DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.III (nutelkowy odwyk :D ) - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-08, 14:30   #3691
basia_ww
Zakorzenienie

Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.III (nutelkowy odwyk :D )

no moje chudzinki tylko Wam pogratulować

Cytat:
Napisane przez tchnienie-wiatru Pokaż wiadomość
mi w udach 6 cm poleciało w jednym!:P i mam takie workowate spodnie teraz, ale się "przemęczę"

murzyńskie pupy są super ja też mam sporą, TŻ ją lubi:P choć moim zdaniem mogłaby się trochę podnieść! cellulit mniejszy to jest nawet seksownie
i nie przejmuj się tym, że masz biodra!!!! klepsydry są super! J.Lo zawzse mi się podobała z tymi pełnymi biodrami,udami i pupą i takim płaskim brzuchem i cudną talią to jest sam seks i kobiecość
głodna jestem, ale nie chce mi się nic robić do jedzenia... w sumie mam tylko mielone z indyka, więc trzebaby się nim zadowolić...
ładnie Ci cm lecą - moje też - ja w pasie zgubiłam 15 cm, w biodrach 12 cm, a co najdziwniejsze w udzie 9 cm - nie mogę sobie tego wyobrazić teraz - ale jak patrzę na te zdjęcie które wstawiłam tu to faktycznie tyle było...

Cytat:
Napisane przez Sorceresss Pokaż wiadomość
A mi w udach nie leci prawie w ogóle... Spodnie ciasne przyklejone do ciała nadal, no może już się tak nie wpijają
Dzięki za sexy murzyńską pupę Lubię ją tylko ona dodaje mi dodatkowe cm, do tego szersze biodra i nie wciskam się w spodnie
Ale już już! Koniec narzekania. Jest piękny dzień, śliczna pogoda, nasze święto, centumetry spadają (jedne wolniej inne szybciej, ważne, że nie przybywa)! Uśmiech na buziunie!
a moja pupa zrobiła się jakaś takaś płaska
ale pocieszam się bo jest już prawie bez cellulitu tak samo jak moje uda - a to mnie bardzo cieszy

Cytat:
Mnie się moja figura podoba. Przynajmniej to co jest pod tłuszczykiem i cellulitem
Mój TŻ też ją lubi. Ostatnimi czasy łazi za mną, poklepuje i powtarza jak jakiś maniak: "chuda dupka, chuda dupka, chuda dupka..."
6 cm tylko w jednym udzie? Oj to musisz wyglądać nieproporcjonalnie
jeszcze tak mieć pieniążki, żeby tyłeczek ubezpieczyć na milion $
zazdroszczę Ci - takiej dobrej samooceny
mnie moja figurka nie do końca się podoba - mimo że jest mnie mniej już o 13 kg, to mój brzuszek nadal jest nieco wystający - mimo że tak "płaska " to dawno nie byłam, ale ja zawsze miałam brzuch - a teraz na nim jest trochę za dużo skóry
mój mąż również poklepuje mnie i też się śmieje chuda dupka - a ja się odgryzam że teraz to już nie tylko jemu się podoba - hehe
basia_ww jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 14:39   #3692
Sorceresss
Wtajemniczenie

Cytat:
haha, chciałam napisać, że 6 w jednym, prawdopodobnie też 6 w drugim:P ale napisałam w udach i żeby ktoś nie wziął tego za sumę:P bo w sumie 12;D hihi

**
patrzcie co sobie wydrukowałam i powiesiłam na tablicy korkowej
czyli jesteś proporcjonalna ... no no... jaki motywator :P

---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

Cytat:
Napisane przez basia_ww Pokaż wiadomość

a moja pupa zrobiła się jakaś takaś płaska
ale pocieszam się bo jest już prawie bez cellulitu tak samo jak moje uda - a to mnie bardzo cieszy

zazdroszczę Ci - takiej dobrej samooceny
mnie moja figurka nie do końca się podoba - mimo że jest mnie mniej już o 13 kg, to mój brzuszek nadal jest nieco wystający - mimo że tak "płaska " to dawno nie byłam, ale ja zawsze miałam brzuch - a teraz na nim jest trochę za dużo skóry
mój mąż również poklepuje mnie i też się śmieje chuda dupka - a ja się odgryzam że teraz to już nie tylko jemu się podoba - hehe
Spojrzę dzisiaj dokładniej jak tam cellulitis się sprawuje...

Samoocenę nie mam zbyt wysoką. Tak jak pisałam... podoba mi się to, że mam takie jak to się mówi "kobiece kształty" natomiast do łez doprowadzała mnie ilość tłuszczyku, który się przykleił. Z dnia na dzień coraz mi lepiej ze sobą... ale jak to któraś z dziewczyn napisała główka myśli jeszcze po staremu. Myśli i widzi :/

No to jesteśmy obie "chude dupki"

"Szanse jedne na milion spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć"
Terry Pratchett
Sorceresss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 14:51   #3693
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

Cytat:
haha, chciałam napisać, że 6 w jednym, prawdopodobnie też 6 w drugim:P ale napisałam w udach i żeby ktoś nie wziął tego za sumę:P bo w sumie 12;D hihi

**
niezłe

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

ja nie jestem zadowolona ze swojego wyglądu i chyba nigdy nie będę, bo ciągle uważam, że czegoś mi brakuje i pewnie tak będzie nawet jak już schudnę.

zrobiłam sobie właśnie mięsko mielone
przegoniło mnie chyba po soku pomidorowym, zauważyłam, że zazwyczaj tak mam po nim

zaraz rozmowy w toku chyba o anorektyczkach..

o mamo ale ostre te moje mięcho!!

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

no i ciężko mi dzisiaj było w pracy, najpierw te cukierki.. potem ciasta i tort, bo jedna pani miała urodziny, a ja siedziałam i piłam kawę.. a one się obżerały. no trudno wiem, że to mój wybór, ale słodycze zawsze uwielbiałam..
no i później jeszcze rafaello.. już tak szłam z pracy i kłóciłam się sama ze sobą bo taką miałam ochotę na słodkie.. już mi nawet przez myśl przeszło, żeby iść do cukierni..
ale pomyślałam, że po co mi to, że to tylko w mojej głowie tak się dzieje, że wcale tego nie potrzebuję.. no i przyszłam do domu, zrobiłam serek z kakao i słodzikiem, trochę oszukałam mózg i na razie w miarę ok.

"Czas to najcenniejszy podarunek, jaki możemy dostać od innych"...
extravagance86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 14:57   #3694
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
No to jesteśmy obie "chude dupki"
ej ej, wszystkie będziemy
Cytat:
Napisane przez extravagance86 Pokaż wiadomość
ja nie jestem zadowolona ze swojego wyglądu i chyba nigdy nie będę, bo ciągle uważam, że czegoś mi brakuje i pewnie tak będzie nawet jak już schudnę.
oj kochana, masz śliczną twarzyczkę, jak schudniesz będziesz tap madl choć wiem jak to jest, to wina samooceny często, a nie faktycznego wyglądu... ja ważąć 58 kg (miałam 18 lat, więc młoda-głupia nie byłam) to uważałam się za grubą. teraz marzę o tylu ale boję się, że nie zadowoli mnie nawet 55, że już zawsze coś nie będzie pasować - przez psychikę. no ale miejmy nadzieję, że Dukanek jakoś na psychikę też wpłynie i będziemy najpiękniejsze dla siebie również!!!!!!!!

właśnie włączyłam rozmowy w toku, zobaczymy....

Edytowane przez tchnienie-wiatru
Czas edycji: 2011-03-08 o 14:58
tchnienie-wiatru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 15:01   #3695
popolka
BAN stały

Cytat:
cześć chudzinki - wszystkiego naj naj z okazji naszego święta

no i wsiadłam dziś do samochodu - mama mnie poprosiła bym ją podwiozła w jedno miejsce - więc skorzystałam z okazji i pojechałam na zakupy.
Wiecie co - ja jadąc na zakupy czuję się jak DEBIL
dobrze że nikt mnie nie śledzi - bo by sobie naprawdę coś pomyślał Jadę do netto - po serki, do lidla po jogurty, budynie, syrupy, do kauflandu po słodzik, olejki, i do biedronki bo jajka i mleko - kiedyś chodziłam tylko do jednego sklepu i tam robiłam zakupy, no i oczywiście jeszccze w osiedlowym rybki, dziś znów wędzony dorsz , w mięsnym mięsko - zaczynam się zastanawiać czy tylko ja tak mam????

po wczorajszym bieganiu po mieście i wogóle, dziś mnie strasznie nogi bolą, na dokładkę pojechałam na vacu - dostałam Rafaello - ale dam synusiowi - i wstyd nie miałam siły wytrzymać tam pół godziny , wytrzymałam ale przebiegiem się chwalić nie będę

własnie zjadłam kluseczki z gulaszem i robię kawkę
ogarnę szybko mieszkanko - bo jakby bomba walnęła - i biegnę po synusia do przedszkola a potem na spacer jest tak pięknie
miłego dzionka zajrzę później

haha ja tak samo robie

Cytat:
mi w udach 6 cm poleciało w jednym!:P i mam takie workowate spodnie teraz, ale się "przemęczę"

murzyńskie pupy są super ja też mam sporą, TŻ ją lubi:P choć moim zdaniem mogłaby się trochę podnieść! cellulit mniejszy to jest nawet seksownie

i nie przejmuj się tym, że masz biodra!!!! klepsydry są super! J.Lo zawzse mi się podobała z tymi pełnymi biodrami,udami i pupą i takim płaskim brzuchem i cudną talią to jest sam seks i kobiecość

**
głodna jestem, ale nie chce mi się nic robić do jedzenia... w sumie mam tylko mielone z indyka, więc trzebaby się nim zadowolić...

oo jaaa pierdziiuu 6 cm w udach
tezz tak bym chciała na razie zanotowałam -5cm w talii reszty nie zmierzyłam bo sie bałam

Cytat:

hahah dobree

Cytat:
no moje chudzinki tylko Wam pogratulować

ładnie Ci cm lecą - moje też - ja w pasie zgubiłam 15 cm, w biodrach 12 cm, a co najdziwniejsze w udzie 9 cm - nie mogę sobie tego wyobrazić teraz - ale jak patrzę na te zdjęcie które wstawiłam tu to faktycznie tyle było...

oo matko 9 cm

co wy robicie że tak wam lecą zdradźcie bo ja tylko twisterkuje 30min dziennie no i troche biegam za kotem

tż chyba zapomniał że dzisiaj dzień kobiet miał dzisiaj byc cały dzien na uczelni a potem sie okazało że zaspał na polowe i juz mu sie nie chciało isc a myślałam że przyjedzie
popolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 15:17   #3696
wykrasana
Szara Eminencja

Helouuu
Wszystkiego naj z okazji naszego święta

Cytat:
**
Świetne

U mnie dzisiaj też szał - latają mi przed nosem czekolady , rolady śmietankowe, ptasie mleczka itp. itd. Dostałam bukiet tulipanów - przynajmniej nie tuczą

Dziewczyny w mojej okolicy dzieje sie coś dziwnego. Kilka razy mój pies uciekał z płaczem z podwórka pod drzwi domu i płakal. Myśleliśmy, że zawiesił łapke na płocie czy coś, za drugim razem myślimy - znowu? Dodatkowo na grzbiecie pojawiła sie krwawiąca rana - znowu pomysleliśmy, że zadrapał się o płot. Ale dzisiaj zdarzyło się tak, że mieliśmy pootwierane okna i słyszymy świst jakby wiatrówki i znowu skowyt naszego psa rzuciliśmy sie do okien ale nikogo ani nic nie było, tylko wystraszony pies pod drzwiami Innego mojego psa ktoś otruł ponad rok temu, kota sąsiadki tak samo - te same objawy. Nie mam pojęcia co zrobić...
wykrasana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 15:19   #3697
beate5454
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez popolka Pokaż wiadomość
haha ja tak samo robie

oo jaaa pierdziiuu 6 cm w udach
tezz tak bym chciała na razie zanotowałam -5cm w talii reszty nie zmierzyłam bo sie bałam

hahah dobree

oo matko 9 cm

co wy robicie że tak wam lecą zdradźcie bo ja tylko twisterkuje 30min dziennie no i troche biegam za kotem

tż chyba zapomniał że dzisiaj dzień kobiet miał dzisiaj byc cały dzien na uczelni a potem sie okazało że zaspał na polowe i juz mu sie nie chciało isc a myślałam że przyjedzie
gratuluje ...tyle cm to juz jest sporo...Ja na razie sie nie mierze,..bo u mnie az tyle nie polecialo mam na razie -6 kg wiec to nie jest tak duzo jak u nie ktorych dziewczyn..ale motywacja jest wiec mam nadzieje , ze kg beda lecialy..i cm
ale dzis cos slabo sie poczulam z ranca..tak mi sie w glowie krecilo ...ze szok..moze slabe cinienie ...albo brak CUKRU

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-08, 15:31   #3698
mroziq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Czarna14 Pokaż wiadomość
Nasze święto... dla wszystkich najlepsze życzenia
W końcu się zważyłam i jestem baardzo zadowolona. Waga pokazała 60,1 kg czyli od ostatniego ważenia spadek 1,4 kg. Warto było długo się nie ważyć i zobaczyć już praktycznie 5 z przodu - swoją drogą już nie mogę się jej doczekać. Brzuszek mam już płaściutki (ale akurat ta część ciała najszybciej u mnie chudnie - typowa grucha, gorzej z pupą i udami)
Aaa!! Już tylko 0.2 kg zostało Ci do 5 z przodu !!! JA TEŻ CHCĘ Strasznie nie mogę się doczekać Gratuluje

Cytat:
Napisane przez extravagance86 Pokaż wiadomość
niezłe

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

zrobiłam sobie właśnie mięsko mielone
przegoniło mnie chyba po soku pomidorowym, zauważyłam, że zazwyczaj tak mam po nim

zaraz rozmowy w toku chyba o anorektyczkach..

o mamo ale ostre te moje mięcho!!

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

no i ciężko mi dzisiaj było w pracy, najpierw te cukierki.. potem ciasta i tort, bo jedna pani miała urodziny, a ja siedziałam i piłam kawę.. a one się obżerały. no trudno wiem, że to mój wybór, ale słodycze zawsze uwielbiałam..
no i później jeszcze rafaello.. już tak szłam z pracy i kłóciłam się sama ze sobą bo taką miałam ochotę na słodkie.. już mi nawet przez myśl przeszło, żeby iść do cukierni..
ale pomyślałam, że po co mi to, że to tylko w mojej głowie tak się dzieje, że wcale tego nie potrzebuję.. no i przyszłam do domu, zrobiłam serek z kakao i słodzikiem, trochę oszukałam mózg i na razie w miarę ok.
Ja też mam czasem tak ze słodyczami,któregoś razu ,jak byłam na imprezie to były wszędzie ciasta domowej roboty,tak się do mnie uśmiechały...I też miałam myśli typu "Mało jadłam,kawałek nie zaszkodzi",ale się powstrzymałam

Cytat:
Napisane przez wykrasana Pokaż wiadomość
Helouuu

Świetne

U mnie dzisiaj też szał - latają mi przed nosem czekolady , rolady śmietankowe, ptasie mleczka itp. itd. Dostałam bukiet tulipanów - przynajmniej nie tuczą

Dziewczyny w mojej okolicy dzieje sie coś dziwnego. Kilka razy mój pies uciekał z płaczem z podwórka pod drzwi domu i płakal. Myśleliśmy, że zawiesił łapke na płocie czy coś, za drugim razem myślimy - znowu? Dodatkowo na grzbiecie pojawiła sie krwawiąca rana - znowu pomysleliśmy, że zadrapał się o płot. Ale dzisiaj zdarzyło się tak, że mieliśmy pootwierane okna i słyszymy świst jakby wiatrówki i znowu skowyt naszego psa rzuciliśmy sie do okien ale nikogo ani nic nie było, tylko wystraszony pies pod drzwiami Innego mojego psa ktoś otruł ponad rok temu, kota sąsiadki tak samo - te same objawy. Nie mam pojęcia co zrobić...

Boże...Aż mi ciarki przeszły jak to przeczytałam. Tak kocham zwierzęta,że mojego pieska własnym ciałem bym obroniła Miejcie na niego oko... Biedulek

A mi się właśnie pryczy chili con carne Robię pierwszy raz i jestem strasznie ciekawa Czekam aż zmięknie papryczka i się najem !!

A co do sytuacji z chłopakiem,dzisiaj pokazał,że jednak potrafi być romantyczny! Napisał mi rano żebym zadzwoniła do niego po zajęciach,nie wcześniej,bo musi ze mną poważnie porozmawiać... Kiedy wyszłam ze szkoły od razu wybrałam numer i żeby w spokoju pogadać udałam się w stronę pobliskiego skwerku zamiast do domu. No i rozmawiamy,On taki smutny,mówi,że jest tyle rzeczy o których chciałby mi powiedzieć,że dużo myślał o tym itp. itd. Ale nagle usłyszałam coś za mną,patrzę a tam On! (gadał ze mną a był 10 kroków ode mnie,co ja glucha jestem?) Dostałam 5 pięknych tulipanów

Nic a nic się nie spodziewałam
Faceci to jednak dziwni są :P
mroziq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 15:34   #3699
Paati89
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Paati89

Hej laseczki ale mi Was brakuje!
Nie nadążam z nadrabianiem was po swojej pracy
Wszystkiego najlepszego i duużych spadków Wam życzę kochane
Ja nadal walcze ostro
Rowerek w ruchu, jeszcze upominam się Tż żeby mi przywiózł od teściowej rowerek stacjonarny to wieczorami jak już się we wszystkim ogarnę to bym pojeździła

Paati89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 15:36   #3700
myrmyr
Rozeznanie

Cytat:
Helouuu

NIE WYPUSZCZAJCIE PSA SAMEGO!!!! Jezu, no ktoś strzela Wam do psa! Zawiadomcie policję i animalsów, nie ma na co czekać!!! No co za s✂✂✂✂iel no...
Stary 2011-03-08, 15:42   #3701
mroziq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez myrmyr Pokaż wiadomość
NIE WYPUSZCZAJCIE PSA SAMEGO!!!! Jezu, no ktoś strzela Wam do psa! Zawiadomcie policję i animalsów, nie ma na co czekać!!! No co za s✂✂✂✂iel no...
Dokładnie ! Rozszarpałabym takiego po prostu !!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-08, 16:00   #3702
Nadiia24
Rozeznanie

GG do Nadiia24

ja dopiero zjadłam obiad...rosołek z kluseczkami i kuraka gotowanego

Niestety wczesniej mialam goscia i nie dalo rady a juz mi tak burczało w brzuchu i modliłam sie kiedy pojdzie hehe (nie zawsze tak mam, z reguly lubie odwiedziny ale dzis bylam wyjatkowo glodna) hehe

Ciekawe czy jutro chociaz pozbede sie tego wzrostu zostało 0,2 kg wiec moze bedzie Ok

wiedziałam ze to przekroczenie granicy miedzy 7 a 8 bedzie ciezkie...hehe

Faza II - trwa...

BYŁO: 97,2 KG
JEST: 73,8KG
BĘDZIE: 65 KG
Nadiia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 16:05   #3703
mroziq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nadiia24 Pokaż wiadomość
ja dopiero zjadłam obiad...rosołek z kluseczkami i kuraka gotowanego

Niestety wczesniej mialam goscia i nie dalo rady a juz mi tak burczało w brzuchu i modliłam sie kiedy pojdzie hehe (nie zawsze tak mam, z reguly lubie odwiedziny ale dzis bylam wyjatkowo glodna) hehe

Ciekawe czy jutro chociaz pozbede sie tego wzrostu zostało 0,2 kg wiec moze bedzie Ok

wiedziałam ze to przekroczenie granicy miedzy 7 a 8 bedzie ciezkie...hehe
Trzeba być dobrej myśli W końcu na pewno waga poleci w dół
Chociaż ja też bardzo nie mogę się doczekać aż przekroczę granicę

Właśnie zjadłam chili przepisu mrs. dukanowej PYCHA ! Niebo w gębie Dawno nie jadłam czegoś tak dobrego
Polecam,jeżeli któraś z was jeszcze nie robiła Aż skomentuję przepis
http://dukan.blox.pl/2011/01/Chili-con-carne.html
Stary 2011-03-08, 16:21   #3704
klaudia77
Rozeznanie

GG do klaudia77

Ja właśnie zjadłam mięsko mielone z indyka z mieszanką chińską tak się objadłam, że nie mogę się ruszać

klaudia77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 16:21   #3705
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mroziq Pokaż wiadomość
Właśnie zjadłam chili przepisu mrs. dukanowej PYCHA ! Niebo w gębie Dawno nie jadłam czegoś tak dobrego
Polecam,jeżeli któraś z was jeszcze nie robiła Aż skomentuję przepis
http://dukan.blox.pl/2011/01/Chili-con-carne.html
takie chilli jest pycha! robię takie już od dawna, jeszcze przed dukanem się nim zajadałam tylko że ja dodaję do tego pod sam koniec jeszcze fasolkę szparagową (z puszki/ugotowaną/mrożoną) - jest prawie jak tradycyjne chilli bo z fasolką tylko nie czerwoną, ale ja właśnie czerwonej nie lubię
201604301943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 16:28   #3706
popolka
BAN stały

Cytat:
Helouuu

Świetne

pies pewnie sie przestraszył strzałów, a zadrapanie może byc że w popłochu uciekał i naciął sie właśnie na coś albo ktos go zaatakował, na waszym miejscu nie wypuszczała bym psa samego tylko pod nadzorem
Stary 2011-03-08, 16:29   #3707
mroziq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez metal_fish Pokaż wiadomość
takie chilli jest pycha! robię takie już od dawna, jeszcze przed dukanem się nim zajadałam tylko że ja dodaję do tego pod sam koniec jeszcze fasolkę szparagową (z puszki/ugotowaną/mrożoną) - jest prawie jak tradycyjne chilli bo z fasolką tylko nie czerwoną, ale ja właśnie czerwonej nie lubię
Ja właśnie wcześniej nigdy nie jadłam ,więc bez fasoli też mi bardzo smakuje Bałam się,że wyjdzie zbyt wodniste,ale wyszło idealne Do tego byłam taka głodna ! (wcześniej zjadłam tylko serek wiejski z chlebkiem i sok wielowarzywny).miodzio po prostu

Chociaz boję się trochę tej papryki..ostatnio jak jadłam to chyba skórka mi się przykleiła i wymiotowałam cała noc (myślę,że to przez to miałam niechęć do warzyw niedawno) . Teraz jak jadłam to gryzłam z minutę zanim połknęłam
Stary 2011-03-08, 16:34   #3708
popolka
BAN stały

mama kupiłs truskawki
nie mogę na nie patrzeć i jeszcze mnie namawiają na nie
tak mi brakuje truskawek i jeszcze takie kuszenie
Stary 2011-03-08, 16:46   #3709
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
mama kupiłs truskawki
o tej porze roku truskawki są niedobre.... takie sztuczne, jak plastikowe, bez smaku
(mam nadzieje że ci obrzydziłam i ochota na grzeszek ci przeszła )

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-08, 16:49   #3710
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
o tej porze roku truskawki są niedobre.... takie sztuczne, jak plastikowe, bez smaku
racja, fuuuu
lepiej gumę orbit truskawkową bez cukru sobie kup tak samo sztuczne!:P
Stary 2011-03-08, 17:08   #3711
lux_
Raczkowanie

Cytat:
Ja jak mam warzywka, to 3 dni z rzędu codziennie na obiad to robie tylko smaże do tego jeszcze pieczareczki

I gotuje do tego kalafiora ahh..... Wykładam kalafior do talerza i polewam go tym mięskiem
Aż mi ślinka cieknie, musze czekać do piątku na te pyszności

15-14-13-12-11-10-9-8-7-6-5-4-3-2-1

Najgorszy jest ból, gdy kobieta nie podoba się samej sobie.
lux_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 17:09   #3712
mroziq
Zadomowienie

Cytat:
mama kupiłs truskawki
Mi powoli zaczyna brakować owoców ... Dzisiaj w szkole dziewczyna jadła jabłko... Mmmm,ale mam ochotę... Albo na mandarynkę...Albo arbuza... Dobra juz nie kuszę :P Owoce są beeee !
Stary 2011-03-08, 17:12   #3713
Paati89
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Paati89

Cytat:
Mi powoli zaczyna brakować owoców ... Dzisiaj w szkole dziewczyna jadła jabłko... Mmmm,ale mam ochotę... Albo na mandarynkę...Albo arbuza... Dobra juz nie kuszę :P Owoce są beeee !
U mnie też w pracy kusza owocami ...
Jedna laska codziennie wcina tak pięknie wyglądające jabłuszka.. pomarańcze aż ślinka cieknie..
A dziś na dzień kobiet firma na każdy dzial dała po skrzynce drożdzówek z czekoladą i adwokatem

Paati89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-08, 17:22   #3714
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cześć, dziewczyny! Wszystkiego naj w dniu kobiet! Dużych spadków

Powiem Wam, że dziś z okazji tego zacnego święta postanowiłam zafundować sobie jaką małą przyjemność i poszłam na kawę do cofee heaven, w związku z czym przekroczyłam dziś pewnie dawkę mleka, nie wiem ile oni tam go leją do latte, raczej sporo, ale trudno! Od 3 miesięcy nie piłam latte, więc uznałam, że mi się należy Oczywiście mleko odtłuszczone, a jak powiedziałam o odtłuszczonym mleku, to pani od razu chyba załapała, że jestem na diecie i zapytała czy chcę do tego syrop bezcukrowy Więc wzięłam waniliowy Mniam

Poza tym nachodziłam się dosyć, bo byłam w paru miejscach i starałam się chodzić pieszo, wzięłam ze sobą krokomierz i okazało się, że zrobiłam z nim ponad 6800 kroków

Może moja waga raczy się ruszyć jak będę więcej się ruszać, choćby w takiej formie jak chodzenie Zresztą właśnie chyba to Dukan zaleca na spowolnienie spadania wagi.
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 17:23   #3715
mroziq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Paati89 Pokaż wiadomość
U mnie też w pracy kusza owocami ...
Jedna laska codziennie wcina tak pięknie wyglądające jabłuszka.. pomarańcze aż ślinka cieknie..
A dziś na dzień kobiet firma na każdy dzial dała po skrzynce drożdzówek z czekoladą i adwokatem

Nooo... u mnie w szkole też mnóstwo ciasteczek byłooo...Ale nie możemy dać się ponieść Chociaż ja lubię myśleć o jedzeniu ,kiedy jestem na diecie Nawet bardzo Lubię też gotować dla innych,wąchać ... Dziwna jestem?
Stary 2011-03-08, 17:27   #3716
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Nooo... u mnie w szkole też mnóstwo ciasteczek byłooo...Ale nie możemy dać się ponieść Chociaż ja lubię myśleć o jedzeniu ,kiedy jestem na diecie Nawet bardzo Lubię też gotować dla innych,wąchać ... Dziwna jestem?
tak:P

ja wąchałam przed chwilą pierniczki, bo mój TŻ już sobie odpuścił dietkę :P
Stary 2011-03-08, 17:46   #3717
popolka
BAN stały

Cytat:

jejjkuu tż napisał dla mnie wiersz online bo dziś się nie widzimy
alee piękny az sie wzruszyłam
Stary 2011-03-08, 17:49   #3718
mroziq
Zadomowienie

Cytat:

Ojeeej Faceci to jednak dla mnie zagadka Na co dzień są mało romantyczni,ale jak już coś zaplanują to idą na całość Za to ich kochamy
Stary 2011-03-08, 17:51   #3719
popolka
BAN stały

Cytat:
Ojeeej Faceci to jednak dla mnie zagadka Na co dzień są mało romantyczni,ale jak już coś zaplanują to idą na całość Za to ich kochamy
haha a ja myślałam że zapomniał
Stary 2011-03-08, 17:51   #3720
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
jak pięknie z jego strony romantyk ci się trafił
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości