgoś z zewnątrz
Bo jabym chciała:
- żeby były zasady, których trzeba się trzymać, ja, Ty, Wy.
- żeby dziewczyny aktywnie uczestniczyły w tworzeniu regulaminu/rekrutacji/pilnowania porządku- jednym zdaniem: Żebyśmy o klub dbały, jak jedna żona.
- jak pisałam dużo wcześniej, żebym miała takie ładne zadanie domowe od Was co weekend: "ecrulo, masz zrobić to, to i to (usuwanie wątków, dodawanie wizażanek, które Wy byście rekrutowały) i znalazła się osoba, która chciałaby mi takie zadanie domowe co weekend robić, bo widzę, Hula, że obie nie mamy czasu (w weekend jestem zajęta bardzo ważnymi sprawami).

Ale przez ten czas mogłam tylko chcieć, irytacja narastała, bo nic się nie zmieniło, bo każda ma swój pomysł na klub, a dyskusje co do porozumień na różne tematy, kończą się na niczym. A ostatnio aż głupio mi było molestować i dopytywać i ciągnąć Was za język. Jest regulamin, są ogłoszenia parafialne, ale prawie nikt nie ma pomysłu, a przynajmniej tymi pomysłami się nie dzieli.

Muszę się naładować, bo zakupy z Wami i rozmowy na wątku, to była czysta przyjemność, a teraz to masa nieporozumień. Jeżeli Hula nic się nie zmieni do poniedziałku, to wtedy jakoś Ci pałeczkę przekażę.

Mamą klubu jest Ineso, ja jestem tylko biologiczną matką.

Jak któraś coś chce ze Schleckera to pisać na PW. W niedziele bym przywiozła.

Żegnam się z Wami na krótką chwilkę (nad swoimi zamówieniami sprawiam nadal pieczę ).

Wymianka Nowe buty oraz ciszuki

Edytowane przez ecrulo
Czas edycji: 2011-03-07 o 22:17
ecrulo jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-07, 22:16   #4250
baajeczna2
Wtajemniczenie

Cytat:
nie pisz mi tu o maśle orzechowym, bo uwielbiam w ogóle, to czemu, porównując z USA, w Polsce jest taka bieda produktowa?

Cytat:
miałam Wam właśnie wkleić butową promocję ;p i do tego jeszcze bezpłatna wysyłeczka

Stary 2011-03-07, 22:23   #4251
Mjucaczek
Zadomowienie

Cytat:
U To kicha Ja jeszcze mówię o mniejszym Carefourze bo w Galerii...
Ciebie z USA dokarmiają? A Elfik sobie już leci?
Tak, bo dostałam swoją paczkę od siostry, która wysyłała mi już dawno temu chocolate chips i inne bzdury. Zawsze dorzuca mi takie ciekawostki :P Stąd mam i książkę
Z tego co wiem tak, ale skype od ostatniej aktualizacji wiesza mi się tak, że słyszę co 10 słowo - równie dobrze mogła powiedzieć "paczka idzie" jak i "paczka jeszcze nie idzie" a i tak usłyszałabym tylko "paczka"
Cytat:
nie pisz mi tu o maśle orzechowym, bo uwielbiam w ogóle, to czemu, porównując z USA, w Polsce jest taka bieda produktowa?
Bardzo chętnie Ci oddam to paskudztwo, bo jest OKROPNE. Mam tego kilogram Wolę biedę produktową niż coś, czego zjeść się nie da

p.s. Kto nosi 75b czy 80c ? Dostałam 3 staniki od siostry, używane (nie nosiła ich w okresie laktacji ona z reguły zakłada coś 2 razy i mi oddaje ) , ale w świetnym stanie (jeden prześliczny z DKNY ) oddam za nic, po prostu mi nie są potrzebne. W czasie ciąży jej 70-75a zmieniało się na b,c aż doszło do d... Teraz znowu ma A

ECRULO! Pytałam o moje rzeczy :P

Edytowane przez Mjucaczek
Czas edycji: 2011-03-07 o 22:29
Stary 2011-03-07, 22:29   #4252
ecrulo
moderatorka też wizażanka

Cytat:
Tak, bo dostałam swoją paczkę od siostry, która wysyłała mi już dawno temu chocolate chips i inne bzdury. Zawsze dorzuca mi takie ciekawostki :P Stąd mam i książkę
Z tego co wiem tak, ale skype od ostatniej aktualizacji wiesza mi się tak, że słyszę co 10 słowo - równie dobrze mogła powiedzieć "paczka idzie" jak i "paczka jeszcze nie idzie" a i tak usłyszałabym tylko "paczka"

Bardzo chętnie Ci oddam to paskudztwo, bo jest OKROPNE. Mam tego kilogram Wolę biedę produktową niż coś, czego zjeść się nie da

p.s. Kto nosi 75b czy 80c ? Dostałam 3 staniki od siostry, używane, ale w świetnym stanie (jeden prześliczny z DKNY ) oddam za nic, po prostu mi nie są potrzebne. W czasie ciąży jej 70-75a zmieniało się na b,c aż doszło do d... Teraz znowu ma A

Mju, a ja pisałam, że jak ktoś coś do mnie ma to na PW. Twoje rzeczy są i mogę je wziąć, ale tak żebyś je odebrała, bo jutro będę mieć siatę ważącą milion kg z kserówkami dla ludzi z roku. Jak chcesz się umówić kiedy mam wziąć to na PW, bo ja już nie zaglądam tutaj !

Wymianka Nowe buty oraz ciszuki
ecrulo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 22:48   #4253
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Co do środy z orange - bierze się jeden bilet normalny, który kosztuje tam dajmy na to 18 czy 19zł, więc jak się to podzieli na pół, to i tak wychodzi taniej, niż studencki
no to fakt, nie sprawdzałam jak duża różnica jest między biletem normalnym i studenckim, ale skoro się opłaca to fajnie
idę jutro na czarny czwartek- jestem bardzo ciekawa tego filmu! ale specjalnie nie czytam recenzji żeby sobie nie zamydlić odbioru

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
O! To jest pomysł!
To może faktycznie tak zróbmy i po problemie, jeśli Ax się zgodzi oczywiście.
Wtedy Ecrulo nie musiałaby oddawać Klubu, bo nie tworzyłybyśmy w nim nowych wątków, tylko dokończyły rozpoczęte zamówienia.
a wg mnie forum Ax jest dość nieczytelne a poza tym dużo czasu potrzeba na ogarnianie 2 wątków

Cytat:
czwartek/piątek? Ja bardzo chętnie
czwartek? w piątek mam zajęcia

miałam się już nie wcinać w kwestię klubu, ale muszę...
rozumiem zmęczenie i irytację Ecrulo, jeśli chce odejść z przykrością, ale będzie trzeba się z tym pogodzić.
Natomiast wydaje mi się, że do tej pory jakoś wszystko hulało i było dobrze.
1. Watki uważam, że do zamykania powinny zgłaszać osoby, które je zakładały,bo tylko one wiedzą czy pozamykały wszystkie sprawy z zamówieniami.
2. Zasady zamówień powinna określać organizatorka, jasne, ale uważam, że dawanie takiej osobie władzy nad ewentualną rezygnacją z zamówienia to przegięcie. Jak już pisałam uważam, że wspólne zamówienia powinny być przyjemnością, a jeśli ktoś mi powie "mam gdzieś, że akurat się spłukałaś masz zrobić zamówienie i cześć" to nie daje mi komfortu psychicznego.
3. co do OT to można zaznaczyć, żeby ich nie było- raczej udaje nam się w większości dotrzymać tej zasady. przy zamówieniach typu ELF, Awantii czy Costal trudno było nie produkować postów, ale i tak w efekcie doszło do ich zakończenia
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-07, 22:55   #4254
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
a wg mnie forum Ax jest dość nieczytelne a poza tym dużo czasu potrzeba na ogarnianie 2 wątków
Teraz mamy wątek i Klub, a w tym układzie byłby wątek i Klub przeniesiony na forum Ax, czyli wychodzi na to samo.

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 23:03   #4255
Malla
Nie depcze krokusów

Uwielbiam masło orzechowe
Stary 2011-03-07, 23:10   #4256
gg22
Zakorzenienie

zobaczyłam właśnie rozliczenie na elfie SdC szacun
ale dopadłam dzisiaj płytkę excela w dodatku z gazetą prawną ( nie spodziewałam się że będę musiała się tak nagimnastykować zeby ją kupic) i też tak będę potrafić
z matmą jestem na bakier, ale wydaje mi się że u mnie jest ok

aha była w bonarce i zostały tylko baletki srebrne i złote/ cieliste :/ i to niewiele sztuk, ale rozmiarówka 37-39 jeszcze była

---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ----------

Ola mamy owszem ale jak napisałam dla mnie forum Ax jest mało przejrzyste.
mnie nie przeszkadza to jak działa klub, pasuje mi jego formuła i będę żałować jak będzie trzeba go zamknąć (tfu, tfu) ale dostosuję się do zdania większości bo cóż innego?
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 23:29   #4257
Asiuniaaa
Wtajemniczenie

Cytat:

p.s. Kto nosi 75b czy 80c ? Dostałam 3 staniki od siostry, używane (nie nosiła ich w okresie laktacji ona z reguły zakłada coś 2 razy i mi oddaje ) , ale w świetnym stanie (jeden prześliczny z DKNY ) oddam za nic, po prostu mi nie są potrzebne. W czasie ciąży jej 70-75a zmieniało się na b,c aż doszło do d... Teraz znowu ma A

alee Ci fajnie z tymi paczuszkami z USA Tam mają tylee fajnych i dziwnych rzeczy

ja mam 75 B więc jak coś mogę przygarnąć jak Ci niepotrzebne

Asiuniaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 23:48   #4258
baajeczna2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Asiuniaaa Pokaż wiadomość
alee Ci fajnie z tymi paczuszkami z USA Tam mają tylee fajnych i dziwnych rzeczy

ja mam 75 B więc jak coś mogę przygarnąć jak Ci niepotrzebne
Ja też mogę przygarnac ;p oprócz tych niedobrych paluszko-jaśków z masłem orzechowym (dobrze to zrozumiałam ;d?)

Co z jutrzejszym kinem ? I ja mogę się z czw spotkać

Stary 2011-03-08, 05:48   #4259

Malla, ustalmy więc coś. Idziemy jutro? I czy wykorzystujemy cholerowy kod, co mnie napawa przerażeniem, że ktoś ustaliłby, że to nie nasz telefon? W ogóle to możliwe, żeby kod wykorzystywał ktoś inny czy w regulaminie śród Orange jest zaznaczone, że tylko właściciel? I czym tracisz, cholerko, ty na tym - masz ograniczoną tylko jedną środę Orange w miesiącu czy jak?
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 06:10   #4260
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Wszystkiego naj Wam wszystkim Dzisiaj w pracy pewnie znowu nas porozpieszczają czekoladkami

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości