|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
ja dzis sprzątam, ucze się, ograniam się i ruszam gdzies na ostatki
![]() ale pogoda brzydka dziś gdzie słoneczko?
|
|
|
|
|
#1682 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
Mnie się nawet nie chcę na żadne ostatki
![]() Właśnie ten brak słoneczka jednak działa zniechęcająco nawet by z domu wyjść
|
|
#1683 | |
|
Zakorzenienie
|
Co się dzieje ;>
Cytat:
Jest boska wiosna... A ostatki spędzam w domu w łózku...
|
|
|
|
|
|
#1684 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez w domu siedzę
jakoś nikt mi nie zaproponował wyjść gdzieś sprzątałam i uczyłam się bo mam we wtorek koło i jeszcze przysiądę do weksli na handel
|
|
#1685 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie ta pogoda do kitu sie na popoludnie zrobiła jak chciałam wyjść na dwór z dzieciakami i siedzimy w domu.
Ech jakbym była w lbn to wsiadłabyś w trajtka i przyjechałabys na wino ale niestety siedzę w zmc... Chyba że chcesz przyjechac :P Edytowane przez nietypowynick Czas edycji: 2011-03-05 o 19:09 |
|
|
|
|
#1686 |
|
Zakorzenienie
|
A jakaś na wątku jest z Poznania może?
Skoro już o Lublinie czy Zamościu mowa
|
|
#1687 |
|
Zakorzenienie
|
Marysia nasza w Poznaniu aktualnie
|
|
|
|
|
#1688 |
|
Zakorzenienie
|
Oooo
halo jak mija wieczór? Ja zamiast pisać rozdział pocztyuję "Mistrza i Małgorzatę"
|
|
#1689 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie skończyłam dopieszczać moją prezentację na jutro, powtórzyłam alfabet palcowy i cyferki na zajęcia jutrzejsze z migowego i zaraz ide lepic pierogi z mamą żebym sobie na te 4 dni nie glodowała w Lu
![]() Agaat co robisz w tym tyg wieczorami od poniedziałku do środy?
|
|
|
|
|
#1690 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
![]() Kaś juz mówię: poniedz- nauka na koło na wt, wtorek- ide na piwo się odstresować,a w śr- ide na tańce i uczę się na kpk na czwartek a ja zaraz oglądam śniadanie u Tiffaniego uwielbiam ten film mniaam pierożki ![]() kuurde wiecie co?? zjadłam 3 dni pod rząd makaron an obiad i mi się brzuch spasł
Edytowane przez ygerna Czas edycji: 2011-03-06 o 21:52 |
|
|
|
|
#1691 |
|
Zakorzenienie
|
a ja miałam dziś bardzo miły dzień
wczoraj impreza super fajnie było spiewali mi sto lat i nie wiem skad ale w klubie pojawilo sie 2 aktorow michal milowicz i bartosz opania ogolnie sympatycznie dzis od rana kurier mnie obudzil kwiaty mi przywiozl i wieczorem ze znajomymi jeszcze wyskoczylismy na miasto ale od jutra juz sie ucze znow
|
|
|
|
|
#1692 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
*Wszystkiego najlepszego. |
|
|
|
|
|
#1693 |
|
Rozeznanie
|
Marta, to Ty miałaś urodziny i nic nie mówisz
![]() Spóźnione wszystkiego najlepszego Monia, a co się stało, że Ty w szpitalu? Bo nie mogę sobie przypomnieć czy coś pisałaś wcześniej :/ jak się masz? Nati, to my czekamy na Ciebie i trzymamy kciuki by się wszystko ułożyło ![]() Dziewczyny weźcie mnie nie dobijajcie tymi zakupami bo ja już kasy nie mam, a zamiast kupić sobie buty do latania na wiosnę, to kupiłam takie na 9cm obcasie i torebkę ![]() I jeszcze wyczaiłam sobie taki piękny zegarek, ale postanowiłam, że go nie kupię - trenuję silną wolę. Pokombinuję jak samemu zrobić podobny
|
|
|
|
|
#1694 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuje bardzo
myszka ja teraz po urodzinach moge pomyśleć o jakiś zakupach znów musze jakiś płaszczyk na wiosne kupić i torebke oj te buty ktore ja kupiłam i Wam pokazywąłam to uu bylam w nich na imprezie potem ze znajomymi jeszcze na miescie i 2 dzien mnie nogi bolą jednak wysokie ![]() Monia to z tego co pamiętam to te problemy z kamieniami chyba ![]() ide się uczyc! wolne a ja siedze na wizazu zamaiast sie uczyc
|
|
|
|
|
#1695 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też chcę na zakupy
![]() I dziękuję za troskę dziewuchy ![]() ![]() Po trzech dniach mnie puścili, ale kontrola za dwa tygodnie. W sumie to kilka rzeczy się nałożyło, bo mam płyn w zatoce Douglasa, zastój w lewej nerce , no i te kalafiorki...i takie mniej ważne rzeczy. No ale razem mieszanka wybuchowa. Plus tego wszystkiego taki że mam 2 kilo mniej i porobione wszystkie wyniki. Teraz boję się cokolwiek jeść, więc spodnie z dnia na dzień luźniejsze
|
|
|
|
|
#1696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1697 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane! najlepsze życzenia z okazji naszego święta
|
|
#1698 |
|
Zakorzenienie
|
I również ode mnie dla Wszystkich Nas
![]() Ygerna czy to nie Twój avek? http://demotywatory.pl/2810786/Nie-biore-narkotykow Ciekawy podpis ![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Te pralinki mnie wołają ale takie to już więcej kosztują niż zwykła bombonierka
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2011-03-08 o 14:23 |
|
|
|
|
#1699 |
|
Zakorzenienie
|
nieeee ja swój avatar znalazłam przez google
![]() ja dziś w ramach swojego święta wypiłam goracą czekoladę z likierem i bita śmietaną i się znów obkupiłam w 2 bluzki zbankrutuję w tym miesiącu ale idzie wiosna i trzeba jakoś wyglądać
|
|
#1700 |
|
Rozeznanie
|
Marta, jak dobrze, że ja też niedługo mam urodziny
![]() ![]() podziwiam dziewczyny, które latają w takich wysokich obcasach, ja na takie sobie jeszcze nie zrobiłam prawa jazdy no co prawda coraz częściej w takich butach wychodzę, ale to na krótkie dystanse![]() Monia, Ty to masz przeżycia Jeszcze ta gastroskopia, jak Ty to wytrzymałaś?![]() I zgadzam się w całości z Twoim drugim postem. Wiecie, czytałam wczoraj ebooka Mężczyzna od A do Z i tyle się ciekawych rzeczy dowiedziałam, że ho ho W telegraficznym skrócie, chodzi o to, że kobieta kocha za uczucia i emocje jakie wzbudza w niej partner, a facet za pozytywne obrazy jakie buduje sobie w głowie na temat partnerki. I sęk w tym abyśmy tworzyły tych obrazów jak najwięcej, wtedy w związku będziemy się czuły szczęśliwe i kochane widzicie jakie to proste
|
|
|
|
|
#1701 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja się nie mogę doczekać by wskoczyć w półbuty
chyba już można nie? kozaki się rozwaliły a nie chce się kupować jak 5 stopni na zewnątrz nowych butów zimowych i chodze w trampkach ![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Cytat:
|
|
|
#1702 |
|
Rozeznanie
|
Ta też już od jakiegoś czasu chodzę w trampkach
Ale to dlatego, że nie cierpię kozaków i nawet jak leżały resztki śniegu to latałam w trampkach![]() A z tym nie kłóceniem się, to trochę bardziej złożona sprawa
|
|
|
|
|
#1703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słonko tak świeci że aż się chcę w tych trampkach śmigać... Wiosna nadchodzi Ostatnio słyszałam kolejną już eskadrę kaczusi , skoro powróciły to wiosna pewna
|
|
|
#1704 |
|
Rozeznanie
|
Ja czekam na bociany, dla mnie one są symbolem zbliżającej się wiosny
|
|
|
|
|
#1705 |
|
Zakorzenienie
|
Bociany to mi się z czym innym kojarzą
Podobno jeśli się nie chcę zajść teraz zaraz w ciążę- nie powinno się na nie patrzeć
|
|
#1706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale gdybym wiedziała jakie to uczucie to bym nie pozwoliła. I cieszę się że ktoś zgadza się z moim spojrzeniem na sprawę Pati i Oliwki Książkę też czytałam, mało tego wprowadzałam w życie dobre rady, ale na dłuższą metę to męczące ![]() A w adidaskach śmigam już chyba z miesiąc dobry i też nie mogę się doczekać jakiś półbutów na nogach. Co do obcasów to chciałabym się do nich przyzwyczaić, bo ubieram raz na ruski rok i potem mnie nogi okrutnie bolą. Może czas to zmienić Kupię tylko takie, wywalę płaskie i wyjścia nie będzie ![]() Mam lenia giganta. Wróciłam z pracy i nic mi się nie chce. Chyba jakąś kawusie sobie strzelę. Któraś ze mną???
|
|
|
|
|
|
#1707 |
|
Zakorzenienie
|
ja już dziś piłam kawę w McDonaldzie
serio muszę się wziąć za siebie bo od piatku codziennie cos słodkiego wcinam ja uwielbiam trampki i co roku obiecuję sobie że zainwestuję w jakieś lepsze np. conversy.....i co? zawsze staje na jakiś pantoflach bo chcę doroślej wyglądać widziałam w H&M takie zwykłę czarne trampki i mam nadzieję że do kwietnia jeszcze będą, za to w ccc upatrzyłam sobie skórzane baletki kurde z tymi butami to zawsze największy problem...w jednym kozaku mi się zamek zepsuł, a w drugiej parze ściachały mi się fleki a nie wiem czy się opłaca wymieniać. i dziś poleciałam w kopytkach i ledwo co wróciłam do domu bo ze 3 miesiące latałam tlyko na płaskich
|
|
#1708 |
|
Zakorzenienie
|
Agata ze mną gteż na słodkości pójdziesz, może do czasu jak sie spotkamy się wylecze :P
|
|
|
|
|
#1709 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() spóźnione ale buziaki dla Was Kobitki ![]() i dla Ciebie Marta- ![]() u mnie ostatnio dzieje się i nie dzieje na przemian. Byłam na weekend w domu miałam przeboje, bo moja mama wynajmuje kawalerkę i panna co w niej mieszkała 4lata zmyła się z dnia na dzień, mieszkanie prawie w ruinie No a potem zaczęły się castingi na lokatora i był dość konkretny typ z którym się już umówiłyśmy na podpisanie umowy to 2godz. przed spotkaniem wysłał smsa, że on jednak rezygnuje a w ogóle może któraś zna się na odprowadzaniu podatku od wynajmowanego mieszkania? bo wgryzam się w te przepisy, ale łatwe to nie jest i może ktoś by mi łopatologicznie wytłumaczył. nie bardzo się to opłaca, ale z drugiej strony lepiej mieć spokój niż żeby skarbówka miała nas dojechać... a tak poza tym to pogoda się zrobiła piękna, postanowiłam że w tym roku wcześniej odtajam, bo normalnie budzę się ok. maja-czerwca i dzisiaj założyłam spódniczkę. i co? piździ, gwiździ i pada śnieg z deszczem.... widać to jeszcze nie mój czas na wiosnęśliczniusi ten pierścionek a jakie Ty masz boskie paznokcie![]() Cytat:
Cytat:
choć ja bym się czuła staro w takich![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() i oby jak najmniej zmartwień na tej Twojej ślicznej główce było masakra....co oni Ci tam robili. aż mnie wszystko rozbolało! w życiu, za żadne skarby świata, nigdy nie zgodziłabym się na gastroskopię!!! ale ja to cykor jestem podziwiam Cię![]() skąd Ci się to wszystko wzięło? i co dalej? co do Pati to masz wiele racji, ale myślę, że trzeba by było się cofnąć do wypowiedzi Pati odnośnie byłego i jego "chęci" spotkań z córką. to w temacie spotkań w ogóle. Natomiast jeśli chodzi o tekst Młodej to masz rację że w pewien sposób świadomość że ojciec jej nie kocha może być dla niej krzywdzące, ale nie sądzę żeby Pati jej to wmawiała. Nie znam się na psychice dzieci ale myślę, że są one bardzo bystre i spostrzegawcze i czasem wcale im nie trzeba nic mówić żeby one powiedziały coś w stylu jak Oliwka. a ja już robiłam ze 4 podejścia do niego i wciąż mi się nie udaje obejrzeć ![]() Cytat:
![]() 2. byłam wczoraj na filmie "czarny czwartek". bardzo dobry film- o grudniu 1970r. jak komuniści strzelali do stoczniowców. prócz tego że uryczałam się jak bóbr to film bardzo dobry. utwierdzam się w przekonaniu że Polacy powinni robić tego typu filmy bo im wychodzą dużo lepiej niż durne komedie które nie są śmieszne. dobrze że są reżyserzy którzy podejmują się takich tematów- może w końcu większe grono ludzi będzie świadome wydarzeń jakie kiedyś miały miejsce.
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||
|
|
|
|
#1710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do mojego zdrówka to czuję się dobrze. Nic nie boli, 24 marca mam kontrolne Usg. No i muszę tarczycę skontrolować bo mi się powiększyła. Ale jest ok. A jeśli chodzi o Oliwkę to Pati sama napisała że mała ma dobrego nauczyciela, więc podejrzewam że stąd mogły wziąść się te słowa. Jutro wyjeżdżamy na dwa dni do Międzyrzecza na bunkry Czeka mnie noc pod ziemią
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:44.

jakoś nikt mi nie zaproponował wyjść gdzieś
Skoro już o Lublinie czy Zamościu mowa 

Jeszcze ta gastroskopia, jak Ty to wytrzymałaś?