|
|
#3451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIV
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3452 |
|
Zakorzenienie
|
Ale...chyba nie na perfumy???
|
#3453 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Haj
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3454 |
|
Nindżopesz
|
Przeczytałam, że masz macicę
![]() Za tydzień będą tanie fikusy... A ja nie mogę se kupić bo szkodliwe dla kotów
|
|
|
|
#3456 |
|
Zakorzenienie
|
hi
ja nie dostałam kwiatka, P. przyniósł czteropak warki ![]() każdemu wg potrzeb i zasług ![]() widziałam, że dziś w barze dużo na mój temat i kozy i kapelusza i oksówi peta
|
|
#3457 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tysz, ale już ni mom ![]() Cytat:
ja nabyłam ostatnio takie małe, obleśne robaczki. Jako gratis do mąki ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Pomachałeś żonce więc chata wolna Na którą mamy wpaść? I co przynieść? ![]() dziś odebrałam, właśnie siedzę sobie z jednym okiem w zieleni, a drugim w fioletach ![]() Zeżarło mi połowę cytatów W kwestii zdobywania dużej ilości Euro, to ja się zgłaszam. Mogę na ochotnika odwracać uwagę Mogę się przebrać za gigantycznego hot-doga, albo pokazywać kolano z pończochą na głowie Nie wiem co skuteczniejsze. Albo wiem! Obiecam,że za 600 tys euro PRZESTANĘ śpiewać Bo wiecie, zmiana planów, upatrzyłam sobie jeszcze inną chałupę , o tą . Nie wiem skąd tendencja, żeby wszystko było białe, ale się przemaluje jakby co ![]() Ju, kolejny piękny obraz ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Ale jeśli używasz codziennie, to nie warto oszczędzać. Tyle,że nie mam pojęcia, która jest praktyczniejsza ![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Właśnie, miałam pytać już wcześniej, ale oczywiście zapomniałam Jak Wam się używa antyzmarcha?
|
|
#3458 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- zżorłaś 6? ![]() cenowo wychodzi między Tago a Tastino lidlowym, ino jednak syropsze som, prawdziwe stroopy widziałam na all za 10 plus przesyłka, tak trosz kichowo ![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- wołki z.?
|
|
|
|
|
#3459 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to się zazwyczaj przynosi, ale jak sie nie zauwazy , to potem biada wyplenic.
|
|
#3461 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3462 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A mnie tłuści,dlatego na noc nakładam.
|
|
|
#3464 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A jaki masz problem?
Ja taki,że na dzień muszę coś zanabyć,najlepiej ekstra-cud na naczynka Teraz z braku laku ekstrakt z ZSK wcieram.
|
|
|
#3465 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie nie
No to ładny wuj!
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3466 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Mówisz, że koty lubią? |
|
|
|
|
#3467 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
ale w sumie nie majom jak, bo go pod oki nie kładę ![]() no dobra - to jest antyzmarch prewencyjny - skusiło mię potencjalne rozjaśnienie ![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- nomk, i jeszcze trawę bambusową tzw. ale to w zoologicznych - owies święconkowy zresztą wychodzi taniej
|
|
|
|
|
#3468 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja za Tobą też <macha chusteczką>Cytat:
ja dzisiaj też, od jutra świeże soki ![]() Cytat:
a listę podeślę
|
|
|
#3469 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3470 |
|
grozi wypollizowaniem
|
vesenkowy antyzmarch
-wchłania sie szybko,ale jednak sie świeci gęba (choc tłusta w dotyku nie jest) -Uzywam na noc (chyba takie była zalecenie? ![]() ), rano paszcza jest taka gładka w dotyku ![]() -nic złego mi nie robi -zmarchy mi nie zeszły no ale uzywam nie całe 2 tygodnie..to moze jeszcze zejdą ![]() - w sumie to ja nie wiem czy mi zmarchy z czoła zejdą,bo to takie zmarchy som co je prawie podstawówki mam ![]() - ogolnie wg mnie mazidło jest super jak perfuma , ale zapach ma ładny ![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- -zastanawiam sie czy pod oka mozna go dawac?
|
|
#3472 | ||
|
Zakorzenienie
|
Yyyy tą lepszą ![]() Cytat:
Czy w ogóle coś oprócz alko przynosić? ![]() Cytat:
Ale mnie dużo rzeczy wysusza
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#3473 |
|
Zakorzenienie
|
Meldunek włosowy: po dwykrotnym zastosowaniu rozjaśniacza w sprayu nie widać różnicy
CDN.... Wojtek nie wyjechał, a mnie znów Perły chodzą po głowie- wciąż poszukuję piątyego czyściocha po wystawieniu Chloe... nie mam już pomysłów- to ma być zapach nie koniecznie świeży, ale ważne, żeby był kosmetyczny- podpowiedzcie mi coś, proszę.... I spodobało mi się The One D&G Ale nie kupię, bo W. strasznie kręci nosem :"Ciężka, tępa słodycz z dymem w tle- to już nudne i męczące"
|
#3474 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podzieliłam się z chuopem ad2. Nie znaju. edit: wygooglałam se wołka i to nie to. Moje zwierzątka są malutkie, mają maleńki łepek i większy zad i są dość ruchliwe i jakby lekko przeźroczyste. ![]() Cytat:
Cytat:
Wywaliłam profilaktycznie jeszcze płatki owsiane i pół kilo cukru. I tak prawie nie używam. jaki? edit: doczytałam. Ale on potrzebuje troszkę czasu na odzmarszczenie. A rozjaśnia fajnie. Jak dla mnie aż za dobrze, bo twarz i szyję mam teraz jaśniejsze niż resztę kadłuba ja też na noc. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad.2 spokojnie, zresztą jesteśmy rozliczone ![]() Cytat:
Cytat:
![]() zapach jest od hydrolatu różanego i oleju śliwkowego. One tak pachną po prostu ![]() a pod oka czy można? - to zależy czy masz wrażliwe oczy. On ma retinol, więc może podszczypywać. Ja używam, ale to sprawa indywidualna
|
|
#3475 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Parfum Sacre zawsze chciałam poznać,a tu pewnie licytację przegram
|
|
|
|
#3476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3477 |
|
BAN stały
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3478 |
|
Wpisz tu zomzing
|
joł, ponoć w cywilizowanym świecie po tyle chodzą
|
|
|
|
#3479 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie?
Grysiu, gdzie jesteś? Brać tego szesnastopaka? ciekawa byłam jak się komu sprawuje. On był robiony pod moją cerę, więc wiadomo,że nie każdemu będzie służył. Jeśli wysusza, to możesz dodać do niego jakiegoś oleju, który Ci służy, albo w drugą stronę, domieszywać sobie antyzmarcha do kremu, który Ci służy
|
#3480 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
fajnie też bym kciała Cytat:
Cytat:
![]() kwiatka dostałam za to od pana z myjni Byliśmy właśnie na drinku dniu-kobietowym no i tyla. Miałam iść dziś na imprezę ale stwierdziłam, ze nie ideu źle to świadczy o mnie, tak myślę
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.

bedziesz miala wiecej!

<macha chusteczką>

źle to świadczy o mnie, tak myślę