|
|
#3421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIV
Dla mnie to jest smutny wątek. Szkoda mi potencjalnie dzieciaka. Moje refleksje są takie, że tak czasem bywa, jak się w kwestii chcenia dzieci słucha innych a nie bierze się pod uwagę własnych potrzeb, odczuć, sił by samemu decydować o tak ważnej decyzji
Pewnie na mnie posypią się gromy, ale w jakiś sposób rozumiem, że kobieta jest zła, sfrustrowana, rozżalona - (co dodatkowo pewnie wzmaga fakt, że ma praktycznie zerowe oparcie w mężu). Szkoda tylko, że na dziecko a nie na siebie.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-03-08 o 16:05 |
|
|
|
#3422 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale się cieszę
Cytat:
|
|
#3423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3424 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Czyje Ty, żeś zdjęcie wkleił? ![]() Jakbyś to był Ty, to to ile schudłeś zmotywowałby mnie do chuścia ![]() Cytat:
A co będziesz sprzedawać?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#3425 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dopóki NAPRAWDĘ nie będę tego chciała, nie dam sobie nic wmówić, do niczego zmuszać w imię jakichś spaczenie pojętych "powinności". Nie wyobrażam sobie decydować się na dziecko, bo ktoś inny mi zachwala, że "będzie fajnie". Wiem, czego chcę, czego nie chcę. Mojego życia nikt za mnie nie przeżyje
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-03-08 o 16:14 |
|
|
|
#3426 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pacząc na bukiet od Gryksa i idąc za "mową kwiatów" to ma nam wieeeeeele do powiedzenia, każdej po trochu - full servis mnie się widzom irysy ciekawe co oznacza dawanie irysów ? ![]() iryskiiiii 0- te mordoklejki oj jakbym zjadła ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Cytat:
i zupełnie, zupełnie nie rusza mnie że "egoistyczne" - jak zwał tak zwał, ot po prostu ostatnia linijka
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-08 o 16:52 |
||
|
|
|
#3427 |
|
Zakorzenienie
|
Rachell - ja się ostatnio zaczęłam przyznawać do egoizmu w pewnych kwestiach - zwłaszcza w dzieciowej
Już nie mam siły zbywać tematu, coś tam mruczeć grzecznościowo, żeby nikogo nie urazić. Walę prostu z mostu i co niektórzy się odfakali z receptami na moje "nieszczęśliwe, singlowe" życie, na dobre![]() Będę zmykać powoli. Ściskam i będę za wami tęsknić ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3428 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko nie to
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3430 |
|
Nindżopesz
|
Szerokiej drogi Madziku
![]() Pamiętaj, kup nam coś
|
|
|
|
#3431 |
|
Zakorzenienie
|
Ni mom pinionszkuf
Ale jak znajdę śpiochy w trupie czachy to kupiem
|
|
|
#3432 | ||||||||||
|
BAN stały
|
Madzik, przyjemności
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tylko ja nie wiem, ile mi przybyło, nie chcę wiedzieć, wystarczą mi przyciasne spodnie Cytat:
![]() Katechezy? ![]() I to pewnie protestanckiej na dodatek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
--- Mam meeega fqrfa tak btw! Kupiłem róże, po 8 zyli sztuka (wuj z tym, że "normalnie" kosztują koło 5), a godzinę po przyjściu do domu łby im opadły! No ja pier... niczę! Zaparzyłem im nawet i rozbiłem końcówki, ale na nic się to zdało Najchętniej wróciłbym do tej kwiaciarni, i wychłostał nimi tę babę po pysku Seksistowski dowcip z okazji DK: Przed knajpę zajechał super sportowy wóz, a z niego wyszedł szałowo ubrany facet. Podszedł do niego i brudny i śmierdzący żebrak prosi o kasę: - Dajże mi trochę forsy, bo umrę z głodu i ja i moje dzieci. Po chwili zastanowienia, facet sięga do kieszeni i wyciąga banknot 100 $ i podaje ..., ale cofa rękę i mówi: - Na pewno przepijesz! - Nieee! Jestem abstynentem. Ja nie piłem wódki już od 10 lat! Znowu facet podaje żebrakowi banknot, ale ponownie cofa rękę i mówi: - Na pewno przepalisz! - Nieee! Ja nigdy nie paliłem papierosów! Znowu facet podaje pieniądze i ponownie cofa rękę: - To stracisz na dziwki! - W życiu! Nie interesują mnie żadne kobiety, moja żona i tylko dzieci! Po namyśle facet otwiera drzwi od swojej gabloty i mówi: - Wsiadaj! - Ja?! Jestem Przecież brudny, śmierdzący i pobrudzę auto w środku. - Wsiadaj! Pojedziemy do mojej żony ... Chcę jej pokazać, jak wygląda facet, który nie pije, nie pali i nie chodzi na dziwki ... |
||||||||||
|
|
|
#3433 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#3434 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
jakąkolwiek, byle było przyjemnie ![]() Cytat:
ja też mam kota, ale nie mam takiej talii
|
|
#3435 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
moje koty to dopiero nie mają talii niektóre z nich też szyi
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3436 | ||
|
Zakorzenienie
|
Codziennie muszę Was przelatywać
już mi sił braknie![]() To tak.... Gryczosku na diecie jesteśmy na nie na jakimś detoksie, no! U mnie i wczoraj pierwszy raz od dawna poszłam spć o barrrrdzo suchym pysku Kameno jest oki, szczerze mówiąc jestem dowartościowana bo na szkoleniu okazało się że nei jestem taką ostatnią kretynką( tzn są gorsi )Ju obraz jest przefantastyczny i kotka uwidziałam Miciel ,masz MAD? ![]() _________________ kupiłam se Kenzo Amour Le Parfum
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2011-03-08 o 18:42 |
||
|
|
|
#3437 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ad. 2 ![]() w kwestii wysyłek: vesenkowe poszło chyba we czwart, Piniowe dziś ![]() Redsiu, w biedrze śliniaki w koty w aktualnej ofercie aaa, jeszcze dla Redsia&Gryksia wspólny demot
Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2011-03-08 o 18:48 |
|
|
|
|
#3438 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Wiem... łajza ze mnie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3439 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3440 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3441 | |
|
Zakorzenienie
|
Baw się dobrze
Jaka natrętna no Znowu pijemy? No dobra ![]() ![]() Cytat:
![]() Jutro idź
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3442 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też Nie muszę- codzienne przyjemności to moja życiowa motywacja
|
|
#3444 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
pa!
zdecydowanie przydałby Ci się jakiś kurs samoafirmacji albo co Cytat:
Cytat:
![]() ale tak po prawdzie rzadko zdarza mi się widzieć cięte kupne róże, które stoją więcej niż dzień, dwa.. Cytat:
![]() w czym się szkolisz?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#3445 |
|
Zakorzenienie
|
Ahoj!
Idę do Biedronki bo mam chcicę na coś...Sam nie wiem na co
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3447 |
|
Zakorzenienie
|
W Biedronce zazwyczaj kupuję tonę jarzyn i owoców
|
#3449 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba jakieś lody zakupie albo cuś w ten deseń
![]() Poważnie wezmę z 2 sztuki tych zestawów
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:02.

Pewnie na mnie posypią się gromy, ale w jakiś sposób rozumiem, że kobieta jest zła, sfrustrowana, rozżalona - (co dodatkowo pewnie wzmaga fakt, że ma praktycznie zerowe oparcie w mężu). Szkoda tylko, że na dziecko a nie na siebie.

A jakie ma fajne łydki i kostki 

Kupiłem róże, po 8 zyli sztuka (wuj z tym, że "normalnie" kosztują koło 5), a godzinę po przyjściu do domu łby im opadły! No ja pier... niczę!
Zaparzyłem im nawet i rozbiłem końcówki, ale na nic się to zdało