Majowe Panny Młode - część III - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-10, 12:16   #4831
I_K
Zakorzenienie

Dot.: Majowe Panny Młode - część III

Cytat:
Napisane przez monita01 Pokaż wiadomość
Oj, dziewczymy poklocilam sie poprzez maile z TZem
też się kłócę od paru dni, i nawet nie za bardzo rozmawiamy a trzeba rozdawać zaproszenia i udawać że wszystko jest "cacy"...
Stary 2011-03-10, 12:16   #4832
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kuleczka777 Pokaż wiadomość

O coś cie się dziewczynki pokłóciły ??
mnie wnerwia bo chciałam ustalić urlop to od miesiąca nie mogę się doprosić by spytał szefa i współpracowników czy możemy w tym terminie
ale nie będę się przejmować, niech sam załatwia wakacje
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 12:18   #4833
I_K
Zakorzenienie

Mnie TZ wkurza bo ma ciężką pracę i przynosi nerwy do domu i jeszcze kwiatka nie dostałam na dzień kobiet... wczoraj miałam dostać ale się znów pokłóciliśmy.
Stary 2011-03-10, 12:22   #4834
ewka1368
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez I_K Pokaż wiadomość
Mnie TZ wkurza bo ma ciężką pracę i przynosi nerwy do domu i jeszcze kwiatka nie dostałam na dzień kobiet... wczoraj miałam dostać ale się znów pokłóciliśmy.
oj z tymi TZtami
Stary 2011-03-10, 12:25   #4835
takaya
Zakorzenienie

I-K Ja też kwiatka nie dostałam też się wkurzam na TŻta bo wciąz bez pracy a jak chce by np pojechał coś odebrał to wielkie BO że on nie ma czasu itp
takaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 12:27   #4836
ewka1368
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez takaya Pokaż wiadomość
I-K Ja też kwiatka nie dostałam też się wkurzam na TŻta bo wciąz bez pracy a jak chce by np pojechał coś odebrał to wielkie BO że on nie ma czasu itp
a to skoro nie pracuje to co on taki zajety
Stary 2011-03-10, 12:30   #4837
monita01
Zakorzenienie

A u nas poszlo o to, ze TZ ciagle kogos nowego doprasza na wesele .... najpier okazalo sie, ze jego Tata zapomnial o swoim przyjacielu : + 2 osoby do listy (no bo z zona pewnie), potem z TZem skontaktowal sie jego byly szef - kolega z pracy w Warszawie, wiec tez go zaprosil (+2), nastepnie powiedzial dwom sowim uczniom anglikom o naszym slubie i powiedzial, ze oni zawsze sa dla niego tacy mili, wiec ich takze (+2 bo zony siedza w Anglii).... jak juz zaprosil tych dwoch, to pomyslal, ze trzeciego nie wypada nie zaprosic... (+2, bo ten ma w Hiszpanii dziewczyne). Teraz wyslal mi naklejki do drukowania na zaproszenia z imionami gosci, patrze, a tam dwie siostry jego kolegi, jedna z chlopakiem (+3), z ktorymi w sumie nie ma duzego kontaktu. To jest nagle 11 osob.... mamy miejsce, mamy zaproszenia, ale stresuje mnie ta powiekszajaca sie dysproporcja (na poczatku ja miala na liscie 30 gosci, TZ 150, wiec i to bylo dla mnie stresujace), a teraz u mnie goscie odmawiaja, a TZ doprasza nowych. Nie wiem, pewnie ja tez jestem zestresowana i to podkreca sytuacje..... Ale jak ja sie pytalam TZ czy uwaza, ze powinnam zapraszac niektorych ludzi z biura, powiedzial mi, zebym zapraszala tych, ktorych na prawde znam i ze ludzie beda wdzieczni, za to, ze nie bede ich zobowiazywac.... A sam robi cos odwrotnego... Kurcze, i juz mam zwalony caly dzien
monita01 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-10, 12:39   #4838
takaya
Zakorzenienie

Monita widzę, że i twój TŻ podchodzi tak luźno do zaprasza nia gości jak mój Tyle,że mój np nagle sobie myśli,że pójdziemy i zaprosimy (będąc w mieście X i rozwożąc zaproszenia) ale wcześniej mi nie mówi bym wydrukowała odpowiednie koperty. Na razie nie zaprosił nikogo z tych dodatkowych osób poza osobą towarzyszącą ciotki, która defakto jeszcze rozwodu z jego wujkiem nie ma (ciotka wżeniła się w rodzinę, ale była najlepsza rodziną dla TŻta zawsze wysyła mu życzenia na urodziny i imieniny).
Ja to się boję, że jak jego rodzinka sobie popije to zaczną się między sobą wykłócać a wujek rzuci się na nowego faceta ciotki, albo na samą ciotkę bo już nie raz mu się to zdarzyło TŻ zna swoja rodzine i tez boi się ego samego...

Edytowane przez takaya
Czas edycji: 2011-03-10 o 12:41
Stary 2011-03-10, 12:48   #4839
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
Oj, dziewczymy poklocilam sie poprzez maile z TZem

Cytat:
Napisane przez Joasiunia:) Pokaż wiadomość
Swoją drogą bardzo romantyczna nazwa... Rzepak
maki brzmią lepiej
Cytat:
Napisane przez ewka1368 Pokaż wiadomość
a u nas zima na calego wszedzie bialoa wczoraj tak pieknie bylo
dzisiaj mamy jechac rozwozic zaproszonka ciekawe czy tz znajdzie czasa juz nam zostalo nieduzo i chciala bym je rozwiez dzisiaj i jutro i miec spokoj
zima?!

Cytat:
A u nas poszlo o to, ze TZ ciagle kogos nowego doprasza na wesele .... najpier okazalo sie, ze jego Tata zapomnial o swoim przyjacielu : + 2 osoby do listy (no bo z zona pewnie), potem z TZem skontaktowal sie jego byly szef - kolega z pracy w Warszawie, wiec tez go zaprosil (+2), nastepnie powiedzial dwom sowim uczniom anglikom o naszym slubie i powiedzial, ze oni zawsze sa dla niego tacy mili, wiec ich takze (+2 bo zony siedza w Anglii).... jak juz zaprosil tych dwoch, to pomyslal, ze trzeciego nie wypada nie zaprosic... (+2, bo ten ma w Hiszpanii dziewczyne). Teraz wyslal mi naklejki do drukowania na zaproszenia z imionami gosci, patrze, a tam dwie siostry jego kolegi, jedna z chlopakiem (+3), z ktorymi w sumie nie ma duzego kontaktu. To jest nagle 11 osob.... mamy miejsce, mamy zaproszenia, ale stresuje mnie ta powiekszajaca sie dysproporcja (na poczatku ja miala na liscie 30 gosci, TZ 150, wiec i to bylo dla mnie stresujace), a teraz u mnie goscie odmawiaja, a TZ doprasza nowych. Nie wiem, pewnie ja tez jestem zestresowana i to podkreca sytuacje..... Ale jak ja sie pytalam TZ czy uwaza, ze powinnam zapraszac niektorych ludzi z biura, powiedzial mi, zebym zapraszala tych, ktorych na prawde znam i ze ludzie beda wdzieczni, za to, ze nie bede ich zobowiazywac.... A sam robi cos odwrotnego... Kurcze, i juz mam zwalony caly dzien
hmmm, to faktycznie z jednej strony niech TŻ zaprasza kogo tam uwarza ale z grugiej rozumiem że Ci przykro bo u Ciebie będzie zdecydowanie mniej
Stary 2011-03-10, 12:49   #4840
monita01
Zakorzenienie

Ojej, to nieciekawie Takaya.... Moze psoadz ich jakos daleko siebie? Ja o takie klotnie sie nie martwie, po prostu czasem wydaje mi sie, ze TZ daje mi rady, z ktorych sam by nie skorzystal, jak to niezapraszanie ludzi, ale pamietam tez, ze pytalam go, jak powinnam zrobic z zaproszeniem dla kolezanki, ktorej mame tez zapraszam: kolezanka mieszka czasem z chlopakiem, czasem (jak jest zimno) u mamy i nie wiedzialam czy dac 2 zaproszenia czy jedno na rodzine po prostu. TZ poradzil mi, aby jedno, a widze, ze teraz w podobnych sytuacjach zaprasza na oddzielnych zaproszeniach.... Poza tym nadal boli mnie, ze nie rozumial, gdy bardzo chcialam rozdac swoje zaproszenia w grudniu w Polsce i mowil, ze on by wyslal poczta i juz.... a teraz jedziemy na weekend do tesciow i organizuje spotkanie ze wszytskimi przyjaciolmi w celu wrezcenia zaproszen. Nie wiem dziewczyny, moze powinnam sie cieszyc, ze on moze, mimo, ze ja nie, ale jakos jest mi z tym ciezko.... Moze jestem po prostu o to zazdrosna i juz? Ale sie Wam tu wybazgralam, sorki....

Edytowane przez monita01
Czas edycji: 2011-03-10 o 12:54
Stary 2011-03-10, 12:53   #4841
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
Ja to się boję, że jak jego rodzinka sobie popije to zaczną się między sobą wykłócać a wujek rzuci się na nowego faceta ciotki, albo na samą ciotkę bo już nie raz mu się to zdarzyło TŻ zna swoja rodzine i tez boi się ego samego...
też sie bardzo boję, jak będzie sie zachowywać rodzinka TŻ(chodzi o babke i teściową) bo nei chcę żeby były jakies sceny i że mi wesele zepsują
Pozostaje nam sie wspierać

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Cytat:
Ojej, to nieciekawie Takaya.... Moze psoadz ich jakos daleko siebie? Ja o takie klotnie sie nie martwie, po prostu czasem wydaje mi sie, ze TZ daje mi rady, z ktorych sam by nie skorzystal, jak to niezapraszanie ludzi, ale pamietam tez, ze pytalam go, jak powinnam zrobic z zaproszeniem dla kolezanki, ktorej mame tez zapraszam: kolezanka mieszka czasem z chlopakiem, czasem (jak jest zimno) u mamy i nie wiedzialam czy dac 2 zaproszenia czy jedno na rodzine po prostu. TZ poradzil mi, aby jedno, a widze, ze teraz w podobnych sytuacjach zaprasza na oddzielnych zaproszeniach.... Poza tym nadal boli mnie, ze nie rozumial, gdy bardzo chcialam rozdac swoje zaproszenia w grudniu w Polsce i mowil, ze on by wyslal poczta i juz.... a teraz jedziemy na weekend do tesciow i organizuje spotkanie ze wszytskimi przyjaciolmi w celu wrezcenia zaproszen. Nie wiem dziewczyny, moze powinnam sie cieszyc, ze ona moze, mimo, ze ja nie, ale jakos jest mi z tym ciezko.... Moze jestem po prostu o to zazdrosna i juz? Ale sie Wam tu wybazgralam, sorki....
gości ze swojej strony wyróżnia takie mam wrażenie. A rozmawiałas z Nim na ten temat? Powiedz że zaproszenia dla Jego strony tez możecie wysłać pocztą
Stary 2011-03-10, 13:02   #4842
monita01
Zakorzenienie

Mi sie wydaje, ze nie wyroznia, tylko po prostu nie zdaje sobie sprawy z tego jak wygladaja rzeczy, poki nie znajdzie sie w danej sytuacji, dlatego doradza mi co innego gdy ja zalatwiam wczesniej sprawy, a gdy mu przychodzi do zalatwienia tych samych rzeczy, dochodzi pewnie do wniosku, ze powinny byc zrobione inaczej....
Stary 2011-03-10, 13:03   #4843
T'ai
Zakorzenienie

faktycznie trochę nie fair się TŻ zachowuje
Stary 2011-03-10, 13:04   #4844
monita01
Zakorzenienie

O rozdawaniu zaporszen mu powiedzialam... powiedzial, ze jest mu przykro, ze nie moglam ich rozdac w grudniu i ze bardzo docenia wszystko co robie i czego musze sie wyrzec (biorac slub w Hiszpanii).... niby ok, ale to tak jakby nie wytlumaczylo sprawy.
Stary 2011-03-10, 13:10   #4845
betty0502
Wtajemniczenie

GG do betty0502

Kuzynka mojego narzeczonego miała stocka ale większości nie smakowała ta wódka...To chyba zależy od gości...
My kupiliśmy na próbę: białą damę i pana tadeusza...szukałam w makro tej weselnej ale już nie ma... Bardzo podobają mi się te butelki ale jaka ta wódka jest nie mam pojęcia :/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 23-182-thickbox.jpg (37,5 KB, 13 załadowań)
betty0502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 13:13   #4846
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez betty0502 Pokaż wiadomość
Kuzynka mojego narzeczonego miała stocka ale większości nie smakowała ta wódka...To chyba zależy od gości...
My kupiliśmy na próbę: białą damę i pana tadeusza...szukałam w makro tej weselnej ale już nie ma... Bardzo podobają mi się te butelki ale jaka ta wódka jest nie mam pojęcia :/
zależy pewnie do czego ludzie przyzwyczajeni

mogę tylko napisać że zarówno o białej damie jak i tadku słyszałam dobre opinie
Stary 2011-03-10, 13:15   #4847
monita01
Zakorzenienie

Dobra i niedroga jest tez wodka Soplica
Stary 2011-03-10, 13:16   #4848
kuleczka777
Zakorzenienie

GG do kuleczka777

Dziewczyny fajen znalazłam buty i jaki wybór : http://moda.allegro.pl/show_user_auc...view=1&p=2&p=0

I-K nie przejmuj się mój też ma ciężką pracę i codziennie przynosi ją do domu w postaci sprawdzianów i nigdy na nic nie ma czasu.

Nie martwcie się dziewczynki będzie dobrze dla każdej po jednym

http://www.suwaczki.com/tickers/fdqg6c7e8qnfz160.png
kuleczka777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 13:19   #4849
betty0502
Wtajemniczenie

GG do betty0502

Powiem tak: ja wódki nie lubię, nie pijam i nie znam się na niej...
U nikogo na weselu nie widziałam też takiej weselnej...Widziałam te wódki na targach ślubnych i bardzo mi się spodobały (butelki), coś innego i oryginalnego i chciałabym te wódki...ale czy nie zrobie jakiejś wtopy :/ ta wódka kosztuje 0,5 l - 18,90 zł, wiem, że w makro była w promocji za 14,00 zł ale już jej nigdzie nie mam...a jakie kupujecie wina? Słodkie czy wytrawne? Jak narazie to mam tylko etykiety na nie
Stary 2011-03-10, 13:19   #4850
I_K
Zakorzenienie

Stock to dobra, ostatnio chyba króluje na weselach, pewnie była jakaś podróbka, każdą wódkę teraz nawet finlandię. Trzeba kupić z zaufanego źródła. My mamy nemiriffa
Stary 2011-03-10, 13:23   #4851
betty0502
Wtajemniczenie

GG do betty0502

a macie już buty ślubne? ja widziałam fajne na targach ślubnych www.butyslubne.com.pl

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

Cytat:
Stock to dobra, ostatnio chyba króluje na weselach, pewnie była jakaś podróbka, każdą wódkę teraz nawet finlandię. Trzeba kupić z zaufanego źródła. My mamy nemiriffa

może faktycznie jakaś podróba była - kto wie...
a o tej Twojej jeszcze nie słyszałam..
Stary 2011-03-10, 13:24   #4852
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Powiem tak: ja wódki nie lubię, nie pijam i nie znam się na niej...
Słodkie czy wytrawne? Jak narazie to mam tylko etykiety na nie
hehe bo wódka nie ma być do smakowania
polecam ci jest cały wątek o alkoholu na wesele

ja kupię wina, chyba półsłodkie

Cytat:
a macie już buty ślubne? ja widziałam fajne na targach ślubnych www.butyslubne.com.pl
Stary 2011-03-10, 13:24   #4853
betty0502
Wtajemniczenie

GG do betty0502

Cytat:

a masz jakieś specjalne atrakcje dla gości?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-10, 13:25   #4854
monita01
Zakorzenienie

Buty mamy, a T'ai i ja nawet takie same
Stary 2011-03-10, 13:25   #4855
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Buty mamy, a T'ai i ja nawet takie same
dokładnie
Stary 2011-03-10, 13:27   #4856
takaya
Zakorzenienie

Monitko na pocieszenie masz do pooglądania bo lubisz sobie popatrzeć tak jak ja (suknia z allegro która mi się spodobała- pewnie dlatego,że właścicielka ma super figurkę)
http://allegro.pl/s-slubna-agnes-za-...501000455.html
Stary 2011-03-10, 13:29   #4857
monita01
Zakorzenienie

No lubie, lubie Takajku... ladna Nawet troche podobna do mojej
Stary 2011-03-10, 13:31   #4858
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
a masz jakieś specjalne atrakcje dla gości?
Tak, my

Cytat:
Monitko na pocieszenie masz do pooglądania bo lubisz sobie popatrzeć tak jak ja (suknia z allegro która mi się spodobała- pewnie dlatego,że właścicielka ma super figurkę)
http://allegro.pl/s-slubna-agnes-za-...501000455.html
ładna ta sukienka, a góra podobna do sukienki Dark
Stary 2011-03-10, 13:31   #4859
kuleczka777
Zakorzenienie

GG do kuleczka777

Monita mój też teraz mi dał jeszcze 2 ciotki do doproszenia dobrze że miałam projekt zaproszeń to sama wydrukowałam.

http://www.suwaczki.com/tickers/fdqg6c7e8qnfz160.png
kuleczka777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 13:33   #4860
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
Tak, my
dobre
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości