Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III - IV - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł następnego wątku??
Nasz autobus na porodówkę gna, wypatrujemy go każdego dnia, mamy III-IV 4 7,02%
Autobus na przystanku staje, codziennie któraś z nas mamą zostaje, mamy III-IV 5 8,77%
Autobus na porodówce staje, codziennie któraś z nas mamą zostaje, mamy III-IV 3 5,26%
Autobus do porodu gna, przybywają dzieciaczki każdego dnia, mamy III-IV 0 0%
Autobus do porodu gna, dzieciaczki rodzą się każdego dnia, mamy III-IV 13 22,81%
Nasz autobus gna do przodu coraz bliżej czas porodu, mamy III-IV 32 56,14%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-08, 10:22   #4891
aja1
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
aja ojej,jaki okrąglutki!
Dzięki
Czuję się jakby mnie ktoś napompował

Mój Aniołek 30.12.2016
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 10:24   #4892
87czarna
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III

diatoma mnie jakoś drastycznie nie,ale jest duża różnica...

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 10:28   #4893
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
agaaga Hahahha, małego psikusa Ci zrobiłam Jeszcze nie jest tragicznie...dopiero pierwszy dzień po terminie
Za to dzisiaj jaka ładna data by była !

Cytat:
Napisane przez aja1 Pokaż wiadomość
Matko u mnie też 37
A to mój bzebzoł , zdjecia jeszcze gorące
Kapitalna piłka

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
mam pytanie do terminowych mam, czy duzo urosl wam brzuch porownujac miedzy 36 a 40 tc???w przeciagu 9 mca???
Ja głównie poczułam zmianę ciężaru, a nie wielkości, ale Tż obiektywnie stwierdził, że dopiero przez ostatni miesiąc brzuch mi się zrobił naprawdę ciążowy

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 10:29   #4894
kinga2710
Raczkowanie

GG do kinga2710

Cytat:
Matko u mnie też 37
jaki zgrabniutki
kinga2710 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 10:31   #4895
traicionera
Zakorzenienie

aja, jeszcze nie padnięty ten twój brzusio
my pępkowego nie przewidujemy, a na pewno nie zaraz po porodzie, bo mój mąż jest jedyna osoba, która będzie mi mogła pomoc w tym okresie. Jak już się wszystko unormuje to pewnie wyjdzie gdzieś raz z kolegami się napić i wsio.
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Komu komu, czyli książki do oddania
traicionera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 10:32   #4896
ego_ego
Wtajemniczenie

Cytat:
Matko u mnie też 37
no to mam podobny do Twojego tylko trochę młodszy

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
egoego my 3 lata temu kupowalismy tez domek letniskowy na działke http://www.warbit.eu/main.php?fid=473&pg=4&id_lang=0
to jest od olsztyna jakies 10km. jestem z woj. łodzkiego i bez problemu to przywiezli i zamontowali. nic sie zlego nie dzieje z domkiem takze moze spokojnie polecic. ja tez bede miala 1 swieto bo imieniny obchodze w dzien matki
dzięki za link, fajne mają tylko my chcemy coś większego ok 60 - 70m powierzchni użytkowej, bo teściowie jak będą już na emeryturze, to będą tam siedzieć od kwietnia do października, a i my byśmy chcieli mieć gdzie się przespać, bo działka jest jakieś 60 km od nas ale zawsze może być powód żeby zostać ale zadzwonię tam i zapytam czy robią takie z poddaszem
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 10:34   #4897
aja1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość

Kapitalna piłka
Cytat:
Napisane przez kinga2710 Pokaż wiadomość
jaki zgrabniutki
Dziękuję

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Cytat:
Napisane przez traicionera Pokaż wiadomość
.
I przypuszczam, że nie będzie. Z Kaśką na porodówkę z takim szłam.

Cytat:
Napisane przez ego_ego Pokaż wiadomość
no to mam podobny do Twojego tylko trochę młodszy
Dawaj zdjecia

Mój Aniołek 30.12.2016
Stary 2011-03-08, 10:38   #4898
trzyrazyi
Zadomowienie

jestem, jestem, wczoraj juz nie miałam siły odpalac kompa

No więc oczywiście moja ginka kochana śmiała się, że jak to miałam juz sie nie pokazywac, juz miałam urodzić dawno

Generalnie na badaniu wysżło, że szyjka tej samej długości co poprzednio, czyli 1,5 cm, ale teraz przepuszcza 2 palce "luźno" czyli praktycznie trzeci palec tez juz wchodzi, bardzo miekka, główka bardzo nisko, czop mi tak przez te dwa tygodnie stopniowo odchodził, więc teraz tez juz jakies resztki tam sa, no generalnie powinnam rodzić, tylko młoda uparciuch nie chce dać sygnału, ze mają byc skurcze porodowe

Ogólnie wszytko ok, zapisała mnie na kontrolne KTG do szpitala na piątek 11 marca, jesli do tej pory nie urodzę ( ewentualnie usg tez mi tam zrobia jak będzie trzeba) , no i po prostu czekamy, az dzidzia zechce wyjść i tyle

Zeby nastawic sie pozytywnie kazała mi nie zapisywac sie do niej na nastepna wizytę
( jakbym jednak nie urodziła to next poniedziałek mnie przyjmie bez zapisu)

No a u mnie, po tych kilku dniach absolutnej ciszy, od czasu tych mocnych skurczy, co wam pisałam, ( miałam je 04.marca w piątek) dziś w nocy cały czas bolał brzuch, czułam przez sen, cos tam się skurczało, napinało itd... myslałam, że może akurat cos się rozwinie, ale zeby tak konkretnie coś to niestety nic...

niutka1 ja to myslaalm ze ty urodzilas jak wstala tpo pierwsze co odpalilam kompa i czekalam czy aby nie ma wiadomosci od ciebie hahahaahah a ty niespodzianka..widocznie dzidiza jesz\cze nie gotowa ale juz na dniach a moze w ciagu paru godzinek

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
kurde co się z tymi chłopami dzieje no

wczoraj nam położna właśnie mówiła żeby dużo seksu uprawiać, brodawki stymulować, to pomaga a mój tż jak to usłyszał mówi: o nieee...
no i nie wiem chyba sobie kogoś wynajmę żeby mi pomógł

ja juz szukam dobrego listonosza
trzyrazyi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 10:38   #4899
deneb3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
Witam nie śpiące jeszcze mamusie.
Mi też sie jakieś skurczyki pojawiać zaczęły. Wczoraj całe popołudnie, w nocy co 10-15 min, niektóre takie mocne, że w 2 sekundy byłam potem zlana, i dziś rano. Na 15 pojechałam na ktg i wyraźnie czułam dwa skurcze, brzuch jak kamień, ból w krzyżu i podbrzuszu a w wypisie: zero skurczy!

czarna - jak nie urodzę do czwartku rano, to po południu też mnie kładą na patologie. A co ciekawe dziś się dowiedziałam, że jeden oddział jest w remoncie i kładą po 6 osób w salach a resztę na korytarzach
masakra! będę ich błagać, żeby mnie do domu puścili, chociaż do poniedziałku. A najlepiej żeby mała do tego czasu wyszła.
Mordka ja też bez zmian
i w czwartek rano mam też iść na kontrolę i jak nie urodzę to też chyba mnie dadzą na patologię

byłam tam już i w sumie miło wspominam
na korytarzu leżałam
takie sale z parawanów są porobione, ogólnie nie jest bardzo źle

ale cholerka czy my nie możemy normalnie sobie urodzić??
Ty to masz choć skurcze jakieś a ja NIC

sfrustrowana jestem ogólnie dziś
deneb3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 10:40   #4900
traicionera
Zakorzenienie

Ja tez rano myślałam,ze tu jakieś nowe dzieciaczki się posypia, a tu nie ma chętnych w Dzień Kobiet Ale jeszcze sporo czasu zostało, wiec może się jakaś akcja zacznie.
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Stary 2011-03-08, 10:40   #4901
trzyrazyi
Zadomowienie

Cytat:
Matko u mnie też 37

duzy,duzy i wysoko jest..albo mi sie zdaje
trzyrazyi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 10:41   #4902
becherovka 3
Raczkowanie

dzien dobry w nasze święto !!!

a ja sie wlasnie zastanawiam co to bylo w nocy - nie spalam prawie cala bo maly akurat byl wyjatkowo grzeczny za strasznie bolaly mnie biodra, pachwiny i brzuch dolem
zaczelam sie nawet zastanawiac czy ja w ogole skurcze rozpoznam???
niby jeszcze 5 tyg do tp ale...
tak czytam jak te skurcze wygladaja u was ale nic madrzejsza nie jestem
acha... i mam niesamowicie wrazliwe sutki - draznilo mnie wszystko i koszulka i posciel
Stary 2011-03-08, 10:42   #4903
Harrods
Zadomowienie

Cytat:
my pępkowego nie przewidujemy, a na pewno nie zaraz po porodzie, bo mój mąż jest jedyna osoba, która będzie mi mogła pomoc w tym okresie. Jak już się wszystko unormuje to pewnie wyjdzie gdzieś raz z kolegami się napić i wsio.
U nas też pewnie będzie podobnie. Mąż będzie potrzebny przy małym. Na pewno z kolegami gdzieś wyskoczy na piwko, albo kilku wpadnie do nas jak jeszcze będę w szpitalu. Ale to kilka piwek i już. Bez jakiś hucznych imprez czy ostrego picia.
Harrods jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 10:44   #4904
aja1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trzyrazyi Pokaż wiadomość
duzy,duzy i wysoko jest..albo mi sie zdaje
Tak jak pisałam, z Kaśką do porodu szłam też z tak wysokim brzuchem.
I mi mówili,że nie wyglądam na rodzącą

Mój Aniołek 30.12.2016
Stary 2011-03-08, 10:44   #4905
agaaga89
Zakorzenienie

Ja nie mam nic przeciwko, żeby Tż urządził pępkowe jak będę w szpitalu, przecież nie robi się imprezy o 12 w południe tylko na wieczór/noc, a wiadomo, że wtedy nie będzie ze mną i małym

Stary 2011-03-08, 10:45   #4906
kinga2710
Raczkowanie

GG do kinga2710

Cytat:
Napisane przez Harrods Pokaż wiadomość
U nas też pewnie będzie podobnie. Mąż będzie potrzebny przy małym. Na pewno z kolegami gdzieś wyskoczy na piwko, albo kilku wpadnie do nas jak jeszcze będę w szpitalu. Ale to kilka piwek i już. Bez jakiś hucznych imprez czy ostrego picia.
ja przyzanm szczerze że chce by te pepkowe z kolegami odbyło sie jak bede w szpitalu nie bede tak sie denerwować
Stary 2011-03-08, 10:50   #4907
traicionera
Zakorzenienie

Cytat:

mój to będzie ostro wtedy chałupę ogarniał, bo przy trzech kotach sprzątnięcie kilka dni wcześniej niczego nie da, a on jak już się weźmie za odsierscianie...
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Stary 2011-03-08, 10:56   #4908
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:

a fuuuuuuuuuuu u mnie jest taki 2 metry pryszczaty i z przedziałami miedzy zebami to ja juz wolała bym przenosic ta ciążę
a u mnie taki stary, koło 50-tki i tez nic specjalnego
tez bym wolała przenosić

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

a mi ciagle mówia, że nie wyglądam jakbym miała na dniach rodzić i że dziewczynkom się podobno nie spieszy, więc pewnie będę po terminie.....
jacy oni wszyscy są zyczliwi

aaa i mój malż stwierdził, że do czwartku na pewno nic z tego nie będzie.......
kolejny wrózbita się znalazł.... :/

Edytowane przez iweczka
Czas edycji: 2011-03-08 o 10:59
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 10:59   #4909
Harrods
Zadomowienie

Cytat:
mój to będzie ostro wtedy chałupę ogarniał, bo przy trzech kotach sprzątnięcie kilka dni wcześniej niczego nie da, a on jak już się weźmie za odsierscianie...
Oj tak, mój też będzie musiał. Mamy co prawda tylko jedną kotkę, ale iść sierści, którą wszędzie zostawia jest zatrważająca. Aż boję się pomyśleć co musisz mieć przy trzech kotach . U mnie, to nawet jak odkurzę po południu, to rano podłoga wygląda, jakby od tygodnia nikt nie sprzątał. Ale sama sobie zafundowałam ten problem, bo przy białej kocie mam zrobiłam czarną podłogę .
Harrods jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 11:02   #4910
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
Mój za to mi powtarza, że napewno w tym tygodniu wylądujemy na porodówce naprawdę przedstawiciele płci męskiej powinni mieć czasem odbierany głos

Stary 2011-03-08, 11:12   #4911
n.ik.a
Zadomowienie

Kochane najlepszego z okazji Dnia Kobiet

Harrods oj nie było łatwo u tego internisty ale najpierw weszłam do ginekolog, która na początku prowadziła moja ciążę i ona powiedziała co ma mi przepisaćtaka cwaniara jestem - podobno w tych ostatnich tygodniach ciąży można brac już wszystko, bo łożysko jest wykształcone i chroni maluszka - zresztą dzwoniłam do mojego docenta i sama powiedział, że dostałam dobre leki, nawet kazał dokupić rutinoscorbin i brać 4 x dziennie.
kochana na kaszel i gardło mleczko z masłem i czosnkiem - naprawdę bardzo pomaga

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 11:13   #4912
kinga2710
Raczkowanie

GG do kinga2710

Cytat:
Mój za to mi powtarza, że napewno w tym tygodniu wylądujemy na porodówce naprawdę przedstawiciele płci męskiej powinni mieć czasem odbierany głos
oj zgadzam się, oni czasami jak coś palną to odbiera nam mowę
Stary 2011-03-08, 11:17   #4913
traicionera
Zakorzenienie

Cytat:
Oj tak, mój też będzie musiał. Mamy co prawda tylko jedną kotkę, ale iść sierści, którą wszędzie zostawia jest zatrważająca. Aż boję się pomyśleć co musisz mieć przy trzech kotach . U mnie, to nawet jak odkurzę po południu, to rano podłoga wygląda, jakby od tygodnia nikt nie sprzątał. Ale sama sobie zafundowałam ten problem, bo przy białej kocie mam zrobiłam czarną podłogę .
ja mam koty o różnych kolorach futra-czarny, biały i tygryskowaty, wiec na wszystkim jakiś odcień jest widoczny Najbardziej linieje tygryskowaty, bo on jest bardzo puchaty.
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Stary 2011-03-08, 11:17   #4914
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
listonosza
no tyle że u mnie dziewczyna jeździ więc nie pomoże za bardzo hehe musze poszukać

Cytat:
buszuje po YOU TUBE i natknęłam się na to http://www.youtube.com/watch?v=6A1nY...eature=related a wy jak sobie wyobrażacie pępkowe
przy córce jak urodziłam to pępkowe trwało od dnia porodu do dnia gdy wyszłam czyli 6 dni!!!
mój już zapowiedział że jemu i kolegom wystarczy skrzynka wódki i miski do rzy......nia

poważnie to jak będę w szpitalu to zrobi imprezkę w domu będzie ok. 7-8 osób. a jak nie zdąży to jak już będę w domu to pójdzie gdzieś na piwko z kumplami bo z moim tatą to pewnie od razu będzie opijanie

Cytat:
Matko u mnie też 37
ale fajny taki okrąglutki jak napompowany faktycznie

Cytat:
Kurka co się dzieje z Lopezką??? Nikomu nie dawała oznak życia??
Tak samo Ptysza zniknęla.
ptysza się udzielała w lutym na innych wątkach opis porodu wstawiała bo czytałam. a lopezka - nie mam pojęcia...

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
taaa u mnie też się we wróżby bawią babcia mi powiedziałam tżta że na pewno ok 2tyg przed terminem urodzę. a tż był najlepszy:

pyta:
- to który to tydzień?
- no w czwartek zaczynam 37tydzień.
- zobaczysz w piątek jedziemy do szpitala i urodzisz

zaśmiałam mu się w twarz hehe dobry jest

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 11:26   #4915
ego_ego
Wtajemniczenie

Cytat:
Dawaj zdjecia
później wstawię, bo teraz lecę na miasto

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
taaa u mnie też się we wróżby bawią babcia mi powiedziałam tżta że na pewno ok 2tyg przed terminem urodzę. a tż był najlepszy:

pyta:
- to który to tydzień?
- no w czwartek zaczynam 37tydzień.
- zobaczysz w piątek jedziemy do szpitala i urodzisz

zaśmiałam mu się w twarz hehe dobry jest
no wiesz, nic nie wiadomo, może ma rację, mój też gada, że do 13.04 to ja nie wytrzymam i urodzę na początku kwietnia
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 11:28   #4916
tajka88
Zakorzenienie

Hej dziewczynki
wszystkiego naaaj z okazji dnia kobiet
Moj Tz nie wie ze 8 marca to dzien kobiet, bo nigdy za bardzo go nie obchodzil... przypomnialam mu wczoraj;p ale prezentow nie chce... chyba ze masaz heh... ahha w ramach prezentu TZ idzie dzis do fryzjera hehe

Kurcze cos mi niedobrze...

aha przytylam juz 10kg;/;/ a mialam miec taka wage przy porodzie, a tu jeszcze 2 i pol tygodnia(jak dobrze pojdzie)

Cytat:
Cytat:
ja przyzanm szczerze że chce by te pepkowe z kolegami odbyło sie jak bede w szpitalu nie bede tak sie denerwować
Cytat:
Ja nie mam nic przeciwko, żeby Tż urządził pępkowe jak będę w szpitalu, przecież nie robi się imprezy o 12 w południe tylko na wieczór/noc, a wiadomo, że wtedy nie będzie ze mną i małym
Moj TZ po jendym piwie jest w innym swiecie, a po 2 juz wymiotuje... wodki nie pije, wiec jakiegos pepkowego nie planujemy...
Jak bede w szpitalu to bedzie ze mna nie z kolegami;p bo cholerka ja to soobie nie dam rady;p

Moj dziadek sie smieje, ze moj TZ to nie facet, bo nie pali i nie chce z nim pic;p
Cytat:
Matko u mnie też 37
Jaki fajny okraglak;p

Moj brzucho jak dla mnie z dnia na dzien wiekszy...
Tyle rzeczy musze zrobic, aale nie czuje sie najlepiej... u mnie doopiero 10:30 wiec jeszcze czas;p

tajka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 11:33   #4917
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

deneb - to do zobaczenia w czwartek...

ja noc przespałam jak dziecko, ani siku, ani mnie nic nie bolało.Wstałam o 10:30 i nie zapowiada sie, że dziś urodzę.
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 11:37   #4918
traicionera
Zakorzenienie

j a tez sobie nie wyobrażam, żeby miał pic w czasie, kiedy ja leżę w szpitalu, w końcu nigdy nie wiadomo, co się będzie działo i chociażby przez telefon będę potrzebowała wsparcia, a nie jakiegoś bełkotu z imprezy.

tajka, co to jest 10 kg, ja o wiele więcej przytyłam i się nie przejmuje, bo tak jak czytałam, po porodzie to może w ciągu kilku dni zejść nawet z 9 kilo. po sobie widzę, ze dużo z tego mojego "przytycia" to woda jest, bo pije dużo, a chodzę do łazienki praktycznie tak często jak przed ciążą. W tych 10 kg to masz dzidzie, łożysko, wodę w organizmie, wody płodowe, biust.
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Stary 2011-03-08, 11:45   #4919
iizabelaa
Zakorzenienie

dziewczyny

mi znowu padł net
przez najbliższe 4 dni będzie chodził w żółwim tempie,
więc gdyby coś się zaczęło dziać to nawet wam szybko nie napisze że jadę na IP

ja wczoraj się spotkałam z położną,
zrobiła na mnie pozytywne wrażenia,
miła i pewna siebie kobieta

więc teraz czekamy

mówiła mi żeby dużo spacerować

Cytat:
Napisane przez niutka1 Pokaż wiadomość
moze na raty, moze tez odchodzic codziennie w postaci bardzo gęstego śluzu i nawet nie zauważysz
bardzo róznie to bywa
mi się coś wydaje, że ja tak mam,
bo od kilka dni ma mega-gęsty śluz

Cytat:
niutka Jeżeli oxy ma mi pomóc,to jestem jak najbardziej za! Oni już wiedzą co robic...

Nie chcę czekac kolejny tydzień,bo jest mi już bardzo ciężko. Mam nadzieję,że kroplówka pomoże
Czarna jak każda przeterminowana
u mnie dopiero 7 dni po tp biorą do szpitala,
a kroplówkę z oksy dają standardowo w 10 dniu po tp,
wcześniej jakieś zastrzyki
Stary 2011-03-08, 11:47   #4920
iweczka
Zakorzenienie

dziewczyny, ale mnie przed chwilą zdenerwował pewien stary ch....
no gdybym rozmawiała z nim twarzą w twarz to bym mu chyba wpie....... takiego powera dostałam i tak go opierniczyłam że łohhh. stwierdził że ze mną nie będzie rozmawiał tylko z mężem.
I jeszcze że on starszy jest i jak ja się odzywam.....nie no pewnie, to to że jest starszy to uprawnia go, żeby robic mnie w bambuko i perfidnie kłamać??
ehhhh co za ludzie
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości