![]() |
#3871 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIV
|
![]() ![]() |
![]() |
#3872 |
Zakorzenienie
|
![]() doczytam Was w domu. Na razie mam szybkie pytanie-co można jeść przy refluksie? Bo internet przeczy sam sobie. I wychodzi na to,że nie można jeść właściwie nic ![]() ![]()
#3873 |
Zakorzenienie
|
gryxiu i teziaku wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Menów
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#3874 |
Zakorzenienie
|
bardziej zależało mi na wypasionym stylu życia kociego, spanko jedzonko, pieszczoty, wygrzewanie na słońcu, seks bez konsekwencji ciażowych (po sterylce) - ale wsumie 7 razy taki stajl - czemu nie
a jak mnie choroba dopadnie to od nowa i tak do 7 razy sztuka ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- jak już sie podlizywać to na całego - ja dam prezent ![]() ło http://www.humorpage.pl/obrazki/s/33..._kieliszki.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#3875 | |||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3876 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3877 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() A pazury obcinam na 0,5 mm bo dłuższe mnie denerwują i nie maluję bo po co jak za dwa dni to schodzi. Żałość, żałość. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3878 | |
never say no to panda
|
Cytat:
![]() pić nie za gorące, nie za kwaśne, nie gazowane, nie kawę i nie mocną herbatę na deser raczej omijać wszystko, co czekoladowe, bardziej w stronę produktów mlecznych (ale żeby za słodziachno nie było) spać raczej w pozycji półsiedzącej (no, bez przesady, ale żeby nie na płask) na obiad może być np. potrawka z kurczaka z warzywkami i ryżem *edit - moje faworki poszły się... walić nie mam mąki ![]() za to sernik już w piekarniku ![]()
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2011-03-10 o 16:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3879 |
Zakorzenienie
|
i jaka motywacja do wygrania - wiem ze to moze nie wypada alkohol na prezent - ale na nic innego mnie nie stać a kwiatów menciznom tez nie wypada ponoć
o jeszcze mogę wiem co - wczoraj mi mykło no nie znadjdeu teraz Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-10 o 16:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#3880 |
never say no to panda
|
kameno - blok w załączniku - jest przepyszniasty!
dałam 30tbl słodzika ![]() a na drugim foto sernik powoli dochodzący w piekarniku (tak, drzwi od piekarnika są masakrycznie usyfione ![]()
![]() |
#3881 | ||||||
BAN stały
|
To nie jest fany!
![]() Powiedz po prostu: "Oooch, Gryyyx, całe życie czekałam na te słowa" ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jeees, jeees, aj em! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Chyba nie, z resztą zbyt mocno wystraszony byłem, gdy się przed nim opędzałem ![]() ![]() Za mojej młodości dzień Huopaka świętowano 30. września (chyba, że to jakaś nowa, świecka tradycja, a huopak to nie man?) ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Na jednej partyjce by się nie skończyło ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3882 |
Wpisz tu zomzing
|
no jasne, że nie Fany
![]() Fany to baset, pająk to pająk, nie fidać różnicy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3883 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lasagna chyba strasznie trudna? A jak z dietetycznością- tego ciasta? Cytat:
Cytat:
Do niektorych rzeczy mam dryg- ale tylko do niektórych O matko, weź mi wyślij kurierską ![]() Tymczasem włosy, nie wiem, czy pisalam- mam już świetne i nie rozjaśniam, pomalowałam paznokcie- najpierw pomarańczowym opalizującym, a potem wściekłym amarantem opaliz. i najlepiej się czeka na wyschnięcie pisząc na klawiaturze- bo maluję któtkie paznokcie.
![]() |
#3884 | |
Zakorzenienie
|
Dziekuje
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3886 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3887 |
Zakorzenienie
|
Zjadłem właśnie 3 gałki lodów czekoladowych z kawałkami czekolady
![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#3888 | |
Zakorzenienie
|
Panowie nasi barowi- wszystkiego najlepszego!!!!
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- ![]() ![]() Cytat:
coś muszę wymyślić- takiego łatwego dla cukrzyków- ciasto bez proszku i cukru, sernik typu serek z żelatyną- a, i żeby się ręcznie robiło, bo nam giną wszystkie części (chyba Gucio macza w tym swoje maślane paluszki)
![]() |
#3889 | |
never say no to panda
|
Cytat:
a potem układasz - płat makaronu (w wersji dietetycznej naleśnior no-carbo), miencho (podsmażone z przyprawami, cebulką i przecierem pomidorowym), ser (normalnie powinien być żółty tarty, ja robię z serkiem wiejskim, takim granulowanym i też jest przepycha ![]() ![]() w załączniku mój gniot (właściwie jest połowa, bo pół zeżarte perfidnie ![]() odnośnie sernika - całe ma ok. 1430kcal (B208; T54,5; W24) - ja przejadam jednorazowo 1 porcję (90kcal), czyli 1/16 całego ciasta, w porywach do 2 porcji (180kcal - na dużego głoda ![]() blok cały ma ok. 1670kcal (B175,5; T7; W222) - od razu capnęłam kawał stanowiący 1/8 całości, ale w połowie tak mnie zemdliło, że śmiało mogę stwierdzić nieprzejadalność jednorazową więcej, niż 1/16 całości (ok. 105kcal)
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2011-03-10 o 17:06 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3890 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3891 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3892 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śmiem twierdzić, że i po połowie bloku by mnie nie zemdliło ![]() co to jest naleśnior non carbo??? bo brzmi lżej, niż ciasto makaronowe. a jakby młotkiem porozbijać makaron i usypać z niego warstwę do lasagni, mialoby to sens???
![]() |
#3893 | |
never say no to panda
|
Cytat:
![]() ![]() naleśnior no-carbo to 3 jajka zblenderowane z łyżką twarożka, potem wylewa się 6 łyżek tej cieczy na talerz, wstawia na 1:30 do mikrofali i wychodzi naleśnior ![]() a z rozbitym makaronem też by wyszło, ale wtedy to już nie lasagne, a zapiekanka makaronowa ![]() brzuch na mnie warczy :/ przesadziłam chyba z błonnisiem
![]() ![]() |
![]() |
#3894 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3895 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Za co Ty mnie/nas tak katujesz? ![]() Choć i tak wszystko jedno, bo dziś się już nieźle przejadłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale bym zjadła ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3896 | ||
BAN stały
|
A!
![]() Cytat:
![]() Dobrze, że Dzień Dziadka mnie nie dotyczy (jeszcze), bo najpierw Dzień Ojca trza przejść, a do tego dłuuuga, daleeeka droga ![]() Tzn. tak mi się wydaje ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3897 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3898 | |
Zakorzenienie
|
![]() Ja zjadłam duzy jogurt, jabłko i kilogram pomarańcz. Teraz sobie robię zupke jarzynową , potem soczek, a na kolacje będzie duszony filet z indyka z kalafiorem ![]() Mam wrażenie ,że na tej diecie, perfumy pachn a na mnie intensywniej i piekniej. ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Cytat:
a blok jest dietetyczny tylko dla fanów diet niskotłuszczowych ![]()
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-03-10 o 18:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3899 |
Zakorzenienie
|
A ja mam nalesniki z nutella
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3900 |
Zakorzenienie
|
Panowie wszystkieg naj......
No, wiesh...........:rolleyes :
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:56.