Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011 cz.III - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-08, 09:26   #2461
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011

witam z rana

ja dzis mialam juz izyte w labolatorium, ale tym razem z moczem psa.

Jutro ide na tsh i ft3 i 4, mam nadzieje ze sie troche poprowily wyniki biore juz 75 eutyroxu.

Miłego dnia kobiet

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 09:40   #2462
zanetaa88
Zakorzenienie

Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011

Dziewczyny,

powiedzie mi to tak się zakręciłam, że aż zgłupiałam
Oglądałam foteliki do auta, bo jak już urodzę i bobasek będzie miał pierwszą wycieczkę do domu to trzeba mieć taki fotelik i patrzę na allegro, a tam są różne foteliki na różne kg
Ja zawsze myślałam, że taki fotelik to kupuje się uniwersalny i starcza na bardzo długo, a tu okazuje się że nie
Są jakieś inne rozwiązania ?!

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 09:40   #2463
Zmalowana
Zakorzenienie

Dzień Dobry Kobietki Wszystkiego najlepszego i samej radości z tego czasu w którym jesteśmy

jacieee gratuluje synka, fiona córeczki

Za wszystkie dzisiejsze wizyty trzymam kciuki

Właśnie się opycham piernikami..

Aaa i dzisiaj mi tak fajnie falował brzuch !! Pierwszy raz tak mocno i widocznie. Takie dziwneee uczucie I jak leżałam to z boku czułam jakąś część ciała Dzidzi

Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 10:02   #2464
madzia1k1
Raczkowanie

WITAJCIE KOBIETKI KOCHANE!!!

Przyjmijcie życzenia Babki kochane od drugiej Baby z samego rana, niech Wasze dni będą radosne, trzymajcie się Babki, aby do wiosny!

Ja zaczęłam dzionek bardzo przyjemnie, mężuś przyniósł mi do łóżeczka śliczne kwiatki w koszyczku, żonkile i krokusy i tak wiosennie się mi zrobiło. Potem w łóżeczku było również miło........... Całuski dla was i dla dzidziusiów.

A teraz siedzę w pracy i nic mi się nie chce, ale dzisiaj mamy "dzień bibola", tak nazywamy dzień w którym się obijamy i tylko troszkę pracujemy

Największe szczęście dla ojca i matki
Nad dobra ziemskie, rozkosze, dostatki
To ich krew - życie, to ich własne dziecię.
Co im nad wszystko droższe jest na świecie.

madzia1k1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 10:10   #2465
nerola
BAN stały

Oj Zanka co to te 10 kg. jak tam w brzuszku taki cud rośnie
Ja nawet nie wiem ile ja do przodu ale coś koło 6-7 kg.
Zobaczymy za tydzień.

Zmalowana fajne uczucie co?
nerola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 10:25   #2466
dziubek79
Zakorzenienie

dzień dobry i wszystkiego naj w dniu naszego święta
a co należy nam się chociaż ja na szczęście z moim tż nie mogę narzekać bo bardzo często mam dzień kobiet

gratuluję ujawnionych płci kobietki
i cieszę się , że mamy kolejną dziewczynkę bo może w końcu znajdą się potencjalne kandydatki na żonę dla mojego Szymka i innych mężczyzn na naszym forum

trzymam kciuki za wszystkie wizyty !!!!!

Zanka trzymam kciuki za wytrwałość w diecie, skoro ma Ci to pomóc (choć ja tam tego na zdjęciach nie widziałam :P ) to WYTRWAJ

ja niestety od wczoraj trochę przeziębiona wczoraj zasnęłam z gorączką i pociłam się w nocy, dziś ciut lepiej ale sobie poleżę w łóżeczku na wszelki wypadek

a jutro na badania kwi, moczu, i nieszczęsnej GLUKOZY no ale co nas nie zabije... ale potem nagroda, poświęcamy z tż dzień na objazd wszystkich sklepów z wózkami
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 10:26   #2467
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

Dziewczynki byłam u lekarza rodzinnego i dostałam Duomox na 5 dni i tantum verde na gardełko .... dzwoniłam do mojego gina i powiedział że spokojnie mogę brać ...... gardło mam mocno zawalone i lekarka bała się żeby się w anginę lub zapalenie oskrzeli nie przerodziło ... jeszcze taki tekst że jak nie zapisze mi antybiotyku to na pewno sama się nie wyleczę domowymi sposobami

Sloneczko555xxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 10:31   #2468
Natka_
Zakorzenienie

Zmalowana faajnie, że już takie coś czujesz Mi narazie puka, nie faluje, ale czsami widac jak się uwypukla coś w brzuszku

Nerola co to za człowiek ten szef Tżta :/ jeżeli ma umowę, to nie może go tak poprostu zwolnić, no bez jaj :/ Jak Tż ma jakis plan na interes to sie nie zastanawiajcie, czasem trzeba zaryzykować Ja trzymam kciuki żeby się wszystko poukładało u Was

Zaneta foteliki sa niestety dla niemowląt inne i później dla wiekszych tez inne. Na początek należy kupić takie 0-13kg, a później to już takie "siedzące"... Nie ma uniwersalnych chyba, ja się jeszcze nie spotkałam z czymś takim

Zanka oj faktycznie jak już antybiotyk to powazniejsza sprawa. Ja miałam antybiotyk jak sikałam krwią, ale to leżałam na urologii też :/
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 10:35   #2469
karolinee1983
Zadomowienie

Dzień dobry moje kochane Wczoraj nie miałam siły już się odezwać, ale jestem dziś Przede wszystkim, DZIĘKUJĘ WAM SERDECZNIE ZA WSZYSTKIE ŻYCZENIA URODZINOWE
Chciałam kazdej z Was odzdzielnie podziekować, ale za duzo Was było takze podziekowania zbiorowe będą. Nawet nie wiecie, jak mi się gęba uśmiechnęła, jak zobaczyłam dziś wszystkie te życzenia, zwłaszcza, że wczoraj mielismy taki dzień zlatany, że nie mielismy nawet czasu świętować te moje nieszczesne urodziny, dzień przeleciał i się skończył... Dziękuję pięknie jeszcze raz

Co do wizyty u gina, to wszystko z dzidzią ok. Szyjke mam ładnie zamknietą, macica rozpulchniona także na razie prawidłowo. Co do płci to właściwie nadal nie wiemy, kto tam siedzi. Co prawda poprosiliśmy gina, by poszperał troszkę, ale dzidziuś jakiś niesmiały był jak gin właczył usg, to ręka dzidzi centralnie na twarzy, nóżki zwinięte, ot i tyle widzielismy. Doktor co prawda mówi, że na razie siusiaka nie widzi i obstawiałby dziewczynke, ale mówi, żeby się nie sugerowac, tylko spokojnie poczekać na połowkowe.

Mój tż to się udał na wizycie. Gin wydrukował nam zdjecie dzidzi, jak centralnie widać było z przodu buzke, oczy, nosek i dał tżowi to zdjęcie. Doktor mówi:" Bedą panstwo mieli buzke widoczna i oczka dzidzi widoczne", patrzę na tża - on przerażenie w oczach, ale nic nie mówi. Wyszlismy z gabinetu, pytam się jego o co mu chodzi, a on:"Ten doktor chyba zwariowal, takie zdjecie mi dał, jakie dzidzius ma oczy ogromne, jak to nieladnie wyglada, a on tak bedzie miał z tymi oczami??" Więc musiałam go uświadomic, ze to jest usg i na usg widać po prostu oczodoly, dlatego takie duże Nawet nie wiecie, jak mu ulżyło

Nerola, cieszę się, że już do nas wróciłasi wyrazy współczucia z powodu śmierci wujka. W ogóle, współczuję, że na głowe ci się znów masę rzeczy wali Trzymam kciuki, żeby wszystko jakoś się wyprostowało.

Cytat:
Napisane przez agni82 Pokaż wiadomość

Czy wasi faceci też są tacy niemyślący jak mój? Jak ja nienawidzę jak ktoś bierze ostatni kawałek papieru toaletowego i nie uzupełnia braków. 4 rano ja pod ciśnieniem gnam do kibelka, siadam i chcę wstac, a tu nie papieru.. Miałam się jakoś zwlec sama i zaczac poszukiwania, ale stwierdziałm, że dam mu nauczkę: Kochanie, papier się skończył. Biedak musiał zwlec się z łóżka i tak czy siak uzupełnic braki.
Mój dokładnie taki sam. Nie było mnie w domu kilka dnia a: 1.papieru toaletowego brak 2. kostka w sedesie skończona 3. żelu pod prysznic też niet. Cieakwa jestem, czym za przeproszeniem dupe podcierał

Angel, historia kuzynki przerażająca!!! Brak słów!

dobra idedalej nadrabiać, bo w lesie

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 10:41   #2470
zanka205
Zakorzenienie

wstałam dziś o 7.00 i tak mi się dzień ciągnie, że szok
ehhh porażka
czekam jak na szpilkach na usg

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 10:45   #2471
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Bylam wlasnie na małym polowaniu w lumpu, a ze malutie rzeczy juz mam rozgladalam sie za ciut wiekszymi 68-74 i zastanawialam sie patrzeac na kombinezony co pod nie sie ubiera? Co pod taki typowo zimowe jakby puchowy, a co pod takiego polarkowego misiaczka? Sama bielizna: body/spiochy to chyba za zimno?

Stary 2011-03-08, 11:03   #2472
Shira_83
Zadomowienie

hejka Kobiety
wszystkiego the best z okazji naszego święta no i dodatkowo wszystkiego super najlepszego dla wszystkich forumowych Beatek bo dziś mają imieninki

co to ja chciałam aaaa

tak dzięki za kcikasy za chwilę idę ogolić bobra bo w końcu do gina się wybieram a co mu będę żałować "lustereczko powiedź przecie gdzie zostawiłam paskudne kłaczory bo nie widzę przez ten bębenek??"

Zanka
trzymam za ciebie ja mam na 13 to za chwilkę się będę zbierać bo jeszcze po wyniki muszę ruszyć dup...ko dieta no proszę cię szczypioreczku nasz

Nerolka
kobito ty nie świruj dobrze ja wiedziałam że mi tak odpiszesz ja wiem że to zwykle Ty pomagasz ale właśnie dlatego zasługujesz żeby teraz ktoś tobie wyciągnął pomocną dłoń nie ma się co szczypać jak Was przeciśnie to przecież też dlatego tu jesteśmy jak pisała monia żeby sobie pomagać a nie tylko sobie gratulować naprawdę trzeba czasem pozwolić sobie troszeczkę pomóc
Carmela a co z psinką już lepiej jakaś diagnoza jest? pomizaij psiaka za uchem od Shiry

karolinee
to jeszcze ja jeszcze ja !!! wszystkiego naj naj naj

agni82 o mamy tak samo wizytę prawie to trzymam trzymam

Angel kuzynce dużo zdrowia i siły ja wpakowałam się maluchem pod tira nie wyglądał długi czas jak istota ludzka wiem troszkę co to za ból ale to nic w porównaniu z tą kobietą boże gdzie jesteś jak takie rzeczy się dzieją....

nic lecę bo nie zdarzę się zrobić na bóstwo troszkę brokatu na niewymowną i mogę śmigać
Stary 2011-03-08, 11:04   #2473
kindzia890
Raczkowanie

Cześć dziewczyny

nie było mnie od wczoraj, a wy już 10 stron napisałyście ja zrobiłam pyszny kapuśniaczek i się objadam właśnie zaraz zabieram się za sprzątanie i może okna umyje brzuch mnie przestał boleć.. podejrzewam, że to macica się rozciągała dlatego tak bolało. Nie czuję jeszcze kopniaczków ale jak leże na boku to czuję takie ciągnięcie przy pępku i się zastanawiam czy to dzidzia wczoraj zaczęliśmy 15 tydzień chyba za wcześnie na ruchy jeszcze miłego dnia i trzymam za wszystkie wizyty Wszystkiego naj z okazji naszego święta
kindzia890 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 11:06   #2474
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
wstałam dziś o 7.00 i tak mi się dzień ciągnie, że szok
ehhh porażka
czekam jak na szpilkach na usg

Kochana Ja też wstałam o 7 i tak okropnie się czuje, że nie wiem czy mnie coś bierze czy po prostu za szybko wstałam

~~*~~

Robicie coś specjalnego dla swoich panów?! za kwiaty?
Jak tak to proszę o jakieś fajne propozycje, bo mam pustkę

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 11:15   #2475
agni82
Zadomowienie

Witam,
ja już po wizycie. Generalnie wszustko jest ok, ale pani dopatrzyła się jakiś zmian w mózgu (nie wiem jak to po polsku nazwac). Po angielsku : bilateral choroid plexus cysts. Chyba jakieś małe torbielki, które ponoc w 19 tygodniu często są widoczne na usg, a potem znikają, ale wysyła mnie za 10 dni na konsultacje.tak na wszelki wielki. i kolejne usg. Trochę się denerwuję, ale w necie znalazłam na ten temat info i nie wydaje się to tak oczywiste. zwłaszcza ze syndrom Downa wyszedł niski, a tu (wikipedia) się mówi, że te badania to raczej wskaźniki, a nie poparte konkretnymi dowodami fakty. tak czy siak teraz będę się denerwowac do 18 marca. Pani powiedziała, że raczej nie robi się z tą informacją nic, ale że ona je dostrzegła to che mnie wysłac na badania. Szok.I tak nie usunę tego dziecka Już je kocham.

Mam nadzieję że reszcie z Was poszło super. Trzymajcie się.
agni82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 11:15   #2476
mamad1
Zadomowienie

Witam w Dzień Kobiet Wszystkiego najlepszego dla nas
Gratuluję poznania kolejnych płci
My zaczynamy 18. tydzień Ruchy (takie bąbelki) czuję już od tygodnia, bardzo mnie to cieszy No i w ciągu tygodnia też ładnie się zaokrągliłam, w końcu widać, że jestem w ciąży
mamad1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 11:18   #2477
karolinee1983
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki.
Nerola jak dobrze Cię znowu czytać
SweetAngel bardzo mi przykro, nawet nie umiem sobie tego wyobrazić...
Zanka proszę uzupełnij listę...Jacieeeee ma synusia

Byliśmy u lekarza. Dzidzol zdrowy i bardzo ruchliwy. Nie chciał się dać pomierzyć, także zdjęcia 3D są - ale średnio wyraźne. Za to mamy płytkę i parę zwykłych zdjęć, jak znajdę chwilkę to wrzucę. Jestem mega szczęśliwa i ...mega zmartwiona. Moja mama jest pielęgniarką i dziś się okazało, że u niej na oddziale są dwa przypadki świńskiej grypy, która ogólnie podobno szaleje w Naszej okolicy Zastanawiam się czy nie wziąć L4 i nie jechać do teściów na parę dni, bo mama może przenosić, a i w pracy mam z kontakt z ludźmi
Gratuluje synka

Cytat:
Napisane przez fiona003 Pokaż wiadomość
Ciezko jest brac czynny udzial na forum jak wszyscy juz spia
ach ta różnica czasu.

Chcialam tylko oznajmic ze bylam dzis na polowkowym i bedziemy miec dziewczynke, tak wiec Zanka dopisz mnie na liste: ja 30 lat, tp 02/08, Maja-dziecinki imie.

Trzymajcie sie cieplutko
Gratuluję córeczki

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Z okazji naszego święta wszystkiego najlepszego:r oza:

Fiona gratuluję córeczki

Shira,Zanka,agni trzymam kciuki za Wasze wizyty
Ja dzisiaj też mam połówkowe, ale też późno bo o 19 20... A już się nie mogę doczekać

Odebrałam wczoraj wyniki badań i są prawie idealne Wszystko prawie w normie No i nie mam bakterii w moczu Już nie pamiętam kiedy ich nie było. A to dzięki Żuravit-owi, który lykam i suszonej żurawince
Fajnie, że masz takie super wyniki. Ja też się dołączam do tych, co aktualnie walczą z bakteriami w moczu. Mi gin wczoraj też antybiotyk przepisał - monural, no i żurawinę też mam cały czas brać

Cytat:
Napisane przez madzia1k1 Pokaż wiadomość
WITAJCIE KOBIETKI KOCHANE!!!

Przyjmijcie życzenia Babki kochane od drugiej Baby z samego rana, niech Wasze dni będą radosne, trzymajcie się Babki, aby do wiosny!

Ja zaczęłam dzionek bardzo przyjemnie, mężuś przyniósł mi do łóżeczka śliczne kwiatki w koszyczku, żonkile i krokusy i tak wiosennie się mi zrobiło. Potem w łóżeczku było również miło........... Całuski dla was i dla dzidziusiów.

A teraz siedzę w pracy i nic mi się nie chce, ale dzisiaj mamy "dzień bibola", tak nazywamy dzień w którym się obijamy i tylko troszkę pracujemy
Ciekawa jestem, czy mój tż też jakieś kwiaciochy kupi mi dziś po pracy??? Jak nie to

Cytat:
Napisane przez Shira_83 Pokaż wiadomość

karolinee
to jeszcze ja jeszcze ja !!! wszystkiego naj naj naj
Podziękowała serdecznie

co do spraw wagowych, to ja w ciągu ostatniego miesiąca przytyłam 2,5 kg. U mnie w końcu - bo po I trymestrze schudłam... Także od początku ciąży ok. 3kg na plusie na razie

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Cytat:
Witam,
ja już po wizycie. Generalnie wszustko jest ok, ale pani dopatrzyła się jakiś zmian w mózgu (nie wiem jak to po polsku nazwac). Po angielsku : bilateral choroid plexus cysts. Chyba jakieś małe torbielki, które ponoc w 19 tygodniu często są widoczne na usg, a potem znikają, ale wysyła mnie za 10 dni na konsultacje.tak na wszelki wielki. i kolejne usg. Trochę się denerwuję, ale w necie znalazłam na ten temat info i nie wydaje się to tak oczywiste. zwłaszcza ze syndrom Downa wyszedł niski, a tu (wikipedia) się mówi, że te badania to raczej wskaźniki, a nie poparte konkretnymi dowodami fakty. tak czy siak teraz będę się denerwowac do 18 marca. Pani powiedziała, że raczej nie robi się z tą informacją nic, ale że ona je dostrzegła to che mnie wysłac na badania. Szok.I tak nie usunę tego dziecka Już je kocham.

Będzie dobrze, musi być!!! Nie martw się, choć łatwo powiedzieć...

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 11:26   #2478
Vaniliova11
Zadomowienie

Wszystkiego naj w dniu Naszego Święta
Fiona gratuluje córeczki
Za wszystkie wizyty
Vaniliova11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 11:36   #2479
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Wszystkiego najlepszego kobietki dla Nas w dniu tego Naszego święta

Ja wczoraj wieczorem poczułam pierwszy raz już takie mocniejsze " pękanie balonika " pod pępuszkiem Czyżby pierwsze ruchy ?
Aaa i zrobiła mi się już ciemna kreseczka wzdłuż brzuszka

Zazdroszczę Wam , że znacie już płeć dziecka. Ja miałam wizytę w czwartek, ale nie miałam usg. Muszę czekać na połówkowe

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 11:53   #2480
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Kochana Ja też wstałam o 7 i tak okropnie się czuje, że nie wiem czy mnie coś bierze czy po prostu za szybko wstałam

~~*~~

Robicie coś specjalnego dla swoich panów?! za kwiaty?
Jak tak to proszę o jakieś fajne propozycje, bo mam pustkę
hmm, ja robiłam wczoraj ale nie powiem co

madziulka - szybko masz kreche

agni - nie martw sie na zapas, najczesciej cysty sie wchłaniają

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 12:08   #2481
sygine
Zadomowienie

Witam wszystkie kobietki w tym wyjątkowym dniu!

gratuluję udanych wizyt i poznania płci
Za dzisiejsze wizytatorki mocno trzymam

Dołączam się do Zanki i też przechodzę na dietę pod tytułem MŻ, a głównie mniej słodkiego albo i wcale!
a i Agula ślicznie dziękuję za zdjęcie rogala!!!

Byśmy zawsze były górą
i jeździły dobrą furą,
Byśmy miały kasy w bród,
przekroczyły sławy próg.
By faceci przy nas mdleli,
nosić nas na rękach chcieli!
My dziś drinki i kaweczki -
NASZE ŚWIĘTO JEST BABECZKI!!!
sygine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 12:11   #2482
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość

madziulka - szybko masz kreche
No właśnie Monia czytałam w necie, że ona się pojawia koło 6-7 miesiąca, a ja mam już i to dość mocno widoczną. Poza tym zawsze myślałam, że ona będzie tylko na brzuchu A tu i przez boberka biegnie

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 12:16   #2483
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shira_83 Pokaż wiadomość
Carmela a co z psinką już lepiej jakaś diagnoza jest? pomizaij psiaka za uchem od Shiry
pomiziany i dziekuje

zobaczymy dzis co z diagnoza po wynikach moczu, ale to chyba piasek w pecherzu.

Stary 2011-03-08, 12:25   #2484
Lilkaa82
Rozeznanie

Cytat:
Witam,

Napewno wszystko sie ladnie wchłonie i bedzie wporzadku. Nie denerwuj sie bo dzidzius odczuwa Twoje zdenerwowanie a to moze mu zaszkodzic kochana

Cytat:
Napisane przez Madziulka_17 Pokaż wiadomość
Ja wczoraj wieczorem poczułam pierwszy raz już takie mocniejsze " pękanie balonika " pod pępuszkiem Czyżby pierwsze ruchy ?
Aaa i zrobiła mi się już ciemna kreseczka wzdłuż brzuszka
Ja tez zauwazylam pare dni temu ze amm juz widoczna lekko ta kreske ciemna na brzuchu heh

Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet dla wszystkich brzuchatek na forum

za wizyty !!!

za poznanie plci !!

Ja tez mam dzis wizyte o 15:30 leze caly czas i skurcze mialam kilka tylko rano teraz odpukac spokoj moje wyniki po zelazie sie troche poprawily i pomimo tego ze hemoglobina i hematokryt daelj sa ponizej normy to juz niewiele urosept chyba tez zadzialal bo w moczu bakterie nieliczne zobaczymy co ginka powie i czy podgladnie dzis dzidziulka pozdrawiam

Karolinka ur. 19.06.2011r. - 52cm i 2700g szczęścia

24 tyg - 6770g

Jestem żoną mojego męża
Mamo, Tato ! - A ja rosnę i rosnę...

Edytowane przez Lilkaa82
Czas edycji: 2011-03-08 o 12:29
Lilkaa82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 12:31   #2485
brunetka2000
Zakorzenienie

Poszłam po owoce do Biedronki , a wróciłam z pełną siatką ubranek dla dzidziusia (Zły pomysł żeby robić lumpka nad Biedronką ) Obiecałam mężowi, że narazie wstrzymam sie z zakupami, aż poznamy płeć, ale nie potrafię dobrze, że dzisiaj dzień kobiet to może nic nie powie na nowe zakupy
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 12:38   #2486
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Zaneta musisz kupić fotelik 0-13kg on starczy do 9-10 miesiąca życia.
Tutaj masz str z testami fotelików najlepiej kupić taki co ma min 3 gwiazdki
http://fotelik.info/
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 12:50   #2487
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiona003 Pokaż wiadomość

Chcialam tylko oznajmic ze bylam dzis na polowkowym i bedziemy miec dziewczynke, tak wiec Zanka dopisz mnie na liste: ja 30 lat, tp 02/08, Maja-dziecinki imie.
Brawo! SUper wieści

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
witam z rana

ja dzis mialam juz izyte w labolatorium, ale tym razem z moczem psa.
zawsze to jakaś odmiana

Cytat:
Witam,
Co Ty mówisz? Jakie usuwanie W ogóle nie myśl o takich rzeczach, bo to jakaś bzdurka pewnie!!! Sama lekarka tak mówi! Z tego co pamiętam ze studiów, to one w zasadzie zawsze same mijają przezd 35 tyg, ciąży, a zreztą i tak niczemu nie szkodzą. Są KOMPLETNIE bez znaczenia dla organizmu, funkcjonowania mózgu itp itd.
Czasem nawet niektórzy dorośli mają takie cysty i oczywiście nawet o nich nie wiedzą.

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
Zaneta musisz kupić fotelik 0-13kg on starczy do 9-10 miesiąca życia.
Tutaj masz str z testami fotelików najlepiej kupić taki co ma min 3 gwiazdki
http://fotelik.info/
To chyba bardzo zależy od dziecko. Synek znajomych ma 15 miesięcy i cały czas jeździ w tym foteliku. Nie wystaje w żadną stronę i waga też nadal jest odpowiednia.
Stary 2011-03-08, 12:58   #2488
nerola
BAN stały

Brumek gratuluję

Ładnie nam się grono wiedzących powiększa

Ja już dziś nie smęcę ale T. wrócił od lekarza z zepsutym autem i skierowaniem do 2 specjalistów bo ma wadę a właściwie 3 kręgosłupa.
Życie

Agni broń Panie Boze tak myśleć!!!Wchłonie się
Mój Szym ma narośl na kości i lekarze podejrzewali sprawy onkologiczne-ot tak bez badań.A miesiac czy półtora temu zrobiłam mu badania i taka natura.
Krystian ma 3 naczyniaki,które miały się wchłonąć a rosną i też nie sa poważne.Spokojnie.Lekarz-pożadny lekarz wie co mówi i ufaj temu

Brunetka smaka narobiłaś na owoce
Zdjęcia ubranek mam nadzieję będą

Zazdroszczę Wam kreseczek na brzuszkach-zawsze chciałam mieć a tu nic z tego
nerola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 12:59   #2489
sygine
Zadomowienie

Dziewczyny a czy myślałyście nad nawilżaczem i jonizatorem powietrza? A jeśli któraś ma to może by poleciła? Bo mam zamiar kupić ale nie wiem jaki
sygine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 12:59   #2490
83monia
Zakorzenienie

ale 15 miesiecy i zgiety w takim foteliku-kołysce kręgosłup to chyba też niedobrze... nie wiem, nie znam sie, ale moje sie prostowalo strasznie jak mialo leżeć w foteliku a juz bylo na etapie siadania...

sygine - wlacze w domu z grzybem wiec nawilżacz to dla mnie zabójstwo. jak za sucho to wieszam mokry recznik na noc w pokoju i po sprawie

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl

Edytowane przez 83monia
Czas edycji: 2011-03-08 o 13:00
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości