|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame część VIII
Cytat:
|
|
|
|
|
#2222 |
|
Raczkowanie
|
Jak chcę coś zwrócić to muszę płacić za wysyłkę? Czy po prostu mogę oddać tą rzecz w biurze? Bo jeszcze do tej pory niczego nie zwracałam i nie wiem czy w ogóle mi się opłaca to zwrócić..
|
|
|
|
#2223 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2224 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy będziecie tak miłe i w skrócie wytłumaczycie mi jakie teraz panują zasady w Oriflame. Mam pytania:
-Wiem że są jakieś punkty, ile trzeba ich mieć na jedno zamówienie i w jaki sposób są liczone, tzn. od ceny produktu czy inaczej? -Jak często trzeba składać zamówienia? Czy jeśli nie zamówię nic np. przez miesiąc będą jakieś kary? -Jak długo trzeba nic nie zamawiać zanim mnie wyrzucą? ![]() -Co jaki czas składa się zamówienie? -Czy katalogi dostaje się czy trzeba kupować -ile kosztują i czy trzeba je zawsze kupić, czy można np. nie być aktywną przez miesiąc i nie kupić/dostać katalogu? Z góry dzięki za odp.
|
|
|
|
#2225 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2226 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki
A czy jest dostępny jakiś spis tych punktów tzn. za jaką kwotę ile punktów? Więc trzeba mieć 100 punktów aby przesyłka doszła za darmo do domu tak? Ile to mniej więcej jest w złotówkach? Aaa i kwota zamówienia dzięki której oblicza się te punkty jest od kwoty z katalogu czy kwoty za którą zamawiam??? |
|
|
|
#2227 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj dojdzie moje zamówienie z konkursu oraz pomadki dolce vita z oferty internetowej
|
|
|
|
#2228 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2229 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tez wygralam miodzio ![]() dzis dopiero przyjdzie do mnie moja mini paczka z 4
|
|
#2230 |
|
Zakorzenienie
|
Powiedzcie jak używać olejku w kapsułkach? Ile razy w tygodniu? Klientka zamówiła, ale nie mam pojęcia co odpowiedzieć.
|
|
|
|
#2231 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2232 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam pytanie, czy któraś z Was używa tego suplementu diety Welness Pack dla Pań i może się podzielić swoimi wrażeniami, czy to faktycznie jest skuteczne?? Chciałabym wypróbować ale nie jest to tania rzecz i boję się że wyrzucę kasę w błoto
![]() I jeszcze mam pytanie bo bardzo podoba mi się zapach Diamond Musk ale w kat. 5 jest w promocji Amethyst Fatale za pół ceny i chciałam wiedzieć coś na temat zapachu bo próbki nie mogę dostać ![]() Z góry dziękuje za odpowiedzi
|
|
|
|
#2233 |
|
Raczkowanie
|
Wszystkiego najlepszego kobietki z okazji naszego święta
Plan na 2 miesiące: - dbam o włoski, paznokcie i przede wszystkim o cerę! - zdrowo się odżywiam, - łykam witaminy, - uczę się niemieckiego - opalam się (rozsądnie!) - piję dużo wody. 30.06.2011- nowy kolor włosów ![]() |
|
|
|
#2234 |
|
Raczkowanie
|
Najlepszego
"Na zakręcie jestem życia Taki przyszedł czas Jutro też jest dzień Tak pociesza każdy mnie Mówią- nie daj się, trzeba dzielnie trzymać się Trzeba zacząć od początku, trzeba zamknąć drzwi" [ori_bas]478720[/ori_bas] [ori_ivo]478720[/ori_ivo] |
|
|
|
#2235 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszla moja paczka z podkladem GG z wyprzedazy, data waznosci 07.2013
![]() Mam zamiar domowic jeszcze kilka tych szminek Dolce Vita
|
|
#2236 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki i życzę również najlepszego
|
|
#2237 |
|
Wtajemniczenie
|
Też dziękuję i również wszystkim paniom najlepszego z okazji Dnia Kobiet
|
#2238 |
|
Zakorzenienie
|
a ja od paru dni pije koktajl czekoladowy wellnes (zamiast kolacji). wrocialm tez do mojego rowerka stacjonarnego.
dziewczyny, będę na spotkaniu w biurze prowadziła krotka prezentację. i tu prosze was o pomoc. oczywiscie zarys dzialania i tematow do omowinienia juz mam, ale co dwie glowy to nie jedna... moj temat dotyczy tego, W JAKI SPOSOB INTERNET ( STRONA ORIFLAME, NASZE FORUM, CZY WOGOLE TO ZE DZIAłAM NA KOMPUTERZE) POMAGA NAM, KONSULTANTKOM w sprawach ori, obsludze klientek, wynajdywania ciekawostek, pomocy itd. chetnie poslucham pomyslów
|
#2239 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, którą serię polecacie do skóry delikatnej, wrażliwej? Aloesową czy jagodową?
|
|
|
|
#2240 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Efekty bardzo pozytywne, poprawiła mi się cera a włosy (zniszczone farbowaniami) przestały wypadać Kwasy Omega 3 są pozyskane z sardynek, a otoczka kapsułek jest z żelatyny roślinnej. Ogólnie- myślę, że warto
|
|
|
#2241 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jestem zdania, że we wszystkim co jest związane z Ori najbardziej pomaga mi to forum i wymienianie się różnymi informacjami :P o to chodzi?
|
|
#2242 |
|
Zakorzenienie
|
moja paczka powinna być wczoraj ale coś namieszali , przed wczoraj pod wieczór był status wysłane a w sortowni DHL pojawiła się paczka dopiero wczoraj pod wieczór
|
|
|
|
#2243 |
|
Zadomowienie
|
Zastanawiam się nad tym olejkiem do kąpieli i masażu ą a odnawiającym scrubem do rąk za 10,90 ze strony 46, co byście bardziej polecały do moich wysuszonych i zniszczonych rąk?
|
|
|
|
#2244 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2245 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ze zwrotem nie wiążą się żadne dodatkowe koszty.
|
|
|
|
|
#2246 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Poszukuję konsultantki z Katowic, która miałaby możliwość dostarczenia mi dwóch produktów z katalogu nr 4 najpóźniej do sobotniego południa. Bardzo proszę o ewentualny kontakt na PW. |
|
|
|
#2247 |
|
Przyczajenie
|
Ja mam scrub i regenerujący krem do rąk na noc i działają super! Scrubu używam raz na tydzień a kremu co drugi dzień. Do tego zawsze mam pod ręką nawilżający krem.
|
|
|
|
#2248 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2249 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2250 |
|
Przyczajenie
|
kobietki ja mam takie pytanko jak wysłałam dzisiaj przelew za fakturę do Oriflame o godzinie 12.00 to o której albo za ile dni będę mieć znowu aktywną linię kredytową. ile wy mniej więcej czasu czekacie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:35.

Poza tym doskonale wie, że sama jest sobie winna