|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Desperate Youngwives, PM-ki do 23 lat
Cytat:
Nie wiem czy poradnia ma ważnośc - pierwsze słyszę, i my nie mielismy wystawianego zaświadczenia, tylko pieczątki i podpisy zbieralismy na specjalnej kartce od księdza. Wyprałam, wyprasowałam wszystko i tak mnie spanie zmozylo, że musialam się polozyć..... z tym że tel mnie obudził i teraz jestem nie do zycia.... pasowałoby sie napić kawy ale nie wiem czy mnie dalej od kawy nie odrzuca.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4712 |
Zakorzenienie
|
My płacimy, 30 zł normalnie w poradni.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4713 |
Zakorzenienie
|
To mnie teraz zaskoczyłyście. za każde spotkanie czy za wszystkie 30??
|
![]() ![]() |
![]() |
#4714 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
za jedno spotkanie, czy za całość?
![]() |
#4715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4716 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4717 |
Zakorzenienie
|
w sumie ja się spodziewałam, że jak będzie już jakaś opłata to że to będzie 100 zł, więc nawet już zaskoczona nie byłam. U nas tak jest...
![]() |
#4718 |
Zakorzenienie
|
Za całość płacimy 30 zł, a spotkania są 3.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
Zakorzenienie
|
to faktycznie nie dużo, my też będziemy mieć 3 spotkania. Ale udamy się dopiero pod koniec maja, skoro to jest ważne 3 miesiące...
#4720 |
Zakorzenienie
|
My nie płacilismy nic, niby na ostatnim spotkaniu było na biurku pudełeczko i tak z tż podejrzewaliśmy, że to na "co łaska" ale tz stwierdził, że musiało by go .... cenzura
![]() Kurczę od początku ciąży mi schudły palce.... i strasznie musze się pilnować z obrączką... już 2 razy mi w sklepie spadła! w domu to samo..... a od początku była ok.... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4721 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam tak z pierścionkiem zaręczynowym, schudły mi palce i noszę na środkowym palcu lewej ręki, a obrączkę już mam kupioną w mniejszym rozmiarze..
![]() |
#4722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No własnie ja poki co też jestem wagowo na minusie.... w sumie to dopiero 5 miesiąc, brzuchol mi się już pokazuje a waga się nie podnosi.... i od początku ciąży schudłam ponad 2 kg a przytyłam .... 70dag.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4725 |
Zakorzenienie
|
A ja mam obrączkę i zaręczynowy w tym samym rozmiarze, ale zaręczynowy mam wrażenie, że jest mniejszy ciut. A zresztą to zależy od dnia, bo czasami mi lata na palcu, a czasami go nie mogę zdjąć. Obrączka leży idealnie, ale wiadomo, że jeszcze jej nie nosiłam a to zawsze inaczej. Ale bałabym się , że ja zgubię, jakby mi na palcu latała.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4726 |
Zakorzenienie
|
Byłam na uczelni i muszę się pochwalić, zaliczyłam egzamin zaległy z pierwszego semestru
![]() ![]() ![]() ![]() Zgłodniałam, macie jakieś propozycje na kolację ? ![]() ![]()
#4727 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja chyba nic nie ruszę na kolację, przez wczorajszą pizzę cały dzień dziś umierałam, więc jedzenia mam dość na dziś, tym bardziej, że obiad miałam za tłusty...
![]() |
#4728 |
Zakorzenienie
|
#4729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przepraszam, naprawdę bardzo Cię lubię, ale to co napisałaś mnie zabiło. Chyba jeszcze musi przyjść czas, żebyś zrozumiała, że macierzyństwo to nie wygląd modelki, nawet nie wiesz ile kobiet ma problem z przybieraniem wagi w ciąży i modli się o każdy gram więcej... Naprawdę uraziłabyś wiele mam... Agula co z Twoją wagą? Ginka się nie martwi? Chyba za mało pizzy jadasz ![]()
![]() |
#4730 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a tak w ogóle, Agula, to normalne jest, że nie tyjesz w ciąży? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja dziś dzień spędziłam w mieście z TŻ, a właściwie to w parku i było bardzo miło, bo dawno się tam nie zapuszczalismy ![]() ![]() Kobietki drogie, już późno, ale ciągle 8 marca także i ja życzę Wam dużo, dużo radości na codzień, dużo miłości, dużo zdrowia i wszystkiego co najlepsze ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4731 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No własnie na ostatniej wizycie jej się to nie spodobało, że jeszcze nie przytyłam.... no ale póki co czekamy do nastepnej wizyty, wyniki mam dobre, wszystko w normie, więc witaminami mnie nie chciała katować.... Apetyt mi jeszcze calkiem nie wrócił, chociaż staram się jeśc ile mogę.... A Ty mamusiu jak? Synek sie jeszcze nie pcha na świat?? Własnie czytam wątek 17-latki która zaszła w ciąże... i dwie babki mi tam normalnie podnoszą ciśnienie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4732 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4733 |
Zakorzenienie
|
Dalenka ogólnie chodzi o to, że dziewczyna ma 17 lat, zaszła w ciaże i nie linczuje się, nie załamuje że to jej zlamie życie, tylko po prostu się cieszy, wie że łatwo nie będzie ale chce dla dziecka jak najlepiej.... no ale zawsze zyczliwe się znajdą, dla których radość z ciązy jest dziwnie podejrzana, więc dziewczyna nie wie co robi, nie wie co ją czeka i ogólnie jest niedojrzała bo dziecko to taaaaaaka katorga,...
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No właśnie wg gina i jego pomiarów z ost. 3 miesięcy termin wychodził mi 8/9 marzec, ale dziś jakoś nic się nie dzieje prócz paru bolesnych skurczy ![]() ![]() ![]() ![]() Które dziewczyny Cię tam denerwują? Widziałam wątek, ale jakoś się nie wczytywałam ![]()
![]() |
#4735 |
Zakorzenienie
|
Oj, tam , dziewczyny. Moja mama przytyła w ciąży ze mną...30 kg.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To przytyłaś tak w sumie tylko na potrzeby dziecka! wiele do zrzucania nie masz ![]() ![]() Przez te Twoje plany to zaraz na nogach do pizzeri pójdę!! a tż wróci za jakieś 1,5-2h bo ma ostatnie spotkanie.... A że udało się dzisiaj sprzedać blotnik z mojej rozwalonej hondy to może nam za to pizze kupić ![]() ![]() A są takie dwie, jedna chyba paula czy jakoś tak i druga...bu nie kojarze nicka, w każdym razie jest nauczycielem w gimnazjum, jest w ciąży i ma 6 letnia córkę.... jakoś mi podniosły cisnienie.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4737 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4738 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do imienia, ostatecznie stanęło dziś na dwóch, ale nie będę się zdradzać ![]() ![]()
![]() |
#4739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4740 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() CZAICIE!!!! JEDNA BABKA W SALONIE NIE POZWOLIŁA MI ZMIERZYĆ SUKNI, BO POWIEDZIAŁA ŻE I TAK ZA DUŻA BEDZIE, CO ZA CHAMIDŁO!!! a była na prawde ładna i kosztowała 1050!! z halką!! nowa!! Cytat:
dzisiaj mam fatalny humor, nie poszłam na te łyżwy bo jak to określił kolega ładnie: dzisiaj jest dzień kobiet i on się musi swoją karoliną zająć indywidualnie nie mam mu wcale tego za złe tylko mi się przykro zrobiło że ja sama musze siedziec w dzień kobiet i że większość naszych małych świąt spędzamy oddzielnie i chandra mnie złapała i poszłam spać ![]() i jeszcze mnie wkurzyła współlokatorka bo mówi że w czwartek dziewczyna z jej pokoju ma urodziny to ja ok, co jej kupimy i mówie że jutro mam zajęcia do 16 i później korki i nie mam iedy iść po prezent a ta mówi że ona jutro musi się uczyć ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- matko jeszcze denerwują mnie ci ludzie na allegro ![]() czy ci ludzie są na tyle głupi że nie rozróżniają już takich typów jak empire i princess??
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:56.