|
|
#3301 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIV
Cytat:
wklej wklej ---------- Dopisano o 01:07 ---------- Poprzedni post napisano o 01:04 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3302 | ||
|
Zakorzenienie
|
jednak tak
![]() Cytat:
![]() zrób sobie dobrze np. czymś do jedzenia ![]() Cytat:
zakrztusiłam się pifem tak, tak otworzyłam pifo ![]() ad1. tak to ja ad2. a co, myślisz, że nie leżałam nie działa
|
|
|
#3303 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo mi miło, nawet nie wiesz, jak! Zobaczymy- wolałabym uniknąć porównań, ale czy się da? Jutro koło południa... Jestem beznadziejna- miałam przekazać jakieś 3h temu pozdrowienia od Tru oraz oznajmić, że jutro mobilizacja- trzymamy za Nią kciuki!!! ---------- Dopisano o 01:30 ---------- Poprzedni post napisano o 01:29 ---------- Nie stresuj się- krew możesz oddawać
|
|
#3305 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Może Ty jesteś mężczyzna-nie-do-końca-normalny? ![]() Małe to dla zdrowia Cytat:
Cytat:
![]()
|
|||
|
|
|
#3306 |
|
Zakorzenienie
|
Ju - pokaż mi czego ja znów nie widzę ?
a czego nie mogę ? bo nie rozumiem - ale serio podpieram się rzesami niemniej jednak stresuję się bo nie mogę - ona nie leci - i juz teraz nie leci mojej mamie - a śmiałą sie ze mnie - i jakimś 30 % pacjentom innym - wyziewy z wędzarni? mówie wam to wszystko przez NikPOl ![]() jak coś to do za pare godzin - moze mnie olśni wy się śmiejecie a ja latam jak wariat co dzień i nic tylko piana w środku wiem, wiem, są większe problemy poczymam kciuki za Tru - a czy ktos z magicznymi kciukami spróbuje ich sił na jutrzejszy mój pobór krwi - tak potrzymać a chociaż 3/4 probówki pliiiiiiiiiiiiiiiis moze to działa - Justyna powiedziała ze nei wezmą Red i nie wzieli - podoba mi sie ta siła sprawcza Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-08 o 01:41 |
|
|
|
#3307 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i kciukasy za pobór, mam nadzieję że nie namęczysz się zbytnio i nie każą Ci biegać ![]() Cytat:
![]() jutro ok. południa mnie nie ma, muszę wytrzymać do wieczora ![]() chyba tak no i na sen
|
|
|
#3308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oh, a bieganie to jest musowe zanim sie tma pokażę - be zbiegania nie przyjmują mnie juz - tzn naokoło robię szybki marsz 3 razy bo tam jest targ i by się wszyscy sąsiedzi dopytywali czy mnie pojechało ciao bambinos |
|
|
|
|
#3309 |
|
Zakorzenienie
|
ciao
granat dopełnił powinności swej, idę spać do dziś i jeszcze raz kolorowych
|
|
#3310 | |
|
Zakorzenienie
|
Gryxiu, dziękuję- rozpędziłam się wtedy
![]() Cytat:
Ja będę trzymać, Rejcz. Będzie dobrze- nie stresuj się nic, bo martwisz się 2 razy I idę spać...jutro kupię szampon p.łupieżowy i zobaczymy ![]() ---------- Dopisano o 02:26 ---------- Poprzedni post napisano o 02:24 ---------- To ja może powiem Dzień Dobry- bom ostatnia- a ostatni będą pierwszymi ![]() Wszystkiego najlepszego w Dniu Kobiet!!!!!
|
|
#3311 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Trzeba do Was reportera "Uwagi" wysłać Cytat:
Cytat:
Wszystkiego, o czym marzycie, by się spełniło!
--- Dobranoc |
|||
|
|
|
#3312 |
|
Zakorzenienie
|
Przyjmijcie życzenia Baby kochane. Niech dzień cały będzie radosny, bądźcie zdrowe Baby - przynajmniej do wiosny 2100 By Wam marzenia się spełniły.
|
#3313 |
|
Zakorzenienie
|
Polly - nie wiem czy na długo przed trzeba rezerwować. Wydaje mi się, że np w okresie letnim jest większy ruch i warto pomyśleć wcześniej. Ja swoje marcowe bilety zamawiałam w styczniu. Na stronach masz kalendarz i możesz kombinować z datami -w każdym dniu jest inna cena na bilety. Kombinowałam tak, żeby wyszło jak najtaniej. Płaciłam kredytówką
Tak, wstałam o 6.00. Normalne, gdy ma się urlop
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3314 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Zróbmy sobie dzisiaj jakąś małą przyjemność.....
nie, ja wczoraj limit wyczerpałam Madzik zazdroszczę Londynu, tzn tego, że jedziesz sobie prywatnie i będziesz mieć czas na zwiedzanie i szopping. Baw się dobrze
|
#3315 | |
|
never say no to panda
|
się nie utopiłam, ale siedziałam 1,5h polewając się gorącą wodą, bo zimno u mnie z domu jak w psiarni... ale jak się okna pozamyka, to robi się momentalnie duszno i nie idzie funkcjonować :/
za szczelne kufa okna, chociaż o dziadowsze ciężko... Cytat:
a teraz jestem masakrycznie płaczliwie-użalająca i mi źle ze sobą ja się chyba przejdę do psychologa :/ (bo psychiatra zapisze smaczne lekusie, ale tuczące) no i w sumie to ja wungle pochłaniam, bo i moje fit-ciacha bezpodstawnie faworkami zwane i fit-pizzawkę wczoraj upichciłam (a tam nie tylko wungle z blatu, ale i z koncentratu)aaaa... no i jeszcze do wczoraj byłam na warzywkach, więc tyż z paprysi i pomidorków były teraz widzę, że wczoraj miałam wybitnie węglowy dzień, jak na tę dietę :/ kufa no... dziś wcześniej nabijam na siłkę, wyżyję się i idę spać o 18.00 może ja się za mało wysypiam? i jeszcze coś mi się walą pw - widzę nową wiadomość, a w folderze jej ni mo, więc jakby coś ktoś do mnie miał, to przez profil pisać dobra, idę szamać śniadanko *edit - i pewnie nawet kwiatka na dzień bab nie dostanę
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2011-03-08 o 06:58 |
|
|
|
|
#3317 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Mnie spadło odkąd się zawzięłam 4,5 ale kufa w weekend na weselu poszalałam z jedzeniem i drinkami i potem jeszcze wracając w niedziele do domu był mc
Cytat:
Cytat:
super ![]() Przedpokój nie jest tragiczny widziałam tragiczniejsze nie dawaj tej tapety z all ona brzydka na większej powierzchni poszukaj jeszcze, ja ci też poszukam tylko popołudniem jak się z robotą obrobię. Cytat:
to drugie mogę Ci za darmoche pożyczyć ![]() Cytat:
Cytat:
To jak by co to ja czekam już bo jest już jutro dziś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobry i najlepszego dla babków wszystkich kwiatki dla Was a w szczególności dla CBRka która twierdziła że nie dostanie
|
|
|
#3318 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wytresowali Cię...
![]() W dzień się bachnij! Najmilsze słowa pod słońcem- mogłabym je słyszeć wciąż ( a może nawet słyszę?) ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3319 |
|
Zakorzenienie
|
Kutafony jedne
![]() Nie mogę. Muszę się pakować. Nadal jestem w proszku. Póki co umyłam włosy
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3320 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkim kobietom z okazji ich dzisiejszego święta najlepszego życzę!
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3321 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
i dla Gryczanego marudy I nie chce mi się iść do pracy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3322 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Hepi baby dej!
![]() widzę, że przegapiłam Red alert, ale dobrze że wszystko dobrze
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#3323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję!!! A to nie idź
|
|
#3324 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
technicznego juz nie umiem ![]() w sumie kazdy student arch daje lekcje rysunku, to co ja bym miała nie moc? phi! ![]() Cytat:
dzieki
|
|
|
#3325 | |
|
Wtajemniczenie
|
Jaką?
namówiłaś mnie ![]() Cytat:
|
|
|
#3326 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Wszystkiego najlepszego, każdej wedle woli i uznania! |
|
|
|
#3327 |
|
Zakorzenienie
|
No jak to? Tylko Ty i ja- nikt nic nie wie. Chyba, żeby jakąś dolę odpalić policji- żeby mnie bie złapali, bo jeździć nie umiem, a z bieganiem słabo...cholera, teraz widzę, że to kiepski pomysł...chyba, żebym miała przed bankiem jakieś przebranie- o, np. za latarnię
![]() Dzięnkuję! właśnie myslę nad przyjemnością...
|
|
#3328 |
|
Zakorzenienie
|
Ju - do Londynu.
Poczyniłam postępy - wyłożyłam na kanapę rzeczy, które mam spakować ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Zrób sobie przyjemność i nie idź ![]()
|
|
|
#3329 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3330 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Taaaaa,nie pójdę,a potem napiszę jak Polly
tylko,że ja mam taki zawód,że własnej działalności nie otworzę
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:52.

Poznaję po minie
czuję przypływ sił życiowych, a nie jak normalny eeee mencizna zasypiam

i nie każą Ci biegać 

wqurw stulecia - oć wiem że cienszko pewnie z powodów inkszych tak zwanych
Kotów jest mi zawsze bardziej żal niż ludzi...