![]() |
#4831 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Panny Młode - część III
też się kłócę od paru dni, i nawet nie za bardzo rozmawiamy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4832 |
Zakorzenienie
|
mnie wnerwia bo chciałam ustalić urlop to od miesiąca nie mogę się doprosić by spytał szefa i współpracowników czy możemy w tym terminie
![]() ale nie będę się przejmować, niech sam załatwia wakacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4833 |
Zakorzenienie
|
Mnie TZ wkurza bo ma ciężką pracę i przynosi nerwy do domu i jeszcze kwiatka nie dostałam na dzień kobiet... wczoraj miałam dostać ale się znów pokłóciliśmy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4834 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4835 |
Zakorzenienie
|
I-K Ja też kwiatka nie dostałam też się wkurzam na TŻta bo wciąz bez pracy a jak chce by np pojechał coś odebrał to wielkie BO że on nie ma czasu itp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4836 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4837 |
Zakorzenienie
|
A u nas poszlo o to, ze TZ ciagle kogos nowego doprasza na wesele .... najpier okazalo sie, ze jego Tata zapomnial o swoim przyjacielu : + 2 osoby do listy (no bo z zona pewnie), potem z TZem skontaktowal sie jego byly szef - kolega z pracy w Warszawie, wiec tez go zaprosil (+2), nastepnie powiedzial dwom sowim uczniom anglikom o naszym slubie i powiedzial, ze oni zawsze sa dla niego tacy mili, wiec ich takze (+2 bo zony siedza w Anglii).... jak juz zaprosil tych dwoch, to pomyslal, ze trzeciego nie wypada nie zaprosic... (+2, bo ten ma w Hiszpanii dziewczyne). Teraz wyslal mi naklejki do drukowania na zaproszenia z imionami gosci, patrze, a tam dwie siostry jego kolegi, jedna z chlopakiem (+3), z ktorymi w sumie nie ma duzego kontaktu. To jest nagle 11 osob.... mamy miejsce, mamy zaproszenia, ale stresuje mnie ta powiekszajaca sie dysproporcja (na poczatku ja miala na liscie 30 gosci, TZ 150, wiec i to bylo dla mnie stresujace), a teraz u mnie goscie odmawiaja, a TZ doprasza nowych. Nie wiem, pewnie ja tez jestem zestresowana i to podkreca sytuacje.....
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4838 |
Zakorzenienie
|
Monita widzę, że i twój TŻ podchodzi tak luźno do zaprasza nia gości jak mój
![]() ![]() Ja to się boję, że jak jego rodzinka sobie popije to zaczną się między sobą wykłócać a wujek rzuci się na nowego faceta ciotki, albo na samą ciotkę bo już nie raz mu się to zdarzyło ![]() Edytowane przez takaya Czas edycji: 2011-03-10 o 12:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4839 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4840 |
Zakorzenienie
|
Ojej, to nieciekawie Takaya.... Moze psoadz ich jakos daleko siebie? Ja o takie klotnie sie nie martwie, po prostu czasem wydaje mi sie, ze TZ daje mi rady, z ktorych sam by nie skorzystal, jak to niezapraszanie ludzi, ale pamietam tez, ze pytalam go, jak powinnam zrobic z zaproszeniem dla kolezanki, ktorej mame tez zapraszam: kolezanka mieszka czasem z chlopakiem, czasem (jak jest zimno) u mamy i nie wiedzialam czy dac 2 zaproszenia czy jedno na rodzine po prostu. TZ poradzil mi, aby jedno, a widze, ze teraz w podobnych sytuacjach zaprasza na oddzielnych zaproszeniach.... Poza tym nadal boli mnie, ze nie rozumial, gdy bardzo chcialam rozdac swoje zaproszenia w grudniu w Polsce i mowil, ze on by wyslal poczta i juz.... a teraz jedziemy na weekend do tesciow i organizuje spotkanie ze wszytskimi przyjaciolmi w celu wrezcenia zaproszen. Nie wiem dziewczyny, moze powinnam sie cieszyc, ze on moze, mimo, ze ja nie, ale jakos jest mi z tym ciezko.... Moze jestem po prostu o to zazdrosna i juz? Ale sie Wam tu wybazgralam, sorki....
Edytowane przez monita01 Czas edycji: 2011-03-10 o 12:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4841 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pozostaje nam sie wspierać ![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4842 |
Zakorzenienie
|
Mi sie wydaje, ze nie wyroznia, tylko po prostu nie zdaje sobie sprawy z tego jak wygladaja rzeczy, poki nie znajdzie sie w danej sytuacji, dlatego doradza mi co innego gdy ja zalatwiam wczesniej sprawy, a gdy mu przychodzi do zalatwienia tych samych rzeczy, dochodzi pewnie do wniosku, ze powinny byc zrobione inaczej....
|
![]() ![]() |
![]() |
#4843 |
Zakorzenienie
|
faktycznie trochę nie fair się TŻ zachowuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4844 |
Zakorzenienie
|
O rozdawaniu zaporszen mu powiedzialam... powiedzial, ze jest mu przykro, ze nie moglam ich rozdac w grudniu i ze bardzo docenia wszystko co robie i czego musze sie wyrzec (biorac slub w Hiszpanii).... niby ok, ale to tak jakby nie wytlumaczylo sprawy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4845 |
Wtajemniczenie
|
Kuzynka mojego narzeczonego miała stocka ale większości nie smakowała ta wódka...To chyba zależy od gości...
My kupiliśmy na próbę: białą damę i pana tadeusza...szukałam w makro tej weselnej ale już nie ma... Bardzo podobają mi się te butelki ale jaka ta wódka jest nie mam pojęcia :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4846 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mogę tylko napisać że zarówno o białej damie jak i tadku słyszałam dobre opinie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4847 |
Zakorzenienie
|
Dobra i niedroga jest tez wodka Soplica
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4848 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny fajen znalazłam buty i jaki wybór : http://moda.allegro.pl/show_user_auc...view=1&p=2&p=0
I-K nie przejmuj się mój też ma ciężką pracę i codziennie przynosi ją do domu w postaci sprawdzianów i nigdy na nic nie ma czasu. Nie martwcie się dziewczynki będzie dobrze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4849 |
Wtajemniczenie
|
Powiem tak: ja wódki nie lubię, nie pijam i nie znam się na niej...
U nikogo na weselu nie widziałam też takiej weselnej...Widziałam te wódki na targach ślubnych i bardzo mi się spodobały (butelki), coś innego i oryginalnego i chciałabym te wódki...ale czy nie zrobie jakiejś wtopy :/ ta wódka kosztuje 0,5 l - 18,90 zł, wiem, że w makro była w promocji za 14,00 zł ale już jej nigdzie nie mam...a jakie kupujecie wina? Słodkie czy wytrawne? Jak narazie to mam tylko etykiety na nie ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4850 |
Zakorzenienie
|
Stock to dobra, ostatnio chyba króluje na weselach, pewnie była jakaś podróbka, każdą wódkę teraz nawet finlandię. Trzeba kupić z zaufanego źródła. My mamy nemiriffa
|
![]() ![]() |
![]() |
#4851 | |
Wtajemniczenie
|
a macie już buty ślubne? ja widziałam fajne na targach ślubnych www.butyslubne.com.pl
---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Cytat:
może faktycznie jakaś podróba była - kto wie... a o tej Twojej jeszcze nie słyszałam.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4852 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() polecam ci jest cały wątek o alkoholu na wesele ![]() ja kupię wina, chyba półsłodkie Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4853 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4854 |
Zakorzenienie
|
Buty mamy, a T'ai i ja nawet takie same
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4855 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4856 |
Zakorzenienie
|
Monitko na pocieszenie masz
![]() ![]() http://allegro.pl/s-slubna-agnes-za-...501000455.html |
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
Zakorzenienie
|
No lubie, lubie Takajku... ladna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4858 | |
Zakorzenienie
|
Tak, my
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4859 |
Zakorzenienie
|
Monita mój też teraz mi dał jeszcze 2 ciotki do doproszenia dobrze że miałam projekt zaproszeń to sama wydrukowałam.
#4860 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.