Kraków - część 9. Pędzimy dalej! - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-08, 06:15   #4261
Malla
Nie depcze krokusów

Dot.: Kraków - część 9. Pędzimy dalej!

Ville - mnie ogranicza godzina, bo kończę pracę o 17. Nie wiem jak to się załatwia z tymi kodami, bo Pomarańczki unikam jak ognia...
Stary 2011-03-08, 06:25   #4262
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Ville - mnie ogranicza godzina, bo kończę pracę o 17. Nie wiem jak to się załatwia z tymi kodami, bo Pomarańczki unikam jak ognia...
Kasjer przy zakupie pyta zwykle o ostatnie trzy cyfry numeru telefonu na który został wysłany kod, potem o kod i tyle, nikt nikomu nie każe udowadniać czy to rzeczywiście jego numer czy nie I nie ma ograniczeń - to znaczy można co środę wykorzystać kod z tym, że zdarzało się, że po prostu brakowało kodów (ich liczba jest w jakimś stopniu ograniczona) ale mi się jeszcze nigdy nie zdarzyło kodu nie otrzymać

Miłego dnia i wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 06:27   #4263

Cytat:
Ja też kończę zajęcia mniej więcej o 17. Więc 20 może być?
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 07:07   #4264
Malla
Nie depcze krokusów

Ville - a kto jeszcze idzie? Dla mnie 20 to jest 3-godzinne łażenie po mieście, bo nie opłaca mi się wracać do domu, jeśli jechałybyśmy do Bonarki (no, chyba że Kazimierz). A co w ogóle jeszcze grają fajnego?
Stary 2011-03-08, 07:40   #4265
blair witch
Zakorzenienie

Ależ się wkurzyłam, dzwonił do mnie kurier i mnie wyśmiał dosłownie że liczę na odbiór po 15 Bo mu się nie chce bo musiałby wracać i będzie jutro. Mam to w pupie, cholera! Jakbym ja w pracy powiedziała 'nie chce' odnosnie moich obowiazkow to co by bylo?
Do ogolnego dzialu juz dzwonilam, mam numer na krakow do kierownika regionalnego i po 9 mogę dzwonić, nie popuszczę, i nawet jak dziś nie przywiezie to będę mieć satysfakcję Przesadził cham, nie chce mu sie bo on nie pracuje juz o tej porze. Szkoda że w infolinii mowia ze do 16 pracuja! Gdyby nie to że jutro mam wolny dzien to bym paczki nie dostala pewnie wcale. No to sorry co maja zrobic osoby ktore pracuja codziennie?
Nie zamawiać kurierów? Bo w innym wypadku paczki nie dostana?

Się zachowują kurierzy jakby klienci byli dla nich a nie oni dla klientów
Stary 2011-03-08, 07:48   #4266
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez HulaGirl Pokaż wiadomość
SdC tak bardzo krzyczysz że jesteś przeciw tej "dyktaturze" ale wiedz ze bez niej i bez sztywnych zasad wszystko może się rozlecieć, a co gorsze doprowadzić do tego że się będziemy kłocić i się poobrażamy albo coś! przepraszam że przytoczę ale to właśnie przez klubowe zamówienie nie ma obecnie z nami Neciaka.... mam rację?
Sztywne zasady to nie jest dyktatura. Neciak przez jakie zamówienie? Nawet jeśli, to na pewno nie przez to, że ktoś postępował wbrew zasadom .

Cytat:
nikt rygory wojskowego nie ma zamiaru wprowadzac
ale ja uwazam że chociażby pomysł z szablonem jest dobry bo od razu w pierszzym poście wszystko widać....

reguły musza byc ale też organizatorka każdego zamówienia dostawaaby w pewnych sferach wolną reke, czyli np. czy nie przeszkadza jej że ktoś zrezygnuje, czy może założyc kase, co z odbiorem
Takie zasady, oprócz rezygnacji już obowiązują.
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 07:52   #4267
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Uwielbiam masło orzechowe
Ja też, a najlepiej w duecie z nutellą
Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
Teraz mamy wątek i Klub, a w tym układzie byłby wątek i Klub przeniesiony na forum Ax, czyli wychodzi na to samo.
Nie podoba mi sie ten pomysł. Nie mam w ciągu dnia dostepu do tamtego forum i tam zamowienia są nieczytelne.
Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
Nie wiem co ma dać szablon. Akurat jeśli chodzi o konkrety w pierwszych postach to wszystko jest w miarę ok. Moim zdaniem problem leży w OT w wątkach przez co giną informacje (dzielenie produktów, kto za co wysyła itp.) i w swobodnym podejściu organizatorek do kwestii organizacyjnych (dopisywania, rezygnacje, edit zamówienia). Wielka szkoda, że właśnie w Klubach nie ma możliwości podglądu kiedy post był edytowany. Najlepiej sprawdził się pomysł Ineso z zamieszczaniem rozliczenia przed zamówieniem rzeczy - wtedy był czas, żeby zatwierdzić osobiście zamówienie. To powinna być innowacja w tworzeniu jakichś nowych zasad.
Poza tym, określenia jasnych zasad chciała też ecrulo, więc nie wiem czy zmiana moderatora coś da...
W sumie to przespałam się z tematem i stwierdziłam, że ja ani razu nie miałam problemu z organizacją własnego zamówienia, a trochę ich już robiłam. Myślę, że to organizatorka narzuca reguły swojego zamowienia i jej sprawa czy je pilnuje ich respektowania czy pozwala na samowolkę. Mnie osobiście, jako biorącej udział w zamówieniach - przeszkadza jedynie zbyt wiele offtopów wśród których giną ważne informacje oraz przedłużanie zamówienia w nieskończoność - i to są dwie rzeczy, które powinny być uregulowane z tymże: 1. jesli organizatorka pozwala na offtopy to sama wszystkie ważne informacje umieszcza w pierwszym poście zawsze (wtedy ja jak mnie ot nie interesują sprawdzam tylko pp), 2. organizatorka informuje jasno i wyraźnie, że zamówienie zostaje wydłużone i podaje datę - a uczestniczki mogą zrezygnować.
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-08, 07:53   #4268
Malla
Nie depcze krokusów

Blair - niestety, kurierzy ostatnio są gorsi od PP
Stary 2011-03-08, 07:56   #4269
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
Malla, ustalmy więc coś. Idziemy jutro? I czy wykorzystujemy cholerowy kod, co mnie napawa przerażeniem, że ktoś ustaliłby, że to nie nasz telefon? W ogóle to możliwe, żeby kod wykorzystywał ktoś inny czy w regulaminie śród Orange jest zaznaczone, że tylko właściciel? I czym tracisz, cholerko, ty na tym - masz ograniczoną tylko jedną środę Orange w miesiącu czy jak?
jak dziewczyny na kasach beda miały zły humor to poprosza wAS o telefon

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Sztywne zasady to nie jest dyktatura. Neciak przez jakie zamówienie? Nawet jeśli, to na pewno nie przez to, że ktoś postępował wbrew zasadom .

Takie zasady, oprócz rezygnacji już obowiązują.
czyli rozumiem że pier*****my wszystko, niech ecrulo rzuca wszystko w cholere:P?

bo ja widze że Ona dwoi się i troi a Wy wszytskie pomyły i propozycje tylko krytykujecie i nic konstruktywnego nie wychodzi
po cholere nam taki klub w takim razie?
HulaGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 08:03   #4270
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
czyli rozumiem że pier*****my wszystko, niech ecrulo rzuca wszystko w cholere:P?

bo ja widze że Ona dwoi się i troi a Wy wszytskie pomyły i propozycje tylko krytykujecie i nic konstruktywnego nie wychodzi
Ja krytykuję pomysł z zasadą braku wycofania, bo:
- nie rozumiem po co i co miałby dać;
- nie zauważyłam, żeby sprawiało to problem.

Zasada niech będzie jedna: organizatorka ustala zasady. Tyle w temacie. Po co to komplikować?!

Poza tym cholerka podała rozsądne rozwiązanie problemu, więc nie pisz, że nic konstruktywnego nie wychodzi.

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
W sumie to przespałam się z tematem i stwierdziłam, że ja ani razu nie miałam problemu z organizacją własnego zamówienia, a trochę ich już robiłam. Myślę, że to organizatorka narzuca reguły swojego zamowienia i jej sprawa czy je pilnuje ich respektowania czy pozwala na samowolkę. Mnie osobiście, jako biorącej udział w zamówieniach - przeszkadza jedynie zbyt wiele offtopów wśród których giną ważne informacje oraz przedłużanie zamówienia w nieskończoność - i to są dwie rzeczy, które powinny być uregulowane z tymże: 1. jesli organizatorka pozwala na offtopy to sama wszystkie ważne informacje umieszcza w pierwszym poście zawsze (wtedy ja jak mnie ot nie interesują sprawdzam tylko pp), 2. organizatorka informuje jasno i wyraźnie, że zamówienie zostaje wydłużone i podaje datę - a uczestniczki mogą zrezygnować.
W końcu głos rozsądku .

Edytowane przez SdC
Czas edycji: 2011-03-08 o 08:06
Stary 2011-03-08, 08:07   #4271
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii

Cytat:

Hula, właśnie w tym był problem. Od kilku tygodni (miesięcy ) ecrulo domaga się jasnych zasad i ich przestrzegania, a wszystkie starania spełzają na niczym. Ile Wizażanek tyle zdań. A kiedy ecrulo chciała wreszcie coś skonkretyzować to dostała po pupie za próby wprowadzenia dyktatury.

gg, właśnie jest problem z zamykaniem wątków, bo o ile kilka osób zgłasza wątki do zamknięcia o tyle reszta olewa i tak sobie wiszą w nieskończoność.

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-08, 08:08   #4272
Malla
Nie depcze krokusów

Do mnie nie za bardzo dociera sens tej całej afery. Źle jest teraz?
To od organizatorki danego zamówienia zależy, kiedy będzie chciała dostać przelewy i czy będzie miało sens zamawianie, gdy ileś tam osób odpadnie. Nie mówiąc już o wpływie braków w sklepach.
Klepiemy tyle zamówień, że ustalanie dla wszystkich zasad typu "bez wycofki, kasa przed" jest logiczne, ale od zamówienia odstrasza.
Stary 2011-03-08, 08:11   #4273
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
To od organizatorki danego zamówienia zależy, kiedy będzie chciała dostać przelewy i czy będzie miało sens zamawianie, gdy ileś tam osób odpadnie. Nie mówiąc już o wpływie braków w sklepach.
Klepiemy tyle zamówień, że ustalanie dla wszystkich zasad typu "bez wycofki, kasa przed" jest logiczne, ale od zamówienia odstrasza.
No właśnie?
Stary 2011-03-08, 08:56   #4274
Melka88
Zakorzenienie

Wszystkiego najlepszego, kobietki

Z samego rana dostałam fajne czekoladki

Nie będzie tutaj już mojej Miłości Jedynej ? " Żabciu, wróć ! "
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 09:01   #4275
Malla
Nie depcze krokusów

Ecrulo musi tu być, no jakby to było, gdyby jej nie było?!?!?!
Stary 2011-03-08, 09:04   #4276
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii

Ktoś chętny dziś na kawę o 16?

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 09:12   #4277
2016070953
Konto usunięte

ale mi fajnie mija zień kobiet, słodycze, kwiaty, smsy, buzi od ach och D
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 09:18   #4278
Melka88
Zakorzenienie

hard, czy na ćwiczeniach z PSA z Kiełkowskim jest pogrom jzk na KPA z Klonowskim ?
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 09:19   #4279
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Dokładnie.
A jak ecrulo bardzo przeszkadza, że dziewczyny nie zgłaszają zamykania wątków - niech je banuje w Klubie=zakaz organizacji zamowienia na jakis czas.

Ja nie jestem za tym, żeby robić zasady jak na zamówieniowych - bo tam jest terror a ja nie mam zamiaru się stresować, po to robimy zamówienia w naszym gronie, żeby było przyjemnie.

To gadanie, że niby moderator odpowiada za Klub pod względem finansowym jest bez sensu chyba - jakoś miałysmy przypadek cat, która zniknęła z zamówieniem i co? W żadnym wypadku nie oczekuję od ecrulo ani od nikogo innego, że będzie za to odpowiadał, ale w takim razie po co to gadanie o bezpieczeństwie?
Stary 2011-03-08, 09:20   #4280
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
Malla, ustalmy więc coś. Idziemy jutro? I czy wykorzystujemy cholerowy kod, co mnie napawa przerażeniem, że ktoś ustaliłby, że to nie nasz telefon? W ogóle to możliwe, żeby kod wykorzystywał ktoś inny czy w regulaminie śród Orange jest zaznaczone, że tylko właściciel? I czym tracisz, cholerko, ty na tym - masz ograniczoną tylko jedną środę Orange w miesiącu czy jak?
Nic nie tracę, co tydzień mogę iść, tylko jakieśtam grosze na wysłanie smsa już ładnych parę razy dzieliłam się kodem ze znajomymi i zawsze było ok

Na wszelki wypadek wysłałam już smsa, kod zaklepany.
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 09:21   #4281
2016070953
Konto usunięte

Melka ja miałam z taka kobietką Iwona Gruszka ćwiczenia i było spokojnie, trzeba było sie uczyć ale ona nas nie terroryzowała. A psa to jest temat-rzeka.
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 09:26   #4282
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
To gadanie, że niby moderator odpowiada za Klub pod względem finansowym jest bez sensu chyba - jakoś miałysmy przypadek cat, która zniknęła z zamówieniem i co? W żadnym wypadku nie oczekuję od ecrulo ani od nikogo innego, że będzie za to odpowiadał, ale w takim razie po co to gadanie o bezpieczeństwie?
Nie rozumiem, czemu moderator ma ponosić odpowiedzialność finansową

Oprócz cat. była też all_that_jazz i przeżyłyśmy, nikt ich po sądach nie ciąga.
Stary 2011-03-08, 09:27   #4283
gg22
Zakorzenienie

buziak od Kobitki dla Kobitek

Cytat:
Napisane przez blair witch Pokaż wiadomość
Ależ się wkurzyłam, dzwonił do mnie kurier i mnie wyśmiał dosłownie że liczę na odbiór po 15 Bo mu się nie chce bo musiałby wracać i będzie jutro. Mam to w pupie, cholera! Jakbym ja w pracy powiedziała 'nie chce' odnosnie moich obowiazkow to co by bylo?
Do ogolnego dzialu juz dzwonilam, mam numer na krakow do kierownika regionalnego i po 9 mogę dzwonić, nie popuszczę, i nawet jak dziś nie przywiezie to będę mieć satysfakcję Przesadził cham, nie chce mu sie bo on nie pracuje juz o tej porze. Szkoda że w infolinii mowia ze do 16 pracuja! Gdyby nie to że jutro mam wolny dzien to bym paczki nie dostala pewnie wcale. No to sorry co maja zrobic osoby ktore pracuja codziennie?
Nie zamawiać kurierów? Bo w innym wypadku paczki nie dostana?

Się zachowują kurierzy jakby klienci byli dla nich a nie oni dla klientów
norma. aż się nóż w kieszeni otwiera. jest jasno powiedziane- firmy obsługiwane są do 15, klienci indywidualni po 15.
nie rozumiem takiej logiki- kurierzy są dla ludzi, ludzie zwykle, najczęściej pracują do 16-17, w takim razie nich takie firmy jak kurierskie i urzędy (to raczej nierealne) zaczęły pracować w godz. w których normalny pracujący człowiek mógłby przyjść i cokolwiek załatwić...

mnie szlag trafia za każdym razem jak mam odebrać paczkę. zwłaszcza, że nie umawiają się wcześniej tylko dzwonią pół godz wcześniej z tekstem- o 11 mogę być u Pani" a pocałuj Ty mnie w d*****!
jeszcze mają tą cholerną rejonizację, że np. z wielkiej na kazimierz już nie podjedzie...wrrrr. rozumiem na drugi koniec miasta, ale jak to rzut beretem?

jak ja zamawiam z firmy to mam przedział 2godz. kiedy kurier może przyjść i nie mam na to wpływu. Przychodzi kiedy chce. ale jak raz zamówniłam i nie wyrobiłam się z przygotowaniem paczki to taka była obraza i afera, że on wszystkie plany musi zmienić. a ja tylko kulturalnie i uprzejmie poinformowałam, że jak mam 2godz. czasu np. 12-14 to ja na 12 się nie wyrobię ale na 13.55 już tak. i co? dostałam z******* zamiast podziękowanie, że ich wcześniej informuję

Cytat:

nie nie pier*** wszystkiego. chcemy jakiegoś porozumienia,, ale częśc osób w ogóle nie zabiera głosu a te które zabierają i mają jakiś pomysł są nokautowane.

to nie jest krytyka tylko wyrażanie własnego zdania.
przecież nikt tu do Ecrulo nie ma pretensji- wiele razy był wyrażany podziw na temat tego co robi

mam propozycję- w wątku ankietowym niech każda napisze w punktach z krótkim uzasadnieniem jak wg mniej powinien wyglądać klub, jakie powinny być zasady i te które będą się najczęściej przewijać zostaną zaakceptowane, hmmm? pasuje?
wiadomo że ile osób tyle zdań, ale skoro już musi być regulamin (bo widzę że musi) to go stwórzmy i skończmy ten temat.

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
Hula, właśnie w tym był problem. Od kilku tygodni (miesięcy ) ecrulo domaga się jasnych zasad i ich przestrzegania, a wszystkie starania spełzają na niczym. Ile Wizażanek tyle zdań. A kiedy ecrulo chciała wreszcie coś skonkretyzować to dostała po pupie za próby wprowadzenia dyktatury.

gg, właśnie jest problem z zamykaniem wątków, bo o ile kilka osób zgłasza wątki do zamknięcia o tyle reszta olewa i tak sobie wiszą w nieskończoność.
nie zauważyłam żeby Ecrulo dostała po pupie za wprowadzanie dyktatury. pojawiły się jedynie odmienne zdania na temat zasad jakie powinny obowiązywać

pewnie wyjdzie że nie znam regulamminu, ale czy Ecrulo nie może zamknąć takie wątku bez jego złoszenia? nie chodzi mi o to żeby sama to śledziła ściągając obowiązek z ramion założycielki ale raczej o to że np. jeśli któraś dziewczyna nie zgłasza zamknięcia to następne jej wątki będą usuwane/ zamykane? skoro tego nie pilnuje to niech nie robi nowych
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-08, 09:36   #4284
blair witch
Zakorzenienie

A to ja nic o aferach nie wiem

Dzwoniłam, opierdzieliłam, i to tak porządnie mocno, babka dzwonila do kuriera, i on wielce zdziwiony że ja mam pretensje I tak to nic nie zmieni w terminie dostarczenia, no ale mam satysfakcje bo mu koło pióra mocno narobiłam Żeby tylko jutro w ramach odwetu nie stwierdził że nie dostarczy

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

GG no dokładnie, powinni mieć ustalone tak że indywidualni po 15, bo wtedy jest większe prawdopodobnienstwo ze ktos bedzie w domu, a nie ze on dzwoni ze bedzie u mnie za chwile Malo tego to on mi probowal wmowic ze do 14 rozwożą A babka w centrali że do 17, ale potem go probowala ratowac ze roznie maja, ze sobie sami ustalaja godziny kiedy gdzie beda, ze w mniejszych miejsowosciach to roznie bywa, a ja ze przepraszam bardzo w jakich mniejszych, jak ja z Krakowa dzwonie i o doreczenie do Krakowa mi chodzi w GODZINACH PRACY KURIERA a nie w jakichs z tylka wzietych do miejscowosci zakuprze dolne, nie mowie mu ze ma do mnie o polnocy przyjechac przeciez!
Stary 2011-03-08, 09:37   #4285
Ineso
Matka Smoka

Cytat:

ecrulo i Hula pisały, że ze względu na to, że chodzi o pieniądze konieczna jest obecność Modki - też tego nie rozumiem.

all_that_jazz była za czasów bez klubu chyba
Stary 2011-03-08, 09:43   #4286
Malla
Nie depcze krokusów

Co do kurierów, to pamiętam jak zamawiałam przesyłkę do Bochni i nie mogli się zdecydować, czy mają z nią wysłać kuriera z Krakowa czy z Tarnowa. A co, ja mam sobie wybrać, skąd będzie pan Wiesiek dostawca?
Stary 2011-03-08, 10:01   #4287
blair witch
Zakorzenienie

Kochane - z okazji dnia kobiet wszystkiego naj

I krótki instruktaż dotyczący przyjmowania kwiatków

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-08, 10:19   #4288
Mjucaczek
Zadomowienie

Cytat:

To dlatego cat nie ma? Człowiek bez laptopa miesiąc był i tyle go ominęło!
Nie czytam waszych dyskusji nt. klubu, tak jak wy omijacie dyskusje o cukrze i jest dobrze
Wszystkiego najlepszego! google ma ładne logo!
Mój mężczyzna w ramach prezentu spóźnia się ponad godzinę - miał być o 10... a jak dzwonię, gdzie jest "niedługo będę"

Asiunia, Bajeczna
- mam 2 staniki 75b. Jeden jest zwykły, czarny, maidenform
http://www.freeportusa.com/Maidenform_Black_Bra.jpg taki dokładnie, malusia kokardka na środku. Drugi - dkny, push-up z niewyjmowalnymi poduszeczkami, ale jaki śliczny
http://imagecache.asos.com/inv/V/64/...k/image1xl.jpg na żywo wygląda ładniej :P
mam też identyczny Maidenform tylko większy rozmiar, 80c albo nawet d :P
He'd be rockin' his moonshine to B.B.King and Jimmy Reed...

Edytowane przez Mjucaczek
Czas edycji: 2011-03-08 o 10:25
Mjucaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 10:26   #4289
mmmmmm
Zakorzenienie

Miłego dnia

Blair mnie też zawsze denerwuje, że kurier zawoni, że będzie za pół godziny i zdziwiony strasznie jak mnie nie ma... Tak jakbym siedziała i na niego czekała... Dobre\ze wiedzieć, że nie pracują do 15 jak twierdzą...

Cytat:
Napisane przez Mjucaczek Pokaż wiadomość
Nie czytam waszych dyskusji nt. klubu, tak jak wy omijacie dyskusje o cukrze i jest dobrze
Wszystkiego najlepszego! google ma ładne logo!
Mój mężczyzna w ramach prezentu spóźnia się ponad godzinę - miał być o 10... a jak dzwonię, gdzie jest "niedługo będę"
Nie denerwuj się, w kwiaciarniach są dzisiaj duże kolejki
Stary 2011-03-08, 10:30   #4290
gg22
Zakorzenienie

Ineso- w kilku krótkich słowach napisała dokładnie to z czym się zgadzam

Cytat:
co innego dyskusja o cukrze a co innego o naszym klubie

Cytat:
Asiunia, Bajeczna - mam 2 staniki 75b. Jeden jest zwykły, czarny, maidenform
http://www.freeportusa.com/Maidenform_Black_Bra.jpg taki dokładnie, malusia kokardka na środku. Drugi - dkny, push-up z niewyjmowalnymi poduszeczkami, ale jaki śliczny
http://imagecache.asos.com/inv/V/64/...k/image1xl.jpg na żywo wygląda ładniej :P
mam też identyczny Maidenform tylko większy rozmiar, 80c albo nawet d :P
jeśli dziewczyny się nie zdecydują to ja bym klepneła ten 1szy
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości