|
|
#3511 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIV
Cytat:
I na ile jest ....cennny
|
|
#3512 |
|
Zakorzenienie
|
Co do chęci na dzieci, zawsze uważałam, że to nie dla mnie, instynktu specjalnego nie zaobserwowałam aż w wieku 37 miu lat zaszłam w ciążę- nieudaną, co prawda, ale ten fakt spowodował, że wszystko się we mnie zmienilo i nagle okazalo się, że bardzo chcę.
Myslę, że gdyby nie było tej przypadkowej ciąży, zostaloby tak, jak przedtem- czyli "dzieci? nie dla mnie". Na szczęście nikt nigdy nie wywierał na mnie żadnej presji- i jestem za to bardzo wdzięczna. Co do ślubu- przyznaję się, chcę białej sukni, organów, Ave Maria, morza kwiatów... wesela za to może nie być- wystarczy wręczenie kopert pod kościołem ![]() ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Wymiary- jest malutki- 18 na 24cm. Cena...hmmm...150, ale jak się bardzo uprzesz, to na 200 się zgodzę
|
#3513 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja czekam na basseta ![]()
|
|
|
#3514 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Będę od dziś lepszą żoną ![]() Cytat:
![]() Może on jest po prostu "puszysty" - słodki i tak ![]() Cytat:
![]() Ad. 2 zazdrościć czy współczuć? Szlag, jak nie mam kasy to oczywiście podobają mi się wszystkie obecnie modne buty. Ale bym się obkupiła za wsze czasy... |
|||
|
|
|
#3515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Strasznie brak mi kota- nasz wspólny małżeński kot- Rurka- jest u byłej teściowej. Tak się podzieliliśmy przy rozwodzie- ja zostałam z psami, Witek wziął Rurę. Ma już 17 lat
|
|
#3516 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja chcę bez Ave Maria i bez kwiatów - a kościół ino po to coby się "rodzinka" dokopert zobowiązała bo an cywila nikt nei przyniesie co ja pitolę - sama bym nie dała na taki slub cheba chociaż,bliskim daję bo ich lubie ot i dobrze życzę moja babcia opowiada mi historie gdzie nie było zwyczaju podpisywania kopert z kasą na prezent ślubny onegdaj, i ludzie przychodizli, pili żarli za darmo i dawali puste koperty ludzie, po prostu ludzie som rózni ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- i czymam po cichu - uuuuuu no on umie czarować - wstręt jeden wredniasty - nie lubimy się choć ostatnio coś mnie próbuje - ale wcionsz jestem ta twrdziejsza - chyba go to dziwi - bo dotąd mu wszyscy niebo do nóg stawiali nie nie, normalnie jest szerszy niz grubszy ino nie ma zdjeć z tej epoki Cytat:
kurdeu no 17 lat ? Rura? ale czad - rozumiem Twoją tęsknotę - nie mam swojego "na stanie" aktualnie też, ale taż taki "wspóny kot" to fest rozdarcie ale dobrze ze wzięłaś psiaki
|
||
|
|
|
#3517 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tak więc szykuj się na pewne zamówienie, Justyna - kiedy tylko trochę się odkuję finansowo ![]() I witam wszystkich po bardzo długiej nieobecności ![]() Czy ja dobrze zrozumiałam, że Madzik wybył do Londka, tfu, do do Londynu? Edytowane przez Aragonte Czas edycji: 2011-03-09 o 00:05 |
|
|
|
|
#3518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ten poprzedni taki szroturkusowy, to jakie ma wymiary? jest on jeszcze ?
|
|
#3519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#3520 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3521 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Wodę z cytryną se piję, szaleństwo ostatkowej nocy normalnie ![]() Cytat:
Ale ja już sobie wszystko samozaafirmowałem ![]() Cytat:
![]() Zoofil! ![]() Kto to chwalił perfumy z Biedrony? Czy aby nie przypadkiem huop Tru? ![]() Po czym? ![]() Cytat:
![]() Ale skoro już tak nalegacie, to zgrzewkę wody mineralnej, paletę serków wiejskich i 15 kg marchwi ![]() Cytat:
Ale ten zapach (żaden krem tak pięknie nie pachnie, ni to delikatny migdał, ni serek Monte) Naprawdę... nie wiem, co Ci poradzić ![]() Nie obrażaj skarbówki przy mnie ![]() --- Ju, co Ty za programy tv oglądasz? ![]() Rozterko, cholernie drogie to ustrojstwo, no w szoku jestem Moja siostra ma sokowirówkę z Zelmera, i sobie bardzo ją chwali Tak w ogóle, czy świeżo wyciśnięty sok można w lodówce przechowywać, i jak długo? I do Biedry nie po drodze mi zupełnie, ale tyle dobrego się nasłuchałem, więc może coś polecicie, w sensie "żarcie dietetyczne"
|
|||||
|
|
|
#3522 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
phi ![]() Cię wkurzy i Ci przejdzie ![]() Cytat:
P. się oburzył jak szczeniaka, suczkę chciałam nazwać Armata lub Fontanna , a pieska Fortepian ![]() 17 lat piękny wiekCytat:
![]() uważam, że idąc na wesele trzeba się "zwrócić" i jeszce coś w prezencie dołożyć Cytat:
![]() Cytat:
się chyba nie znamy
|
|
|
#3523 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja ostatnio nabyłam dwie nowe komody i w jednej (z dwóch szufladach) umieściłam perfumy. Dajcie mi mocno po łapach, jeśli zamelduję o jakichś nowych zakupach, bo mam tego tyle, że na ćwierć wieku wystarczy I nie żartuję z tym zamówieniem - naprawdę z chęcią coś kocio-ludzkiego zamówię
|
|
|
|
|
#3524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Monte to nie serek cheba? ![]() od 2 tygodni kocham i jem dziennie monte - co to znaczy - poza tym ze będę tusta ? nie będę nie będe |
|
|
|
|
#3525 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3526 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale co....to było przypadkiem, naprawdę
![]() Cytat:
Armata szczególnie, choć Fortepian też w dechę. Aragonte, ze starej gwardii wizażowej, poznałam na zlocie rok temu i teraz- właśnie przy okazji Femme Lacosty, spotkałyśmy się znów. Nie mogłam się nagadać! Mam wrażenie, że mówiłam znacznie więcej, niż Ona (ale to mój kompleks, który zawsze ujawnia się, jeśli ktoś nie jest nieprzytomnym gadułą) ![]() ---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ---------- to chyba żaden kompleks- mnie trudno przegadać
|
|
#3527 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc Aragonte, ja Ciebie pamietam ale tylko z nicka
|
#3528 |
|
Zakorzenienie
|
Aragonte
Kope lat!
|
#3529 |
|
Zakorzenienie
|
aha, dziękuję za kota, o zaskakującym imieniu "Czarny" - bo on by w życiu nie podziekował
- choć od pół roku mówimy mu Ryśiek - otóż odrąbano mu ogona prawie cały w kociej walce i odpadł, pozostał się jedynie jak u rotweilera - i rysia masakra,gangsta - to taki Soprano - wiecznie utyty i wiecznie wkurfiony i leniwy |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3530 | ||
|
BAN stały
|
Przywitaliśmy się jakiś czas temu na pachnącym, ale nie zaszkodzi
No jacha! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kot cudny, czysty (brudny Oj tam, to był taki udawany "bulwers"
|
||
|
|
|
#3531 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieję ![]() to ja barowy goopek, mów mi Flo Cytat:
na A też miałam kilka ale nie pamiętam nie zarejestrowałam
|
|
|
#3532 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja tez mam Zelmera , od 30 lat ale sok z sokowirówki jest o połowę mniej wartościowy bo wiówka przecina takie mikroskopijne jakby osłonki w ktrych jest sok i wtedy szybko utleniają się enzymy i częśc witamin. Ponadto jest o połowę mniej wydajna od wyciskarek. czyli soku z wyciskarki jest raz więcej niz z sokowirówki ( z tej samej porcji warzyw) nadto jest o powę więcej wartościowy. dlatego sok z sokowirówki trzeba wypic małymi łyczkami zaraz po zrobieniu , do 10 minut. niestety nie mozna go trzymac.Z dobrej wyciskarki sok mozna przechowywac w lodówce nawet 48, a z niektórych do 72 godzin w szczelnie zamkniętym naczyniu w lodówce. Z żarcia dietetycznego polecam ugotowane na wodzie płatki owsiane z dodatkiem tartych jabłek i łyżeczki miodu , np. na śniadanie. Mieszany ryż biały z brązowym , mozna zjeśc z niewielką ilością jakiegoś sosu lub duszonego chudego mięsa. Plaster pieczonego w folii bez tłuszczu indyka z połówką kalafiora , na kalafior odrobinę stopionego masła z dodatkiem zmielonych otrebów przennych lub orkiszowych. Sałatke jarzynową z odrobiną oliwy z oliwek + chuda szunka bez konserwantów lub jajko na twardo. Jeśli się skusisz na mielonego ( jednego ) to bez ziemniaków , tylko z surówką . Biały ser z tartą rzodkiewką , lub pomidorem z cebulą. To sa w miare małokaloryczne i zdrowe posiłki. Zupy jarzynowe na wodzie, przyprawiane czosnkiem i ziołami. I soki , soki , soki .......pomiędzy posiłkami. Marchew z jabłkiem i selerem, sam marchewkowy i pomarańczowy wyciskany na recznej wyciskarce, takiej za pare złotych. Niedopsze
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-03-09 o 00:58 |
||
|
|
|
#3533 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie utkwiło w pamięci coś, co odebrałam jako swoisty komplement, coś o tysiącu lat Miłe to było bardzo A ja Ciebie pamiętam i z nicka, i z opowieści tych, co miały przyjemność poznać Cię osobiście, i mam nadzieję, że podczas jakiejś wizyty na Śląsku poznam kolejną charakterną Wizażankę ![]() Pewnie, że nie zaszkodzi Ale jeśli będę tu bywać jakoś często, to zadajcie mi niedyskretne pytaniem jak mi idzie pisanie magisterki, cooo? ![]() To powinno mnie pogonić we właściwe rejony
Edytowane przez Aragonte Czas edycji: 2011-03-09 o 23:16 |
|
|
|
|
#3534 | ||
|
BAN stały
|
Flo jak zwykle, eee, skromna
Muszę obadać, z czego robią kartonowe soki wielowarzywne, piłem kiedyś z dodatkiem czosnku chyba, albo cebuli (były takie w 0,5 l kartonikach bodajże, ze 2 lata temu, Hortex?) Pomidorowego kiedyś nie znosiłem, a teraz (dobrze doprawiony) mogę pić wiadrami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3535 |
|
Zakorzenienie
|
[/B]Znalazłam sobie jeszcze lepszą wyciskarke , ale ana tą mnie nie stac w tej chwili , chyba ze flaszki jakies jeszcze puszczę
:TĄ
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-03-09 o 11:33 |
|
|
|
#3536 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Naszkicowałam kolejną Panią- na razie na papierze Z okazji Dnia Kobiet postanowiłam, że ponieważ dziś świętowanie było połowiczne, przenoszę święto na jutro- w planie zakup bardzo taniej perfumy (26zl), kąpiel w Gustawem w niebieskich bąbelkach, ew. fryzjer, rozjaśnianie cd, oraz, jesli W. wyjedzie- DRYNDUSY, Eden, zabójcza tuberoza oraz głupie programy w TV i nie wiem, co jeszcze- a, muzyczna rozpusta
|
|
#3537 |
|
BAN stały
|
Bardzo dziękuję
![]() Naszła mnie straszliwa ochota na sok warzywny i twaróg z cebulą ![]() --- Jak tańczyć do techno
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3539 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro napiszę , musze isc spac, wstaję jutro o 6
Zarezerwuj mi może ten obrazek z Red. Dobranoc all
|
#3540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() że co <foch>idem spać sfochowanaa jutro se wycisnę soczek mam marchew, buraki, seler, jabłuszka i pomarańczki oraz kiwi i jeszcze melona, ale tu plan jest inny ![]() kolorowych
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:34.

bo mi głowa leciała "na łeb, na szyję" 

Pomidorowego kiedyś nie znosiłem, a teraz (dobrze doprawiony) mogę pić wiadrami 
i jeszcze melona, ale tu plan jest inny