|
|
#2881 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]
Zapisać się do Trendsetterek, nie wiem jak to aktualnie wygląda.
|
|
#2882 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję
|
#2883 |
|
Zakorzenienie
|
Cisza?
JA mam tyle rzeczy do zrobienia a opierdzielam sie jak sie da (pare rzeczy do przeprania recznie buty do wyczyszczenia..)nie mowiac ze przygotowac sobie notatki do nauki i na sobote sie nauczyc..a tak mi sie nie chce ![]() Ale chyba zaraz sie przemoge..
|
|
#2884 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet modelki na wybiegach A co do tego, że dla kogoś coś będzie nieapetyczne - nigdy nie będzie tak, że będziesz się podobać wszystkim, nawet Megan Fox nie podoba się wszystkim ![]() Cytat:
Dobrze by było, jakby się okazało, że tanie są lepsze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dzisiaj kombinowałam i nawet udało się całkiem nieźle umalować ![]() Cytat:
![]() W sumie w jego przypadku to dobre pytanie, skoro wertuje to forum ![]() ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Poszłam na zakupy i kupiłam sobie takie boskie kolczyki, że od razu mi endorfiny skoczyły do sufitu! Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2011-03-09 o 17:00 |
||||||
|
|
|
#2885 |
|
Wtajemniczenie
|
Fubizka, czy to przypadkiem w tą środę nie miałaś się uczyć cały dzień?
|
#2886 |
|
Nie depcze krokusów
|
Fubizka - na pokazach aniołków Victoria's Secret nie dopatrzyłam się cellulitu.
Wygrywam, bo spędzam tu tyle czasu, że nie umykają mi konkursy
|
|
#2887 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Pół dnia zwijałam się z bólu z powodu okresu, ale czuje że tabletki w końcu zaczynają działać, więc chyba też się ruszęCytat:
. Lubię takie cudeńka .
|
||
|
|
|
#2888 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny!
Byłam po zajęciach z kolegą na piwie w plenerze, bo ciepło i fajnie i... zarobiliśmy mandat. W gruncie rzeczy tylko on, ale jest mi go żal i chyba muszę mu zakupić jakiś prezent na pocieszenie. Tylko nie wiem, czy alkoholowy w tym kontekście będzie mile widziany . A poza tym zapisałam się do szkoły językowej |
|
|
|
#2889 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale co do dyplomu to przynajmniej dowiedziałam się co trzeba zrobić
|
|
|
|
|
#2891 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To teraz jak będziesz miała jakiś wolny dzień, to bierz się do roboty ![]() Ja też już od dawna przekładam wszystko co tylko mogę Ale dzisiaj chociaż zrobiłam już prawie pracę domową
|
|
#2892 |
|
Zadomowienie
|
Pojechałam na kilka dni do dziadków na wieś. Nie mam ochoty siedzieć u siebie w mieście....Tutaj czuje się swobodniej i na luzie moge gdzieś wyjść, a nie się bać ,że spotkam eksia i jego smarka....Poszłam do stadniny koni i zaczełam płakać......To jest niesprawiedliwe ,że ja płacze przez tego bałwana, że siedzi mi w głowie a on ma to wszystko gdzieś
Cholernie niesprawiedliwe.......
|
|
#2893 |
|
Raczkowanie
|
łee, tęsknie za nim
![]() ...a on za mną nie![]() kiedy to się skończyyy |
|
|
|
#2894 |
|
Zakorzenienie
|
Mam płyte ze zdjęciami i filmem ze 100dn. Oglądam pierwsza, bo spotkalam kolezanki na ulicy, które były u gościa, więc mi dały odrazu, tak to bym dopiero jutro miała...
I tak strasznie płacze, moje koleżanki mają zdjęcia ze swoimi chłopakami, cały czas się tulą, a ja nawet swoje "zdjęcie z partnerem" mam beznedziejne, ta łajza stoi metr ode mnie, z taka łapą, wyglada to jakby mnie odpychał, na żadnym się nie przytulamy, nic... Koszmarnie wyglądam, grubo, krzywe nogi, jeszcze ten "partner"... Wszystko jest do kitu! Filmu nawet nie włącze, zaprosiłam na sobote 6 koleżanek, może razem będzie nam śmieszniej oglądać... ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Znalazłam ze 2 zdjecia jak tańczymy, że są w miare ok... Włączyłam ten film. Oczywiście jest ten moment jak eks caluje w reke moja kolezanke, bo ona mu tak kazała zrobić, to na filmiku "z klasy", taki zapowiadajacy co dalej bedzie, wyje jak debilka
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-03-09 o 18:26 |
|
|
|
#2895 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no właśnie przez to, że nie było go tak dużo, starałam się z nim walczyć. Wolę swoje nogi teraz niż wtedy i mi się chciało teraz i tak biorę tylko te zimne prysznice i tyle
|
|
#2896 |
|
Zadomowienie
|
Tylko bez płaczu! Będzie ok. I w ogóle wyłącz te filmy i zdjęcia, ich oglądanie na pewno Ci nie pomoże!
|
|
|
|
#2897 |
|
Zakorzenienie
|
Lily wez Ty tez sie sama nie dołuj..
(ta ktora mnoe po tylku kopała..) Ehh zrobilam te pranie ![]() Jeszcze przydaloby sie opracowac notatki.. i tu pewnie bedzie gorzej
|
|
#2898 |
|
Wtajemniczenie
|
Lily, cholero jedna
Wyłącz ten film jak masz wyć do księżyca, bo to bez sensu. Obejrzysz go sobie z koleżankami razem się pośmiejecie zamiast płakać. Ja też ze zdjęć ani z filmu z mojej stu nie byłam zadowolona, bo co chwilę pojawiał tam się niedoszły jako główna atrakcja całej studniówki Obejrzałam raz z rodzicami i nie oglądam więcej, zainteresuję się tym za kilka lat jak będę miała do tego inny stosunek, jak to będzie pamiątką. Więc Ty też już tego nie oglądaj, bo tylko się będziesz zadręczać, Twój eks nie jest tego wart, żebyś przez jego burackie zachowanie płakała! Swoją drogą na początku studniówki tak "ładnie" pozował do zdjęć, a potem to się tulił do Ciebie
. "Pragnienia łamią nam serce, męczą nas. Pożądanie rujnuje nam życie. Ale jeśli chodzi o pragnienia, najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą." . Edytowane przez mrytka Czas edycji: 2011-03-09 o 18:59 |
|
|
|
#2899 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle byłam dzisiaj w inglocie po mój wypatrzony od stu lat pędzelek 6ss
Nie wiem czy to z ich woli, ale podejrzewam, że po prostu muszą, masakra, jak ich skóra musi wyglądać, jak cały dzień chodzą w takiej skorupie
|
|
|
|
#2900 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
taki jakby uśmiech przez łzy jęsli można to tak określić...no ale nic dziwnego skoro parę godzin po zrobieniu tegoż zdjęcia oświadczył, że koniec z nami |
|
|
|
|
#2901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musza to miec czarny stroj i tyle.. Kolezanka w Inglocie pracuje to wiem rozne nowinki
|
|
|
#2902 | |
|
Zakorzenienie
|
A co do studniówki, lily, ja byłam na studniówce bez pary, bo z moim ówczesnym chłopakiem wiecznie miałam jakieś jazdy i poprosiłam moją wychowawczynię o rozmowę, co ja mam w ogóle zrobić, przyprowadzać go czy nie, bo wydawało mi się, że ona jest wrogo do niego nastawiona. A ona mi powiedziała, że ona do tego chłopaka nic nie ma, ale wg niej długo z nim nie pobędę (co oczywiście wtedy nie mieściło mi się w głowie) i ostatecznie poszłam bez niego. Bawiłam się świetnie, wspomnienia mam cudowne do dzisiaj, z nim jak widać dawno nie jestem. Czasami szkoda jest marnować różne przeżycia młodości na faceta, do którego za parę lat będziesz czuć tyle co ja do tamtego, czyli nic. A w tej chwili marnujesz sobie życie, szkoda że pożałujesz tego dopiero za jakiś czas, bo tak, to może mogłabyś temu zapobiec.
---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z mocnym makijazem.A wiedzy o wizazu -zero
|
|
|
#2904 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć, wchodzę na chwilę, mam sporo nauki + taki humor że mogłabym roznieść cały wątek. Więc zostawię ten dzień BEZ KOMENTARZA.
Cytat:
Zawsze byłam okrąglutka i zawsze byłam uświadamiana - nie bezpośrednio, że chude=piękne i tylko szczupłe dziewczyny zawsze miały facetów. I tylko na te pomalowane zwracano uwagę - tak, ta gimnazjalna mentalność. Nie przedstawię Wam zalet, bo ani jednej nie wymyśliłam. Nie mam zalet. A wiesz, wolałabym żeby wszystko na mnie zwisało niż było upięte. Cytat:
Nie mam szortów, bo się wstydzę swojego ciała. Mam za grube nogi i za wielki tyłek. Haha, nie, nie ważę 100kg. Nie przejmuj się, nie będzie żadnych zaburzeń. Po prostu mam nadprogramowe 5kg i jestem na dobrej drodze do zrzucenia. Moją jedyną zaletą są tylko spore i zgrabne piersi. Nie jakieś nadmuchane balony, obwisłe czy coś. Tylko spore D, przy dobrym staniku są tak wyeksponowane że eks mógł całymi dniami patrzeć i je głaskać. A to Ci baran ![]() Ja nakładam 2 warstwy, zanim pierwsza dobrze wyschnie. Oj, nie jesteś! Jak to powiedziała bohaterka w Burlesce, każda kobieta jest malarzem, tworzy cuda tylko nie na płótnie a na swojej twarzy. Ja lubię się malować, w sumie mam specyficzny sposób malowania. Za to jestem kaleka z cieniami do powiek.
|
|
#2905 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#2906 |
|
Zakorzenienie
|
zjedzmniebejbe - co byś powiedziała o człowieku, który mówi, że pokochać można tylko ładną, zgrabną, świetnie ubraną i umalowaną kobietę?
Bo ja bym pomyślała, że jest pustakiem. |
|
|
|
#2907 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co prawda nie wybawiłam się bo Misiaczek pysiaczek nadwyrężył sobie kostkę pare dni przed szlag by go za to trafił ) i mimo,że nie cierpiałam 3/4 mojej klasy siedziałam akurat ze znajomymi których lubiłam ![]() Odhaczone,zdjęciem ze 100 dn. de facto się zachwycacie (ach ta czerwona sukienka ),film sie tnie więc jak mam ochotę na smęcenie się to nie mam za bardzo jak bo szlag mnie trafia jak mam całość oglądać ![]() Fryzura standardowo u cioci (tak kocham mojego fryzjera nad życie) robiona dzień wcześniej i trzymała się chyba jeszcze przez kolejny tydz.po studniówce
|
|
#2908 |
|
Zadomowienie
|
Hej, dziewczyny
właśnie dotarłam do domu i jestem padnięta (potem będę nadrabiać). Kiepsko wszystko znoszę, nadal mam gorączkę i jedzenie wpycham w siebie normalnie gaściami, a miałam się zacząć ograniczać. Mój eks torturuje mnie miłosnymi piosenkami na profilu, które subtelnie podpisuje tak, że i tak wszyscy wiedzą że to do mnie ;/ |
|
|
|
#2909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lubię się malować jak mam dużo czasu - bo jak wstaję na 8, busa mam 6:30 to byle było 'coś', czasami tylko tusz.
|
|
#2910 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:23.

Nie ma to jak komplement od kobiety!
Nawet modelki na wybiegach
.

Wyłącz ten film jak masz wyć do księżyca, bo to bez sensu. Obejrzysz go sobie z koleżankami razem się pośmiejecie zamiast płakać. Ja też ze zdjęć ani z filmu z mojej stu nie byłam zadowolona, bo co chwilę pojawiał tam się niedoszły jako główna atrakcja całej studniówki
Obejrzałam raz z rodzicami i nie oglądam więcej, zainteresuję się tym za kilka lat jak będę miała do tego inny stosunek, jak to będzie pamiątką. Więc Ty też już tego nie oglądaj, bo tylko się będziesz zadręczać, Twój eks nie jest tego wart, żebyś przez jego burackie zachowanie płakała!
taki jakby uśmiech przez łzy jęsli można to tak określić...no ale nic dziwnego skoro parę godzin po zrobieniu tegoż zdjęcia oświadczył, że koniec z nami
Bo nie raz w jakichś makijażach jest "nałóż 2 warstwy tuszu dla lepszego efektu" ale ja umiem nałożyć tylko jedną, jak nałożę drugą, to mam kupę na rzęsach
Po Twoich postach myślałam, że właśnie ważysz ze sto kilo i chciałam Ci doradzać jakieś ćwiczenia albo dietę, ale tak, to radzę Ci ogarnij się zanim popadniesz w jakieś zaburzenia odżywiania.