Tusze do rzęs

Wibo Extreme Lashes Volume Mascara Pogrubiający tusz do rzęs

WIBO TUSz Extreme Lashes volume mascara 8ml czarny
WIBO Wibo Extreme Lashes tusz do rzęs Black 8ml

Nasi użytkownicy zostawili 663 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 13 kwietnia 2025 o 21:10
    Niestety ma krótką trwałość
    Tusz charakteryzuje się bardzo ładnym opakowaniem w kolorze różu. Szczoteczka bardzo wygodna i łatwa w użytkowaniu. Tusz ładnie maluje, rozdziela rzęsy, pogrubia i wydłuża. Nie zostawia grudek co jest na plus, natomiast trwałość bardzo słaba, ponieważ tusz bardzo szybko się kruszy i osypuje na twarzy. Nie jest w stanie być nawet pół dnia . W tej cenie niskiej można kupić dobrej jakości tusz do rzęs.
  • 11 kwietnia 2025 o 7:19
    Przyjemny budżeciak;)
    Lubię kiedy trafiam na kosmetyki w niskiej cenie - wibo to wogole niedroga marka ale w promocjach dodatkowych to jak za darmo ;) tym razem skorzystałam na promocję różowego tuszu do rzęs który ma za zadanie wydłużyć i pogrubić rzęsy.Po pierwsze tusz ma fajną silikonową prostą szczoteczkę - ostatnio najechałam się nieźle na turbo przekrzywioną szczoteczkę innej marki i to była masakra . Ta równomiernie jest pokryta tuszem . Po drugie tusz fajnie oblepia rzęsy i równomiernie , po sekundzie wystarczy nałożyć drugą warstwę i rzęsy stają automatycznie odbite od rysu powiek i zdecydowanie widoczne - pięknie podkreślone ale delikatnie dla mocniejszego efektu trzeba by tak przeciągnąć z 5x jeszcze :). Oczywiście po paru godzinach tusz zaczął się odrobinę sypać i już nie wyglądał tak pięknie jak zaraz po nałożeniu ale uważam że nawet za regularną cenę jest naprawdę dobrym produktem dla osób które nie mogą sobie pozwolić na droższe odpowiedniki.
  • 11 kwietnia 2025 o 0:43
    Dość fajny
    Tusz do rzęs kupiłam na promocji w Rossmanie, opakowanie różowe kusi i kupiłam. Rzęsy są fajnie pogrubione, lekko uniesione lecz kruszy się i to mnie denerwuje bo tylko trzy godziny się trzyma. Także podkreślić ładnie podkreśla
  • 26 marca 2025 o 11:24
    słaby
    tani w bardzo ładnym opakowaniu ale niestety na tym się kończy. Szczoteczka wygodna w użyciu, tusz nadaje ładnego czarnego koloru, rzęsy są ładnie rozczesane ale niestety nie są ani wydłużone ani pogrubione a tusz się kruszy szybko. Niestety nie spełnia moich oczekiwań.
    Zalety:
    • ładne opakowanie, tani
    Wady:
    • nie wydłuża, nie pogrubia, kruszy się
  • 19 lutego 2025 o 19:00
    Nie polecam
    Skusiłam się na tusz marki Wibo po przeczytaniu wielu pozytywnych recenzji, ale niestety nie spełnił on moich oczekiwań. Po aplikacji rzęsy rzeczywiście wyglądają dobrze – są delikatnie pogrubione i wydłużone, ale to wszystko. Efekt jest bardzo subtelny, więc jeśli szukacie wyrazistego, teatralnego spojrzenia, to ten tusz zdecydowanie nie będzie odpowiedni. Nie zauważyłam spektakularnej zmiany, moje rzęsy stały się po prostu „przeciętne” i mało wyraziste. Mimo że tusz nie skleja rzęs, to nie zadowala mnie jego trwałość. Po kilku godzinach od aplikacji zaczyna się osypywać, a wieczorem na rzęsach nie ma już nic. Oczekiwałam od niego większej trwałości, zwłaszcza że moje rzęsy są raczej średniej długości i cienkie, więc zależy mi na tuszu, który utrzyma się cały dzień. Dodatkowo, zauważyłam, że tusz wysycha bardzo szybko – po niecałym miesiącu używania stał się sucharkiem, co jest dla mnie dużym minusem. Cena jest niewątpliwie atrakcyjna, ale za taką kwotę można znaleźć lepsze tusze, które oferują zarówno trwałość, jak i lepszy efekt na rzęsach. Moim zdaniem, ten tusz to raczej produkt „na szybko”, gdy nie mamy nic lepszego pod ręką, ale na pewno nie będzie moim numerem jeden. Podsumowując, jest to produkt, który nie zachwyca, ma swoje wady i niestety nie spełnia moich oczekiwań. Oceniam go na 2/5. Nie polecam.

Zobacz także inne Tusze do rzęs