|
|
#2821 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]
Cytat:
.---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- No daj spokój, nad czym tu rozmyślać? Serio aż tak zależy Ci na jego opinii? Po cóż to niby?
|
|
|
|
|
#2822 |
|
Przyczajenie
|
Witam kochane!
Dawno nie pisałam. Na wstępie życze wszytskim Wam i kazdej z osobno wszystkiego najlepszego, z powodu naszej kobiecości! bądźcie silnymi kobietami i pokażcie, że wcale nie jest z nas taka słabsza płeć! ![]() ![]() Co u mnie? Mineło półtora tygodnia, od kąd jakiekolwiek relacje z moim TŻtem (bo juz nie zwiazek) wiszą na włosku. Wiecie co sobie uświadomiłam? Że dzisiaj był pierwszy dzień od prawie dwóch tygodni bez łez! Za wyjatkiem jeszcze soboty, bo przyjechał jednak do mnie - musiałam się trzymać. Wczoraj była tragedia! Poszłam spać z łazami, obudziłam się z łzami, do 16 chodziłam z piżamie, rozczochrana. Nie poszłam na zajęcia, bo nie dalam rady, nie poszłam do pracy bo nie dałam rady, miałam zajżec do ksiązki, nie dałam rady... lezałam i patrzyłam się w sufit. Dzisiaj jest zdecydowanie lepiej! UŚMIECHAM się kurcze, uśmiecham! Codziennie rozmawiam z TŻtem... w sobote pobiliśmy rekord, bo nasza rozmowa telefoniczna trwała 3h 21 minut. Eh. Wiem, że on równiez jest podłamany, nie spi, schudł... nawet moja przyjaciołka powiedziała, że jak go zobaczyła (nie było to przy mnie) to od razu zauważyła, że chodzi struty. Wyjasnilismy sobie chyba wszytsko co tylko możliwe... wszytsko co nas zabolało przez ostatnie 3 lata. Troche popłakalismy, troche pokrzyczelismy... (jego mama usłyszała przypadkiem nasza rozmowe przez telefon i sama na niego nawrzeszczała )...i wiecie co? jest mi lżej... jestm mi teraz cholernie lepiej (w pewnym sensie). TŻ ma za to strasznie zaniżoną samoocene, czuje się wszytskie winien (co raczej jest oczywiste) i stwierdził, ze wie czego chce... że nadal jest wszytskiego pewien, ale potrzebuje czasu by poukladac sobie niektóre sprawy w głowie... że chce zacząć od zmiany siebie bo czuje się złym człowiekiem. Chce zaczac od przyczyny a nie od naprawiania skutku. ...że dopiero teraz widzi jaka byłam silna znosząc to wszytsko i jak bardzo o to walczyłam. ...mowił mi tak przez pół godziny, o ile nie wiecej. Wyszedł nawet z domu na długi spacer, żeby specjalnie do mnie zadzwonić i zaby nikt nie przeszkadzał. ja tylko słuchałam... ...w piatek mamy się zobaczyć. Trudno mi to przekreslić... widząc jeszcze dodatkowo jak się męczy (znam go przeciez nie od dzisiaj, nie jest to pozorowane). Zobaczymy co z tego wyniknie... aczkolwiek zaznaczyłam mu, że nic nie moge mu zagwarantować... mogę do tego podejść pozytywnie i z nadzieją, ale bez obietnic... i że w tym momencie moje relacje z nim nie sa na pierwszym miejscu... że chyba jakbym miała stanąć przed jakimś waznym wyborem to na pierwszym miejscu pomyslałabym o sobie, nie o nas, choc tak było wczesniej. Niech wie na czym stoi. Swoja drogą, udało Wam sie kiedyś ponownie zaufać? po praktycznie całkowitym rozczarowaniu...?:confuse d: |
|
|
|
#2823 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Bo jako mniejszość na tym forum nie jesteś masochistką. Większość myśli, że samobiczowanie coś da, że faceci zobaczą, jak to one kochają, że nie można ich tak zostawiać, albo w ogóle nic nie myślą, tylko wybierają łatwiejszą opcję, czyli siedzenie na dupie i samobiczowanie się, zamiast wziąć się do roboty i zacząć cokolwiek zmieniać. Tak jak bezrobotne patole, które nigdy nie mają pracy, tylko siedzą i chleją "bo pracy nie ma" a tak naprawdę chodzi właśnie o to, żeby tylko siedzieć i chlać. Ja rozumiem, że każdy cierpi po rozstaniu (uwierzcie, akurat ja rozumiem), ale wyszukiwanie jakichś łzawych wierszy, szukanie czy ktoś jest dostępny czy niedostępny na gg, odrzucanie pomocy, bo O MÓJ BOŻE, JESZCZE BY MI SIĘ LEPIEJ ZROBIŁO to jest dość dziwny sposób na życie, ale jak ktoś lubi to spoko, tylko niech nie narzeka.---------- Dopisano o 01:34 ---------- Poprzedni post napisano o 01:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 01:44 ---------- Poprzedni post napisano o 01:34 ---------- W ogóle czuję w moczu, że moje kochanie zaczęło mnie tu podczytywać, chociaż nie wiem jakim sposobem się dowiedziałeś o tym forum, słońce Ale czytaj, czytaj, faceci też muszą być dokształceni w kwestii wizażu Może nie będę musiała sobie sama robić makijażu na imprezy
Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2011-03-09 o 01:37 |
||||
|
|
|
#2824 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry znad kawusi kochane
Wyspałąm się, mam lepszy nastrój, ony sie utrzymał jak najdłużej. Lecę do pracy.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
#2825 |
|
Nie depcze krokusów
|
Nie doczekałam się życzeń od Zakalca, więc sama wysłałam - wczoraj był Dzień Bez Focha
|
|
#2826 |
|
Zakorzenienie
|
O ja, ale miałam dzisiaj koszmarny sen..
Matko Boska.. ![]() Śniła mi się Malla, ale na forum. Że na głównej stronie wizażu umieściła dłuuugi monolog na mój temat, jaka jestem żałosna, że panikuję, jestem trollem i macie mi nie odpisywać, że już nie umiesz patrzeć na moje posty i mam po prostu zniknąć z forum.
|
#2827 |
|
Rozeznanie
|
Chyba za dużo myślisz o tym forum, że Ci się śni
![]() A ja właśnie po pracy i czas się przespać
|
|
|
|
#2828 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
You made my day! Nie napisałabym czegoś takiego, ale mogłabyś się wreszcie wziąć za swoją psyche ![]() Wiecie co? Rano po przebudzeniu i wieczorem mam humor pod psem, ale jak już wstanę z łóżka i się poruszał, to załącza mi się tryb mega energetyczny. Męczą mnie te huśtawki.
|
|
|
#2829 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz chyba przeszlam faze hustawek jakis wielkich, na poczatku czulam sie zle ciagle, potem w ogole bylo ok.. potem znowu zaczelo byc grzej, potem tylko wieczorami! to byla tragedia.. potem mnie zlapalo tez od rana, a teraz jest ciagle w miare tak samo..
co ma byc to ebdzie! ![]() moja cera mi sie pierdzieli znowu nie wiem czy to od kremw czy cos ale grr ona potrafi mnie zdenerwowaczjedzmniebejbe musisz dac sobie czas, samo przejdzie, minal dopier miesiac, musisz sie wyplakac, byc bezbronna itp, nic na sile.. to musi z Ciebie wyplynac wszystko, na razie minelo malo czasu wiec masz do tego prawo! Dopiero gdy naprawde po dluzszym czasie nie bedziesz mogla sobie dac rady powinnas zaczerpnac pomocy np psychologa, i musisz tez chociaz prbowac cos robic.. czas bardzo duz daje |
|
|
|
#2830 |
|
Nie depcze krokusów
|
U zjedzmnie to nie miesiąc, tylko dłużej się ciągnie...
|
|
#2831 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2832 |
|
Nie depcze krokusów
|
W grudniu była z nim afera, która w mojej głowie dałaby mu bana.
|
|
#2833 |
|
Zakorzenienie
|
W grudniu była afera, w styczniu.. w sumie zawsze były afery.
Ale raz lepiej, raz gorzej -> wtedy ten stan ducha nie był tak nasilony, a rozstałam się miesiąc temu i kilka dni i od tego czasu tak mam. W tym grudniu misiaczek był jeszcze ze mną, co z tego że traktował jak śmiecia, ale był, prawda? starczyła obecność i byłam najszczęśliwsza na świecie mimo tego że mnie okłamywał, nie szanował itd. Ale dzisiaj jest lepiej, co prawda mnie też męczą te huśtawki już.. postanowiłam, że jak w kwietniu nie będę się czuła lepiej to pójdę do lekarza. A od jutra idę na siłownię, będę się leczyć ruchem, nie będzie mnie w domu więc nie będę myśleć i czas zająć się SOBĄ i zadbać trochę ![]() A wiecie, że ja nigdy, przenigdy nie miałam publicznie ubranych krótkich szortów?
|
#2834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przeciez nie warto byc z kims to nas nie szanuje i obraza.. trzeba miec w okol siebie dobrych ludzi, wtedy jest duzo przyjemniej z silownia dobry pomysl ![]() czemu nie mialas? |
|
|
|
|
#2835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja to doskonale wiem, że nie można być z takim człowiekiem, ale cóż, głupota to głupota ![]() Idę na siłownię, tam jest taki słodki chłopak, gadałam z nim kilka razy, mam go nawet na nk jest tak w moim guście że aż (szał macicy) haha, nie po to tam idę, ale żeby poćwiczyć ![]() Nie miałam, bo ważę swoje i mi wstyd. Mam 20 lat (no ok, jeszcze 19..) i nie nosiłam nigdy krótkich spodenek, ani krótkiej sukienki
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2011-03-09 o 10:24 |
|
|
|
|
#2836 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Fubizka Wiedziałam co wkleić,zeby się wpasowało do Twojego tekstu ![]() Ogólnie miałam całkiem niezły poranek ale humor szybko mi przeszedł... Jak to możliwe,ze osoba która przez 3 tyg.mi poprawiała mi na maxa humor teraz niezmiernie mnie irytuje
|
#2837 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale slonko swieci
|
||
|
|
|
#2838 |
|
Zakorzenienie
|
bejbe mnie sie marza latem krotkie szorty, ale sie musze za siebie zabrac
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
#2839 |
|
Zakorzenienie
|
a tak przy okazji, polecacie jakis tusz do rzes?
|
|
|
|
#2840 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś mojej historii ciąg dalszy
. Otóż wczoraj brat mojego eksa zaprosił mnie jako osobę towarzyszącą na wesele swojego brata |
|
|
|
#2841 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Popatrz za okno, jak pięknie ![]() i jak ciepło! Cytat:
![]() Albo po prostu łapałabym co mi się nawinie, nie wiem.. póki co nie mam tego problemu ![]() Cytat:
Ja mam taki za 8zł, bardzo mi się podoba, z wibo :p Cytat:
|
|
#2842 |
|
Zakorzenienie
|
Ja używam Rimmel Glam Eyes i mi pasuje bardzo, a w szczególności na moją studencką kieszeń
![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Właśnie nie żartuję . Przez pierwsze pięć minut jak odczytałam esa z zaproszeniem to nie mogłam przestać się śmiać . A co najlepsze to on tak na serio |
|
|
|
#2843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pójdziesz, prawda, hhehe ?
|
|
#2844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już widzę miny mojego eksa i panny jakby mnie zobaczyli |
|
|
|
|
#2845 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Mam legginsy i rajstopy 1600 (!) den :POd lat używam Max Factorów. Cytat:
|
|
|
#2846 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze dodał, że jakby mi nie wyszło z M. to on jest wolny
|
|
|
|
#2847 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2848 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie, nie zależy mi na jego opinii, ale ja się czuję się głupio z tym. Jak nie akceptuje, to nie, świat się nie zawali, a ja będę w porządku wobec siebie On niech myśli, co mu się rzewnie podoba ![]() A piosenka, którą przesłała Juniorka - genialna
|
|
#2849 |
|
Nie depcze krokusów
|
Po co Wam eksowie w kontaktach? Po co Wam ich opisy, nowe laski?
Skończcie z samobiczowaniem.
|
|
#2850 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Chociaż nie sądzę, żebym była w stanie się jak na razie w którymś zakochać, a chyba szkoda...Co do tuszów, to też mam Rimmel Glam Eyes jak OtTakaJa. Jest naprawdę ok, zwłaszcza za tą cenę. Cytat:
. Idziesz?Też nie mam. Ale za to mam BARDZO krótkie spodenki na rower. Ale najfajniejsze w nich jest to, że mają... specjalną wkładkę, tzw. pampersa co by mi tyłek nie odpadł na długich trasach . Wyglądam przekomicznie i zupełnie aseksualnie .Teraz nawet nie mam z kim jeździć na rowerze . Może któraś z was, hmm?
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.

Bo jak go usunęłam to wydaje mi się, że zachowałam się żałośnie
.

)

to jest dość dziwny sposób na życie, ale jak ktoś lubi to spoko, tylko niech nie narzeka.

. Może któraś z was, hmm?