![]() |
#4261 |
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Kraków - część 9. Pędzimy dalej!
Ville - mnie ogranicza godzina, bo kończę pracę o 17. Nie wiem jak to się załatwia z tymi kodami, bo Pomarańczki unikam jak ognia...
![]() |
#4262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Miłego dnia i wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet ![]()
![]() |
#4263 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4264 |
Nie depcze krokusów
|
Ville - a kto jeszcze idzie? Dla mnie 20 to jest 3-godzinne łażenie po mieście, bo nie opłaca mi się wracać do domu, jeśli jechałybyśmy do Bonarki (no, chyba że Kazimierz). A co w ogóle jeszcze grają fajnego?
![]()
![]() |
#4265 |
Zakorzenienie
|
Ależ się wkurzyłam, dzwonił do mnie kurier i mnie wyśmiał dosłownie że liczę na odbiór po 15
![]() Do ogolnego dzialu juz dzwonilam, mam numer na krakow do kierownika regionalnego i po 9 mogę dzwonić, nie popuszczę, i nawet jak dziś nie przywiezie to będę mieć satysfakcję ![]() Nie zamawiać kurierów? Bo w innym wypadku paczki nie dostana? Się zachowują kurierzy jakby klienci byli dla nich a nie oni dla klientów ![]()
#4266 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4267 | ||
Matka Smoka
|
Ja też, a najlepiej w duecie z nutellą
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4268 |
Nie depcze krokusów
|
Blair - niestety, kurierzy ostatnio są gorsi od PP
![]()
![]() |
#4269 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Cytat:
bo ja widze że Ona dwoi się i troi a Wy wszytskie pomyły i propozycje tylko krytykujecie i nic konstruktywnego nie wychodzi po cholere nam taki klub w takim razie? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4270 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
- nie rozumiem po co i co miałby dać; - nie zauważyłam, żeby sprawiało to problem. Zasada niech będzie jedna: organizatorka ustala zasady. Tyle w temacie. Po co to komplikować?! Poza tym cholerka podała rozsądne rozwiązanie problemu, więc nie pisz, że nic konstruktywnego nie wychodzi. Cytat:
![]() Edytowane przez SdC Czas edycji: 2011-03-08 o 08:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4271 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gg, właśnie jest problem z zamykaniem wątków, bo o ile kilka osób zgłasza wątki do zamknięcia o tyle reszta olewa i tak sobie wiszą w nieskończoność.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4272 |
Nie depcze krokusów
|
Do mnie nie za bardzo dociera sens tej całej afery. Źle jest teraz?
To od organizatorki danego zamówienia zależy, kiedy będzie chciała dostać przelewy i czy będzie miało sens zamawianie, gdy ileś tam osób odpadnie. Nie mówiąc już o wpływie braków w sklepach. Klepiemy tyle zamówień, że ustalanie dla wszystkich zasad typu "bez wycofki, kasa przed" jest logiczne, ale od zamówienia odstrasza.
![]() |
#4273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4274 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego, kobietki
![]() Z samego rana dostałam fajne czekoladki ![]() Nie będzie tutaj już mojej Miłości Jedynej ? ![]() ![]() ![]()
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4275 |
Nie depcze krokusów
|
Ecrulo musi tu być, no jakby to było, gdyby jej nie było?!?!?!
![]() |
#4276 |
Zakorzenienie
|
Ktoś chętny dziś na kawę o 16?
#4277 |
Konto usunięte
|
ale mi fajnie mija zień kobiet, słodycze, kwiaty, smsy, buzi od ach och D
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4278 |
Zakorzenienie
|
hard, czy na ćwiczeniach z PSA z Kiełkowskim jest pogrom jzk na KPA z Klonowskim ?
![]()
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4279 | |
Matka Smoka
|
Cytat:
A jak ecrulo bardzo przeszkadza, że dziewczyny nie zgłaszają zamykania wątków - niech je banuje w Klubie=zakaz organizacji zamowienia na jakis czas. Ja nie jestem za tym, żeby robić zasady jak na zamówieniowych - bo tam jest terror a ja nie mam zamiaru się stresować, po to robimy zamówienia w naszym gronie, żeby było przyjemnie. To gadanie, że niby moderator odpowiada za Klub pod względem finansowym jest bez sensu chyba - jakoś miałysmy przypadek cat, która zniknęła z zamówieniem i co? W żadnym wypadku nie oczekuję od ecrulo ani od nikogo innego, że będzie za to odpowiadał, ale w takim razie po co to gadanie o bezpieczeństwie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4280 | |
Copyraptor
|
Cytat:
![]() ![]() Na wszelki wypadek wysłałam już smsa, kod zaklepany. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4281 |
Konto usunięte
|
Melka ja miałam z taka kobietką Iwona Gruszka ćwiczenia i było spokojnie, trzeba było sie uczyć ale ona nas nie terroryzowała. A psa to jest temat-rzeka.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4282 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Oprócz cat. była też all_that_jazz i przeżyłyśmy, nikt ich po sądach nie ciąga.
![]() ![]() |
![]() |
#4283 | |||
Zakorzenienie
|
buziak od Kobitki dla Kobitek
![]() ![]() Cytat:
nie rozumiem takiej logiki- kurierzy są dla ludzi, ludzie zwykle, najczęściej pracują do 16-17, w takim razie nich takie firmy jak kurierskie i urzędy (to raczej nierealne) zaczęły pracować w godz. w których normalny pracujący człowiek mógłby przyjść i cokolwiek załatwić... mnie szlag trafia za każdym razem jak mam odebrać paczkę. zwłaszcza, że nie umawiają się wcześniej tylko dzwonią pół godz wcześniej z tekstem- o 11 mogę być u Pani" a pocałuj Ty mnie w d*****! jeszcze mają tą cholerną rejonizację, że np. z wielkiej na kazimierz już nie podjedzie...wrrrr. rozumiem na drugi koniec miasta, ale jak to rzut beretem? jak ja zamawiam z firmy to mam przedział 2godz. kiedy kurier może przyjść i nie mam na to wpływu. Przychodzi kiedy chce. ale jak raz zamówniłam i nie wyrobiłam się z przygotowaniem paczki to taka była obraza i afera, że on wszystkie plany musi zmienić. a ja tylko kulturalnie i uprzejmie poinformowałam, że jak mam 2godz. czasu np. 12-14 to ja na 12 się nie wyrobię ale na 13.55 już tak. i co? dostałam z******* zamiast podziękowanie, że ich wcześniej informuję ![]() Cytat:
to nie jest krytyka tylko wyrażanie własnego zdania. przecież nikt tu do Ecrulo nie ma pretensji- wiele razy był wyrażany podziw na temat tego co robi mam propozycję- w wątku ankietowym niech każda napisze w punktach z krótkim uzasadnieniem jak wg mniej powinien wyglądać klub, jakie powinny być zasady i te które będą się najczęściej przewijać zostaną zaakceptowane, hmmm? pasuje? wiadomo że ile osób tyle zdań, ale skoro już musi być regulamin (bo widzę że musi) to go stwórzmy i skończmy ten temat. Cytat:
pewnie wyjdzie że nie znam regulamminu, ale czy Ecrulo nie może zamknąć takie wątku bez jego złoszenia? nie chodzi mi o to żeby sama to śledziła ściągając obowiązek z ramion założycielki ale raczej o to że np. jeśli któraś dziewczyna nie zgłasza zamknięcia to następne jej wątki będą usuwane/ zamykane? skoro tego nie pilnuje to niech nie robi nowych
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4284 |
Zakorzenienie
|
A to ja nic o aferach nie wiem
![]() Dzwoniłam, opierdzieliłam, i to tak porządnie mocno, babka dzwonila do kuriera, i on wielce zdziwiony że ja mam pretensje ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- GG no dokładnie, powinni mieć ustalone tak że indywidualni po 15, bo wtedy jest większe prawdopodobnienstwo ze ktos bedzie w domu, a nie ze on dzwoni ze bedzie u mnie za chwile ![]() ![]()
#4285 | |
Matka Smoka
|
Cytat:
all_that_jazz była za czasów bez klubu chyba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4286 |
Nie depcze krokusów
|
Co do kurierów, to pamiętam jak zamawiałam przesyłkę do Bochni i nie mogli się zdecydować, czy mają z nią wysłać kuriera z Krakowa czy z Tarnowa. A co, ja mam sobie wybrać, skąd będzie pan Wiesiek dostawca?
![]()
![]() |
#4287 |
Zakorzenienie
|
Kochane - z okazji dnia kobiet wszystkiego naj
![]() I krótki instruktaż dotyczący przyjmowania kwiatków ![]()
![]() |
#4288 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie czytam waszych dyskusji nt. klubu, tak jak wy omijacie dyskusje o cukrze i jest dobrze ![]() Wszystkiego najlepszego! ![]() Mój mężczyzna w ramach prezentu spóźnia się ponad godzinę - miał być o 10... a jak dzwonię, gdzie jest "niedługo będę" ![]() Asiunia, Bajeczna - mam 2 staniki 75b. Jeden jest zwykły, czarny, maidenform http://www.freeportusa.com/Maidenform_Black_Bra.jpg taki dokładnie, malusia kokardka na środku. Drugi - dkny, push-up z niewyjmowalnymi poduszeczkami, ale jaki śliczny ![]() http://imagecache.asos.com/inv/V/64/...k/image1xl.jpg na żywo wygląda ładniej :P mam też identyczny Maidenform tylko większy rozmiar, 80c albo nawet d :P
And when I kick my legs, I got rythm My great grandpa was a blues lover He'd be rockin' his moonshine to B.B.King and Jimmy Reed... Edytowane przez Mjucaczek Czas edycji: 2011-03-08 o 10:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4289 | |
Zakorzenienie
|
Miłego dnia
![]() Blair mnie też zawsze denerwuje, że kurier zawoni, że będzie za pół godziny i zdziwiony strasznie jak mnie nie ma... Tak jakbym siedziała i na niego czekała... Dobre\ze wiedzieć, że nie pracują do 15 jak twierdzą... Cytat:
![]()
![]() |
#4290 | ||
Zakorzenienie
|
Ineso- w kilku krótkich słowach napisała dokładnie to z czym się zgadzam
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.