|
|
#3361 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Dot.: Scent Bar XXIV
Cytat:
|
|
|
|
|
#3362 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
tak sieu nie robi bo nas ciekawość zeżre
|
|
|
#3363 | ||||||
|
BAN stały
|
Witam!
Cytat:
Może nowe perfumy? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja też, ale ofkors nic już nie pamiętam (śniły mi się chyba posty pisane "na biało") I podstawówka mi się śniła, i kobita od biologii ![]() Cytat:
![]() ![]() No ficish! A ile jeszcze zamiarzasz? ![]() Cytat:
--- Przegrałem tę aukcję Blue Jeans, i w sumie to dobrze... bez sensu takie kupowanie w ciemno, bez ładu i składu Czy ktoś może polecić jakiś suplement diety, coś w stylu Therm Line (choć nie wiem, czy to dobry przykład, bo bez niego chudłem dokładnie tyle samo, co i z nim) Na A. są jakieś hardcorowe "dopalacze" w czarnych i bardzo mhrrrocznych opakowaniach, ale czy ja po tym na toksykologii nie wyląduję? I tak btw obrazów Polly, w którymś Twoim Stylu był artykuł o galeriach w sieciuni, ale nie mogę znaleźć --- Kwiaty dla Was |
||||||
|
|
|
#3364 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ad. 2 Pinia z nożem też byłaby wdzięcznym obiektem. Flo z kozą. Kamena z Kotą. Sałata z kurzym zewłokiem, Cebeerek z pandą. Nie wiem jakie reszta ma zwierzątka domowe ![]() Cytat:
Ad. 2 a do czego ta odżywka, do włosów? Co im dobrego robi? Khem, bo banki som pazerne i chamskie? |
||
|
|
|
#3365 |
|
Wpisz tu zomzing
|
da się zamiast tego porcję tustego gryksia?
![]() Flo w kapeluszu i okularach z petem, kozą i Fany
Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2011-03-08 o 12:46 |
|
|
|
#3366 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
I z gazetnikiem pod pachą! Skoro się upierasz, to prosz!
|
|
|
|
|
#3367 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
tzn da sie uzasadnic wizją tfurcy ( np ta budowa postaci,czy nonszalancja )no i tu powracamy do sedna -czemu tak drogo to sie sprzedaje , zwłaszcza w kontekscie tych braków warsztatowych ![]() Cytat:
łeeeeeee...nudy i proza zycia...kcialabym by obraz odkrył moje wnentsze ![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Cytat:
zafsze mialam wrazenie ze florensowa koza to nie jezd sfieszontko .ja nie mam zwirszontkaa to sie nie nadajeu na obraz
|
|
|
#3368 |
|
Wpisz tu zomzing
|
jakiś takiś to nie ten
![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- groszek na pewno jakieś ma
|
|
|
|
#3369 | |
|
never say no to panda
|
o, to TA
Cytat:
tylko kasiorę jeszcze dozbierać musiem2. ja mogę polecić, ale preparat dość hardkorowy jest (legalny, żeby nie było) ALRI Venom Hyperdrive 3.0+ tylko trzeba wyhaczyć gdzieś wersję z ilością mieszanki 605mg, bo na all na razie widziałam jedynie 550mg, a to nie to samo... ![]() termogenik i energetyk w jednym (i jeszcze wkufiacz straszny, ale działa) *edit - MAM! http://allegro.pl/alri-venom-hyperdr...489902769.html do włosów ano przepięknie odżywia moje zniszczone kudły, wygładza (jako jedna z nielicznych zapobiega efektowi piorun-w-miotłę-strzelił, jaki mam dziś na łbie po Pantenie... chociaż P. też lubię), nabłyszcza włoski i są w dotyku jak najmiękciejszy puch stosuję to to bardziej jako maskę, bo siedzę z napaćkaną odżywką na łbie dobre 1,5-2h, pod ręcznikiem, a po spłukaniu jest
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2011-03-08 o 12:58 |
|
|
|
|
#3370 |
|
grozi wypollizowaniem
|
fogle to wymysliłam pomysł (znuf)
z braku malarstwa nieftórnego , odpowiedniego i taniego, postanowiłam w ramach buntu powiesic se na scianie kolorowy bristol w ramkach -ale bedzie otkryfczo-so nie?
|
|
#3371 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
chętnie byśmy np. zrobili zmianę dat u notariusza żeby bank musiał coś wybulić, ale ani oni ani ja nie mamy czasu na takie duperele pomyłka jest ewidentna bo co innego było w decyzji kredytowej, co innego w umowie, dopytywałam się nawet przy podpisywaniu skąd ta różnica ale ponieważ dla mnie było korzystniej a i czas naglił to uznałam że jak dają tak to biorę teraz już luz, ale wczoraj przeżywałam jak.. ee.. żaba okres, czy jakoś tak
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#3372 | |
|
Nindżopesz
|
Oj ciiicho
![]() Cytat:
Kusisz dobra kobieto...
|
|
|
|
|
#3373 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
większość ma chyba koty w licznie mnogiej Cytat:
![]() ![]() kto to? Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#3374 | ||
|
BAN stały
|
Bo to z lata, jeszcze szczupły byłem
![]() Cytat:
![]() Pamiętałem właśnie, że daaawno temu coś pobudzającego polecałaś, i też chyba czarno-czerwone opakowanie było Zażywałaś ten środek? 1 kaps. 2 x dziennie? ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3375 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A pączki w czwartek to już nie jeden Jedne dla wszystkich i co mamy sobie po jednym wziąć ![]() ![]() Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3376 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie so? Czepie mie, bo nie pamiętam od kiedy cieszę się, że wiosna idzie
|
|
|
|
#3377 |
|
Nindżopesz
|
Wizażu, chyba zbłądziłam... Bo używam na włosy odżywki Bambino i to nie to, że przed myciem a po myciu po całości włosów - a ona ma paraffinum liquidum i pewnie jakieś śfiństwa - i co bendzie, oblepiłam włosiny i gorzej zsianieją?
W ogóle jakie to dwie oliwki są polecane: Hipp i jaka jeszcze? |
|
|
|
#3378 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
![]() spróbuj najpierw 1 kaps dziennie i zobacz, jak będziesz reagował - koniecznie rano albo najpóźniej wczesne popołudnie, na noc odradzam jeśli danego dnia zamierzasz mieć większą aktywność fizyczną, zażywaj przed tą aktywnością ja wcześniej leciałam 1 kaps rano tuż przed rowerkiem (dojazd na zajęcia) i było git obecnie zażywam 0,5kapsa (kupiłam na mazidłach kapsułki żelatynowe i odsypuję sobie połowę ) przed siłownią (na siłkę chodzę zazwyczaj dość późno - 20.00-21.00) - daje porządnego kopa, ale niekiedy potem mam problemy z zaśnięciem, jak przesadzę z ilością :/na samym początku chuop mój mnie wkręcił i łyknęłam jednorazowo 2kapsy - NIE POLECAM trzymało mnie calutki dzionek, a na wieczór podczas wizyty w Carrefourze miałam caly czas wrażenie, że za chwilę puszczę pawia do lodówki z mrożonkami, tak mnie mdliło :/ daje jeszcze spory (jak to chuop określa pięknie) appetite management - w sensie nie chce się żryć, tylko zapierniczać i czasami wkufa bierze (ale to tylko mnie - naturalne predyspozycje, chuop mniej nerwowy jest)
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2011-03-08 o 13:24 |
|
|
|
|
#3379 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3380 | |||
|
BAN stały
|
Internetowy suofnik podaje, że "dagsorden"
![]() Cytat:
![]() A weź mnie nie dżaźnij! ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3382 |
|
Zakorzenienie
|
Spakowałam się
Przy okazji ważenia się z walizka, zauważyłam, że schudłam jeszcze jeden kg
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3383 |
|
BAN stały
|
Cbr, wielkie dzięki raz jeszcze!
![]() Btw - Twój huop też się dietuje?
|
|
|
|
#3384 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
po co sie wazylas z walizką? ![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- mnie by sie jakis zyciowy dopalacz przydał -istnieje cos takiego?
|
|
|
#3386 |
|
grozi wypollizowaniem
|
aaa zapomnialam napisac..wiecie ze sie odnalazły te ksiazki z all? przy któryms tam moim pytaniu na poczcie, pani poszła i przyniosła
|
|
#3387 |
|
Zakorzenienie
|
Red, olejek do wszystkiego z Rossmana, taki ciążowy, w różowym opaku jest OK.
|
|
|
|
#3388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak się nie boisz sama odpierac niechciane ataki to do dzieła - jest bardzo provoking i chyba każdy facet o tym marzy żeby taki cel sie pokazał na horyzoncie "sam" zawsze mozesz zrobic eksperymenta - z okazji dnia wiadomego dzięki za ogół życzeń - ja życzę rozpieszczania i powodów do radosci i śmiania sama dostałąm chyba anginę - w związku z czym krwi nie poszłam oddać Ju - no tak podejrzewałam że to drugie to kupa, ale... juz mnie musiała choroba trawic nocą czekam na Tru - i dalej czymam z kciukami u mnie na razie można puścić ![]() i Anetuniu - kurde tego się obawiałam tapetowo - pociągnę temat później ( zbanujecie mnie) i lecem zarobić troche w nagrode za tą anginę - choc albo to początek albo jakaś podróbka (oby) no i porządnie nadrobię later a ja jakoś nie lubię kwiatków dostawać i modlę sie zeby dzis nie dostać - z ato lubieu małe miłe niespodziewanki |
|
|
|
|
#3390 |
|
never say no to panda
|
trochę tak, bo mu przybyło 13kg w ciągu roku i bebech się gigantyczny zrobił, ale Venoma używa głównie jako taki "dopalacz" przed siłką, żeby więcej dało radę z siebie wycisnąć
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.

- to może być ciekawe

zamówiłam sobie wielgaśną pakę z Polleny-Ewy (z odbiorem osobisty of koz
) - polecam taką czarną odżywkę z rzepą i innnym świństwem - śmierdzi niemożebnie, ale za to jak działa

tak sieu nie robi bo nas ciekawość zeżre

Czy ktoś może polecić jakiś suplement diety, coś w stylu Therm Line (choć nie wiem, czy to dobry przykład, bo bez niego chudłem dokładnie tyle samo, co i z nim) 

Kusisz dobra kobieto...