|
|
#91 | |
|
BAN stały
|
Dot.: 17letnia uczennica
Cytat:
http://www.kami.med.pl/index.php?p44...e-lokomocyjnej A co do studiow-wiesz niektorzy studiuja bo ich to interesuje, chca zglebiac swoja wiedze w danej dziedzinie i tyle. Poza pelnym brzuszkiem wazny jest tez rozwoj intelektualny i duchowy Edytowane przez Krusiak Czas edycji: 2011-03-09 o 17:23 |
|
|
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
_
Edytowane przez xXCukIeReCzek94Xx Czas edycji: 2011-03-11 o 15:17 |
|
|
|
#93 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#94 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jeszcze tydzień i będę w połowie Jeśli chodzi o mdlości to wypróbowałam pare sposobów i mi pomogło picie na czczo herbaty z cytryna i wkrojonym imbirem - do kupienia w każdym dziale warzywnym, mdlości przechodziły jak ręka odjął |
||
|
|
|
#95 |
|
BAN stały
|
Akurat nie bylo mi to potrzebne bo nic a nic mdlosci nie mialam, ale siostra jak tylko samochod widzi to zaczyna sie meczyc i jej bardzo pomaga
|
|
|
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie obraź się, ale Twoje opinie przemawiają za tym, że albo jesteś totalnie zgorzkniała osobą która uważa się za lepszą od siebie tylko dlatego że do tej pory nie zaszła w ciąże bo się porządnie zabezpiecza. Przykro mi czytać co piszesz w każdym kolejnym poście w tym temacie bo widac tylko to jak chcesz komuś dokopać, za wszelka cene pokazać że teraz to tylko dziewczyna może iść pod most albo żebrać bo sobie nie poradzi i w ogóle. Zejdź na ziemie bo świat nie jest taki idealny, zawsze się zdarzało że dziewczyny zbyt młodo zachodziły w ciąże i świat jakoś funkcjonował. Nic się nie zawaliło. A pomimo tego że ma dopiero 17 lat stara się jak najdojrzalej podejść do sprawy a Twoje kąśliwe uwagi są chyba niezbyt stosowne.
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-03-09 o 19:29 |
|
|
|
|
#97 |
|
Raczkowanie
|
_
Edytowane przez xXCukIeReCzek94Xx Czas edycji: 2011-03-11 o 15:18 |
|
|
|
#98 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Cytat:
akurat z tym sie nie zgodze, bo nieraz ludzie po zawodowych szkołach, ale z "fachem w ręku" mają swoje firmy, zarabiają lepiej niż niejeden pan magister po studiach na dwóch kierunkach który zasila szeregi stojących w kolejce w Urzędzie Pracy, Jak ktoś ma pomysł na siebie, głowę do interesów to wykształcenie w postaci studiów nie jest niezbędne. ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Cytat:
Jak kogoś się zna dobrze to nie potrzeba ślubu żeby wiedzieć ile ktoś zarabia, no chyba że w sposób nie do końca legalny to wtedy powód do robienia z tego tajemnicy by był... ![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- to co pogrubiłam u mnie spawdziło sie w 99%, też śniadanko jadłąm na półleżąco w łóżku i jeszcze musiałam poleżeć po tym żeby mi sie dobrze przyjęło, i zawsze w torebce miałam coś do przegryzienia, krakersy, paluszki, cokolwiek bo jak zacznie ssać to mdłości jeszcze gorsze.
|
|
|
#99 |
|
Raczkowanie
|
_
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jak miałam sesję po koniec stycznia to właśnie mdłości nasilały się jak musiałam iść na egzaminy ale jakoś dałam radę, chociaż ciężko było, chyba u każdej stres powoduje nasilenie mdłości.
|
|
|
#101 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Na poczekalni masz tematy zakladane przez dziewczyny ktore maja termin podobnie jak ty Tu masz link do mam wrzesien-pazdziernik 2011 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=496068 Na pewno Ci doradza co i jak |
|
|
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
_
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ,cukiereczku,zazdroszczę Ci Twojego charakteru. Życzę zdrowia! Bo to najważniejsze
+ dużo miłości !Ahhh....jak miło czyta się taki temat,przepełniony pozytywnym nastawieniem !
|
#104 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie widzisz roznicy miedzy 17 na utrzymaniu Bóg wie kogo bo mama bez pracy a 22 latką po studiach z praca i mieszkaniem i dorosłym dojrzałym facetem. ? ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Przesłac ci moje CV ?co bys miala pełen wgląd w moje życie ? |
||
|
|
|
#105 |
|
Raczkowanie
|
_
|
|
|
#106 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
No i życie jak w madrycie a teraz idę obgryzac paznokci ez zazdrości ,że jakas małolata ma kasę od teścia ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
Owszem zachodzily ale mamy XXI wiek to raz a dwa trzeba miec na tyle odwagi i przyznac sie do zajścia specjanie a nie wciskac kit o zawodej anty. lub nieplodnosci chłopaka. |
||||
|
|
|
#107 |
|
Rozeznanie
|
Każda antykoncepcja może zawieść
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
Żeby zawiodla trzeba ja stosować
a i na to jest rada.I tyle. |
|
|
|
#109 |
|
Raczkowanie
|
_
Edytowane przez xXCukIeReCzek94Xx Czas edycji: 2011-03-11 o 15:19 |
|
|
|
#110 |
|
Rozeznanie
|
No tak, ale jeśli faktycznie mieli informację, że facet jest bezpłodny, to nie dziwię się,że jej nie stosowali. Ale każdy ma przecież swoje zdanie
Edytowane przez ciasteczkoowypotwor Czas edycji: 2011-03-09 o 22:32 |
|
|
|
#111 |
|
Raczkowanie
|
_
Edytowane przez xXCukIeReCzek94Xx Czas edycji: 2011-03-11 o 15:19 |
|
|
|
#112 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#113 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A potem, w kolejnych postach twierdzi, że to dziecko to cud, bo jej facet jest bezpłodny ![]() Trochę za bardzo to pokręcone jak dla mnie ![]() Zgadzam się z Paulą i nie chodzi tu o zgorzkniałość czy jakieś czarnowidztwo. Jednak podziwiam nadmierny, moim zdaniem, optymizm autorki wątku. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Do tematu się nie odnoszę, bo nie dysponuję takimi informacjami, ale
Cytat:
Faktycznie dziwacznie wygląda euforia autorki, zresztą oczywistym jest, że nie wie, co ją czeka, w końcu to jej pierwsza ciąża. Za parę miesięcy przekona się, że nie jest tak fajnie, jak w telewizji. Ale po co te zbędne dywagacje. Ja wiem, Wy wiecie, ona (mam nadzieję, że chociaż się domyśla) też. Nikt tu nie przyklaskuje świadomemu macierzyństwu w wieku nastu lat, ale może najłatwiej byłoby odpowiedzieć na pytania autorki? I po prostu pomóc, bo raczej czasu się nie cofnie. I mały off pomimo wszystko: Ja rozumiem wiele, ale nawet gdyby u mojego partnera wykryto oznaki bezpłodności, to i tak w wieku siedemnastu lat zabezpieczałabym się bardzo porządnie. Lekarze to ludzie, też się mylą.
|
|
#115 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#116 | |
|
BAN stały
|
Maslo maslane...
Widze,ze nie tylko ja widzi"dziwna" euforie na ciaze... Pierwsza lekcje zycia Cukierek bedzie mial jutro przy powiadamianiu rodziny-nie zazdroszcze-mi w moim wieku dziwnie bylo powiedziec ;-) I mojemu facetowi tez ;-) he he a bylismy duzzzzzzzzzzzo starsi od autorki Poczekajmy do jutra jak przedstawi sie sytuacja ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- Cytat:
Fiat 126p-prawie jak ferrari ![]()
|
|
|
|
|
#117 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tutaj mi to wygląda na niezabezpieczanie się, a teraz dorabianie ideologii Ale nie wnikam..Cytat:
Edytowane przez kreolkaa Czas edycji: 2011-03-10 o 00:05 |
||
|
|
|
#118 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jesteśmy z Tż-em szczęśliwymi posiadaczami czerwonego i na chwilę obecną kocham go tak mocno (samochód),że nie zamieniłabym go na nic ![]() ---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. Wybacz myslalam,że syna. 2. Twoje zycie mnie nie obchodzi. Ale skoro mierzymy ludzi wiekiem, wykształceniem i stanem majątkowym, to wątpie,że 22 latka osiagnie w zyciu to co kobieta koło 30 czy pózniej. Nikt mi nie będzie wciskał bajek,że osoba o 20 zarobiłą na włąsne mieszkanie lub miała wkłąd do kredytu. A jak dojrzały facet miał mieszkanie, no tak innstynkt przetrwania, za goło***** nie warto się brać
|
|
|
|
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
wybaczam . Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.

Miałam parę razy co prawda odruch wymiotny ale na szczęście nie zwymiotowałam.. Ratowała mnie dziś woda niegazowana oraz wafle ryżowe 

Zakończone: 2

+ dużo miłości