Nasze wspomnienia z dzieciństwa lat 80. i 90. oraz co "Gimby nie znajo" - zbiorczy. - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-09, 11:52   #1261
kwaskowa
Raczkowanie

Dot.: Nasze wspomnienia z dzieciństwa lat 80. i 90. -zapraszam do wspólnego wspominan

Dla mnie wspomnieniem z czasów przedszkola i wczesnej podstawówki były "karteczki" takie do segregatorów, kolorowe, najlepiej z zespołami (JUST 5 ).
A poza tym: skakanie w gumę, guma do żucia Kaczor Donald, program disco polo na Polsacie w sobotnie wieczory , bajka "Czarodziejki z Księżyca"...
I dużo wymyślanych zajęć i zabaw. Ach ta dziecięca kreatywność

Edytowane przez kwaskowa
Czas edycji: 2011-03-09 o 11:54
kwaskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 19:15   #1262
zla panienka
Zadomowienie

Dot.: Nasze wspomnienia z dzieciństwa lat 80. i 90. -zapraszam do wspólnego wspominan

nie mam teledysku niestety, ale pamiętacie? http://w218.wrzuta.pl/audio/8DsU0699...zie_nie_ma_roz

zla panienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 21:01   #1263
Nyaa
Zakorzenienie

GG do Nyaa

Cytat:
Napisane przez zla panienka Pokaż wiadomość
nie mam teledysku niestety, ale pamiętacie? http://w218.wrzuta.pl/audio/8DsU0699...zie_nie_ma_roz
Oj szalało się za chłopakami z Just 5

A pamiętacie Kelly Family
http://www.youtube.com/watch?v=AIGGVIkcyWU

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87j44jq9d7lsxv.png
Nyaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 21:34   #1264
Mitsukki
Naczelny Hipster

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Może "Maria z przedmieścia"? Pierwsza telenowela, którą oglądałam
Kurczę, być może, moje wspomnienia skupiły się szczególnie na scenie, w której ukradla arbuza i wskoczyła do odjeżdzającego autobusu

A "Dziki księżyc" pamiętacie? Do tej poty mogę śpiewać luuunaaa salvaaaaheeee naaaamiii cośtam Chociaż to już jakos w okolicach 2000 chyba było.

Starla i jeźdźcy <3 Już o tym zapomniałam
Mitsukki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 22:41   #1265
zla panienka
Zadomowienie

ja nie cierpiałam dzikeigo księżyca, uwielbiałam posłańca szczęścia i palomę i jeszcze o takiej dziewczynce z sierocińca zakonnic, pamieta moze któraś z Was jaki może miec tytuł?

zla panienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 22:53   #1266
lone bird
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zla panienka Pokaż wiadomość
ja nie cierpiałam dzikeigo księżyca, uwielbiałam posłańca szczęścia i palomę i jeszcze o takiej dziewczynce z sierocińca zakonnic, pamieta moze któraś z Was jaki może miec tytuł?
Luz Clarita (Serce Clarity) Do tej pory pamiętam melodię z tej telenoweli

Edytowane przez lone bird
Czas edycji: 2011-03-09 o 22:55
lone bird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 23:27   #1267
fares
Raczkowanie

witajcie,

a czy ktoś pamięta
http://www.youtube.com/watch?v=jJWmm...eature=related

akademię Pana Kleksa
polskiego tasiemca 'w labiryncie'
zająca Poziomkę
lody calypso (najlepiej jak były z kawałkami galaretki)
a w każdą niedzielę program morze z uwielbianą przeze mnie piosenką 'Victory' http://www.youtube.com/watch?v=H0QfVDebLFg

a czy znajdzie sie ktoś kto pamięta misteczko Twin Peaks ???
fares jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 23:43   #1268
sweetish
Zakorzenienie

Ale pędzicie, niesamowite..
tyle wspomniń.
Ciesze się, że watek spotkał sie z takim odzewem... Tylko dlaczego nie dodajecie żadnych zdjec? byłoby łatwiej odświeżyć pamieć, tak więc zdjęcia dziewczynki, zdjęcia!

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

Cytat:
Pamiętam

lody calypso jeszcze niedawno widziałam w Kauflandzie , tak wiec jesli ktoś chciałby sobie odświeżyć wspomnienia ...
A co do serialu W labiryncie to kojarzy mi sie tylko i wyłacznie z wagarowaniem lub chorobą -tak czy inaczej z pozostawaniem w domu i ogladaniem go rano(chyba wtedy jakies powtórki leciały).

Dopóki robisz to, co zawsze, będziesz mieć to, co zwykle.
sweetish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 23:55   #1269
fares
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sweetish Pokaż wiadomość

Pamiętam

lody calypso jeszcze niedawno widziałam w Kauflandzie , tak wiec jesli ktoś chciałby sobie odświeżyć wspomnienia ...
A co do serialu W labiryncie to kojarzy mi sie tylko i wyłacznie z wagarowaniem lub chorobą -tak czy inaczej z pozostawaniem w domu i ogladaniem go rano(chyba wtedy jakies powtórki leciały).
Masz racje puszczali go z rana oglądalam jak szłam później do szkoly i byłam PRZESZCZĘŚLIWA jak dali 2 odcinki heheh
Calypso nawet niedawno jadłam- własnie na odświeżenie wposmnień

przypomniały mi sie jeszcze programy typu Mariusz Szygieł- wywiady na szczycie wieżowca, MDM- czyli Materna do Mana i Man do Materny, Miliard w rozumie i film Tatoooooooooo a Marcin powiedział z Fronczewskim i Radwanem to był HICIOR
Stary 2011-03-10, 00:07   #1270
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

A ja pamiętam oprócz "W labiryncie" jeszcze "Matki, żony i kochanki"

i te karteczki do segregatorów i naklejki w zeszytach.

I pamiętam jak cała podstawówką na przerwach tańczyliśmy "Makarenę".

Oranżada- Kaskada i małe oranżadki w butelkach.
Miśki waflowe z kremem w środku.
Chałwa kupowana na wagę.

I bajki na kasetach magnetofonowych.
Takie papierowe laleczki do ubierania.
Bączka jako zabawkę z dzieciństwa

Jeju masa tego, na pewno się powtarzam...

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 00:14   #1271
fares
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
I pamiętam jak cała podstawówką na przerwach tańczyliśmy "Makarenę".

...
a Lambadę ?????? obowiązkowa była spódniczka lambadówka
Stary 2011-03-10, 00:22   #1272
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez fares Pokaż wiadomość
odziedziczyłam po starszej kuzynce

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 09:28   #1273
zuzia13m
Zakorzenienie

GG do zuzia13m

Cytat:
Napisane przez Nyaa Pokaż wiadomość
Oj szalało się za chłopakami z Just 5

A pamiętacie Kelly Family
http://www.youtube.com/watch?v=AIGGVIkcyWU

do tej pory tej piosenki słucham ten mały ma niesamowity głoś - zakochałam się w tym głosie ciekawe czy on jeszcze śpiewa

---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

Cytat:
witajcie,

a czy ktoś pamięta

akademię Pana Kleksa
zająca Poziomkę
a w każdą niedzielę program morze z uwielbianą przeze mnie piosenką 'Victory' http://www.youtube.com/watch?v=H0QfVDebLFg

moja ulubiona gra - tylko ja miałam zająca co jajka zbierał i ośmiornicę
"akademię Pana kleksa" kupiłam w ubiegłym roku wszystkie trzy części dzieciom na gwiazdkę (i jeszcze osobno muzykę z filmu) - moje dzieci oglądają to nagminnie i wolą to od kreskówek
oczywiście "w labiryncie" też oglądałam
zając Poziomka - wklejałam niedawno moją ulubioną wersję
tego nie kojarzę
tą piosenkę znam, ale nie pamiętam filmu - czyli pewnie mój brat to oglądał a ja tylko piosenkę zapamiętałam
miasteczko zaczęłam oglądać, ale moja mama stwierdziła,że ona tego oglądać nie chce i mi nie pozwoliła (niestety tv stał w pokoju gdzie rodzice spali) ale bardzo muzykę lubiłam i kupiłam sobie kasetę - słuchałam na okrągło (trochę na złość mamie)
a przez
następne szesnaście lat
marzysz o tym żeby usiadły
spokojnie i się zamknęły !!!

zuzia13m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 09:30   #1274
martusia205
Zakorzenienie

ja także nie lubiałam Dzikiego Księzyca bo wolałam klasyczne meksykańskie telenowele w których dobro przezwycięża zło a tytuły to takie jak podałyście
martusia205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 09:33   #1275
zuzia13m
Zakorzenienie

GG do zuzia13m

Cytat:
Masz racje puszczali go z rana oglądalam jak szłam później do szkoly i byłam PRZESZCZĘŚLIWA jak dali 2 odcinki heheh
Calypso nawet niedawno jadłam- własnie na odświeżenie wposmnień

przypomniały mi sie jeszcze programy typu Mariusz Szygieł- wywiady na szczycie wieżowca, MDM- czyli Materna do Mana i Man do Materny, Miliard w rozumie i film Tatoooooooooo a Marcin powiedział z Fronczewskim i Radwanem to był HICIOR

to i jeszcze pamiętam pierwsze odcinki "koło fortuny" to był jakiś 91-92 rok (mój brat dzięki temu teleturniejowi w wieku trzech lat znał bardzo dobrze wszystkie litery i zaczynał składać w wyrazy)
a przez
następne szesnaście lat

Stary 2011-03-10, 09:35   #1276
verda
Inkwizytor

Cytat:
Napisane przez zuzia13m Pokaż wiadomość
[/COLOR]

to i jeszcze pamiętam pierwsze odcinki "koło fortuny" to był jakiś 91-92 rok (mój brat dzięki temu teleturniejowi w wieku trzech lat znał bardzo dobrze wszystkie litery i zaczynał składać w wyrazy)
Też pamietam Miałam wtedy jakieś 5 lat i zazwyczaj spałam juz aka to leciała ale chciałam strasznie oglądać to z rodzicami i wstawałam specjalnie Pamietam jeszcze "Czar par" z Ibiszem. Szkoda że juz tgeo nie ma

wymianka książkowa
verda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 09:47   #1277
zuzia13m
Zakorzenienie

GG do zuzia13m

Cytat:

miałam spódniczkę - kupiłam ją na koloni za wszystkie swoje pieniądze i tydzień musiałam przeżyć bez pieniędzy, lodów, zimnych napoi i innych takich - ale byłam szczęśliwa ze spódniczki

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Cytat:
Napisane przez verda Pokaż wiadomość
Też pamietam Miałam wtedy jakieś 5 lat i zazwyczaj spałam juz aka to leciała ale chciałam strasznie oglądać to z rodzicami i wstawałam specjalnie Pamietam jeszcze "Czar par" z Ibiszem. Szkoda że juz tgeo nie ma

ja też - wychodzi na to, że oglądałam sporo seriali i programów w tv ja gdzieś u rodziców mam program telewizyjny z 83 roku gdzie cały tydzień mieści się na jednej stronie jak znajdę kiedyś to wkleję zdjęcie
a jak wasze wspomnienia na temat mebli? ten wysoki połysk i inne takie? kupowanie mebli w kartonach nie wiedząc jak one wyglądają moim rodzicom trafił się całkiem niezły ten regał - ale nie modny wtedy bo był normalny a nie "na wysoki połysk"
a przez
następne szesnaście lat

Stary 2011-03-10, 10:09   #1278
fares
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zuzia13m Pokaż wiadomość
"akademię Pana kleksa" kupiłam w ubiegłym roku wszystkie trzy części dzieciom na gwiazdkę (i jeszcze osobno muzykę z filmu) - moje dzieci oglądają to nagminnie i wolą to od kreskówek
tak, to prawda- moje dzieci też znają Akademię Pana Kleksa i ogladały te filmy jak zaczarowane.
a jeszcze sie pochwalę, że do dziś mam w domu rzutnik Ania i bajki rzucamy na ścianę- to jest dopiero atrakcja dla dzieci.

a co powiecie na to
http://www.youtube.com/watch?v=A1NZDJXP-YQ&feature=fvsr

ich piosenki dostałam jako jedną z pierwszych moich kaset magnetofonowych

szukałam zdjęć,ale nic nie znalazłam
pamiętacie takie sandały na gumki- "rzymianki"
i takie całe plastikowe jaby plecione czasem dodawali do masy brokatu były rewelacyjne. Od spodu miały dziurki ja wciskałam w nie kamienie, zeby stukały jak chodzilam po chodniku :brzyda l:
Stary 2011-03-10, 10:16   #1279
zuzia13m
Zakorzenienie

GG do zuzia13m

Cytat:
tak, to prawda- moje dzieci też znają Akademię Pana Kleksa i ogladały te filmy jak zaczarowane.
a jeszcze sie pochwalę, że do dziś mam w domu rzutnik Ania i bajki rzucamy na ścianę- to jest dopiero atrakcja dla dzieci.

a co powiecie na to
http://www.youtube.com/watch?v=A1NZDJXP-YQ&feature=fvsr

ich piosenki dostałam jako jedną z pierwszych moich kaset magnetofonowych

szukałam zdjęć,ale nic nie znalazłam
pamiętacie takie sandały na gumki- "rzymianki"
i takie całe plastikowe jaby plecione czasem dodawali do masy brokatu były rewelacyjne. Od spodu miały dziurki ja wciskałam w nie kamienie, zeby stukały jak chodzilam po chodniku :brzyda l:
Rzutnik mam pożyczony i bajki też pożyczone (mój rzutnik też mam ale coś się zepsuło i niewyraźnie wyświetla bajki a bajek mieliśmy takie trzy pudełka ok setki ich było i pożyczyliśmy ciotce dla jej dzieci jak my z tego wyrosłyśmy i potem jej głupi mąż komuż ich wydał i już do nas nie wróciły - wściekłam się na niego potwornie - wszystko wyniósł z domu z wódę!!!
a buty plastiki też miałam - stopy w nich śmierdziały i brudziły się niemiłosiernie - ale nikt na to nie patrzył - tylko wszyscy chętnie chodzili ale muszę przyznać, że wygodne były
a przez
następne szesnaście lat

Stary 2011-03-10, 10:33   #1280
fares
Raczkowanie

te sandały plastiki to był wypas, ja pamiętam moje pierwsze lakierki były czerwone. Tak bardzo chiałam je miec,ze podczas mierzenie podkurczylam palec, zeby na pewno je mieć.... oczywiscie szybko się wydało, jak Mama zobaczyla moje poranione stopy...
Musiałam niestety powrócic do chińskich tenisówek z wiewiórką- te dopiero smierdziały. A pamietacie kozaki Relaks? Czapki i szaliki z kangurem- obowiązkowo na końcach szakila trzeba było zrobic supeł- wtedy bylo się terendy

czy któraś z Was tez plotła te bransoletki z muliny tzw. plecionki????????

oj tak... miło powspominać. Usmiech sam się maluje na twarzy- to były czasy

P.S. zuzia13m- masz rewelacyjny podpis

Edytowane przez fares
Czas edycji: 2011-03-10 o 10:38
Stary 2011-03-10, 10:42   #1281
Nyaa
Zakorzenienie

GG do Nyaa

Cytat:

Oj tak!!!
Był szał na takie bransoletki i każdy bez względu na płeć musiał mieć ich po kilka na każdej ręce. Najgorzej mieli ci, którzy nie umieli ich robić, musieli się prosi i sępić, żeby ktoś im zrobił a zamówień było dużo

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87j44jq9d7lsxv.png
Nyaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 11:52   #1282
fares
Raczkowanie

dokładam 7 życzeń i kota Rademenesa

filmowa mama Dariusza miała zarąbiste kreacje w tym filmie heheheh artystyczna dusza
Stary 2011-03-10, 13:56   #1283
zuzia13m
Zakorzenienie

GG do zuzia13m

Cytat:
te sandały plastiki to był wypas, ja pamiętam moje pierwsze lakierki były czerwone. Tak bardzo chiałam je miec,ze podczas mierzenie podkurczylam palec, zeby na pewno je mieć.... oczywiscie szybko się wydało, jak Mama zobaczyla moje poranione stopy...
Musiałam niestety powrócic do chińskich tenisówek z wiewiórką- te dopiero smierdziały. A pamietacie kozaki Relaks? Czapki i szaliki z kangurem- obowiązkowo na końcach szakila trzeba było zrobic supeł- wtedy bylo się terendy

oj tak... miło powspominać. Usmiech sam się maluje na twarzy- to były czasy

P.S. zuzia13m- masz rewelacyjny podpis
kozaczków nie pamiętam, chociaż wszyscy ich wspominają ja chyba nie miałam takich - ale moja ciotka miała a czapki i szaliki to oczywiście miałam i to właśnie z supełkami różowy zestaw i czerwony
dzięki - też mi się podoba
a przez
następne szesnaście lat

Stary 2011-03-10, 14:41   #1284
inrock
Raczkowanie

a ja pamiętam drewniaki w wieeeelu kolorachmoja mama notorycznie kupowała mi białe,chociaż marzyłam o fioletowych;d podejrzewam,ze chodaki byly juz wspomniane tu
natomiast czy któraś z was prowadziła zeszyty,w które wklejała zdjęcia "gwiazd" wycięte z gazety?;d
ja w moja kuzynka mialysmy obsesje na tym punkcie, ja skupiłam się na Britney i JLo, natomiast ona na Pameli Anderson i jej ówczesnym gachu- Marcusie Schenkenbergu( nie pytajcie mnie, dlaczego pamiętam to nazwisko to dowód na zdumiewające właściwości ludzkiego umysłu):d
a co do programów telewizyjnych to przypominam sobie kino wieczorne-Roseanne a po niej Świat Według Bundych;]
No i oczywiście tasiemce!Czy któraś z was pamięta jeszcze Posłańca Szczęścia, Serce Klarity, Fiorelle, Zbuntowanego Aniola, Palome?;]
Mam nadzieje, że nie powtórzylam wszystkiego,co tu padło już, więc wracam do czytania wątku
Stary 2011-03-10, 14:46   #1285
_Matilde_
Biała Dama

Cytat:
Napisane przez Nyaa Pokaż wiadomość
Oj tak!!!
Był szał na takie bransoletki i każdy bez względu na płeć musiał mieć ich po kilka na każdej ręce. Najgorzej mieli ci, którzy nie umieli ich robić, musieli się prosi i sępić, żeby ktoś im zrobił a zamówień było dużo
Obfotorgafowałam trochę rupieci

pa1.jpg

1. od góry i od lewej: klisza fotograficzna (to chyba pamiętają wszyscy? ;>), lampki choinkowe, karteczki do segregatora, bransoletki

pa2.jpg

2. guma do żucia (papierek znalazłam dopiero parę lat temu za segmentem przy remoncie ), książeczka Poczytaj mi mamo, mam ich więcej ale strasznie zniszczone, podkładki pod alko, starsze i nowsze, widokówki, pamiątki lata 90

pa3.jpg

3. paskudna plastikowa teczka A4 (ludzie to mieli kiedyś fantazję i zmysł estetyczny, nie ma co), zeszyty, "gołe" i obłożone plakatami coby to lepiej wyglądało (choć te żonkile mnie się podobały, kolorowałam je), stare pocztówki

pa4.jpg

4. kasety oryginalne i przegrywane, moja kolekcja na półce, mocno już okrojona ale niektórych kaset nie mam serca wyrzucić, czasami jeszcze słucham, i koszmar w postaci zaciętej w magnetofonie taśmy :P. Jak się dobrze przyjrzycie to w otworkach na spodzie kaset jest wepchnięty papier Żeby móc nagrywać z radia na tych kasetach które nie były "czyste"

2246808_1024.jpg

5. nie znalazłam starych etykiet z czekolad, ani nigdzie w domu ani w necie, tylko Kocie języczki Bardzo lubiłam

Webook
Filmweb
Last.fm
_Matilde_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 15:26   #1286
fares
Raczkowanie

o taaak
super fotki ten koleś z plakatu był z New Kids on the Block ja uwielbiałam Jordana jak chyba większość dziewczyn

książeczki poczytaj mi mamo takze pamiętam, a te bransoletki to widzę trochę bardziej zaawansowana technika heheh ja zatrzymalam sie na zwykłym splocie skośnym i tym okrągłym

inrock filmy o których piszesz kojarzę, ale tylko z zwiastunów, ja wychowałam się na bajkach i filmach z kanału Polonia1
-yatamann
- w królestwie kalendarza
- Gigi
-Generał Daimos
etc

a z filmów
o matko

pamiętacie Manuelę???? miała siostre bliźniaczkę bardzo bogata i wredną. Rózniły się tylko kolorem włosów, który potem był jednak taki sam.....

Edytowane przez fares
Czas edycji: 2011-03-10 o 15:28
Stary 2011-03-10, 17:07   #1287
_Matilde_
Biała Dama

Cytat:
o taaak
super fotki ten koleś z plakatu był z New Kids on the Block ja uwielbiałam Jordana jak chyba większość dziewczyn

książeczki poczytaj mi mamo takze pamiętam, a te bransoletki to widzę trochę bardziej zaawansowana technika heheh ja zatrzymalam sie na zwykłym splocie skośnym i tym okrągłym
A wiesz, te bardziej "zaawansowane" robiło się szybciej, i to nie była taka monotonna robota, bo tu koralik, a tu nie wszystkie nitki a tu coś... Jak się już opanowało technikę to produkcja szła błyskawicznie. Tylko do szału mnie doprowadzały te długie nitki, jak gdzieś rzuciłam niedokończoną to się dziadostwo niemiłosiernie plątało. Więc chodziłam zazwyczaj z tym wszędzie po domu, z agrafką na kolanie, trzymając te nitki do góry i brat się ze mnie śmiał że poruszam się przy tym jak Herr Flick DDD Mial skojarzenia

Webook
Filmweb
Last.fm
_Matilde_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 18:26   #1288
fares
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _Matilde_ Pokaż wiadomość
Więc chodziłam zazwyczaj z tym wszędzie po domu, z agrafką na kolanie, trzymając te nitki do góry i brat się ze mnie śmiał że poruszam się przy tym jak Herr Flick DDD Mial skojarzenia
no ja tez tak chodziłam z upiętą plecionka na kolanie.
Moja Mama nie była tym zachwycona
Stary 2011-03-10, 19:11   #1289
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
witajcie,

a czy ktoś pamięta

akademię Pana Kleksa
zająca Poziomkę

ja, ja pamiętam to wszystko- chociaż do dziś nie wiem kto zabił Laurę Palmer. Ścieżka dźwiękowa do Twin Peaks to moja "najulubieńsza"
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 20:11   #1290
fares
Raczkowanie

dorzucam

- program Wiktora Niedzickiego "Kuchnia" prowadzil go wraz z synami i pokazywali fajne eksperymenty fizyczne- niestety program chroniony prawami autorskimi nie ma go na YT

- chochlikowe psoty czyli zmagania z ortografią

despa- jesli chodzi o Twin Peaks to po kilku odcinkach gubilam watek... za kazdym razem jak wznawiali emisję, obiecywałam sobie "teraz wytrwam, dowiem sie o co chodzi" i jakoś znowu sie nie udawało. Muzyka piekna, ale film bardzo trudny...no przynajmniej dla takiej siksy jaką byłam ogladając go
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości