|
|
#1381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ♥♥♥♥♥♥
Cytat:
_____ i przyjdzie maj. maj i my. szukam Cię końcówkami włosów, dmuchasz mi dymem w oczy i wiem już, że spłonęło wszystko co było nasze.
|
|
#1382 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ♥♥♥♥♥♥
nie mam opisu
|
|
#1383 |
|
Raczkowanie
|
Kocham Was.! ♥
Primadonna , Papergirl , xxgroszek07xx , _mandarynka , your blue eyes , limitowana bądźcie częściej. dobrze.? _______ nie przepraszaj. nie żałuj. wiesz jakie jest najgorsze uczucie.? nie ufać osobie, którą się kocha najbardziej na świecie.jesteśmy śmiertelnikami. starzejemy się - umieramy. kochamy - odchodzimy. więc jeśli to nie jest piekło, powiedz mi, co nim jest.? a ty. kiedykolwiek masz ochotę krzyczeć.? Wszystko się zmienia w moim życiu. a świat pozostaje taki sam.
-http://www.fotka.pl/profil/SiAtKaaRaEdytowane przez siatkaara Czas edycji: 2011-03-07 o 21:37 |
|
|
|
#1384 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG! Część XXIII
Podnoszę dumnie głowę,już się z ciebie wyleczyłam.
Wolę kłamstwo od prawdy. Nie mów, że nie kochasz. Kłam. Symfonia naszych uczuć, brzmienie twego serca. To jest to czym od dziś żyję. Twoje spojrzenie mnie paraliżuje. Ciepło rozlewa się po całym ciele. Patrz na mnie, chcę więcej. może powinnam nauczyć się lepiej kłamać gdy mówię ci, że nic dla mnie nie znaczysz. Nigdzie nie byłabym bardziej bezpieczna jak w twoich ramionach.
|
|
#1385 |
|
Zadomowienie
|
"
It's my party, and I'll cry if I want to. You would cry too if it happened to You. To moje przyjęcie, i będę płakać, jeśli zechcę. Ty też byś płakał, gdyby Ci się to przytrafiło. And hold You in my arms I just wanted to hold You in my arms.. I trzymać Cię w mych ramionach. Chciałam tylko trzymać Cię w ramionach.. I don’t want nothing from You but to sweetly hold Your hand. Nie chcę od Ciebie niczego poza słodkim trzymaniem Twojej dłoni. Look what this love has done to me.. Spójrz, co ta miłość mi zrobiła.. "
|
|
#1386 |
|
Marudziara
|
Cienka linia dokładnie tu - między mną a Tobą
Ulatniam się razem z wizją samej siebie zapisanej pod powiekami półprzytomnych oczu. Perwersyjna precyzja dotyku. Ona może być banałem wzorkiem na pościeli lub seksownej bieliźnie bywa też powodem, zranionych dusz, staje się też chorobą ciała bądź urojeniem serca – wbrew obiegowym twierdzeniom – miłość jest bardzo rzadko. - oddychaj, oddychaj! No przecież wiesz, że warto! Bańki mydlane zbieram do słoja,mgły resztki, wiatru podmuchy ostatnie ślady własnych nastrojów... Rymy zużyte, wytarte słowa brak cierpliwości trwania bez ciebie. Nadmierne przyciąganie ludzkiej głupoty. Tu między prawdą a B(l)ogiem wadzę się z dnia epilogiem. Operuję mężczyzn metaforą. Dodaje krople znaków zapytania i wielokropków. Wykrzyknikiem podaje tabletkę rozpuszczalną w niepokojach. Z igłą zdań niedokończonych wbitą w przeczucie.
|
#1387 |
|
Raczkowanie
|
kanibalizm miłosny wersja light.
I to mnie tak cholernie zabolało. Że on wie, że ja nie mam żadnych planów na weekend. I że on wie z pewnością także to, że moje plany to on. I że czekam na niego. I że mój telefon czeka, i mój zamek w drzwiach, i moje łóżko. I że ja czekam na niego. ostatnio nie mam zbyt wiele czasu. ograniczam przyjemności, mniej śpię. wróżę z herbaty ekspresowej. Jest jedno wspomnienie, które co pięć minut powraca do mnie . uśmiecham się już chyba tylko emotikonami. tu hipokryzja jest jak religijny dogmat. Ten moment jest idealny, no chodź. Kiedy znów uniósł głowę, żeby na mnie popatrzeć, ledwie to zarejestrowałam. A to dlatego, że przed oczami latały mi ptaszki i gwiazdki, tak byłam oszołomiona dotykiem tych jego warg na moich ustach. Dzięki Bogu, że siedziałam. Gdybym stała,, to na pewno bym się przewróciła. Czułam, że się roztapiam. Od środka. Chcę cię pocałować. Ale jeśli to zrobię, potem mogę za tobą tęsknić, kochanie. lubiłam zatykać mu usta dłonią. chociaż nie tyle co sam ten fakt. najbardziej to, jak on później zatykał mi moje swoimi. tak czule i delikatnie. i w sumie to się skończyliśmy. |
|
|
|
#1388 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() 'Jak mam patrzeć w przyszłość skoro miałeś być moim jutrem I mam nadzieję, że pewnego dnia obudzisz się z myślą: jak ja choler*ie za nią tęsknię Kiedy dochodzę do wniosku, że jestem szczęśliwa wszystko się wali To, że ludzie się czasem ze sobą nie dogadują nie znaczy, że im na sobie nie zależy Znów usłyszała Jego głos, zauroczenie powróciło. Wszystko o czym zapomniała przez te kilka miesięcy. Chwile szczęścia, które przepłaciła już przepłakanymi nocami, domagały się większej zapłaty Kłótnia to jedyna szczera rozmowa na jaką Cię stać Słodka choroba nosząca Twoje imię Nienawidzę kiedy mówisz, że mnie znasz' Marikab - come back- nij się tu do nas !!!!
Jak nie Ty to kto mi został? To całe życie, jak słona kropla. Edytowane przez Marsi89 Czas edycji: 2011-03-08 o 00:22 |
|||
|
|
|
#1389 |
|
Zakorzenienie
|
siatkaara - postaram się słyszysz jak grzmi? to moje serce łamiące się na kawałki. przepraszam, na to słowo jest już za późno, kiedy naprawdę odczujesz że brakuje ci mnie to zrozumiesz co to znaczy szanować uczucia. do zakochania niby jeden krok, a jak przyjdzie co do czego, to musimy zapi***alać kilometry.
Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2011-03-08 o 14:04 |
|
|
|
#1390 |
|
Raczkowanie
|
Sam dobrze wiesz, ile dla mnie znaczysz. Ile znaczy Twój uśmiech, Twój szept, Twoje słowa.
Skazana na za***istość. Koty mają fajnie. Śpią całymi dniami, nikt się ich nie czepia i mają ciągle wy***ane. Chciałabym być kotem. chce weekend, chce lato, chce wakacje, tak ciebie też chce.
|
|
#1391 |
|
Wtajemniczenie
|
kontrastowa0 -
Talk to me like that because I like the taste of your words./ Mów do mnie tak, bo lubię słów twoich smak. Dla Ciebie szukam nowego dnia, tak pięknie wyglądasz w słońcu.
|
#1392 |
|
Raczkowanie
|
Siedzę przed oknem i czekam aż wrócisz.Jem czekoladę i popijam ją czerwonym winem. Raz na godzinę zapalam sobie linki i zaciągam się nimi zupełnie jak Tobą , gdy pierwszy raz się poznaliśmy. Proszę wróć, bo zamiast serca stracę wątrobę.
Powiedziałam , że się zakochałam. Kłamałam. Kochałam Cię już jakiś czas, rok czy dwa. Bo Ty nawet nie odróżniasz wiosny od jesieni i mówisz , że to ja mam problemy. |
|
|
|
#1393 |
|
Przyczajenie
|
Ciągle powtarzam sobie " co było nie wróci " .
Szybko jednak dodaję " do trzech razy sztuka " ... To boli... Kiedyś blisko, teraz sobie obcy ludzie.. Jednak tak musiało byc, nie mam złudzeń... Nie mam pretensji, nie czuję nienawiści.. Wszystkiego najlepszego, obcy jest mi smak zawiści... |
|
|
|
#1394 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
;* dziękuję <3____________________ trudna walka o coś, co już dawno wygasło. czego już nie możemy dostać. oferujesz mi szczęście pod warunkiem, że zostawisz mnie cierpiącą. czerpiąc radość z życia zużywasz swój transfer szczęścia.
|
|
#1395 | ||
|
Zakorzenienie
|
< 3
Cytat:
Nareszcie Cię tu widzę. ![]() Cytat:
moja ulubiona ; * ! Dziewczyny!
pozwolę sobie złożyć Wam życzenia z okazji naszego święta. tym zakochanym, szczęśliwym i nieszczęśliwym, życzę duuużo miłości, zdrowia i spełnienia marzeń. byście były szczęśliwe i tworzyły bardziej pozytywne opisy gdy i wasz humor jest na plus ! "
" musiałam < 3 GrubSon - naprawimy to!
mogę mieć takie życie, jaki inni mają sen! ![]() Edytowane przez patrysiowa_ Czas edycji: 2011-03-08 o 16:26 |
||
|
|
|
#1396 |
|
Zadomowienie
|
patrysiowa_ - Słoneczko moje ; *
byśmy były kochane i szczęśliwe ! ; * __________________ " Urocza kobieta jest urokiem, czarująca - czarem, mądra - mądrością, ale tylko kochana jest wszystkim. Gdzie u kobiety zaczyna się miłość, tam kończą się wszystkie zasady. Kobiety niczego by nie żądały, gdyby kochano je tak, jak pragną. Nawet najpiękniejsze kobiety pragną, by upewniano je o tym, że są piękne. Dzięki mężczyznom kobiety poznają swoje atuty, i z powodu mężczyzn w nie wątpią. Kobieta - jedyna istota, która równocześnie jest pułapką, przynętą i tym, co tę pułapkę zastawia. To kobieta wybiera mężczyznę, który ją wybierze. "
|
|
#1397 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
you're beautiul in your own way jesteś piękny na swój własny sposób if you want romance, read book jeśli chcesz romansu przeczytaj książkę
|
|
#1398 |
|
Zakorzenienie
|
I nagle osoba, którą kochasz
śmiertelnie Cię rani Boisz sie odwrócić wzrok, żeby nie zobaczyć przeznaczenia, które znów niesie złą wiadomość Pokocha każdego kto ją przytuli. Na dłoni miała jeszcze resztki szczęścia, mieniło się w pierwszych promieniach słońca Nikt jej nie powiedział, że miłość jest dobra. Dla niej była taka jak nienawiść- silna, gwałtowna, porywcza... Chciała, żeby coś do niej czuł, ale niekoniecznie nienawiść Kiedy się kogoś kocha, nie powinno się przez niego płakać W alfabecie uczyć nie mogła znaleźć najważniejszej litery "M" i najpiękniejszego słowa MIŁOŚĆ Nie kocha się tylko sercem. Kocha się duszą, umysłem, myślą, gestem, słowem...
|
|
#1399 |
|
Zadomowienie
|
Manna101 - dziękuję za uznanie
![]() Marsi89 - ależ oczywiście, że bierz Złotko Chciałabym chociaż raz jeszcze usłyszeć „kocham”. Chociaż raz móc śnić sen o Tobie bez obawy, że zmieni się w koszmar. Chociaż raz zasnąć w Twoich ramionach zmęczona rozmowami i śmiechem. Mieć Cię chociaż przez jeden dzień. Potem odejdziesz. Obiecuję. Może kiedyś po latach, gdy spotkamy się przypadkiem na ulicy Nasze spojrzenia się spotkają a na ustach znów zagości ten nasz pełen miłości uśmiech? Boże, jeśli do cholery istniejesz nie pozwól mi go tak bardzo kochać. Powinieneś wiedzieć, że ta miłość mnie boli. Wiesz? Dla mnie najpiękniejszym prezentem na dzień kobiet były nie kwiaty, czekoladki czy maskotka. Zapytasz: „Więc co?”. Odpowiedz jest prosta. Twój uśmiech kiedy mnie zobaczyłeś i spojrzenie, dzięki któremu wiem, że nadal mnie kochasz.
Obiecuję Ci, że kiedyś sobie kogoś znajdę. Może będzie łudząco do Ciebie podobny, może inny. Może będzie miał zielone oczy, takie jak Twoje. Może niebieskie, jak moje. Tego nie wiem. Wwiem tylko to, że będę z nim tylko po to by zapomnieć o Tobie. Jesteśmy aktorami z marnej sztuki teatralnej. Mijamy się, bawimy uczuciami. Nienawidzimy się i kochamy równocześnie. Duma gra pierwsze skrzypce w naszych sercach. Robimy to świadomie i oboje dobrze o tym wiemy. Czy tak będzie już zawsze? Mówiłeś mi, że zawsze gdy o Tobie pomyślę mam patrzeć w niebo. Wtedy Ty też będziesz patrzył. Teraz mówisz kumplom, że już o mnie zapomniałeś. Więc dlaczego zawsze gdy Cię widzę patrzysz właśnie w niebo?
|
|
#1400 |
|
Raczkowanie
|
są tacy ludzie , którzy zadali najwięcej bólu , a za którymi spoglądając rano w lustro najbardziej tęsknię Cały świat mam, bo mam Ciebie.` "miłość, marzenia, uczucia i myśli jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt." nauczyć się trzymać język za zębami i przybierać idealnie obojętną minę , żeby nikt nie odgadł moich myśli . na zawsze. na wieki.
Masz czasem ochote spakowac plecak, olac wszystko i wyruszyc w podroz gdzies przed siebie |
|
|
|
#1402 | |
|
Rozeznanie
|
Z okazji naszego jakże przecudownego, niezwykle wyjątkowego dnia życzę wam kobitki miłości, ale takiej, jakiej chcecie, weny i spełnienia marzeń
Tak wgl to dzisiaj chłopcy z mojej klasy podarowali nam róże z bibuły, a w środku stringi. Fajny pomysł ![]() Cytat:
Po drugie: okradam cię baaaardzo często Po trzecie: Dlatego pisz częściej + uwielbiam twój awatar chyba wiesz, co mam na myśli ![]() Mogłam mieć tak wiele,
a teraz nie mam nic... Brakuje mi ciebie, ale duma.. ona jest ważniejsza. Na zegarze 23.00 zmrok ogarnia moje zmęczone powieki, ale boję się zasnąć... A jeśli jesteś przy mnie ostatni dzień?
|
|
#1403 |
|
Raczkowanie
|
miłości wam życze dziewczyny !
Horoskop mi powiedzał, że szczęscie przyniesie mi baran. I co? Nie przyniosłeś mi szczęścia, baranie ![]() Są szczyty na które nie można się wspiąć. Są morza których nie można przepłynąć. Są ludzie których nie można mieć. bezsens. |
|
|
|
#1404 |
|
Raczkowanie
|
miłości. pod różnymi postaciami.
bo wokół niej się wszystko kręci. właśnie rozpoczynam nowy rozdział mojego życia i zrobię wszystko, aby przypominał wyśnioną bajkę. to nie jest tak, że on tylko odszedł. on uciekł, zabierając spory kawałek mojego serca. trochę ciężko żyć bez części serca. nie sądzisz, że razem łatwiej? w jego 'ej, mała', słychać było 'kocham cię'. najpierw chcemy być tylko kochane, potem chcemy być traktowane niczym królowe, a i tak umrzemy w samotności.
"Pożyję tu jeszcze trochę i zobaczę, co się stanie, pomyślała. Umrzeć zawsze mogę później. Prawdopodobnie." Haruki Murakami Edytowane przez eajAgnes Czas edycji: 2011-03-08 o 18:36 |
|
|
|
#1405 |
|
Raczkowanie
|
Prowadzisz mnie ścieżka, gdzie możemy żyć lepiej.
Szukała go z kieliszkiem w ręku. Z wyprzedzeniem układamy naszą przyszłość. Gdzie bym nie była, jesteś blisko. _________________________ _________
|
|
|
|
#1406 |
|
Raczkowanie
|
SparklyAngel po prostu płakać mi się chce przy twoich opisach, nic na to nie poradzę. tym razem dwa pierwsze znowu <3
Tak bardzo pragnę twojego nieszczęścia. Jestem bezpowrotna. Słowo "zdrada" wypełnia mnie od palców stóp aż po czubek głowy, tak jak wypełnia każde nasze spotkanie od tego pierwszego aż do rozstania. O czym myślałeś kiedy mówiłeś, że nigdy mnie nie zranisz? Miłość jest wtedy kiedy ja wierzę w Twoje słowa, że nigdy mnie nie zranisz, mimo że właśnie to zrobiłeś. Każdy dzień zaczyna się od myśli o tobie, potem piję tą samą kawę co ty, jadę do szkoły i słucham twojej muzyki, na lekcjach czytam to co ty kiedyś pisałeś, popołudniami oglądam twoje zdjęcia, a wieczorami palę twoje papierosy, patrząc przez okno na naszą ulicę. Poza tymi drobnymi sprawami to w ogóle o tobie już nie myślę. Chcę patrzeć na twoje szczęście nawet jeśli nie ma w nim mnie, ale przecież to nie ona jest twoim szczęściem. Aniele Boży stróżu mój, ty nie stój przy mnie tylko chroń go przed złym losem. Wypuszczając mnie na wolność pozwoliłeś mi rozwinąć skrzydła. Teraz możesz już wrócić. Mimo bólu, każda minuta po rozstaniu czyni mnie coraz bardziej idealną. |
|
|
|
#1407 |
|
Rozeznanie
|
dobra to nasze święto niech więc roznosi się o nas :
szczęścia kobietki, zdrowia kobiety, uśmiechu i spokoju <3 _ dziękuje <3 otojest, z innej bajki - okradam <3 dzisiejszy dzień chcę poświęcić sobie. chcę usiąść w fotelu mojej babci, nalać kawy do kubka kupionego na wyprzedaży w centrum i zastanawiać się na co wydam nagromadzone pieniądze. czy na kosmetyki czy na coś całkiem innego, ale ewidentnie dla siebie. bo samotnemu człowiekowi łatwiej gdy staje się egoistą. otoczka purpury w okół jego niebieskiego oka, może jestem zła i nieczuła, ale nie wiedziałam, ze tak będzie mnie to cieszyć. W zasadzie on też nigdy nie był czuły i miły, mogę spokojnie powiedzieć, że zasłużył. ile razy mówiłaś ' dam radę' choć tak naprawdę nie wierzyłaś w to? ile razy słyszałaś ' oczywiście, że dasz, bo kto da radę jak nie ty?'? po którym razie tej rady po prostu najzwyczajniej w świecie nie dałaś? nie chcę Cię straszyć, ale to dopiero początki. potem będzie coraz gorzej. jestem osobą, która nie znika bez boleśnie z czyjegoś życia, ot co. cóż innego mogłoby się stać jak nie to, że kładąc głowę na poduszce zaczynają się wysypywać niczym brudne skarpetki z szafy wspomnienia. te lepsze i te gorsze, krążą po głowie i strasznie hałasują, nie dają spać, a zakrycie uszu i zaciśnięcie z całych sił powiek nie pomaga wcale. kiedy ból przeradza się w piękne motyle? ile czasu trzeba? wywróć mój cały dotychczasowy świat i zacznij układać od nowa. miło było przez chwile, uroczo było gdy mówiliśmy kilka słów, a gdy milczeliśmy było nad wyraz namiętnie, ale cóż człowiek człowiekowi nie równy . jeden nudzi się szybciej, a drugi nie nudzi się nigdy. - kocham Cię - co? - po prostu spojrzałam na zegarek i była 14:14 i pomyślałam, że miło by było komuś powiedzieć, że się go kocha. tak dla odmiany. zamiast czekać i zastanawiać się... nie da się wrócić do czegoś co się wyprowadziło. 2010 rok słabości i naiwności. to nie tak, że ja jestem zbyt dobra, albo zbyt naiwna ja po prostu doszukuję się dobrej strony w człowieku, jeszcze nie spotkałam człowieka, który do szpiku kości był zły. nie byłeś zły choć rozkruszyłeś moje kości i zmysły, zły nie byłeś. pamiętaj mężczyzno : gdy nie jesz słodyczy zbyt często najmniejszy okruszek czekolady wyda Ci się najsłodszy, wyjątkowy i niepowtarzalny, a gdy słodycze masz na co dzień w końcu się przejesz i zaczniesz nimi rzygać. nie rozpieszczaj.
|
#1408 |
|
Zadomowienie
|
i nagle słowa przestały być, a myśli istnieć
"twinkle, twinkle little star..." mam 17 lat. i nadal nie wiem czym jest życie, mamo. próbujesz żyć. na nowo i niewinnie, a wczoraj rozszarpuje ci rany; pękają szwy i nie znikają blizny. kim jestem? żadnym z westchnień w twojej głowie - nie jestem. przyśpieszonym biciem serca, ugięciem kolan, iskrą - nie jestem. nie jestem nawet słabą ćmą na dnie twojego umysłu. kim więc jestem? jestem marzeniem by jednak istnieć.
|
|
#1409 |
|
Raczkowanie
|
Miłość jest jak moda .Zmienia się za szybko,ale i tak pamiętasz co było w poprzednim sezonie... : (
Z puzzli składam swoje życie, lecz jednej części zabrakło - tej z napisem szczęście. Zawsze mówił jedno zdanie: Moje śliczne Ty Kochanie ;** Ty tu, a ja tam - o kilometry rozdzieleni. To, co w sercu mam, nigdy się nie zmieni. Kiedy czegoś potrzebuję odnoszę wrażenie, że prędzej dodzwonię się do telegry niż do niektórych moich znajomych Ktoś kogoś pokochał a ludzie to zniszczyli.
|
|
#1410 |
|
Raczkowanie
|
Miłość zaczęła się wtedy , gdy pierwszy raz powiedział kocham. Pocałował , przytulił i rzekł "jesteś moja"
Szczęście nigdy nas nie opuszcza. Poprostu czasem o nas zapomina. Spadł deszcz a ja wiedziałam , że tej chwili nie zapomnę. Pamiętasz jak kiedyś tłumaczyłeś mi definicję szczęścia ? Powiedziałam Ci , że Ty nią jesteś. Teraz , gdybyś spytał o smutek odpowiedziałabym dokładnie to samo. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:56.

-