|
|
#2971 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]
Cytat:
Czyli łącina, tak myślałam. ![]() Doszłam do mądrego wniosku, że sex to sobota
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
|
#2972 |
|
Zakorzenienie
|
Hej..
Ladnie rozrabialyscie na face Lily Zeby tylko nie byla zła.. ja sie zabieram za notatki w koncu.. Bo robie to od 3 dni.. a wystarczy opracowac i sie nauczyc
|
|
#2973 |
|
Przyczajenie
|
Cześc dziewczyny, jestem taki srytym obserwatorem tak od 13 czesci z wami... ale ostatnio mam problem z którym nie umiem sobie poradzic dlatego prosze o pomoc
3 miesiace temu zakończył sie moj 4 letni zwiazek dodam burzliwy, 2 lata temu zostałam porzucona przez R. dla jego "koleżanki" ( kosztowało mnie to dużo łez, 12 kilogramów i lekką depresje), każde spotkanie w tym czasie z R. było na wage złota- wróclismy do siebie po pół roku, po długich rozmowach z wizją lepszego związku, sielanka trwała jakieś 1.5 roku, potem wieczne kłótnie i znów tydzień na przemyślenie, który zakonczył się rozstaniem,,, Pozbierałam sie po miesiącu- widze, że daje rade, że nie jest mi źle jak za pierwszym razem... Eks - R. zaczął spotykac sie z inną nie wyszło i.. znów się odezwał... mówi, że kocha teskni... stara się nadskauje z kazdej możliwej strony.... a ja nie wiem czemu szukam z nim kontaku - lubie z nim spędzac czas ale widze, że nasze ponowne spotkania nic nie wnoszą- jest taka chłodna nie cieszy mnie, że mówi ze kocham jakos wogóle mnie to nie rusza próbuje ułozyc sobie życie.... spotykam się z danym kolega ( człowiekiem szlachetnym, dobrym - wiem,że mnie nie skrzywdzi ale nie umiem odwzajemnić jego uczuc) i tu wlasnie jest problem... nie czuje jakieś wielkiej miłości do eksa - nie wiem czy to z powodu podwójnego porzucenia... kłamst itp a nie potrafie pokochac kogos nowego- dobrego dla mnie..... co ze mna jest nie tak??? Czuje się zawieszona w próźni pomóźcie
|
|
#2974 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Możecie się niezobowiązująco spotykać, ale to nie daje żadnej gwarancji, że się w nim na powrót zakochasz. Wszystko jest z Tobą w porządku Aktualnie nie kochasz ani jednego, ani drugiego Do miłości nie da się zmusić, jest to uczucie dojrzewające z czasem. Jesteś młodziutka i niejedno uczucie przed Tobą, nie zamykaj się między dwoma ścianami, o które obecnie możesz tylko walić głową.
|
|
|
#2975 |
|
Przyczajenie
|
Dziekuje;] jak ja lubie takie osoby zdroworozsądkowe bo sama niestety do nich nie należe... najgorsze jest to,że nie potrafie być sama.. tzn teraz nawet mi to wychodzi bo obracam sie w towarzystwie samych damskich singli... staram sie nie rozmyslać o tym za dużo... mam tylko jedna wielką wade.... nie potrafie sie od kogoś odsunąć zerwac kontakt... eks potrafił nie odpisywać, nie odbierać a ja nie umiem bo wiem jak to boli jak ktoś Cie ma głeboko w dupsku....
|
|
#2976 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() G... prawda! Potrafisz Masz siebie, rodzinę, przyjaciół i przede wszystkim siebie Masz cały świat! Masz jakieś zainteresowania, które możesz teraz rozwijać, bo nikt Cię nie ogranicza.Nie dawaj żadnemu z nich nadziei, to z czasem po prostu im przejdzie. Postaw sprawę jasno - tylko przyjaźń.
|
|
|
#2977 |
|
Przyczajenie
|
Jesteś młodziutka i niejedno uczucie przed Tobą, nie zamykaj się między dwoma ścianami, o które obecnie możesz tylko walić głową.[/QUOTE]
Własnie nie zamykam się w czterech scianach, chodze do pracy, studiuje, spotykam się ze znajomymi... wiem,ze jestem normalną pełnowartościową dziewczyną..... tylko nie umiem odwrócić się plecami do ludzi którzy mnie ranią... szybko zapominam... łatwo wybaczam a potem płacze.... chyba to już nie jest uleczalne ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- tylko z ta przyjaźnią to już zawaliłam.... dałam koledze jakaś nadzieje... że może cos wiecej.... tak wyszlo w przypływie szoku po rozstaniu ( o ktoś sie mną zainteresował) teraz się wycofuje on to widzi i nie jest zaciekawie, niby wie że go nie kocham ale coś mi się wydaje że zrobi wszytko,żebym pokochała i ma ciągle nadzieje
|
|
#2978 | |||
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewuszki
Jeden dzień do Was nie zaglądałam, a tu tyle nadrabiania ![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Cytat:
Raz byłam na takim spotkaniu klasowym i później przez tydzień mi eksio truł, że w buziaka na powitanie od kolegów dostałam, dlatego już nigdy na takowe spotkanie się nie wybrałam ![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Cytat:
u nas zawsze standardowo przez trzy lata po lizaczku![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
|
|
|
#2979 |
|
Nie depcze krokusów
|
Elfik87 - To jest uleczalne, tylko trzeba się wziąć w garść. Wszystko zależy od Ciebie, Twojego nastawienia i działania
Przestań mu dawać nadzieję, nie dotykaj go nawet przypadkiem, nie kontaktuj się z nim sama. W tej chwili nic Cię nie tłumaczy, robisz mu wielką krzywdę.
|
|
#2980 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie pokazuj mu ile dla Ciebie znaczy!
|
|
|
#2981 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2982 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2983 |
|
Zakorzenienie
|
O, słyszałam że Szanowny Pan Eks Lilki dał głos w dyskusji a potem wykasował.
Że co, że jesteśmy jakie? subtelne, sympatyczne? Dzięki ziom, takiego komplemęęta mi poczeba.
|
#2984 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Serio... Lily ja rozumiem,ze jest Ci ciężko i w ogóle ale skutecznie robisz wszystko,zeby sie poniżyć i pokazać mu,ze ma nad Tobą władzę ![]() Gratki serio ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
![]()
|
|
#2985 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale zrobiłyście popis, oby tylko lily nie odebrał tego jako atak na jej osobę LILY KOCHAMY CIĘ
|
|
|
#2986 |
|
Zakorzenienie
|
Przez dodanie zdjęcia z nim pokazujesz mi że dalej o nim myślisz i tęsknisz..
Proponuję, niech każda wrzuci na fb zdjęcie z eksem, a my już odpowiednio to skwitujemy.
|
#2987 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
tylko z nim to można konie krasc, smiać sie i płakać i to taki duszek który jak nikt potrafi mi pomoc gdy ma dołki
|
|
|
#2988 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo chyba też bym jakąś sweet focie dodała
|
|
|
#2989 |
|
Zakorzenienie
|
Mój jedenasty dzień bez mojego F. ... nadal ciężko, tylko łez już co raz mniej.
Tak w facebookowym temacie to my na FB wciąż funkcjonujemy jako para... ja nie mam w sobie tyle sił, żeby zmienić status związku i usunąć wspólne zdjęcia, ale nie mam pojęcia dlaczego on tego nadal nie zrobił. Może wie jak mnie to zaboli i czeka, żebym pierwsza to zrobiła? |
|
|
|
#2990 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2991 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny nie wiem co wy tam Lily nawypisywalyscie na fejsie. Nie obrazcie sie, ale nie powinnyscie sie wtracac w jej prywatne zycie, to jej sprawa czy sie poniza czy nie. Mozecie jej radzic ale nie odwalac zadnych numerów.Bo ona napewno nie ujawniła sie tutaj po to zeby nie wiadomo co jej potem pisac w komentarzach na fc. Sorrki ale to jest moje zdanie i ja bym na jej miejscu sie niezle wkurzyła.
|
#2992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() (albo jakas skrzynka wódki) Sama w sobie jestem ładna )
|
|
|
#2993 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2994 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Na zdjeciu z paintballu tez jest ex ale nie oznaczony a ja daleko od niego ![]() Ale nadrobie dziś
Edytowane przez juniorka89 Czas edycji: 2011-03-10 o 12:12 |
|
|
|
|
#2995 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a na jaki odcień czerwieni malujesz? Ja zawsze czerwone pazurki u nóg robię
|
|
|
#2996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I wloski na czekoladowy braz bo obecnie to co mam na glowie )
|
|
|
#2997 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do FB, zaczepiła mnie ta koleżaneczka eksa
|
|
|
#2998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłoby łatwiej, gdyby on pierwszy to zrobił, choć z drugiej strony wiem jaka to będzie szpila w serce.
|
|
|
|
|
#2999 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#3000 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak wrócę z korków to zaproszę eksa do znajomych a potem dodam całuśne foto
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.

pomóźcie

Mamy kilka zdjęć i na filmie jesteśmy jak tańczymy, uśmiechamy się do siebie, itp.
Lily 

Byłoby łatwiej, gdyby on pierwszy to zrobił, choć z drugiej strony wiem jaka to będzie szpila w serce.