|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 | |||
sajkolidżist
|
Dot.: Desperate Youngwives, PM-ki do 23 lat
Cytat:
![]() Najważniejsze zawsze jest dziecko, ja i tak chcę być mamą, nawet jak miałabym przytyć te 30 kg, wszystko da się zrzucić, choć z moimi genami będzie ciężko ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Agula - prześledziłam tem wątek i ![]() ![]() Pomalowałam sobie paznokcie na zielono! Wiosennie! ![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- A i muszę się pochwalić, że Tż mi zrobił niespodziewankę! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4742 |
Zakorzenienie
|
Cholera ale się roztrzęsłam.... dzwonie do tż bo powinien byc już po spotkaniu z klientem, gdzie jest i tak dalej................ Na spotkanie nie dotarł, bo trafił na wypadek.... gościu wyjeżdżał z wjazdu, a drugi rozpędzony nie wyhamował i w niego uderzył.....podobno masakra straszna....... tż ledwo wyhamował, wyskoczył z auta bo gdzieś mu migło coś przed maską! z samochodu wyleciało dziecko przez przednią szybę................
![]() No i oczywiście tż świadkiem, policja go przewałkowała....... bo wszystko widział, wyciągał tych gości z auta no i to dziecko........... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4743 | |
sajkolidżist
|
Cytat:
Ludzie nie mają za grosz wyobraźni, w mojego Tż kiedyś uderzyło rozpędzone auto jak wyjeżdżał z wjazdu na motorze, było tam ograniczenie do 50, a jechało ponad 100, też poleciał kilka metrów, ale na szczęście wszystko się dobrze skończyło, ale oczywiście dostał mandat, choć to nie z jego winy.. Dobrze, że Twój Tż się zajął dzieckiem, bo inaczej mogłoby być różnie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4744 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4745 |
Zakorzenienie
|
O matko, straszne !! Całe szczęście, że Twój TŻ Agula się trzeźwo zachował i pomógł tym ludziom !
|
![]() ![]() |
![]() |
#4746 |
Zakorzenienie
|
Morsi tż stwierdził że na oko 4-5 lat.......... normalnie jestem w szoku......
Ten mój mąż to przyciąga wypadki czy jak.... wiecznie gdzieś interweniuje....... Właśnie nie wiadomo co z nią będzie........ Wiecie co mi się ciśnie na usta.... to jak do cholery to dziecko było przypięte w foteliku........ i przed oczami stanęła mi teściowa która ta małą siostre tż wozi w foteliku.... oczywiście... ale nie zapięta!! już kiedyś zrobiła tz wykład, żeby sobie nawet nie wyobrażał, ze mi na to pozwole z naszym dzieckiem... na szczęscie ma olej w głowie.............. Ciekawe kiedy się zjawi........... bo znowu go przed chwila policja maglowala......... |
![]() ![]() |
![]() |
#4747 |
sajkolidżist
|
Możesz go dziś dość późno zobaczyć, na pewno będą chcieli dowiedzieć się wszystkiego.
Dziecko zapewne nie było przypięte, bo przecież by nie wyleciało! To straszne, że niektórzy ludzie nie myślą o konsekwencjach takich głupich decyzji.. Takie dzieci są często silniejsze niż dorosli, więc miejmy nadzieję, że dziewczynka (bo to dziewczynka była, tak?) przeżyje, a rodzice następnym razem będą pamiętać, że pasy w samochodach są montowane nie dla ozdoby. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4748 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze że zatrzymał się i pomógł, moja siostra która pracuje w pogotowiu zawsze jak widzi wypadek na drodze i jak jest poza pracą to staje i pomaga ale mówi że są tacy ludzie co zatrzymają się tylko po to żeby się pogapić i jak krzyczy do nich żeby na przykład pomogli kogoś z samochodu wyciągnąć to dalej stoją i gapią się, nie mieści mi się w głowwie jak ludziem ogą być tak nieczuli............ ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Cytat:
![]() |
#4749 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczynka... normalnie nie moge sie otrząsnąc.... jeszcze mnie zaczał cholernie boleć brzuch z tych nerwów...... no pewnie go zobacze w środku nocy.... chce jeszcze podjechać do szpitala zobaczyć co z ta mala........... Cytat:
Co do pasów.... fakt... ja tylko przez nie zapięte pasy wyszłam z tego tak jak wyszłam.... z tym że ja odpięłam pas na ułamki sekund przed całym zdarzeniem... zupełnie nieświadomie chociaż pamiętam ten ruch odpinania pasów..... gdybym została w pasach to najmniej co by się stało to pogruchotany kręgosłup, albo wnętrzności..... ale ja wyleciałam przez boczną szybe..... mimo wszystko jestem za zapinaniem pasów, zwłaszcza dzieciom... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4750 | |
sajkolidżist
|
Cytat:
Ja też mam legitymację ratownika i mam nadzieję, że widząc wypadek nie doznałabym szoku ani paraliżu tylko potrafiła pomóc. O ile się nie mylę to każdy, kto widzi wypadek, nawet jeśli nie ma żadnych kursów ma obowiązek zadzwonić po karetkę, jeśli tego nie zrobi jest kara. Racja - z tymi pasami bywa różnie, ale ja też jestem za zapinaniem, a dzieciom to już w ogóle. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4751 |
Zakorzenienie
|
Ja tam zawsze pasy zapinam, i jak ktoś ze mną jedzie, to też zwracam na to uwagę i każę zapinać. Ale różnie to bywa... Największy problem to chyba taki, że niektórzy jeżdżą, jak wariaci, kompletnie bez wyobraźni....
|
![]() ![]() |
![]() |
#4752 |
sajkolidżist
|
Dokładnie, niestety w Polsce są za małe kary za takie wariactwo...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4753 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co do tych pasów, to- łał- niesamowite, że zadziałałaś tak instynktownie. |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4754 |
Zadomowienie
|
ja też zawsze zapinam pasy, ale fakt, tak jak mówicie, czasami mogą wyrządzić szkodę, tylko, że my niestety nie przewidzimy tego czy akurat nam mogą pomoc w danej chwili czy zaszkodzić..
w takich chwilach, jak czytam o wypadkach drogowych, boję się jeździć.. niedawno zrobiłam prawko, ale czuję się dość pewnie za kierownicą, tzn. nie uważam się za super kierowcę, ale za raczej ostrożnego.. tylko co z tego jak ja mogę jechać super zgodnie z przepisami, ostrożnie i uważnie, jak ktoś może we mnie za chwilę wjechać i spowodować poważny w skutkach wypadek.. naprawdę się tego boję, tego jak jeżdzą inni. Teraz TŻ robi dopiero prawko, zostało mu kilka h do wyjeżdzenia, a ja po każdej jego jeździe, jak spóźnia się kilka minut z napisaniem smsa, martwię się niesamowicie. I to o dziwo nie, że to on mógł coś zrobić, chociaż dopiero się uczy, tylko właśnie, że ktoś, komu się bardzo spieszyło mógł doprowadzić do wypadku.. ehh, naprawdę nienawidzę jak kierowcy, zazwyczaj jednak młodzi, "szpanują" prędkością i myślą, że nie wiadomo jak dobrymi kierowcami są, zupełnie nie mają wyobraźni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4755 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#4756 | |
sajkolidżist
|
Cytat:
![]() A ja byłam gotowa dla Ciebie zerwać się z wykładów jutro i szukać w Gl. fioletowego brystolu ![]() Agula, Dalenka dobrze gada, odstresuj się jakoś! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4757 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Strach jest zawsze, ale tak samo możesz iść chodnikiem i ktoś nie daj Boże Cię potrąci...... jak ma się stać to się stanie, a jak sobie spokojnie jeździsz to się nie stresuj tak Cytat:
Własnie chwile poleżałam, bo mialam lekkie skurcze...... teraz wstałam do łazienki, napisać Wam cos i ide dalej leżeć.... tz jeszcze nie ma ![]() Historia z moim wypadkiem to w ogóle brzmi jak z taniego dramatu... im częsciej ją opowiadałm tym sama się dziwiłam, że sytuacja tak się potoczyła... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4758 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4759 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Agula, a Ty opowiadałaś tu dziewczynom o Twoim wypadku? Bo pamiętam z pierwszej części, że pisałaś, że miałaś bardzo poważny, ale nie wiem czy coś więcej. Oczywiście zrozumiem jeśli to dla Ciebie ciężki temat i nie chcesz o tym mówić ale teraz naprawdę sobie odpocznij i poleż spokojnie, bo dużo stresu miałaś dziś Cytat:
Moja mama obecnie też jest na zwolnieniu lekarskim od dzisiaj, ma jakieś zmiany na oskrzelach :/ a tata jutro jedzie na pare dni z pracy na narty, a mój TŻ jutro o 4 rano jedzie na szkolenie do Warszawy i wraca w nocy.. Edytowane przez monnilp Czas edycji: 2011-03-08 o 21:09 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4760 | |||
sajkolidżist
|
Cytat:
Cytat:
![]() A Twoja mama sama mieszka? Niefajnie, że jest chora i sama, naprawdę dobrze, że masz taką osobę, którą mogłaś tam posłać, ja też bym się martwiła na Twoim miejscu! A co do semestru - ani się nie obejrzysz i już będzie za nami ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Znalazłam demota, którego mogłybyśmy pokazać niektórym babom z intymnego! http://demotywatory.pl/2811159/Kariera-to-piekna-rzecz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4761 |
Rozeznanie
|
Dajcie spokój z tymi wypadkami...
Jak byłam mała, to facet jadący za nami wpadł w poślizg (była zima, a on wyprzedzał na chama jak kompletny debil...) i zaczęło go dosłownie obracać wokół własnej osi, jedyne co tata mógł zrobić, to zjechać na barierki i znaki... skasowaliśmy prawie cały bok, barierkę i dwa znaki (cud,że mamie się nic nie stało, bo po tamtej stronie siedziała). Od tej pory boję się jak ktoś mnie wyprzedza albo włącza się do ruchu ... szczególnie TIR ! Wtedy już naprawdę mam takiego stresa, że głowa mała. A mój Tż jeździ dość szybko, ale ostrożnie. Ostatnio właśnie ta jego szybka jazda uratowała nam tyłki, bo kierowca TIRa (-,-) nie zauważył,że jesteśmy przy jego kabinie i mignął kierunkowskazem z zamiarem zjechania na nasz pas ... (jechaliśmy maluchem). Myślałam,że tam umrę ! Powiem Wam, że ciekawie się przyspiesza do 110 w maluszku ![]() Edytowane przez ciasteczkoowypotwor Czas edycji: 2011-03-08 o 21:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4762 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pierwsze co mi przeszło przez myśl po przeczytaniu to to, że dlaczego to dziecko wyleciało?! dlaczego nie miało pasów zapiętych?! ![]() Ja za każdym razem się boję o swojego Tż'ta jak jeździ w trasy, bo kierowców wariatów nie brakuje. Ja nie mówię o kierowcach którzy jeżdżą szybko, tylko o kierowcach którzy jeżdżą bez wyobraźni. Bo takich jest co raz więcej. Wg mnie kursy na prawo jazdy powinny być dłuższe i zaoszczone przepisy wydawania tego dokumentu. ![]() Z milszych rzeczy to powiem Wam, (robiąc Wam smaka jednocześnie), że zrobiliśmy sobie babeczki z konfiturą malinową ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4763 |
Rozeznanie
|
To był motyw, który rozładował napięcie. Oboje jak spojrzeliśmy na licznik wybuchnęliśmy śmiechem
![]() A i tak to jest nic, bo jadąc w Kato tą drogą od Silesii do ronda z tramwajami (śląskie pewnie wiedzą o czym mówię) jechaliśmy ... 130 ![]() Ale to jest nasz kochany Ogryzek, on zniesie wszystko ![]() Dzisiaj np. jeździłam na masce ... Tzn. wkurzyłam się,że mnie Tż wypędził z fajką na dwór (miał gdzieś matkę zawozić potem i nie chciał,żeby śmierdziało, ale co mnie to ! Ode mnie samochód dostał !) i usiadłam mu na masce. Zaczął bulgotać, żebym złaziła, bo mu maskę wgniotę i powiedziałam,że nie. No to zaczął robić kółka ze mną na masce ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4764 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wariaty ![]()
![]() |
#4765 |
Rozeznanie
|
Szczerze mówiąc mam nadzieję, że Tż już nie będzie chciał go przebijać ...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4767 |
Rozeznanie
|
Obawiam się, że prędzej zgubilibyśmy silnik
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4768 |
Zakorzenienie
|
![]() Przeczytałam właśnie wątek o 17 -latce w ciąży... Normalnie ![]() ![]() Ale dobrze dziewczyny, że zareagowałyście, bo inaczej sama bym coś mogła napisać. ![]()
#4769 |
Rozeznanie
|
Ja ogólnie jestem człowiekiem bardzo agresywnie reagującym na wszelkie takie docinki ...
Ale na forum się staram trzymać fason, bo potem wyzywają od niedojrzałych ![]() Ale najlepsze wrogie komentarze z mojej strony leciały kiedyś na facebooku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
idę spać, dobranoc. Jutro znów na uczelnie zaliczać kolejny przedmiot. Jak ja to lubię, studentka zaocznych studiów a w tygodniu muszę latać i załatwiać wszystko. ![]() pa ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:12.