![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Krępujące fizjologiczne dolegliwości u TŻta
Cytat:
![]() nie wiem, czy ludzie to nie mają większych problemów w życiu ![]() ja palę się ze wstydu, gdy cos przeskrobię, zrobię coś nie fair, ale żeby z powodu głupiego pruuuk? no rzeczywiście, arcyważny powód ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
BAN stały
|
Cytat:
Nie wiem, czemu popisałam się brakiem kultury, dowodząc, że każdy zachowuje się zgodnie ze swoją naturą, w świecie zwierzęcym też. A w świecie ludzkim też. A i popularne są określenia właśnie związane z tym zwierzątkiem, które wymieniłam w mojej analogii w związku z osobami które nadmiernie folgują swej fizjologii przy innych. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
BAN stały
|
ja jak puszcze głośnego bąka przy TŻ, to on od razu mówi "co mówiłaś kochanie?" i wtedy zawsze polewamy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
BAN stały
|
Od tego zaczęłam - poziom dowcipu zależy od poziomu kultury. Ale już się nie będę powtarzać. To rozmowa bez sensu, dwa gatunki nie porozumieją się.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#126 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() a skoro już tak jedziesz po bandzie i mówisz o dwóch gatunkach (co dla mnie jest dopiero niekulturalne !! ) to w takim razie ja się cieszę, że nie należę do Twojego gatunku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zadomowienie
|
Nie wiem czy nie które z Was nie zauważają różnicy w celowym bączeniu w dodatku w zawodach przy kimś, a przy bąknięciu w przypadku czy z choroby.
Przecież wiadomo, że podczas jakiejś choroby niektóre rzeczy są nieuniknione no i wtedy fakt, może się zdarzyć. Jednak to kolosalna różnica kiedy się wymsknie a kiedy robię to celowo bo potrafię dłużej czy głośniej. No ludzie nie bądźcie śmieszni. Nikt nikogo tutaj nie zamierza uczyć dbrych czy złych manier, kultury czy jej braku. każdy wyraża swój pogląd, swój stosunek do tego typu spraw. Dla mnie jest to po prostu szczytem pierdzieć przy kimś celowo!!!!Zaznaczam CELOWO!!!! Bo zupełnie inna sprawa kiedy się zdarzy-trudno!
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 | |
BAN stały
|
Cytat:
Sama wyśmiewałam te, które się boją w toalecie wypróżnić u TŻ. Nie o to chodzi. Nie rozumiesz? Chodi o rypanie z grubej rury, bo to śmieszne. Na co dzień. Jeśli nie musisz, ale po prostu nie uważasz, że powinnaś wyjść do toalety, bo po co. Skoro bowiem jesteście razem, to nie ma powodu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
BAN stały
|
tylko, że Twoja poprzednia odpowiedź była na mojego posta, gdzie nie napisałam nic o pierdzeniu z grubej rury, lub urządzaniu sobie zawodów w puszczaniu bąków.
tyczyło się to tego, że jak mi się zdarzy zrobić to przy TŻ to on reaguje właśnie na to żartem, a nie robi z tego problemu, czy nie czyni mi wyrzutów, że nie zdążyłam pójść do toalety. ale nie chodziło tu o walenie z grubej rury. a Ty potraktowałaś to od razu tekstem "poziom dowcipu zależy od poziomu kultury" ![]() a to, że mi się to zdarza częściej niż jemu wynika z moich problemów z przemianą materii, na co on nie może narzekać. i tyle. i za to dostałam odpowiedz o dwóch gatunkach które się nie zrozumieją. heh, gratuluję tak szybkiej i pochopnej oceny drugiego człowieka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na co sie tak meczyc? ..
![]() |
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
Ta dyskusja jest kompletnie pozbawiona sensu!!!
Są osoby, które uważają pierdzenie w towarzystwie za szczyt i są osoby, które to bawi. Nikt nie zmieni swojego zdania pod wpływem tego co tutaj któraś z nas napisze.Więc po co kłótnie?
![]() |
#132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niby takie kulturalne a tu prosze
![]() |
![]() |
#133 |
Zadomowienie
|
Chwila- nie ma osób niepierdzących
![]() No chyba, że nic nie jedzą. Po prostu dzielimy się na te, które w towarzystwie starają się trzymać, albo uciekają do toalety czy innego pomieszczenia i na takie, które nie robią z tego żadnego problemu, nie krępują się i purkają w towarzystwie. ![]()
![]() |
#134 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
towarzystwo a TŻ to roznica
![]() I nikt notorycznie tez przy nim nie purka.. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No widzisz, dla Ciebie jest różnica, a dla mnie jej nie ma. Dla mnie po prostu to jest niedopuszczalne. Taka jestem i nic w tym nie zmienie. Gdyby mi się zdarzyło to pewnie byłoby mi strasznie głupio-obojetnie czy byłoby to przy mamie, dziadku czy samym TŻ. ![]()
![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to jestem jeszcze ciekawa tego czy zawstydza Was odglos "siiiiiiiii" podczas wizyty w publicznej toalecie, np w szkole czy CH? Przy TŻ i rodzinie się tego nie wstydzę. Przy obcych już tak. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
No oczywiście
![]()
![]() |
#139 |
BAN stały
|
już pisałam, może nie czytałaś dokładnie, że właściwe czynności na właściwym miejscu nie powodują u mnie problemów. Na właściwym miejscu, podlreślam. W toalecie - dodam, jeśli to niejasne. A ty sikasz poza nią, jeśli nie musisz? Byłoby to naturalne przy TŻ przynajmniej, przecież przy nim kultura cię nie obowiązuje. (sama tak napisałaś).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moge spokojnie sie wysiusiac przy TZ gdy jestesmy razem w lazience. gdy jetem w publicznej toalecie nie bardzo mi pasuje ze osoba ktora stoi pod drzwiami slyszy moje siiii ![]()
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Super są te fizjologiczne wątki na wizazu.
Człowiek się może wiele o ludziach dowiedzieć: urządzają sobie konkursy w pierdzeniu, sikają w swojej obecności... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Moja koleżanka z chłopakiem nie mają z tym żadnego problemu ![]()
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
A tampony albo podpaski zmieniać to też wszystko ok?
Albo kupę robić? Gdzie jest ta granica intymności? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
Fenris ![]() Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych Edytowane przez Irisfeal Czas edycji: 2011-03-09 o 19:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z jednej strony śmieszy mnie to, z drugiej strony rozumiem, że są osoby, które uznają pierdzenie, bekanie i inne fizjologiczne czynności za obrzydliwe i nie afiszują się z nimi publicznie ![]() ![]() Ciekawa jestem dziewczyny, które za nic nie puszczą bąka przy swoim tż, wstydzą się także swojego owłosienia? zapachu z ust rano? zapachu potu? W końcu to też nie są chlubne fizjologiczne sprawy.. Znam dziewczynę, która nawet nosa nie wysmarka przy swoim facecie, bo przecież to obrzydliwe.. a fuj ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
A mój TŻ lubi, kiedy przy nim sikam
![]() A jak spanikowana do niego zadzwoniłam, że na wizażu panie piszą, że to intymność zabija w związku i namiętność, to tak się śmiał, że potem zabronił mi czytać, cytuję, "takie głupoty" ![]() nie ma co się tak święcie oburzać chyba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Konto usunięte
|
Nie rozumiem, dlaczego miałybyście wstydzić się załatwić, gdy wasz TŻ jest z wami w domu...Przecież chyba nie siedzi pod drzwiami toalety i nie podsłuchuje, ani nie robicie tego przy otwartych drzwiach. Jeżeli już ktoś tak bardzo boi się odgłosów, to można sobie puszczać wodę w trakcie
![]() Puszczanie bąków jest według mnie niesmaczne i niekultularne, jeżeli już zdarzy się komuś przypadkiem to można zrozumieć, ale tak po prostu? Nie wyobrażam sobie zrobić tego świadomie przy facecie czy przy kimkolwiek innym. Przecież zawsze można wyjść do łazienki, innego pomieszczenia czy cokolwiek. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Rozeznanie
|
mój Boże wywołałam wojnę
![]() W kilku słowach napisałam o cyt "istnych zawodach",podkreślam słowo "istnych".To nie jest tak,że wieczorem mówię do TŻta-"kochanie mam plany dla nas na wieczór,siadamy i robimy zawody w kto mocniej walnie bączysko."A on na to-"świetnie kochanie,uwielbiam nasze prostackie zabawy,rodem z chlewa".Na trzy cztery zaczynamy zawody,a hasłem przewodnim jest - "oby z gruzem nie poszło" i naparzamy głośnymi,odrażająco śmierdzącymi pierdami,a nad ranem w szczelnie zamkniętym pokoju smród jak z szamba i strach zapałkę zapalić ![]() Nasze "istne zawody" to po prostu zdrowe podejście do fizjologi.Ot dla przykładu zjemy pizzę,popijemy piwem,oglądamy razem film.Drożdże z pizzy+piwo również na drożdżach "pompuje" brzuch.Jedynym ujściem dla powietrza w tym wypadku jest dolny wentylek potocznie zwany d*pą.No drodzy państwo pierdnie mi się (pardom wrażliwym-jestem tylko człowiekiem jak jem to i pierdzę ![]() ![]() Dajcie ten wątek do przeczytania jakiemuś samcowi-ale będzie miał KUPĘ,że tak się wyrażę śmiechu,gdy poczyta jakie problemy niektóre z Was mają. Poza tym morał jest krótki i niektórym znany-głośne bąki nie śmierdzą,gorzej z cichaczami ![]()
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=fiolka208;25623922
Poza tym morał jest krótki i niektórym znany-głośne bąki nie śmierdzą,gorzej z cichaczami ![]() ![]()
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
A ja z kolei nigdy nie zrozumiem, jak można nie rozumieć, że niektórzy nie mają problemu z wysiusianiem się przy mamie, siostrze czy przy partnerze
![]() Jak się wychowuje w domu z jedną łazienką i furą bab, to po prostu staje się to zupełnie naturalne, bo nie widzę powodu, żeby się męczyć, albo wyrzucać kogoś z łazienki ![]() ![]() ![]() A odpowiadając na pytanie: gdzie jest granica intymności? Otóż tam, gdzie dwoje lub więcej ludzi mieszkających razem sobie ją wspólnie, w naturalny sposób, ustali i tam, gdzie ona wszystkim pasuje. I to się tyczy całej dyskusji. Wolnoć Tomku w swoim domku, że tak zarzucę cytatem ![]()
a w e s o m e ! Edytowane przez miriuri Czas edycji: 2011-03-10 o 00:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.