Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011 cz.III - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-08, 21:34   #2581
zanka205
Zakorzenienie

Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011

Cytat:
Napisane przez Vaniliova11 Pokaż wiadomość
Agula spokojnie nie denerwuj sie . Ale masz dzielnego Tża w takiej sytuacji zachował zimna krew

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Zanka bedzie dobrze . Jedziesz do Rudy Śląskiej do Genomu może ? Gratuluje córeczki
nie wiem własnie jeszcze gdzie, gin coś mówił ale byłam tak przejęta że nie pamiętam
powiem w poniedziałek jak da mi skierowanie i adres

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 21:35   #2582
dziubek79
Zakorzenienie

Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
ja jestem z Jaworzna
jejku faktycznie przypomniało mi się , przepraszam

ale ten dzisiejszy dzień nie należy do moich najlepszych , chyba chandra kabelkami do mnie przeszła i dołek też mnie dopadł...
dostałam wypłatę o 300 zł mniejszą niż co miesiąc (luty był krótszy) a miałam co do złotówki zaplanowane wydatki więc kolejny miesiąc bez zakupów niestety , ehhh szkoda gadać
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 21:43   #2583
LadyInBlack2
Rozeznanie

dziewczyny, wszystkiego naj z okazji naszego święta

karolinee1983, dziubek79- sto lat

nerola- kochana, trzymaj się, wierzę, że wszystko się ułoży

SweetAngel1984- szok, nie wiem co napisać..

pieleszko- życzę wytrwałości w pracy, choć sama wiem, jak to łatwo się mówi ja od jutra wreszcie na L4

weruczku, witaj po dłuuugiej przerwie

jacieeeee- masz rację, uciekaj na zwolnienie, szkoda nerwów, naprawdę, ja uważam, że za długo zwlekałam, ostatni czas w pracy wykończył mnie zupełnie.. szkoda zdrowia własnego i dzieciaczka..

zanka- wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki
a jak już będzie u Ciebie spokojniej, postarz mnie o rok

agulaaabar- trzymaj się kochana i staraj nie stresować..

poza tym gratuluję pięknych brzuszków, pozytywnych wizyt i udanych polowań w lumpkach, ja dopiero się wybieram na łowy.

I zestresowałyście mnie trochę tymi twardymi brzuchami Bo ja chyba miałam w weekend to samo ale nie mam pewności. Obudziłam się rano i rzeczywiście brzuch był twardawy i uczucie było takie dziwne- takie napięcie, ale raz, że miałam strasznie pełny pęcherz a poza tym mały tak figlował od rana, że z jednej strony wypchnął mi pupę lub główkę, tak, że brzuch przybrał dziwny kształt, więc pomyślałam, że ta twardość to od tych przepychanek i pełnego pęcherza a teraz mam stres, że to może faktycznie był skurcz.. Wizytę następną mam dopiero w przyszłym tygodniu. Nie chcę resztę ciąży leżeć, zwłaszcza w szpitalu..

dziękuję też za porady dot. hartowania piersi, rzeczywiście dam sobie spokój, teraz pomyślałam, że może ten skurcz był od tego masażu, bo jakoś tak było, że w piątek wieczorem się masowałam tą "ryżową szczotą" a w sobotę rano był ten niby skurcz..

ale alternatywa, żeby mąż w duuuużo przyjemniejszy sposób pohartował sutki brzmi naprawdę zachęcająco

chciałam Wam też przedstawić mojego przystojniaka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg synek.jpg (43,6 KB, 47 załadowań)
LadyInBlack2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 21:48   #2584
Vaniliova11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LadyInBlack2 Pokaż wiadomość
dziewczyny, wszystkiego naj z okazji naszego święta

karolinee1983, dziubek79- sto lat

nerola- kochana, trzymaj się, wierzę, że wszystko się ułoży

SweetAngel1984- szok, nie wiem co napisać..

pieleszko- życzę wytrwałości w pracy, choć sama wiem, jak to łatwo się mówi ja od jutra wreszcie na L4

weruczku, witaj po dłuuugiej przerwie

jacieeeee- masz rację, uciekaj na zwolnienie, szkoda nerwów, naprawdę, ja uważam, że za długo zwlekałam, ostatni czas w pracy wykończył mnie zupełnie.. szkoda zdrowia własnego i dzieciaczka..

zanka- wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki
a jak już będzie u Ciebie spokojniej, postarz mnie o rok

agulaaabar- trzymaj się kochana i staraj nie stresować..

poza tym gratuluję pięknych brzuszków, pozytywnych wizyt i udanych polowań w lumpkach, ja dopiero się wybieram na łowy.

I zestresowałyście mnie trochę tymi twardymi brzuchami Bo ja chyba miałam w weekend to samo ale nie mam pewności. Obudziłam się rano i rzeczywiście brzuch był twardawy i uczucie było takie dziwne- takie napięcie, ale raz, że miałam strasznie pełny pęcherz a poza tym mały tak figlował od rana, że z jednej strony wypchnął mi pupę lub główkę, tak, że brzuch przybrał dziwny kształt, więc pomyślałam, że ta twardość to od tych przepychanek i pełnego pęcherza a teraz mam stres, że to może faktycznie był skurcz.. Wizytę następną mam dopiero w przyszłym tygodniu. Nie chcę resztę ciąży leżeć, zwłaszcza w szpitalu..

dziękuję też za porady dot. hartowania piersi, rzeczywiście dam sobie spokój, teraz pomyślałam, że może ten skurcz był od tego masażu, bo jakoś tak było, że w piątek wieczorem się masowałam tą "ryżową szczotą" a w sobotę rano był ten niby skurcz..

ale alternatywa, żeby mąż w duuuużo przyjemniejszy sposób pohartował sutki brzmi naprawdę zachęcająco

No mały przystojniaczek
Vaniliova11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 21:49   #2585
agni82
Zadomowienie

Zanka, Widze że nie jestem sama z takimi wieściami.niestety.

ja po kilku godzinach już się uspokoiłam i stwierdziąłm , że moje nerwy bardziej szkodza dziecku niż te małe cysty. I wcale im się nie damy!1

U ciebie też będzie ok. Jutro. Bo dziś to pewnie jeszcze przybita jestes. Ale będzie dobrze!!!
agni82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 21:56   #2586
sygine
Zadomowienie

No to udało mi się nadrobić całe popołudnie
Zanka trzymam kciuki i wiem że będzie wszystko ok

A mnie dzisiaj pozytywnie zaskoczyła moja mama - która dotychczas cały czas twierdziła, że to jeszcze za wcześnie na kupowanie wyprawki, że mamy poczekać jeszcze do czerwca i w ogóle. A nagle dzisiaj wyskoczyła, że skoro wybraliśmy sobie wózek, to może należałoby zrobić teraz rezerwację na niego i odebrać dopiero w maju czy czerwcu Podejrzewam, że któraś z koleżanek jej powiedziała, że to nic takiego kupować wcześniej wszystko.
sygine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 22:17   #2587
Natka_
Zakorzenienie

Lilkaa bardzo fajnie, że wszystko dobrze u Dzidziola

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
jestem po usg
niestety, ale jest jakaś niewielka asymetria w zastawkach czy jakoś tak, lekarz mówił, że to nic poważnego, ale muszę jechać na echo serca do Rudy Śląskiej
w poniedziałek mam się zgłosić do przychodni i dostanę skierowanie
powiedział, że broń Boże mam się nie martwić, bo poza tym wszystko super
wierzę mu, bardzo mu zależało na dokładnym badaniu, bo miał mi robić usg 15 min, a oglądał serduszko prawie godzinę, aż mnie plecy bolały od leżenia
dziękuję za wszystkie kciuki
Jak lekarz powiedział, że nie ma się czym martwić, to sie nie ma
Napewno bedziesz miała skierowanie do Genoma, bo tak robia takie badania tylko chyba Ja byłam tam na prenatalnym, maja super sprzęt, nic się nie przejmuj-jestem pewnie, że jest ok I super, że dalej jest Lenka

agulaaabar kuurde co za akcja, naprawde jak z filmu! Ty sie nic nie przejmuj, spokojnie, powinnas być dumna z postawy Tż-ta

Cytat:
No no ale przystojniacha

Ja już po wizycie, z Dzidziusiem wszystko wporządku, waży 415g, mierzy ok 37cm, tetno 144, wszystko tak jak być powinno, kręgosłup, kości, brzuszek, żołądek... Synuś dalej jest synuś Jakos tak dziwnie sie ułożył, taką głowę miał cały czas zgiętą, ale lekarz sprawdzal, mówił że z kręgosłupem, szyją jest wporządku, tak się poprostu ulożył. Ruszał się i kopał mnie na wizycie przy okazji, teraz tez caly czas go czuje, mała wiercipiętka, zawsze na wieczór się uruchamia a w dzień spokój
Moja szyjka pozamykana nic się nie dzieje, ale zostawiamy luteinę. Dostalam jeszcze magnez i skierowanie na badania toxo i glukoza(bleeee) :/ Następna wizyta 5 kwietnia
Dziękuję baaaardzo kochane za kciuki

Edytowane przez Natka_
Czas edycji: 2011-03-08 o 22:19
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 22:20   #2588
zanka205
Zakorzenienie

Natka wiedziałam, że będzie dobrze

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 22:26   #2589
Kolina
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
fakt że lekko nie jest, ale da się przywyknąć, no nie?
ja tak mam od samego początku, jak razem jesteśmy 3,5 roku to w tym czasie dwukrotnie po 7 mcy w ogóle go nie było, a teraz jak już jest to tylko weekendowo.

agulaaabar, współczuję! tylko spokojnie...
da sie przywyknac, trzeba

zanka, agni82, nie martwcie sie, my tu juz zaczarujemy by bylo ok do rozwiazania

LadyInBlack, przystojniak ze ho ho

Natka_, ciesze sie ze wizyta udana

moja wizyta jutro, pozno, bo o 18tej
potrzymajcie kciuki by wszystko ok bylo
Stary 2011-03-08, 22:37   #2590
Shira_83
Zadomowienie

Natka no bajeczka wizyta super to się cieszę bardzo

Kolina
to nic że późno ja i tak będę trzymać paluszki za Twoją wizytę

Lady
no się wie zaczynam żałować że mam tez synka bo sami przystojniacy się będą rodzić

hmmm jutro na obiadek kalafior frytki i mizeria szef kuchni Shira i spółka w domyśle mamuśka zapodamy mojemu tż taki posiłek bo ja dostałam perfumy a mama bombonierkę to niech poczuję że o niego dbamy a co
Stary 2011-03-08, 22:38   #2591
brumek
Zakorzenienie

Natka - bardzo się ciesze, że wizyta tak udana

Cytat:
Napisane przez fiona003 Pokaż wiadomość
Brumek nie mow nic o pierogach bo przyjade do Ciebie
Zapraszam! Lubię towarzystwo
Stary 2011-03-08, 22:50   #2592
Shira_83
Zadomowienie

no nic babencje Shira zbiera się w sobie i myka do wyrka przytulić się do mojego słodkiego roggaaalllaaa mążuś w pracy to przynajmniej do poduchy się przytulę bo na pozycję na łyżeczkę to muszę poczekać do rana jak mój lord wróci

dobranoc dla mamusiek i ich brzuszków
Stary 2011-03-08, 22:53   #2593
83monia
Zakorzenienie

ŻYCZENIA OD MOJEGO SYNA (tak w połowie sie zaczynaja) http://www.youtube.com/watch?v=i3DS54pioK4

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 23:09   #2594
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
ŻYCZENIA OD MOJEGO SYNA (tak w połowie sie zaczynaja) http://www.youtube.com/watch?v=i3DS54pioK4
Moniu, to słodziak nad słodziakami!! Przeuroczy i kochaniusi
Stary 2011-03-09, 00:05   #2595
fiona003
Raczkowanie

Cytat:
Monia ale Ci fajnie dostac zyczenia od takiego przystojniaka
ladyinblack ale przystojniak

Brumek nastepnym razem szkoda ze tak daleko mieszkasz.
A dzis jak nigdy bylam taka glodna i czulam ze potzrebuje mieska a tu jak na zlosc wedlinka sie skonczyla, wlasciwie resztki i musialm sobie dorobic kanapki z twarozkiem i cebulka pozniej zagryzlam banankiem i kawalkiem czekolady i nadal jestem glodna

Kolina kciuki zacisniete

Edytowane przez fiona003
Czas edycji: 2011-03-09 o 00:12
fiona003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 07:39   #2596
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Witam!

Gratuluje udanych wczorajszych wizyt, a za dzisiejsze tez trzymem kciuki!

Zanka Ty sie nie denerwuj, bo z serduszkiem wszystko jest w porzadku!

SweetAngel no lekarz fajny, nie ma co, w pierwszej chwili myslalam, ze Ty go tak po prostu nazwalas, dopiero potem zorientowalam sie, ze to faktycznie obcokrajowiec.
A tetno jak najbardziej ok.

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Juto odbieram wyniki mojej wątróbki trzymajcie mooooooooooocno kciuki
Zacisniete!

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
teraz go magluje policja jako świadka......

Ja w momencie dostałam mega bólu brzucha z nerwów a jestem sama w domu............. kur......!!!!
Kochana mozesz byc dumna, ze masz takiego meza! Rozumiem Twoje zdenerwowanie, ale nic ono tu nie pomoze, a Tobie moze zaszkodzic. No juz glowa do gory!
AgaGuernsey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 07:52   #2597
pieleszka
Wtajemniczenie

witam sie kochane z pracy
gratuluję wizyt, trzymam kciuki za dzisiejsze
zankuś nie denerwuj się proszę - na pewno wszystko będzie dobrze!!!
nerolka mam nadzieje, że już samopoczucie mniej czarne??

i zmykam teraz, może później zajrzę...roboty mam dużo!!!!!!!!!!!!

Kobiety nigdy nie zrozumiesz. Nawet jeśli jesteś kobietą! (A.J.Cronin)
pieleszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 08:15   #2598
JustPi
Rozeznanie

tez się z roboty porannie witam
allllleeeeee piękna pogoda już prawie czuć nadchodzącą wiosnę, słoneczko świeci
wypadłam troszkę z tematów, bo ostatnio w pracy mam okropnie dużo roboty, a po powrocie do domu to tylko marzę, żeby iść spać. Może jakies wiosenne przesilenie...
będę się starała nadrobić zaległości, ale jest ich tyle
jeżeli są dziś jakieś wizyty to mocno trzymam kciuki

miłego dzionka mamusie
JustPi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 08:24   #2599
Kolina
Zadomowienie

Dzien dobry

dzis znowu wczesniej pobudka i znowu ladny dzien sie zapowiada
bardzo sie ciesze

kto oprocz mnie ma dzisiaj wizyte?

nie ma tz-ta wiec zaproponowalam mamie by ze mna jechala zobaczyc przyszlego wnuka - zobaczymy
Stary 2011-03-09, 08:29   #2600
Stapelka
Rozeznanie

też witam zza biurka!

Zanka - będzie ok, ale posprawdzaj wszystko!

Lady - niezły przystojniak

natka - gratuluje!

dla warszawianek:
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...ale_to_za.html

oraz ustawa o standardach porodowych:
http://www.legeo.pl/prawo/rozporzadz...?on=08.04.2011
Stapelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 08:37   #2601
kmat
Rozeznanie

Hej witajcie widze że od rana troszkę nerwowo. mamy spokojnie nie denerwujcie się czekajcie. Jak lekarz mówi że nie ma się czym martwić to trzeba im wierzyć.

A ja po ostatniej wizycie dostałam jeszcze żelazo bo mam tendencje do anemii, brrr dlatego taka zmęczona jestem. Poradzicie jak naturalnie uzupełniać żelazo - tylko na mięso jestem anty więc cokolwiek innego.

Pozdrawiam Was ciepło
kmat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 08:40   #2602
BABONIK
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
dostałam wypłatę o 300 zł mniejszą niż co miesiąc (luty był krótszy)
no przykro mi nie smuc sie

Cytat:
I zestresowałyście mnie trochę tymi twardymi brzuchami

ja synuś figluje to brzuch będzie twardniał,zawsze macica się "stawia" jak dzidziuś szaleje

faktycznie przystojniaczek

Cytat:
Napisane przez agni82 Pokaż wiadomość
ja po kilku godzinach już się uspokoiłam i stwierdziąłm , że moje nerwy bardziej szkodza dziecku niż te małe cysty. I wcale im się nie damy!
i tak trzymac na pewno bedzie dobrze

Cytat:
Napisane przez sygine Pokaż wiadomość
A mnie dzisiaj pozytywnie zaskoczyła moja mama - która dotychczas cały czas twierdziła, że to jeszcze za wcześnie na kupowanie wyprawki, że mamy poczekać jeszcze do czerwca i w ogóle. .
dla mamy

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
Napewno bedziesz miała skierowanie do Genoma,

ja też byłam na badaniach w Genomie i faktycznie sprzęt mają super i kadra kompetentna

gratuluję super wieści z wizyty

Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość
moja wizyta jutro, pozno, bo o 18tej
potrzymajcie kciuki by wszystko ok bylo

oczywiście

Cytat:
Napisane przez Shira_83 Pokaż wiadomość
ja dostałam perfumy

ja też dobrzy męzowie

Cytat:
słodziak będziecie miec super pamiatkę z tym filmikiem

miłego dnia

Nikoś już z nami
BABONIK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 08:49   #2603
LadyInBlack2
Rozeznanie

Dzień dobry znad porannej kawki czy u Was też zapowiada się dziś iście wiosenna pogoda? Ja w związku z tym postanowiłam ruszyć dziś na jakieś lumpkowe łowy. Mam nadzieję, że znajdę coś fajnego.

Dziękuję za miłe komentarze nt. mojego przystojniaka Kurczę, mam nadzieję, że nie będę kompletnie zafiksowaną na syna matką odganiającą od niego wszelkie kandydatki na dziewczyny/żony/kochanki

Cytat:
Monia, Twój synek wymiata

Wstałam dziś w ogóle w dobrym humorze bo raz, że pogoda cud, miód i orzeszki a poza tym w końcu jestem na tym wyczekanym L4 i od razu czuję, że cały stres mnie opuścił a zastąpiła go życiowa energia. Przekazuję Wam w związku z tym pozytywne fluidy żebyście miały udany dzień a wszelkie depresje i złe humory poszły precz.

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

Cytat:
Napisane przez BABONIK Pokaż wiadomość
ja synuś figluje to brzuch będzie twardniał,zawsze macica się "stawia" jak dzidziuś szaleje

faktycznie przystojniaczek
dzięki Baboniku, uspokoiłaś mnie trochę
LadyInBlack2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 08:56   #2604
agni82
Zadomowienie

Oj Babonik, dziękuję i ja. Wczoraj też miałam taki twardniejący brzuszek i dzisiaj i się zastanawiałam co jest. Już w trakcie usg zaczął mi się spinac, ale to przez to że pani zaczęła ruszac dzidziula i potem prawie cały dzień buszował. No tak, to go jeszcze nie czułam.
Dziś lekko napięty, ale lepiej niż wczoraj.

Monia Synek to jest pierwsza klasa.!!! I charakterek też ma
agni82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 08:56   #2605
kmat
Rozeznanie

a jeszcze Wam coś opowiem na wizytę wzieliśmy mojego syna żeby zobaczył swojego braciszka. Zaczęło się w poczekalni, to jest kamienica więc jak mój mąż sie przespacerował deski wydały dziwny dźwięk - więc mo synuś na cały regulator tato ale nie pierdź tutaj w gabinecie skomentował że chciałby mieć włosy jak Pan doktor (łyse placki i siwy), potem pytam go czy widzi a on że Pan doktor mu wszystko zasłania . Potem zostałam sama na właściwych badaniach oczywiście synuś nie mogl sie doczekac i wszedl i pyta co tak długo, a jak już wyszłam to na cały regulator w poczekalni pyta MAMA FAJNIE BYŁO? oczywiście wszyscy pękali ze śmiechu... cwaniak
Stary 2011-03-09, 09:06   #2606
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:

Wstałam dziś w ogóle w dobrym humorze bo raz, że pogoda cud, miód i orzeszki a poza tym w końcu jestem na tym wyczekanym L4 i od razu czuję, że cały stres mnie opuścił a zastąpiła go życiowa energia. Przekazuję Wam w związku z tym pozytywne fluidy żebyście miały udany dzień a wszelkie depresje i złe humory poszły precz.

Czemu na wyczekanym L4? Nie moglas isc wczesniej?

~~*~~

Ja zabieram sie za moja maszynę, muszę coś pozmieniać, przerobić
potem jakiś wiosenny spacerek i może zawitam w lumpie

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 09:07   #2607
BABONIK
Zadomowienie

agulaaaaa- ale historia... pogratuluj mężowi refleksu,odwagi i wszystkiego i się nie denerwuj...wiem wiem łatwo mowic,mam nadzieje,że już dziś ochłonęłaś

Zanka- za badania, wierze,że wsyzstko będzie ok,trzymam za to , na badania pojedziesz i na pewno się po nich uspokisz!!!

sweetangel- no chwilami człwieczeństwo u służby zdrowia woła o pomstę!!! zrelaksuj się jakoś,by wynagrodzic sobie i dzidzi te chwile stresu!!!

Nikoś już z nami
BABONIK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 09:09   #2608
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

kmat dużo żelaza jest w natce pietruszki
Synuś niezły żartwoniś

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 09:14   #2609
kmat
Rozeznanie

Scio natkę akurat lubię, tylko ile muszę jej zjeść
Stary 2011-03-09, 09:21   #2610
Natka_
Zakorzenienie

Dzień dobry

Kolina i wszystkie inne dziewczyny , które też dzisiaj maja wizytę trzymam kciuki

Monia fajny ten Twoj synek hihi

Cytat:
Dziękuję za miłe komentarze nt. mojego przystojniaka Kurczę, mam nadzieję, że nie będę kompletnie zafiksowaną na syna matką odganiającą od niego wszelkie kandydatki na dziewczyny/żony/kochanki
Ja napewno bede

kmat moja mama piła sok z buraczków na uzupełnienie żelaza.
A synek Twój dobry cwaniaczek

Zaneta jak juz coś stworzysz to sie pochwal zdjęciem
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości