|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1801 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
hmmmmm ja to żadnego kwatka nie dostałam
![]() ![]() ![]() ciaputka01 Nineczka dziękuje za życzonka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1802 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kwiatka tez nie dostałam, teraz wróciłam do domu to jeszcze od taty czekoladki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1804 | |
Raczkowanie
|
Wieczorowa pora i ode mnie najlepsze życzenia dla wszystkich kobietek na wątku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeżeli chodzi o świętowanie dnia dzisiejszego mecenas się nie popisał i nie przygotował dla nas nawet tulipanka...za to jak już wróciłam do domku odwiedził mnie posłaniec z poczty kwiatowej i przytargał dla mnie bukiet ogromnych pięknych 11 czerwonych róż ze słodkim liścikiem...zgadnijcie od kogo!? ![]() ![]() A TŻ dziś na służbie do 9 rano...biedaczek. Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1805 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ja teraz wróciłam od siostry tż. wypiłyśmy jeszcze drinka na zakończenie dnia kobiet ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1806 |
Zakorzenienie
|
A ja nie pomyślę, bo też czasem lubię jakieś piwko, czy drinka wypić. Nawet dla zdrowia można
![]() W ogóle zła jestem, bo poszłam do pracy i odesłali mnie do domu, bo nie ma dużo roboty ;/ i półtorej godziny w plecy, bo zanim wróciłam, to tyle się zrobiło ![]()
#1807 |
Raczkowanie
|
[COLOR="Magenta"]U mnie Dzień Kobiet i tym samym śledzik uplynal bardzo miloooooo
![]() /COLOR] Edytowane przez Bambi19 Czas edycji: 2013-07-29 o 22:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#1808 |
Zakorzenienie
|
U mnie za oknem też cudownie, aż się rozpiąć musiałam na dworze, jak byłam TŻ-owi coś załatwić
![]() Siedzę teraz i czekam, aż TŻ powie coś odnośnie przepustki, ale najwcześniej wieczorem się dowiem... Głupia napaliłam już się, że do niego pojadę, a przecież jeszcze nie wiadomo ;/
#1809 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() w domu dostałam kwiaty od teścia, szwagra i zaprzyjaźnionego z rodziną tż sąsiada. wszystko byłoby wczoraj pięknie i super, gdyby nie fakt, że mój Tż miał wczoraj służbę i wczorajszy wieczór przesiedziałam sama ![]() Bambi19 dzięki za tak relację z filmu "Sala samobójców". widziałam w tv zapowiedz i też mam ochotę się na niego wybrać, tyle tylko, że nie wybieramy się w najbliższym czasie do Poznania, więc muszę mieć nadzieję, że do naszego małego kina też ten film zawita.
![]() ![]() |
![]() |
#1810 |
Zadomowienie
|
Witam wszystkie Kobiety mundurowych
![]() Od jakiegoś już czasu podczytuje Wasz wątek i w końcu odważyłam się dołączyć ![]() Witam serdecznie ![]()
#1811 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Oczywiście... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzisiejszy dzień: - pracowity (mam wrażenie, że wszystkie sprawy w pracy zaraz runą mi na głowę. Mecenas zasypuje mnie coraz to nowymi sprawami..ale jest tego plus - bardzo dużo się uczę ![]() - zabiegany (najpierw w pracy młynek, póniej fittness, zakupy w galerii, wróciłam przed 19) - z niespodzianką (zadzwoniła koleżanka, która wyjeżdża za granice i nie wiadomo czy wróci. Zaprosiła na kawę i ciastko ![]() - plotkarski (pisała przed sekundka koleżanka ze studiów. Za chwilke sesja telefoniczna..jak zwykle pewnie 2-godzinna) A jutro Drogie Panie Dzień Męźczyzny ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1812 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
jesteśmy razem 9 miesiecy, wydaje się, że to tylko, ale w naszym przypadku to naprawdę owocny czas ![]()
![]() |
#1813 |
Raczkowanie
|
Witam nowa!
Tak jak Kobieta Oficera pisala - nowe maja slomiany zapal, chociaz i my kiedys bylysmy nowe;D Edytowane przez Bambi19 Czas edycji: 2013-07-29 o 22:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#1814 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja nie pochodzę z Bydgoszczy,tylko z podlasia , ale Bydgoszcz bardzo lubię, czego niestety nie mogę powiedzieć o Podlasiu, czyli moich rodzinnych stronach, zwanych również "kresami wschodnimi" ![]() mój TŻ nie służył w Bydgoszczy, od początku swojej "przygody" z wojskiem jest w warmińsko- mazurskim, ale obecnie jest nadzieja , że uda mu się przenieść, ma już kwit na etat, ale utrudnieniem może być to, że nie zechcą go wypuścić z jednostki, bo ma jechać na misję... jednak cały czas mam nadzieję i moocno trzymam kciuki ![]() a co do jutrzejszego dnia mężczyzny,o którym wspomniała kobieta_oficera,to też nigdy go nie celebrowałam, ale teraz uważam, że każda okazja jest dobra by sprawić tej drugiej osóbce przyjemność i już przygotowałam mały upominek, który niestety dam z opóźnieniem, bo mój TŻ obecnie ma poligon,i prawdopodobnie zobaczymy się na chwilę dopiero w niedzielę, o ile wypuszczą go z jednostki
"A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć" -Antoine de Saint-Exupéry http://www.suwaczki.com/tickers/bfaregz2gb8h75rh.png Yummy Mummy ![]() Edytowane przez niuniaaa86 Czas edycji: 2011-03-09 o 22:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1815 | |||
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Ja również planuję kolacyjkę i małą niespodziankę na dzień mężczyzn, ale ja to już zgłupiałam kompletnie ![]() ![]() ~~~~ U mnie leje za oknem, i jakoś znowu zimno ![]() ~~~~ ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1816 |
Zakorzenienie
|
Witaj, niuniaaa86
![]() ![]() ciaputka, ja o 4 kwietnia pierwsze słyszę, a o 10 marca to już od daaaawna, więc dla mnie tylko 10 marca był. Chociaż i tak z TŻ-em nie obchodzimy, ale może faktycznie kupię mu jakiś drobiazg ![]() kobieta_oficera, bardzo fajny pomysł, na pewno się ucieszy ![]() U mnie ostatnio tak jakoś nieciekawie... Z TŻ-em prawdopodobnie się zobaczę w ten weekend, więc chociaż coś dobrego. Nic, lecę do nauki, bo czas ucieka...
#1817 |
Raczkowanie
|
niuniaaa86 - ile masz lat i Twoj TŻ no i jaki ma stopien, bo ciekawa jestem...troche z ta Bydgoszcza sie zakrecilam, a Twoje Podlasie to dokladnie....?No chyba, ze to tajemnica;D Ogolnie Twoj TŻ jest w wojskach ladowych? Piszesz, ze na misje ma leciec.....to nie jestes tutaj sama....
Lovebird - o 4.04 słysze pierwszy raz, natomiast 30.09 dzien chlopaka jest juz dawno, chyba predzej niz 10.03 Edytowane przez Bambi19 Czas edycji: 2013-07-29 o 22:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#1818 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
na jednej misji już był, no i teraz ma etat na 10 zmianie, ale dostał kwit z etatem w nowej jednostce, więc jeśli uda się mu przenieść,co niestety chyba nie będzie proste to możliwe, że wyjazd przepadnie, co niekoniecznie mnie zasmuci ![]() jeszcze wczoraj pamiętałam o dzisiejszym Dniu Mężczyzny, aledzisiaj zaspałam na uczelnie i ogólnie miałam zakręcony ranek, no i z tego wszystkiego dopiero ok 15 przypomniało mi się, że nie złożyłam nawet mojemu TŻ-owi życzeń ![]()
![]() |
#1819 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez Bambi19 Czas edycji: 2013-07-29 o 22:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1820 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dzisiaj ostatni dzień zajęć, piątki mam wolne, teoretycznie powinnam zabrać się, i to najlepiej w podskokach za pracę mgr, ale postanowiłam poleniuchować, no i wychodzę dzisiaj ze znajomymi na piwko ![]() ale dostałam właśnie dobrą wiadomość, bo TŻ dzwonił i powiedział, że być może w sobotę popołudniu uda mu się wyrwać, więc się zobaczymy ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1821 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Ale zwariowany dzień...wstałam wcześnie, świeciło piękne słońce, dojechałam na uczelnię i zaczął sypać snieg, momentalnie się zrobiło biało, po czym stopniał i po południu spowrotem wiosna ![]() witam nową mundurówke ![]() ![]() o dniu facetów zapomniałam, zresztą podobno jest 30 września ![]() ![]() a w ogóle to nic mi się nie chce, nie mam siły na nic...spaaaać...
![]() |
#1822 |
Zakorzenienie
|
Ja też tak mam, zmuszam się przez cały dzień do nauki i tak średnio mi idzie... kobieta_oficera, zdradzisz mi, jak Ty przerobiłaś tyle materiału przed swoimi egzaminami?
![]() ![]() ![]() Ale jutro jadę do TŻ-a, już się nie mogę doczekać ![]() A śniegu u mnie nie było, ale też z rana piękne słońce, a teraz niedawno deszcz zaczynał padać. Mam nadzieję, że za 2 godziny już będzie znów ok, bo nie chcę po deszczu łazić ![]()
#1823 |
Zadomowienie
|
Elooo Kobiety !! Nie bijcie za brak postów ![]() WITAM NOWĄ MUNDURÓWKĘ ![]() U nas dziś bardzoooooo ciężka noc. Ninka płakała do 2:30 a wstała o 6 więc padam na mordkę. Teraz cwaniara
![]() Dziś przywitało nas takie piękna słonko, że nie zamierzamy siedzieć w domu. Ruszamy dziś na pierwszą wyprawę niestety samochodem w poszukiwaniu miejsc do fotografii plenerowej ![]() ![]() Edytowane przez libelle Czas edycji: 2011-03-12 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#1824 |
Zadomowienie
|
Witam serdecznie
![]() piękna dziś pogoda, słońce cudnie przyświeca, o 8 rano skusiłam się na mały spacer ![]() życzę wszystkim miłego i słonecznego weekendu ![]()
#1825 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny
![]() Przesilenie wiosenne czy co, że tutaj taka pustka? ![]() U nas wiosna w pełni, pogoda piękna, oby tak dalej ![]()
![]() |
#1826 |
Zadomowienie
|
Ja jestem i miałam przesilenie weekendowe w sprawie stronki. Siedzieliśmy tam prawie cały czas nanosząc poprawki i wgrywając zdjęcia
![]() Z racji pozytywnych opini ( na razie kilku) wrzucam tu link mam nadzieję że i wam się spodoba ![]() www.fotolibelle.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#1827 |
Raczkowanie
|
Mnie się stronka bardzo podoba!!! Zdjecia mi wchodza szybko...fajna, bo bez udziwnien i klasyczna, nie zdazylam tylko zobaczyc wiecej zdjec, ale to nadrobie....pisze teraz na goraco poki co;D
Mnie nie bylo, bo caly weekend spedzialm na szkoleniu, jestem zmeczona wiec i tutaj za wiele nie napisze. |
![]() ![]() |
![]() |
#1828 |
Zakorzenienie
|
a ja wpadłam tylko przekazać od libelle, że znów jej komp poszedł
![]() mam nadzieję że szybko wróci ![]()
![]() |
#1829 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie wróciłam od TŻ-a
![]() ![]() Mam nadzieję, że libelle szybko do nas wróci... W ogóle stronka świetna, bardzo mi się podoba ![]() A pogoda coś się u mnie psuje, bo trochę popadywało dzisiaj ![]()
#1830 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A ja? Ja to się na maxa poświęcam kiedy mi na czymś zależy. I tak: rzuciłam pracę i wszelkie inne zajęcia (oczywiście oprócz zajęć na aplikacji i praktyk...i spotkań czy telefonów z ukochanym ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś mija 7 miesięcy odkąd jestem razem z TŻ ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Zapomniała dodać - obrączka bardzo TŻta ucieszyła...rano, kiedy jechał do pracy już wysłał mi słodkiego smsa, że super się z nią czuje...że czuje się taki czyjś...taki mój ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:27.