|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Pozbędę się kilku flakonów
Dziękuję, jednak nie chce Cie naciągać na dodatkowe koszta, tym bardziej, że perfumy nie są moim priorytetem - bo i tak mam juz nadmiar. W pierwszej kolejności szukam meteorków, chociaż powoli zaczynam dochodzić do wniosku, że będę musiała sobie kupic
Edytowane przez Mimi87 Czas edycji: 2011-03-03 o 07:38 |
|
|
|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
Rozumiem, ok.Pozdrawiam
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
całości niestety nie wymieniam. A ile kulek chciałabyś za Ninę? Proponuję 12szt.
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
niestety nic dla siebie nie znalazłam
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
up
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
witaj, znajdziesz cos u mnie za gucci II?
|
|
|
|
|
#41 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, znajdziesz coś za gucci II? Pozdrawiam
|
|
#42 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
[/COLOR]
Cytat:
![]() a czy podoba Ci się u mnie coś jeszcze? może udałoby się zrobić ewentualnie większą wymianę ![]() z jakich perfumików mogłabyś zrobić odlewkę? ![]() zawsze chętnie chanel ale czekam na Twoje propozycje ![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- bardzo fajne odlewki proponujesz w sam raz do torebki byłyby podoba mi się: Messe de Minuit, Angel różany, Angel klasyczny z czym Ci tu kolor kanebo porównać...niech ja pomyślę ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- bardzo fajne odlewki proponujesz w sam raz do torebki byłyby podoba mi się: Messe de Minuit, Angel różany, Angel klasyczny z czym Ci tu kolor kanebo porównać...niech ja pomyślę ![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- do wymienionych przez Ciebie marek nie potrafię porównać tego koloru... ten odcień to coś pomiędzy pudrami diora 001 a 002, pasuje do karnacji ciepłej/neutralnej, jasnej/średnio jasnej ![]() no najlepiej byłoby sprawdzić kolor na żywo ![]() za kanebo chciałam mniejszą pojemność zapachu w flakonie... może coś jeszcze masz do zaproponowania?
wymiana 2016 Edytowane przez annamonica Czas edycji: 2011-03-12 o 22:30 |
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
rozumiem
nawet to i lepiej, bo to nie moje zapachy ![]() pasuje mi taki układ: Messe de Minuit 10, Angel różany 8, Angel klasyczny 6, nil 15 = envy 25 i baza sephory co Ty na to? a odlewki będą z atomizerami? ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- super, rozumiem, że atomki mają poejmność 10ml, a w przypadku angel'ów stan obecny jest taki jak opisałaś wcześniej? ![]() zaraz pstryknę fotę envy, żeby było formalnie ładnie
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie pstryknęłam dla formalności, bo real zdjęć perfum nie miałam w wątku, ale bazę w wątku znajdziesz
![]() jeśli wszystko się zgadza zapraszam na priv
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
może coś u mnie?
![]() Gucci edp II - różowy |
|
|
|
|
#52 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Wtajemniczenie
|
jeśli Gucci rozowy jeszcze aktualny to bylabym zainteresowana
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:23.