|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011
brunetka super, że wyniki wyszly tak dobre
Cytat:
I już wózek macie. Bardzo fajny Kolina to naprawde idzie sie wściec :/ Ale przynajmniej sobie humor poprawiłaś zakupami |
|
|
|
|
#2762 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011
Cytat:
![]() Cytat:
z resztą warzyw które zaczną się pojawiać niedługo jako nowalijki to poczekam, ale te mnie za bardzo kuszą raz na jakiś czas to nic się nie stanie ![]() Pomidorki fakt- farbują strasznie, na szczęście tym się moja mamuśka zajmuje Lubi po prostu więc to jej - nomen omen - działka ![]() Cytat:
![]() masz prawo się wkurzyć
|
|
|
#2763 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
sam medicover dzwoni jak maja jakas informacje dla mnie, a przynajmniej pisza wiadomosc, np jak sa juz wyniki ktore moge przed odbiorem online podejrzec wiec jest sie doinformowanym a tu... ech
|
|
#2764 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny powiedzcie czy wszystkie kupujecie pościel z tymi ochraniaczami ? |
|
|
|
|
#2765 |
|
Zadomowienie
|
Vaniliowva11, ja bede polowac na jakis ochraniacz w dobrej cenie
na razie nie kupuje, taki maluszek chyba az tak nie bije lapkami po szczebelkach, wiec mam czas zakupic zapomnialam wam napisac ze jutro mam wizyte u internisty, zadzwonilam dzisiaj i sie umowilam bo ciagle mnie kluje w okolicy watroby, ciagle musze zmieniac pozycje bo wtedy ja chwile przechodzi, za kierownica dzisiaj ciagle sie wiercilam i wysiedziec nie moglam gin mi zlecil by do niego isc i wesepic usg to kolejna przychodnia prywatna, ktora ma umowe z medicoverem, jutro napisze jak mi poszlo mam na 11 (pojade wczesniej i oblece lumpki - to wciagaaaaaaa jak cholera! jeszcze pare tygodni temu zachwycalam sie waszymi zakupami i marudzilam ze ja nie mam nic, a jak zaczelam kupowac to skonczyc nie moge..
|
#2766 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale ja tak mam że coś mi sie psuje od razu albo wcale ![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie ja z takiego założenia wyszłam że warzywka w mrozonkach nie mają tyle chemii i wolę takie ale hodowane w sezonie niż teraz świeże w których nie wiadomo co jest A pomidorki z władnej grządki - pycha - a jaka satysfakcja
|
|
|
#2768 |
|
Zakorzenienie
|
ja kupilam dwa ochraniacze w lumpku wiec nie kupuje, z reszta na wiele mi sie nie przydawaly poprzednio wiec i teraz pewnie nie bede zaczesto uzywac. ja mam tylko przescieradla z gumka (chyba 5 sztuk), trzy komplety poscieli (pierzynka i poduszka - poszewki) oraz lekkie wypelnienie(bardzo płąska poduszka i lekka kołderka)
|
|
|
|
#2769 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj byłam u okulisty . Wszystko w porządku z moją siatkówka dnem oka i ciśnieniem . Cesarka raczej mi nie grozi przynajmniej nie ze względu na wade wzroku
|
|
|
|
#2770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do tego w mrożonkach kupa witaminek, zdecydowanie więcej niż w świeżych o tej porze roku a program polecam, bardzo fajny jest ![]() Kurcze...spać mi się chce a jeszcze muszę coś na jutro przygotować ale chyba za chwilę idę do swojego rogala
|
|
|
#2771 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki niemu przestałam jeść pewne rzeczy i zaczęłam sprawdzać skład na produktach bo wiem teraz czego sie wystrzegać
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
|
|
|
|
|
#2772 |
|
Zadomowienie
|
i ja jakaś jestem .....senna
wezme prysznic,maz mnie wyoliwkuje i coż chyba ide lulu...ah mialam zapytac te rogale rzeczywiscie sie sprawdzaja? lepsze sa take fabrycznie zawiniete z dwoch stron czy proste????
|
|
|
|
#2773 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2774 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja lubiłam spać na brzuchu a w ciązy się niestety nie da i sie ciągle budziłam bo się w nocy przekręcałam na brzuch i było mi niewygodnie a teraz jak mam rogala to się nie da na brzuch przewrócić A przypuszczam że jak brzuch bede miała większy to sobie go spokojnie na rogalu ułoże i też będzie sie wygodnie spało. Ja nie mam doświadczenia z prostymi, ale ja jak śpie to poza poduszką musze miec jaska to dla mnie lepszy rogal niż glizda.ja też senna juz jestem, ale nie chce się kłaść bo znowu rano sie obudzę o 6 i już nie bede mogła spać
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
Edytowane przez margaret82 Czas edycji: 2011-03-09 o 21:35 |
|
|
|
|
#2775 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Kobitki.
Dopiero teraz udało mi się zajrzeć, bo w pracy dziś ciężko z czasem, ale od jutra będę regularnie bo jestem na L4
|
#2776 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja sie tez zastanwiam nad Tako ale narazie Jumpera tylko w sklepie sprawdzalam
|
|
#2777 |
|
Zakorzenienie
|
mój synek ma 1 pościel i nie wiem czy kupię jeszcze jakąś bo jakoś super często jej nie używamy
![]() mamy komplet 3 częściowy Feretti ona ma wymiar 100/135 bardzo sobie ją chwalę
|
|
|
|
#2778 |
|
Zadomowienie
|
Zauważyłam, że teraz sezon na grypę żołądkową w pełni.
![]() Dzisiaj to paskudztwo dopadło mojego tż, a ja się tylko modlę, żeby na mnie nie przeszło. (ani razu przez ciążę nie wymiotowałam, więc bym chciała zachować tą dobrą passę, tym bardziej, że dla mnie wymioty to najgorsza choroba)Na dodatek w piątek mam wizytę u gina i miałam nadzieję, że pójdziemy na nią z tż razem, a teraz wszystko stoi pod znakiem zapytania. ![]() Tyle rzeczy pisałyście, że też już nie wiem co miałam napisać... Brak słów na tego zwyrodnialca, który skatował kuzynkę (niestety nie pamiętam czyją..). Nerola za waszą rodzinkę też trzymam kciuki ( pisałaś, że tż od lat nie miał urlopu, wiecznie praca, skoro ma pomysł na rozwinięcie własnej działalności to może jest przełomowy moment dla waszej rodziny, na którym wszyscy skorzystacie ).
|
|
|
|
#2779 |
|
Wtajemniczenie
|
Wracam po kąpieli a tu taka cisza
Pewnie wszystkie oglądacie You Can Dance
|
#2780 |
|
BAN stały
|
Marzena dziękuję
Też nam się tak właśnie wydaje ale jak cięzko cokolwiek zaczać bez kasy.A nawet ,żeby gdzieś pojechać załatwić,zobaczyć trzeba paliwo ![]() No zobaczymy co będzie dalej ![]() Ja tam nie lubię You Can Dance. Nał0żyłam maskę na łeb bo jutro do stomatologa jade i nie zdazę wyschnać. |
|
|
|
#2781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My pościeli nie kupujemy - tzn. mam jeden komplet, ale kupiłam ze względu na ochraniacz i przescieradło. - uzywane No chyba ze upoluje jakies fajne wypełnienie na all
|
|
|
|
|
#2782 |
|
Rozeznanie
|
ja oglądam!!!
|
|
|
|
#2783 |
|
Wtajemniczenie
|
Też oglądałam, przynajmniej pośmiać się można z niektórych
Ale teraz to oczęta już mi się zamykają, więc zmykam do łóżeczka. pa
|
#2784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2785 |
|
Zadomowienie
|
hej Panienki
Lilka no grzeczna dziewczynka odpoczywaj ja tez pierworódka musimy być dzielne i nie dać się zwariować sweet Angel trzymam kciuki za usg będzie ok nic się nie stresuj ![]() Beatko co tam rogal w porównaniu to tej kupki szczęścia śpiącej na plecach Twojego mężusia jaki ślicznotek jak się wabi? ![]() nie nie żadne takie you can dance to nie dla mnie zresztą ja praktycznie nie oglądam tv tak jakoś wychodzi samo no nic trzeba by było zabierać mój słodki tyłeczek z przed kompa i wpakować się pod prysznic i franek kimono ![]() dobranoc bolonioczki moje
|
#2786 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
ale dziwnie....włączam wątek i wiszę na dole jako jedyna (!) przeglądająca Ja YouCanDance nie oglądałam, o tej porze to już usypiałam ![]() a wpadłam tylko dzień dobry powiedzieć i zmykam na zajęcia... miłego dnia dziewczyny
|
|
#2787 |
|
Wtajemniczenie
|
Ania widze, ze musialas wstac tak wczesnie jak ja... tylko ja tak co dzien i ani mi w glowie komp o tej porze.
Dzien dobry tak w ogole! Poza tym, to nie mam o czym pisac... poczekam az sie tu od Was zaroi i pojawia sie jakies tematy... a tymczasem popracuje poki cisza i spokoj w biurze. |
|
|
|
#2788 |
|
Zadomowienie
|
Cześć mamusie
![]() Mnie też jakoś YCD nie ciągnie ![]() No i wczoraj usnęłam koło 23 a dzisiaj już od 6 się kręciłam z boku na bok Dzisiaj u Nas jakos ponuro Ale co tam po południu się umówiłam z koleżanka na ploty a wieczorem mężuś do kina mnie zabiera Oby tylko nie usnął zaraz jak się film zacznie jak to w domu zawsze bywa
|
|
|
|
#2789 |
|
Zakorzenienie
|
Aga, ja też przy kompie o tej porze nie dla relaksu
, musiałam skończyć to do czego nie miałam siły wieczorem no i wyjeżdżałam z domu po 6.00.. a teraz jeszcze 10 minut na poranną kawkę (przyłączacie się? ) i na zajęcia...
|
|
#2790 |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie
aania ja właśnie też kawke popijam szybciutko to się przyłączam ![]() gratuluję wszystkich zakupów ubrankowo-wózkowych..te przyjemności dopiero przede mną... ja wczoraj YCD też nie oglądałam, bo pracowałam po południu - musiałam zabrać robotę do domu, a nie cierpię tego nic to - nie piszcie za duzo kochane cobym dała radę Was nadrobić!!!! miłego dnia wszystkim!!!! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.

I już wózek macie. Bardzo fajny 
z resztą warzyw które zaczną się pojawiać niedługo jako nowalijki to poczekam, ale te mnie za bardzo kuszą 

A cena całkiem fajna 

ja niestety muszę zadowolić się sklepowymi, ale mamy taki osiedlowy warzywniak gdzie sa super warzywka i owoce 

ale chyba za chwilę idę do swojego rogala 

wezme prysznic,maz mnie wyoliwkuje i coż chyba ide lulu...ah mialam zapytac te rogale rzeczywiscie sie sprawdzaja? lepsze sa take fabrycznie zawiniete z dwoch stron czy proste????
. Zresztą gin też popełnił błąd, bo nie doprecyzował na recepcie jaka ma być dawka, a że to są 2 saszetki, które mam wypić w odstępie 3 dni, to słabszą już zdążyłam wziąć, a dziś ten farmaceuta ma przyjść do mojego domu (okazuje się, że mieszka na przeciwko nas
(ani razu przez ciążę nie wymiotowałam, więc bym chciała zachować tą dobrą passę, tym bardziej, że dla mnie wymioty to najgorsza choroba)

a wieczorem mężuś do kina mnie zabiera
) i na zajęcia...