Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -lato 09 - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-08, 22:06   #601
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21
Dot.: Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -l

Cytat:
Napisane przez Wojtusia Pokaż wiadomość

Nie w moim guście są mężczyżni co lubią takie przebieranki nawet facet w stringach dla mnie to dziwactwo
dla mnie tez

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 22:07   #602
Karolinak82
Zakorzenienie

Dot.: Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -l

Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość
No to facet chyba jest jakimś specem, bo co zmontował te wyzwiska, k.... itd.?
Joluś w żadnym wypadku nie bronie tej pani (żebyście mnie źle nie zrozumiały)...jak to zawsze bywa każdy będzie się bronił i nie przyzna się ...ja tylko mówię że instytucje odpowiednie sprawdzają sprawę, bo jakby pochopnie podejmowali decyzje to nieraz różnie się to kończyło
Skoro ktoś rzucił takie podejrzenia to muszą to sprawdzić...by mieć pewność
Stary 2011-03-08, 22:18   #603
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karolinak82 Pokaż wiadomość
Joluś w żadnym wypadku nie bronie tej pani (żebyście mnie źle nie zrozumiały)...jak to zawsze bywa każdy będzie się bronił i nie przyzna się ...ja tylko mówię że instytucje odpowiednie sprawdzają sprawę, bo jakby pochopnie podejmowali decyzje to nieraz różnie się to kończyło
Skoro ktoś rzucił takie podejrzenia to muszą to sprawdzić...by mieć pewność
Dobrze Cię zrozumiałam, ale prokuratura nie dopatrzyła się w tym znamion znęcania. Tak sobie dzisiaj pomyślałam, że gdyby ta kobieta urodziła takie chore dziecko jak Laura, to szkoda gadać

H. MacLeod

.
Miramej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 22:22   #604
Ania0104
Zakorzenienie

cześć

dziewczynki wszystkiego NAJ dla Was z okazji Dnia Kobiet

ja dalej wpadam jak po ogień i za chwile cisza kilka dni no jakoś nie mogę się zorganizować ostatnio

nawet na początek nowego wątku się nie załapałam ... ale zobaczyłam tylko tytuł "Shakira ..." i od razu wiedziałam, ze tu mam wchodzić z Werką mi się skojarzyło

Cytat:
Lekarka powiedziała, że to nie jest klasyczna różyczka, tylko jakiś wirus "różyczkopodobny". Dała jeszcze Fenistil, wapno i Pudroderm do smarowania.

Kuba znów jest małym diablątkiem , mam nadzieję, że to przez chorobę, bo dziś pod koniec dnia na ostatkach cierpliwości jechałam . Mleko mama ma pomieszać, Małż sam mieszał, to Kuba zaczął uderzać głową w oparcie krzesełka (na co mój Małż - Kubusiu, główka Cię będzie bolała ), ale do kubka ma nalać Tata, lekarstwa od Taty nie, do spania przykryć dwoma kocykami itd. itp. A jak robiłam, jak chciał, to się wściekał Przyznaję, że dziś wieczorem moja konsekwencja leżała i kwiczała , chwila spokoju i ciszy okazała się bezcenna
Niech mnie ktoś przytuli
o kurcze ... biedny Kubuś muszę wskoczyć na poprzednie strony i poczytać objawy, bo mój Bartosz tez od wczoraj cały wysypany i nie wiem od czego to, ostatnio nic nie zmieniałam, żeby to jakieś uczulenie było

ciekawie

przytulam
Cytat:
Napisane przez adaikaka Pokaż wiadomość
Powiedz mu że to jest Dzień KOBIET, niech sam założy gorset specjalnie dla Ciebie

ja dostałam czekoladki od Bartusia też - ale nie chciał mi ich dać tylko krzyczał "mama mniam mniam!" ... i od teścia czekoaldki chcą mnie te chłopy utuczyć

Bartuś
- 15.07.09 r.
Dawidek - 13.06.14 r.
Ania0104 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 22:23   #605
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
co za babsko
Już drugi raz mnie uraczyła takim tekstem Pierwszy raz zignorowałam.

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
Gorgulku, puść kantem te komentarze. Złote rady kurde no
No złote a to dobra koleżanka

Cytat:
Śmieszy mnie takie gadanie Mogłaś powiedzieć, że Zuzia za to już czyta
...
Kiedy to było? Bo nie znalazłam w ich obecnej ani zapowiadanej ofercie.

Lekarka powiedziała, że to nie jest klasyczna różyczka, tylko jakiś wirus "różyczkopodobny". Dała jeszcze Fenistil, wapno i Pudroderm do smarowania.

Kuba znów jest małym diablątkiem , mam nadzieję, że to przez chorobę, bo dziś pod koniec dnia na ostatkach cierpliwości jechałam . Mleko mama ma pomieszać, Małż sam mieszał, to Kuba zaczął uderzać głową w oparcie krzesełka (na co mój Małż - Kubusiu, główka Cię będzie bolała ), ale do kubka ma nalać Tata, lekarstwa od Taty nie, do spania przykryć dwoma kocykami itd. itp. A jak robiłam, jak chciał, to się wściekał Przyznaję, że dziś wieczorem moja konsekwencja leżała i kwiczała , chwila spokoju i ciszy okazała się bezcenna
Niech mnie ktoś przytuli

Jak byłam w tłusty czwartek to trochę ich u nas było

Oby szybko minęło

Ano diabełek ale jaki słodki
Ja przytulam

Cytat:
Napisane przez adaikaka Pokaż wiadomość
Dostałam dzisiaj 2 tulipany od męża i od synka Jak tatuś dał Przemkowi kwiatka do ręki to usłyszałam tylko "o ja cie" (nie wiedziałam, że ma kwiatki dla mnie). Potem przyszli do mnie i tata mówi do Przemka "daj mamusi" a Przemek dawaj kwiatkiem po mojej głowie zadowolony

Cytat:
Napisane przez morska Pokaż wiadomość
Pfff, uwielbiam takie Oczywiście nie przytaknęłaś?
Ja wiedziałam, że Ona o tym coś powie bo już raz mówiła
Ma dziecko 5 miesięczne - powiedziałam, że pogadamy za jakiś czas i zobaczę jak będzie się mądrzyła

Cytat:
ehhh wiem jak to jest...kiedyś spotykałam się z facetem co przeszedł kurs masażu...boszzzz co on potrafił
a za to rzadko to małżowi
...
co jej powiedziałaś?
Mi już czasem nie chce się prosić...

J.w.

Cytat:
jakbym go zobaczyła w damskim gorsecie to chyba by mi się odechciało

Nie w moim guście są mężczyżni co lubią takie przebieranki nawet facet w stringach dla mnie to dziwactwo
Bleee
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 22:42   #606
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze Cię zrozumiałam, ale prokuratura nie dopatrzyła się w tym znamion znęcania. Tak sobie dzisiaj pomyślałam, że gdyby ta kobieta urodziła takie chore dziecko jak Laura, to szkoda gadać
Tego kompletnie nie rozumiem...tych nagrań nie da się spokojnie słuchać, tego jak cierpi to dziecko a prokuratura nic nie widzi mam nadzieję że wszystko zostanie dokładnie zbadane i Szymonek w końcu będzie mógł spokojnie i szczęśliwie żyć (chociaz po takich przeżyciach chyba nigdy tego nie zapomni)
Gdyby ta kobieta urodziła chore dziecko to nie chce myśleć co by się działo

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Ania0104 Pokaż wiadomość
cześć

wzajemnie

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Mi już czasem nie chce się prosić...
nie dziwię się

Jola jeszcze tak sobie myślę...ona swoje "wybuchy" tłumaczy tym że czasami musi dyscyplinować chłopca, zdarza się jej podnosić głos, ale dlatego, że maż porzucił ją i dziecko, długo nie interesował się ich losem i musi sama borykać się z problemami...kurna to inne matki w takiej sytuacji robią wszystko by dziecko nie czuło się samotne, żeby niczego mu nie brakowało, by nie czuło się odrzucone, etc...a ta baba odreagowuje wszystko na dziecku...za ten tekst już bym jej

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Dzisiaj kolega mi o TYM opowiadał...slyszałyście? szok...ale całe szczęście że te kobiety tam były
Stary 2011-03-08, 22:42   #607
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
cześć

(...)
o kurcze ... biedny Kubuś muszę wskoczyć na poprzednie strony i poczytać objawy, bo mój Bartosz tez od wczoraj cały wysypany i nie wiem od czego to, ostatnio nic nie zmieniałam, żeby to jakieś uczulenie było

ciekawie

przytulam
(...)
ja dostałam czekoladki od Bartusia też - ale nie chciał mi ich dać tylko krzyczał "mama mniam mniam!" ... i od teścia czekoaldki chcą mnie te chłopy utuczyć
Zgubo , fajnie, że jesteś

Dziękujemy

, Kuba miał podwyższoną temperaturę (raz zagorączkował), mega katar, brak apetytu, a w piątym dniu wyszła ta wysypka.

Bardzo

Hehe , rozgadał się Bartuś troszkę?

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Jak byłam w tłusty czwartek to trochę ich u nas było

Oby szybko minęło

Ano diabełek ale jaki słodki
Ja przytulam
(...)
Ja wiedziałam, że Ona o tym coś powie bo już raz mówiła
Ma dziecko 5 miesięczne - powiedziałam, że pogadamy za jakiś czas i zobaczę jak będzie się mądrzyła
Do piątku bez szans, żebym zajrzała, może Teść nam kupi, bo dziś dzwonił, że układankę w Biedronce kupił

Słodki i mój osobisty

To wszystko tłumaczy

Cytat:
Tego kompletnie nie rozumiem...tych nagrań nie da się spokojnie słuchać, tego jak cierpi to dziecko a prokuratura nic nie widzi mam nadzieję że wszystko zostanie dokładnie zbadane i Szymonek w końcu będzie mógł spokojnie i szczęśliwie żyć (chociaz po takich przeżyciach chyba nigdy tego nie zapomni)
Gdyby ta kobieta urodziła chore dziecko to nie chce myśleć co by się działo
(...)
Jola jeszcze tak sobie myślę...ona swoje "wybuchy" tłumaczy tym że czasami musi dyscyplinować chłopca, zdarza się jej podnosić głos, ale dlatego, że maż porzucił ją i dziecko, długo nie interesował się ich losem i musi sama borykać się z problemami...kurna to inne matki w takiej sytuacji robią wszystko by dziecko nie czuło się samotne, żeby niczego mu nie brakowało, by nie czuło się odrzucone, etc...a ta baba odreagowuje wszystko na dziecku...za ten tekst już bym jej
Na gazecie dziewczyny przypomniały historię Róży - pamiętacie? Zabrali ją, bo w domu był bałagan, ojciec za stary a matka niezaradna.

No i właśnie to już pokazuje, że ona taka niewinna to nie jest

H. MacLeod

.
Stary 2011-03-08, 22:58   #608
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
Dzisiaj kolega mi o TYM opowiadał...slyszałyście? szok...ale całe szczęście że te kobiety tam były
Całe szczęście historia z happy endem

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

Uciekam spać, dobrej nocy

H. MacLeod

.
Stary 2011-03-08, 23:10   #609
mariolasl
Zakorzenienie

Gorgulku, nie przejmuj sie , sama nie wie,co ja czeka
moje kolezanki z pracy, gdy mowie im, ze mysle o odpieluchowaniu, to sa zdziwione i pytaja "tak szybko?"

Wojtusiu, zdolna jestes

Cytat:

Niech mnie ktoś przytuli
przypominam sobie, ze ja, jak bylam dzieckiem,to tez mialam wirus rozyczkopodobny, bo wczesniej rozyczke juz mialam

przytulam

Cytat:
podpisalam

a propos wklejania wstrasajacych linkow...
mozna nie czytac, bo bedzie dlugo, ale ma pare przemyslen, z ktorymi musze sie podzielic. Od razu pisze, ze rozumiem, ze kazdy ma rozna wrazliwosc osobnicza i nie kazdy moze ogladac wstrzasajace zdjecia, czy filmy. Rozumiem i szanuje.

Kiedys wklejalam link na temat torturowanego psa i wiem, ze wiele z was nie moglo nawet na to patrzec. Wkleilam to nie po to, aby was zasmucic, czy wstrzasnac wami, ale po to, by ktos w miare mozliwosci mogl pomoc w sprawie. Nie mam na mysli tylko watkowych mamus, ale takze inne wizazanki, ktore czytaja ten watek, ale takze niezalogowane osoby. Ten link wkleilam zreszta nie tylko tutaj, ale takze na FB i w innych miejscach w sieci. Kilka moich kolezanek z pracy, ktore sa big animal lover, zainteresowaly sie sprawa i chcialy tez finansowo pomoc. Zreszta nie chodzi tylko o pieniadze, chociaz pieniadze sa kluczowe, kiedy chodzi o leczenie, ale takze o uwrazliwienie na cierpienie naszych braci mniejszych. BTW udowodniowo link pomiedzy znecaniem sie nad zwierzetami, a stosowaniem przemocy w rodzinie i nie tylko. Chodzi o to, ze jak ktos widzi psa uwiazanego na lancuchu, gdy jest -20 stopni, to mial swiadomosc, ze nalezy zareagowac, mozna wykonac pare telefonow i poinformowac kogo trzeba.

Tak samo odbieram wklejenie tutaj linki na temat malego Szymona. Pomijam juz zupelnie, czy jest to sfabrykowane, czy tez nie. W koncu nic nie zaszkodzi, aby ktos sie tym zainteresowal i sprawdzil, jak jest naprawde. Lzy oczywiscie same sie cisna do oczu, gdy slucha sie tego, a wszystko sie w srodku gotuje. Nie mozemy zostac obojetni na przejawy przemocy wobec dzieci, jesli ten link wklejony sprawil, ze kilka osob napisalo kilka maili, podpisalo petycje, to jest juz jakis sukces. Byc moze, gdy takich spraw pojawi sie wiecej w mediach, to wladze beda zmuszone cos zrobic, zmienic prawo, aby chronic tych bezbronnych, ktorzy najczesciej sami bronic sie nie potrafia. Chociaz wiem, ze to jeszcze jest odlegle o milion lat swietlnych. Najgorsze jest to, ze ta pani, nawet jak jej odbiora dziecko, to moze miec kolejne i robic dokladnie to samo .
U mnie wyglada to tak, ze takie dziecko wpisane jest na child protection list, a takze kazde nastepne/poprzednie dziecko takiej pani. Jej opieka nad dzieckiem jest scisle kontrolowana, jesli np social worker, czy lekarz widzieliby jakies podejrzane siniaki/inne slady obrazen, ktorych rodzice/ matka nie moga wytlumaczyc, to dziecko zabierane jest do rodziny zastepczej.
Bedac na kontroli u lekarza z A lekarka zauwazyla od razu, ze A ma siniaka z boku buzi, bo akurat tak nieszczesliwie upadl i bylam od razu o to zapytana. Podobnie dzieje sie w szkole, przedszkolu, gdy nauczyciele i opiekunowie widza czesto u danego dziecka siniaki itp, to pytaja rodzicow, a w razie watpliwosci zglaszaja. To samo dzieje sie, gdy dziecko opuszcza duzo dni w szkole z tajemniczych powodow.
Generalnie chodzi o to, aby uwrazliwic wszystkich wokol, ze komus obok ciebie moze dziac sie krzywda i ze nalezy zareagowac. Moze to byc twoj sasiad, moze twoja kuzynka, moze to by obcy na ulicy bijacy swoje dziecko.

Amen
Stary 2011-03-08, 23:27   #610
adaikaka
Zakorzenienie

GG do adaikaka

Cytat:
o mamo dobrze, że tak to się skoczyło

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
a propos wklejania wstrasajacych linkow...
.............
Amen
bardzo mądrze napisane i podpisuje się pod tym w 100 %
Stary 2011-03-09, 00:10   #611
morska
Zadomowienie

A ja dostałam dziś tulipany (od Syna) i nową płytę Seweryna Krajewskiego od Męża, i teraz muszę słuchać

Jeszcze mnie czeka papierkowa robota, bo przez całe popołudnie nie chciało mi się nic robić i mam za swoje - znowu się nie wyśpię

Cytat:
a ja 173
Czyli to ja jestem żyrafą wątkową?

Cytat:
Fajnie, że podpisujecie tę petycję

No właśnie nie mówiłam i Małżowi zakazałam , sama tak powiedziała

A Kuba do tej pory aż tak się nie zachowywał
Ja podpisałam i mi nie chce przyjść na maila link do potwierdzania

To może faktycznie jest coś takiego... W sumie to miałaś nosa z tą różyczką

Zapomniałam wtedy o przytuleniu
Stary 2011-03-09, 00:18   #612
mariolasl
Zakorzenienie

Dziewczyny, wybaczcie mojego przydlugiego poprzedniego posta, ale musialam gdzies sie wypisac

Stary 2011-03-09, 08:19   #613
mayaha
Wtajemniczenie

GG do mayaha

jestem

morska

próbowałam Was nadrobić ale mogłam czegoś nie doczytać wiec z góry przepraszam

Joluś podpisałam petycje ale filmiku nie odsłuchałam, jedynia w pracy (nie mam głośników) przeczytałam z 2 zdania, które w zupełności mi wystarczyły, w głowie mi sie to nie mieści....... mam nadzieję że mimo wszystko jest to zmontowane, że to sie nie dzieje naprawdę.......
no i duuuuzo zdrówka dla Kubusia

byłam w poniedziałek u fryzjerki i trochę zaszalałam
zafundowałam sobie całkowitą metamorfozę, ściełam włoski i zrobiłam sobie ciemną czerwień ( w słońcu aż bije po oczach )
Karo podpytałam jeszcze o matrixa i jednak te 60 ml to mi by stykły na jeden raz więc faktycznie niewiem czy nie powinnaś kupić 2 opakowań i jeszcze woda utleniona, najlepiej żeby była tej samej firmy
mi robiła farbą professional by fama
morska a ty byłaś już?
Stary 2011-03-09, 08:23   #614
angy
Zakorzenienie

Dzień dobry

Miramej wirus różyczkopodobny? Dziwne.
Oby jak najszybciej przeszło

Mariolu nie ma czego wybaczać
Właśnie o to chodzi.

Ja dostałam wczoraj tulipanka
A potem się tak pokłóciliśmy, że zamieniliśmy słowo dopiero rano

Zosia była nieznośna wczoraj..
O 19 już spała i obudziła się dopiero o 6.

Dostałam@. Boooli....

---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ----------

Cytat:
Napisane przez mayaha Pokaż wiadomość

zafundowałam sobie całkowitą metamorfozę, ściełam włoski i zrobiłam sobie ciemną czerwień ( w słońcu aż bije po oczach )
Karo podpytałam jeszcze o matrixa i jednak te 60 ml to mi by stykły na jeden raz więc faktycznie niewiem czy nie powinnaś kupić 2 opakowań i jeszcze woda utleniona, najlepiej żeby była tej samej firmy
morska a ty byłaś już?
A zdjęcia?

Pomóżmy Maciusiowi

NIE LUBIĘ TROLLI
angy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 08:37   #615
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
Teść nam kupi, bo dziś dzwonił, że układankę w Biedronce kupił

Na gazecie dziewczyny przypomniały historię Róży - pamiętacie? Zabrali ją, bo w domu był bałagan, ojciec za stary a matka niezaradna.

No i właśnie to już pokazuje, że ona taka niewinna to nie jest
Dobry Teść

dokładnie...ja pamietam...

Dla mnie ona już tym tekstem przegrała..nawet jeśli by odwodnili że p. te filmy są sfałszowane...to po tym tekście widać że normalna to ona nie jest i coś jest na rzeczy

Cytat:
Całe szczęście historia z happy endem
niesamowita historia...jakie szczęście miało to dziecko...i że w tym naszym świecie przepełnionym znieczulicą są jeszcze takie osoby jak te kobiety

Cytat:
A ja dostałam dziś tulipany (od Syna) i nową płytę Seweryna Krajewskiego od Męża, i teraz muszę słuchać

Czyli to ja jestem żyrafą wątkową?
Ja dostałam bukiet róż...plus róże...plus w pracy róże i czekoladki z kuponem lotto...właśnie sprawdziła. - milionerką nie zostałam

A Zu dostała też kwiatki od Dziadka i od Chrzestnego Misia...była taka szczęśliwa że ciągle kwiatki wąchała a z Misia nawet do kąpieli nie chciała oddać...no i oczywiście z nim spała

Dzień dobry

---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------

Cytat:
poka poka

za rady
ano widzisz...a Tobie powiedziała że te 60ml starczy dla Ciebie? Chyba masz dłuższe włosy ode mnie tylko ja mam gęste na maksa

Cytat:
Napisane przez angy Pokaż wiadomość

Dostałam@. Boooli....

Jeszcze miałam napisać do Mariolki...ja jak najbardziej popieram akcje "rozprowadzania" takich linków, bo jak wiadomo nie od dziś że w grupie siła...ale uważam też że warto by było choć w dwóch słowach napisać co tam jest...albo chociaż z uwagą że drastyczne...żeby wszyscy mogli zdecydować czy chcą oglądać drastyczne zdjęcia czy nie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-09, 08:50   #616
mayaha
Wtajemniczenie

GG do mayaha

Cytat:

A zdjęcia?
my też się pokłóciliśmy......... o teściową....

jak się tylko zbiorę to zrobię i pokaże
tylko musze baterie naładowac bo mi padły w aparacie
Cytat:

A Zu dostała też kwiatki od Dziadka i od Chrzestnego Misia...była taka szczęśliwa że ciągle kwiatki wąchała a z Misia nawet do kąpieli nie chciała oddać...no i oczywiście z nim spała

poka poka

za rady
ano widzisz...a Tobie powiedziała że te 60ml starczy dla Ciebie? Chyba masz dłuższe włosy ode mnie tylko ja mam gęste na maksa
Zuzia tez dostała tulipanka i cały czas wąchała

postaram się wieczorkiem cos zdziałac

no właśnie już nie
i własnie na te krótsze mi wystarczy
powiedziała że lepiej jest tej farby więcej nałożyc bo zawsze to i lepiej i dokładniej złapie a nie tak dziubdziać żeby stykło
a woda 6%
Stary 2011-03-09, 08:56   #617
magi77
Wtajemniczenie

Cytat:
...
, gdzie kupiłaś?
...
Hehe, a długo potrafi oglądać?
...

Niech mnie ktoś przytuli
W aptece, tylko nie w każdej są. Małż zamówił i Mu przywieźli

Jakbym Mu pozwoliła, to non stop Tak, tak mam Telemaniaka

za Kubusiowe zdrowie.

Cytat:
dziewczyny a ja jeszcze w sprawie tych spodni, jakie rozmiary macie angy i magi, normalna rozmiarówka jest? bo nie wiem który rozmiar wziąć M czy L
Myślę, że rozmiarówka jest standardowa. Ja mam xs i jest są ciut za luźne, ale jak ścisnę paskiem, to ok.

Cytat:
Już. Wczoraj oglądałam Uwagę i wkrótce o sprawie Szymka mają puścić materiał

Cytat:
a ja 173
...
gdzie to to się kupuje?
....
Znacząca różnica

W aptece

---

Dzień dobry

Zawsze trzeba mieć nadzieję na lepsze jutro...

MACIEJKA SYNEK KOCHANY
20-07-2009
magi77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 09:26   #618
p4w
Zakorzenienie

dzień dobry

3220g 54 cm

------------------

p4w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 09:32   #619
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
przytulam

Cytat:
Ja podpisałam i mi nie chce przyjść na maila link do potwierdzania

To może faktycznie jest coś takiego... W sumie to miałaś nosa z tą różyczką

Zapomniałam wtedy o przytuleniu
Do mnie też nie przyszedł, podejrzewam, że ich zawaliło tymi podpisami.

Ja myślę, że może być

Cytat:

jestem
(...)
no i duuuuzo zdrówka dla Kubusia

W końcu

Nie mogę się doczekać zdjęć

Cytat:
Dzień dobry

Miramej wirus różyczkopodobny? Dziwne.
Oby jak najszybciej przeszło
Właśnie chyba nie aż tak dziwne, pogooglałam wczoraj i lekarze używają takiej nazwy

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

Cytat:
Dobry Teść
(...)
Jeszcze miałam napisać do Mariolki...ja jak najbardziej popieram akcje "rozprowadzania" takich linków, bo jak wiadomo nie od dziś że w grupie siła...ale uważam też że warto by było choć w dwóch słowach napisać co tam jest...albo chociaż z uwagą że drastyczne...żeby wszyscy mogli zdecydować czy chcą oglądać drastyczne zdjęcia czy nie
Dobry

Przepraszam, że nie napisałam, że drastyczne , byłam tak roztrzęsiona, że nie pomyślałam o tym.

Cytat:
Napisane przez magi77 Pokaż wiadomość
W aptece, tylko nie w każdej są. Małż zamówił i Mu przywieźli

Jakbym Mu pozwoliła, to non stop Tak, tak mam Telemaniaka

za Kubusiowe zdrowie.
Muszę zrobić rozeznanie

Ale wszystko jak leci, czy konkrety?

Cytat:
Napisane przez p4w Pokaż wiadomość
dzień dobry

Uwaga! Kuba spał do 6.30 Wysypka się trochę nasiliła, ale ogólnie widać, że Kubuś już dobrze się czuje . Wraca Mu apetyt

H. MacLeod

.
Stary 2011-03-09, 09:38   #620
Wojtusia
Zakorzenienie

Cytat:

Dostałam@. Boooli....

Cytat:
Napisane przez magi77 Pokaż wiadomość

Myślę, że rozmiarówka jest standardowa. Ja mam xs i jest są ciut za luźne, ale jak ścisnę paskiem, to ok.
xs pomarzyć mogę
Cytat:

morska a ty byłaś już?
fotki fotki fotki

Cytat:
Dziewczyny, wybaczcie mojego przydlugiego poprzedniego posta, ale musialam gdzies sie wypisac

Jesteś bardzo mądrą i wrażliwą kobietą. Dobrze, że są tacy ludzie

witam w postny dzień

Ale kawke piję
Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 09:46   #621
magi77
Wtajemniczenie

Cytat:
...
Do mnie też nie przyszedł, podejrzewam, że ich zawaliło tymi podpisami.

...
Ale wszystko jak leci, czy konkrety?
...
Uwaga! Kuba spał do 6.30 Wysypka się trochę nasiliła, ale ogólnie widać, że Kubuś już dobrze się czuje . Wraca Mu apetyt
Ja dzisiaj rano podpisywałam i przyszedł odrazu

Nie no, konkrety, kiedyś była Peppa, później Kitka i Pompon, teraz Tomek

---

Nie pisałam Wam jeszcze. Mój Małż wyjeżdża na tydzień w delegację... do Serbii

Zawsze trzeba mieć nadzieję na lepsze jutro...

MACIEJKA SYNEK KOCHANY
20-07-2009
magi77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 09:47   #622
UnholyOne
Ola-Unhola

Dzień Dobry
Stary 2011-03-09, 10:00   #623
angy
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez p4w Pokaż wiadomość
dzień dobry
Dzień dobry

Cytat:

Właśnie chyba nie aż tak dziwne, pogooglałam wczoraj i lekarze używają takiej nazwy

No widzisz, ja pierwszy raz słyszę takie określenie, człowiek ciągle się uczy

Super.

Cytat:

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
Dzień Dobry
Dzień dobry

Maju a już się pogodziliście?
Powiem na marginesie, że my o.... kuchnie
Czekam na fotki, bom ciekawa

Pomóżmy Maciusiowi

NIE LUBIĘ TROLLI

Edytowane przez angy
Czas edycji: 2011-03-09 o 10:03

REKLAMA
Stary 2011-03-09, 10:16   #624
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

czesc

jak wczoraj pisalam ze nocka super tak dzisiaj nie bardzo mala strasznie plakala, nawet tulona jeszcze dlugo lkala a potem reszte nocy pojekiwala i sie wiercila echh

Cytat:

nawet na początek nowego wątku się nie załapałam ... ale zobaczyłam tylko tytuł "Shakira ..." i od razu wiedziałam, ze tu mam wchodzić z Werką mi się skojarzyło

Cytat:

pokazzzz

Cytat:

Ja dostałam wczoraj tulipanka
doczytalam juz o coszkoda ze taki final dnia mieliscie

Cytat:

super

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 10:20   #625
adaikaka
Zakorzenienie

GG do adaikaka

Dzisiaj zapowiada się piękny słoneczny dzień
Właśnie gotuje mi się wywar z mięska na zupkę ogórkową, a po obiadku idziemy w odwiedziny do mojej psiapsióły która jest w ciąży
Niestety jej ciąża nie należy do tych łatwych i bezproblemowych bo już 2 razy była w szpitalu, podejrzewają u niej sączenie się wód i generalnie musi na siebie BARDZO uważać a termin ma na przełomie maja/czerwca...
eh... wiem co to znaczy...

tak czy siak dzisiaj w domu nie robię nic co nie jest konieczne i odpoczywam

Miramej super że Kubuś dochodzi do siebie
magi
mayaha ja też czekam na fociochy. Zaczyna się wiosna bo wszystkie po kolei bierze na metamorfozy
Stary 2011-03-09, 10:46   #626
mariolasl
Zakorzenienie

przyszlam sie przywitac, zaraz ide spac

Obiecuje, ze jak bede wklejac cos drastycznego, to bede pisac, chociaz dla mnie to moze nie byc az tak drastyczne, a dla kogos bardzo, ale sie postaram

Miramej, super, ze Kuba lepiej

Mayaszko, czekam na zdjecia

Maz raportowal, ze Antonio znowu wstal o 4.30, kilka dni bylo dobrze, tzn pobudka w okolicach 6.00 i znowu to samo , dieta zmieniona, pora spania tez, staramy sie, aby byl wymeczony na spacerach i zabawach w dzien... juz nie wiem o co chodzi...
mam nadzieje, ze z tego wyrosnie.
pomysly mi sie skonczyly, jakby tu jeszcze zadzialac

to bede juz

pa
Stary 2011-03-09, 10:48   #627
Wojtusia
Zakorzenienie

angy, ale ze co, nie podoba sie TZ? juz pogodzeni?
Maju a wy?
Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2011-03-09, 11:08   #628
angy
Zakorzenienie

Cytat:
angy, ale ze co, nie podoba sie TZ? juz pogodzeni?
Maju a wy?
Wiesz co neguje każdy mój nowy pomysł (żeby coś udoskonalić, lepiej wykorzystać pow. itp.-nie to, że wymyślam niestworzone rzeczy)-od razu jest wywracanie oczami, wzdychanie itd. Wczoraj skwitował, że co drugi mój pomysł jest "bzdurny" i niemożliwy do zrealizowania (chodziło konkretnie o szafkę narożną i jej rozwiązanie "w środku"). Ewidentnie się nie zrozumieliśmy, bo ja mówiłam o innym rozwiązaniu i on o innym, ale po drodze tak mnie wkurzył, że już nie miałam ochoty mu niczego tłumaczyć.
Na koniec stwierdziłam, że nie jest dla mnie autorytetem w tej dziedzinie, jeżeli mi fachowiec powie, że czegoś tam nie wolno to wtedy uwierzę.
Rano powiedział, że na niego krzyczałam i że... podwarzam jego kompetencje Jakie ja się pytam?? Nie jest alfą i omegą, nie wszystko wie najlepiej, a śmiem twierdzić, że w tej chwili o kuchniach wiem dużo więcej od niego
No załamał mnie.
I wcale mi od wczoraj nie przeszło. Zadzwonił 15 minut temu i nasza rozmowa skończyła się rzuceniem przeze mnie słuchawki. O.

No to się wyklikałam.

Pomóżmy Maciusiowi

NIE LUBIĘ TROLLI
Stary 2011-03-09, 11:10   #629
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli porządnie wyglądają?

Niech mnie ktoś przytuli

Cytat:
Wcale nie jest zły, a nawet dobry.
A ja nie powtarzałabym już ogólnego. Jeśli nadal masz podejrzenia, to zrobiłabym od razu posiew zamiast kolejnego ogólnego (tylko trzeba bardzo starannie i sterylnie pobrać), bo jak posiew wyjdzie ujemny, to na 100% nie ma zumu, a z ogólnym to nigdy nie wiadomo, nawet jak wyjdzie idealny.

Trzymasz siuśki całą noc i rano oddajesz? Taki na posiew już się nie nada, co najwyżej znowu na ogólne.

Napisz jakie posiałaś
.
baaardzo dziękuję

Nie.Raczej rano pobieram i za 2h wiozę do laboratorium.

Kiełki pszenicy, soczewicy i rzeżuchy ,później przyjdzie kolej na kiełki czerwonej kapusty,brokuła, słonecznika.Sama jestem ciekawa.

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość

ja nie dostalam dzisiaj nic.......no ale sama mowilam malzowi ze nic nie chce bo kupil mi ten podklad i blyszczyk a w duchu liczylam na tofifi
ojej, ale mi się żal ciebie zrobiło
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 11:11   #630
angy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość

ojej, ale mi się żal ciebie zrobiło

Pomóżmy Maciusiowi

NIE LUBIĘ TROLLI
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości