Rozstanie z facetem - część 16 ;] - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-10, 19:59   #3091
ilo16na
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Jak się rozstaną, to przynajmniej nie trzeba będzie daleko iść po pomoc
I nam 2 osoby z watku ubeda bo strzela focha na siebie
Nie nie

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 20:00   #3092
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:
Jak się rozstaną, to przynajmniej nie trzeba będzie daleko iść po pomoc
A widzisz o tym nie pomyślałam zatem dziewczynki działajcie
Stary 2011-03-10, 20:02   #3093
Reggaenator
Rozeznanie

Ale reklame mi tu robicie
Reggaenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 20:03   #3094
annonim
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez xXCinderellaXx5 Pokaż wiadomość
i słonie z trąbą do góry
I podkowy
annonim jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 20:05   #3095
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
I nam 2 osoby z watku ubeda bo strzela focha na siebie
Nie nie
Wtedy to dopiero byłaby wojna w wątku

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Cytat:
Napisane przez annonim Pokaż wiadomość
I podkowy
I kominiarz

"Pragnienia łamią nam serce, męczą nas.
Pożądanie rujnuje nam życie.
Ale jeśli chodzi o pragnienia,
najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."

.
mrytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 20:06   #3096
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:
Napisane przez annonim Pokaż wiadomość
I podkowy
Nie zapominajmy o szczęśliwym numerku

w szkole oczywiście
Stary 2011-03-10, 20:08   #3097
kwiatuszek_
Przyczajenie

Witam was dziewczyny,
Czytam was codziennie od jakiś 10 -11 miesięcy,czyli bardzo dlugo.W końcu zdecydowalam się tu napisać,gdyż nie mogę znowu popelnic tego samego bledu.To może opisze swoją historię.Mam 22 lata,studiuję bylam z facetem 6 lat.Na początku wiadomo cud miód i maliny,potem mi wiele rzeczy zaczęlo nieodpowiadać w nim,w naszym związku w moich uczuciach do niego ,zaczelam czuc ze to nie to,byly okresy rozstań i powrotów,raz lepiej raz gorzej.Nie będe dokladnie opisywala co wtedy bylo bo za dużo by to zajęlo,zacznę dokladnie od zeszlego roku.Zamieszkaiśmy razem,on specjanie dla mnie przeprowadzil się do mojego miasta w którym studiuję.Przez pierwszy miesiąc bylo ok,wszystko razem,byalm szczesliwa że mam kogoś bliskiego przy sobie.Potem zaczęly sie schody,on caly czas na kompie gra w te swoje gry,ja w drugim pokoju w ksiązkach,oddalalismy sie od siebie z kazdym dniem,klotnie wyzwiska,z mojej jak i jego strony aż w końcu nie wytrzymalam i powiedzialam ze sie rozstajemy.Każdy poszedl w swoją stronę ,w zasadzie to bylam szczesliwa że jest spokoj i nie ma wiecznych kotni,proszenia sie o zmycie garnkow czy prania,o jego gry.Minęlo kilka dni od naszego nie mieszkania już razem i się dowiaduję że przespal sie z inną laska,w pierwszym momencie nie moglam w to uwierzyć ,przezylam szok.Wiem powiecie a co cie to obchodzi dziewczyno przeciez zerwaliscie,okazalo sie ze ja jednak caly czas coś do niego czulam ,on strasznie zalowal tego co się stalo.Ja nie chcialam go znać,ale w końcu ulegam i zaczelismy sie spotykać na gruncie kolezenskim,nie będe opisywala wszystkiego ale wyszlo tak że owinal mnie sobie wokol palca,cala wine za to ze on sie przespal z ta laska zwalil na mnie,doprowadzi mnie do takiego stanu psychicznego że codziennie ryczalam,ja wtedy wegetowalam można powiedzieć ,on wtedy raz mnie chcial a raz nie chcial.Tak mi pięknie wakacje minely.Poszlam na studia i powiedzialam sobie dosc proszenia sie ,ponizania.Ale wtedy on jakby sobie o mnie przypomnial ,dzwonil że teskni ,ja bylam na dystans , w zasadzie bylam nieufna ,kilka miesiecy zlecialo na tym ,że on sobie o mnie przypominal,a ja żylam nadzieją że będzie taki jak kiedys,on chcial żebym byla taka jak on chce ja się na to zgodzić nie moglam.Aż w końcu on poznal kogoś innego,ja strasznie to przezylam(wiem glupia jestem),on w tym czasie odzywa sie do mnie ale caly czas mial do mnie pretensje że to ja jestem wszystkiemu winna,zadzwonilam do niego kiedys chcialam wyjasnic,rozmawiac,po czym on wysmarowal mi maila ,że niechce mnie znac,nie kocha już nigdy nie pokocha i że jest mu beze mnie lepiej.Ja oczywiście w ryk,mialam depresje nie bylam w stanie nic robić,jeść, uczyć się.Ale od tego momentu nie odzywalam się do niego.Ku mojemu zdumieniu on tydzień pozniej napisal mi,że zrozumial że mnie zle traktowal.A co się okazalo?Tamta dziewczyna go niechciala....Od tamtego momentu minely trzy miesiące ,on chcial ze mna być,ja niechcialam ,chcialam żeby mi pokazal jak się zmienil,w zasadzie to mnie rozczarowywuje przy każdej okazji,woli imprezy niż mnie,pokazal mi to niejednokrotnie,przez te trzy miesiące ciągle lzy,idiotka mysli że w koncu zrozumie,bo przeciez kiedys tak kochal.Od jakiś dwóch tygodni staram się wziąc na dystans,nie przejmować,olewać go.Dzisiaj mi powiedzial ZNOWU że mnie niechce,ale oczywiście kocha ,ale nie moze być z kimś takim jak ja,gdzie ja nie mowilam nic o tym że chce z nim być.On mysli ,że ja znowu będe się poniżać,prosić,na pewno nie będę,wyciagnęlam wnioski z tego co przedtem przezylam. I przechodząc do puenty wiem ,że nasze relacje są toksyczne,chcę z tym w końcu zerwać.A wiecie co jest najśmieszniejsze ,że boję się że zostane sama i sobie nie poradze,gdzie on w zasadzie mi w ogole nie pomaga,a jedynie dodaje cierpienia....Dziewczyny napiszcie mi coś ,dzięki czemu nie będę się do niego odzywala,nie będe myslala o nim......
kwiatuszek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 20:09   #3098
xXCinderellaXx5
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mrytka Pokaż wiadomość

I kominiarz
I grosik
Stary 2011-03-10, 20:13   #3099
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wypalona Pokaż wiadomość
Nie zapominajmy o szczęśliwym numerku

w szkole oczywiście
To mój numerek był zawsze nieszczęśliwy, bo nie pamiętam, żebym go kiedyś użyła I w ogóle tak od święta się tylko trafiał

.
Stary 2011-03-10, 20:17   #3100
xXCinderellaXx5
Zadomowienie

Cytat:
To mój numerek był zawsze nieszczęśliwy, bo nie pamiętam, żebym go kiedyś użyła I w ogóle tak od święta się tylko trafiał
Mój też bardzo rzadko
Stary 2011-03-10, 20:18   #3101
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:
Mój numerek ekhm jak to brzmi wiesz mrycia, takie wyjątkowe numerki rzadko się trafiają

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Cytat:
Mój też bardzo rzadko
Sięgając pamięcią w odległe czasy LO, przypominam sobie, że chyba tylko ze dwa razy trafił mi się numerek
Stary 2011-03-10, 20:21   #3102
Malla
Nie depcze krokusów

Dziewczyny, wróćcie do tematu wątku, mamy nową duszyczkę
Stary 2011-03-10, 20:27   #3103
mrytka
Wtajemniczenie

Kwiatuszek, Ty masz dopiero 22 lata, całe życie przed Tobą Jak zaczniesz wychodzić do ludzi, to po pierwsze będziesz się lepiej czuła, a po drugie będziesz miała okazję poznać kogoś kto będzie Cię traktował tak jak powinnaś być traktowana. Dobrze, że zdajesz sobie sprawę, że to jest toksyczna znajomość. Musisz się od niego jak najszybciej odciąć, urwać wszelkie kontakty, bo on ewidentnie traktuje Cię jak takie "wyjście awaryjne". Jak mu z jakaś nie wyjdzie, to zgłasza się do Ciebie, wmawia Ci, że wszystko Twoja wina i tak aż do momentu, gdy pozna inną dziewczynę. Nie daj sobą manipulować! Trzymam za Ciebie kciuki, ważne, że chcesz z tego się wydostać

---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Cytat:
Mój numerek ekhm jak to brzmi wiesz mrycia, takie wyjątkowe numerki rzadko się trafiają
Tylko, że ja miałam kilka różnych numerków Począwszy od 2 na 6 skończywszy każdy po kolei miałam

Cytat:
Mam nadzieję, że Kwiatuszek nam wybaczy

.
Stary 2011-03-10, 20:33   #3104
xXCinderellaXx5
Zadomowienie

Cytat:
Ach , przez rozmowe o tych numerkach nie zauważylam tamtego postu

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek_ Pokaż wiadomość
Witam was dziewczyny,
Czytam was codziennie od jakiś 10 -11 miesięcy,czyli bardzo dlugo.W końcu zdecydowalam się tu napisać,gdyż nie mogę znowu popelnic tego samego bledu.To może opisze swoją historię.Mam 22 lata,studiuję bylam z facetem 6 lat.Na początku wiadomo cud miód i maliny,potem mi wiele rzeczy zaczęlo nieodpowiadać w nim,w naszym związku w moich uczuciach do niego ,zaczelam czuc ze to nie to,byly okresy rozstań i powrotów,raz lepiej raz gorzej.Nie będe dokladnie opisywala co wtedy bylo bo za dużo by to zajęlo,zacznę dokladnie od zeszlego roku.Zamieszkaiśmy razem,on specjanie dla mnie przeprowadzil się do mojego miasta w którym studiuję.Przez pierwszy miesiąc bylo ok,wszystko razem,byalm szczesliwa że mam kogoś bliskiego przy sobie.Potem zaczęly sie schody,on caly czas na kompie gra w te swoje gry,ja w drugim pokoju w ksiązkach,oddalalismy sie od siebie z kazdym dniem,klotnie wyzwiska,z mojej jak i jego strony aż w końcu nie wytrzymalam i powiedzialam ze sie rozstajemy.Każdy poszedl w swoją stronę ,w zasadzie to bylam szczesliwa że jest spokoj i nie ma wiecznych kotni,proszenia sie o zmycie garnkow czy prania,o jego gry.Minęlo kilka dni od naszego nie mieszkania już razem i się dowiaduję że przespal sie z inną laska,w pierwszym momencie nie moglam w to uwierzyć ,przezylam szok.Wiem powiecie a co cie to obchodzi dziewczyno przeciez zerwaliscie,okazalo sie ze ja jednak caly czas coś do niego czulam ,on strasznie zalowal tego co się stalo.Ja nie chcialam go znać,ale w końcu ulegam i zaczelismy sie spotykać na gruncie kolezenskim,nie będe opisywala wszystkiego ale wyszlo tak że owinal mnie sobie wokol palca,cala wine za to ze on sie przespal z ta laska zwalil na mnie,doprowadzi mnie do takiego stanu psychicznego że codziennie ryczalam,ja wtedy wegetowalam można powiedzieć ,on wtedy raz mnie chcial a raz nie chcial.Tak mi pięknie wakacje minely.Poszlam na studia i powiedzialam sobie dosc proszenia sie ,ponizania.Ale wtedy on jakby sobie o mnie przypomnial ,dzwonil że teskni ,ja bylam na dystans , w zasadzie bylam nieufna ,kilka miesiecy zlecialo na tym ,że on sobie o mnie przypominal,a ja żylam nadzieją że będzie taki jak kiedys,on chcial żebym byla taka jak on chce ja się na to zgodzić nie moglam.Aż w końcu on poznal kogoś innego,ja strasznie to przezylam(wiem glupia jestem),on w tym czasie odzywa sie do mnie ale caly czas mial do mnie pretensje że to ja jestem wszystkiemu winna,zadzwonilam do niego kiedys chcialam wyjasnic,rozmawiac,po czym on wysmarowal mi maila ,że niechce mnie znac,nie kocha już nigdy nie pokocha i że jest mu beze mnie lepiej.Ja oczywiście w ryk,mialam depresje nie bylam w stanie nic robić,jeść, uczyć się.Ale od tego momentu nie odzywalam się do niego.Ku mojemu zdumieniu on tydzień pozniej napisal mi,że zrozumial że mnie zle traktowal.A co się okazalo?Tamta dziewczyna go niechciala....Od tamtego momentu minely trzy miesiące ,on chcial ze mna być,ja niechcialam ,chcialam żeby mi pokazal jak się zmienil,w zasadzie to mnie rozczarowywuje przy każdej okazji,woli imprezy niż mnie,pokazal mi to niejednokrotnie,przez te trzy miesiące ciągle lzy,idiotka mysli że w koncu zrozumie,bo przeciez kiedys tak kochal.Od jakiś dwóch tygodni staram się wziąc na dystans,nie przejmować,olewać go.Dzisiaj mi powiedzial ZNOWU że mnie niechce,ale oczywiście kocha ,ale nie moze być z kimś takim jak ja,gdzie ja nie mowilam nic o tym że chce z nim być.On mysli ,że ja znowu będe się poniżać,prosić,na pewno nie będę,wyciagnęlam wnioski z tego co przedtem przezylam. I przechodząc do puenty wiem ,że nasze relacje są toksyczne,chcę z tym w końcu zerwać.A wiecie co jest najśmieszniejsze ,że boję się że zostane sama i sobie nie poradze,gdzie on w zasadzie mi w ogole nie pomaga,a jedynie dodaje cierpienia....Dziewczyny napiszcie mi coś ,dzięki czemu nie będę się do niego odzywala,nie będe myslala o nim......
To jasne ,że boisz się samotnosci. Ale po co trwać w tym jak sama mówisz ,że On i tak Ci nie pomaga ?Poza tym powiedzial ,że Cię nie chce. Każda z Nas się bała tego ,że sobie nie poradzi. Strach przed samotnością jest normalny,ale predzej czy później i tak bedziesz musiała z tym skończyć . Lepiej jak zrobisz to teraz . Urwij kontakt , nie pisz,nie dzwon i nie próbuj nic wyjaśniać.
Stary 2011-03-10, 20:37   #3105
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Kwiatuszku każde rozstanie czegoś uczy, dlatego potraktuj to co się wydarzyło jako lekcję potrzebną w życiu. Sama widzisz że ten facet nie sprawia że jesteś szczęśliwa, tylko cierpisz. Dlatego musisz zebrać wszystkie siły jakie w sobie masz i urwać wszelkie kontakty z tym panem Poradzisz sobie bez niego, jesteś młoda i całe życie przed Tobą
Stary 2011-03-10, 20:38   #3106
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
predzej czy później i tak bedziesz musiała z tym skończyć . Lepiej jak zrobisz to teraz .
Dokładnie
Kwiatuszku, czym dłużej się będzie w czymś takim tkwić bojąc się samotności, tym gorzej się będzie z tego wyrwać. Stracisz lata życia i kiedyś będziesz tego żałowała, że zamiast bawić się, cieszyć z wolności czy jakiegoś tam przyszłego nowego związku, to wegetowałaś siedząc w domu kiedy on sobie balował i poznawał nowe panienki.

.

Edytowane przez mrytka
Czas edycji: 2011-03-10 o 20:40
Stary 2011-03-10, 20:39   #3107
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:

Tylko, że ja miałam kilka różnych numerków Począwszy od 2 na 6 skończywszy każdy po kolei miałam
Ja miałam ino dwa
Stary 2011-03-10, 20:39   #3108
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja miałam ino dwa
Ja zaliczyłam aż 5 numerków

.
Stary 2011-03-10, 20:42   #3109
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:
Ja zaliczyłam aż 5 numerków
Ja póki co dwa, ale jeszcze wszystko przede mną
Stary 2011-03-10, 20:44   #3110
martuska2o
Rozeznanie

Ja całe życie ten sam nr - 1
martuska2o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 20:46   #3111
kwiatuszek_
Przyczajenie

Dziewczyny ja to wszystko wiem,ale ciężej z praktyką....tkwie w tym bagnie i nie potrafie się z niego uwonić
Stary 2011-03-10, 20:49   #3112
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:
Dziewczyny ja to wszystko wiem,ale ciężej z praktyką....tkwie w tym bagnie i nie potrafie się z niego uwonić
Chyba nie chcesz takiego życia dla siebie No sama pomyśl nie zasługujesz na kogoś lepszego?
Stary 2011-03-10, 20:54   #3113
kwiatuszek_
Przyczajenie

Niechce takiego życia dla siebie.Chcę kogoś dobrego dla siebie,tylko wiecie co caly czas mam w glowie?To jaki on byl kiedyś,traktowal mnie jak księżniczkę,bylam kochana i tak też się czulam.Takim c***** jakim jest teraz jest mniej więcej od roku,a ja się ludze ,że będzie taki jak kiedyś.
Stary 2011-03-10, 20:55   #3114
magdalenabellacoza
Raczkowanie

Cytat:
Chyba nie chcesz takiego życia dla siebie No sama pomyśl nie zasługujesz na kogoś lepszego?

Dokładnie... A z racji, że każda z nas zasługuje na to, co najlepsze (), to postaraj się zerwać z nim kontakty. Wiesz, najważniejsze, to być stanowczą w tym, co się robi, oczywiście, że to bolesne, ale przecież tutaj na pewno znajdziesz wsparcie Mam nadzieję, że Ci się uda!

"
Życie bywa słodkie, lecz czasami tak bywa, że kiedy bywa słodkie, to idzie się porzygać"

magdalenabellacoza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 20:55   #3115
solideja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Mój jedenasty dzień bez mojego F. ... nadal ciężko, tylko łez już co raz mniej.

Tak w facebookowym temacie to my na FB wciąż funkcjonujemy jako para... ja nie mam w sobie tyle sił, żeby zmienić status związku i usunąć wspólne zdjęcia, ale nie mam pojęcia dlaczego on tego nadal nie zrobił. Może wie jak mnie to zaboli i czeka, żebym pierwsza to zrobiła?
Jak już będziesz gotowa, to nie jak dziewczyny radzą po jednym zdjeciu, statusie... tylko wszystko na raz ciachnij raz, a porządnie. Mniej będzie bolało.

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Wiem, że to strasznie egoistyczne i chore, ale cieszę się, że mogę chociaż w ten sposób "zamykać jego dostęp do nowych znajomości" ... myśl, że on może się z kimś związać ZABIJA MNIE.
Ja też nie mogę żyć z myślą, że on może przeliże dziś w weekend kilka dziewczyn. Ale cóż, współczuje tylko tym laskom, że są takie naiwne, że się dadzą. W końcu on już zapowiedział jak będzie traktował istotki płci żeńskiej. Za krzywdę którą mu wyrządziłam

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
Pewnie, że się nie przyzna. On jest przecież facetem idealnym.
I to ja zepsułam wszystko. A jego duma? skąd do afryki.
Na początku sprawiał wrażenie spokojnego, lekko zakompleksionego gościa. Potem wyszło jaki to on nie jest skromny.
Matko, na co Tobie za takim tęskić

kwiatuszek_ - Co to za facet, który zwalił winę za to że przespał się z jakąś panienką na Ciebie? Jakieś zero a nie facet. Doczytałam do końca, ten koleś to kompletne zero. Odnoszę wrażenie jakby odegrał się za to że z nim skończyłaś (wtedy jak się wyprowadził) i to w najgorszy sposób jaki mógł! Świnia, a nie facet.
Odetnij się od niego całkowicie, uwierz mi, że po tym mogą Cię spotkać już tylko lepsze rzeczy/faceci niż on. Koleś jest absolutnie beznadziejny i robi Ci sieczkę z mózgu, przypomina sobie o Tobie tylko gdy zostaje sam. Ty sobie bez niego świetnie poradzisz!

(U mnie dobrze, im więcej obowiązków, tym mniej myślenia o ex )

Cytat:
Niechce takiego życia dla siebie.Chcę kogoś dobrego dla siebie,tylko wiecie co caly czas mam w glowie?To jaki on byl kiedyś,traktowal mnie jak księżniczkę,bylam kochana i tak też się czulam.Takim c***** jakim jest teraz jest mniej więcej od roku,a ja się ludze ,że będzie taki jak kiedyś.
Właśnie, takiego jak był kiedyś kochasz. A teraz on nie jest już tym samym człowiekiem i niestety ludzie raczej jeśli się zmieniają - to na gorsze, więc nie licz na cud. Do tego pewnie wizja jego "kiedyś" jest dodatkowo przez Ciebie wyidealizowana (kontrast z tym co jest teraz). To nie jest facet dla Ciebie, ZASŁUGUJESZ na kogoś kto będzie Cię kochał, szanował i będzie wiedział cały czas, że jesteś tą jedyną

Edytowane przez solideja
Czas edycji: 2011-03-10 o 20:58
solideja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 20:59   #3116
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:
Skąd my to znamy kochany, cudowny, misiaczek, a teraz kawał ch.ja On już nie będzie taki jak dawniej, pokazał swoją prawdziwą twarz, musisz się od niego uwolnić czym prędzej tym lepiej dla Ciebie.
Stary 2011-03-10, 21:00   #3117
ver_million
Rozeznanie

dowiedzialam sie pieknych rzeczy, moj byly wreczyl w dzien kobiet kwiatka tej, o ktora dlugi czas bylam zazdrosna, dzisiaj sie podniecal jak to on nigdy nie czul sie tak kiedy rozmawia z dziewczyna... wiec jeszcze jak se o tym dowiedzialam powiedzialam mu co mysle, ze jest dwulicowa szuja, falszywa, ze nie spodziewalam sie po nim takiego czegos, wypslo mi sie tez pare niecenzuralnych slow, wiecie, wisi mi to, myslalam, ze z okazji, ze sie boi, ze sobie 'moge cos zrobic z jego powodu' powstrzyma sie przez ten zakichany miesiac przed takimi rzeczami, a on to robi, jak gdyby nigdy nic. wiecie jaka byla jego reakcja: 'dobrze dobrze' i zaczal obgryzac palce. i jeszcze dodalam, ze go nie chce widziec na moim osiedlu i niech sie nie pokazuje, udawal ze nie slyszy, wiec go kopnelam w krzeslo, bo nie bedzie mnie ignorowal i powiedzialam dobitnie 'rob tak, zebym Cie tam nie widziala, nie chce Cie znac, zapomnil, ze kiedykolwiek miales cokolwiek ze mna wspolnego'...
nie spodziewalam sie tego, zwlaszcza po tym, co mi nagadal na temat mojego zabijania sie itd... nie wiem czy zle czy dobrze, pozniej mnie policja spisala, mial byc mandacik, ale nam darowali, bo ja troche wcieta sie rozplakalam, ze ciezki dzien mialam, i darowali... w tym momencie nie moge sie pozbierac... a minie miesiac zaraz... widzicie jaki jest szybki... ?
Stary 2011-03-10, 21:03   #3118
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Reggaenator Pokaż wiadomość
Ja? Oczy? Nikt mi nigdy tego nie powiedział, ale dziękuje

PS. Przepraszam, już mi to kiedyś Lily powiedziała
a już myślałam,że będę pierwsza

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Może za kilka dni, jak mi złośc minie
Naprawde, nie spodziewałam się, że zdjęcie może wywołać tyle emocji...
Piszesz na forum jak go nie chcesz znać,jak Cie wyzywa,jak podle Cie traktuje...Potem wstawiasz słitaśne zdjecie,podpinasz go i udajesz,że tego wszystkiego co opisywałaś nie było...Nie dziw się,że wywołało tyle emocji bo sama zarzucałaś nF że jest przewrotny a w moim odczucie wstawienie tego zdjęcia świadczyło identycznie to samo co w przypadku nF...Piszesz jedno,robisz drugie...
Ja tam za pociskiwanie erotomana sie nie oburzyłam

Cytat:
Juniorka podryw na pieska?
Przecież Ty też masz niesamowite oczy
Tiaaaaaaaa Siaaaaaaa mi napisała,że się boi mojego spojrzenia

Na pieska mówisz Mój pies jest taki specyficzny a jakoś nikogo jeszcze nie poderwałam na Niego
Ale Reggaenator ma rasę psa którą ubóstwiam

Cytat:
Napisane przez Reggaenator Pokaż wiadomość
No narazie coś mi mój pies nie przynosi szczęścia
A nie widziałeś postów tutaj na ten temat
Skromnisiu

Koleś w ogóle odwołał korki 7 min.przed umówioną godziną...Myślałam,ze się wścieknę...Ale kupiłam prezent dla Zuzola na chrzciny
Doszłam do wniosku,ze kolczyki jej dokupię w ramach prezentu jak siostra przyjedzie do Łodzi w kwietniu z młodą
A jutro już wyjeżdżam
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 21:04   #3119
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:
Napisane przez ver_million Pokaż wiadomość
dowiedzialam sie pieknych rzeczy, moj byly wreczyl w dzien kobiet kwiatka tej, o ktora dlugi czas bylam zazdrosna, dzisiaj sie podniecal jak to on nigdy nie czul sie tak kiedy rozmawia z dziewczyna... wiec jeszcze jak se o tym dowiedzialam powiedzialam mu co mysle, ze jest dwulicowa szuja, falszywa, ze nie spodziewalam sie po nim takiego czegos, wypslo mi sie tez pare niecenzuralnych slow, wiecie, wisi mi to, myslalam, ze z okazji, ze sie boi, ze sobie 'moge cos zrobic z jego powodu' powstrzyma sie przez ten zakichany miesiac przed takimi rzeczami, a on to robi, jak gdyby nigdy nic. wiecie jaka byla jego reakcja: 'dobrze dobrze' i zaczal obgryzac palce. i jeszcze dodalam, ze go nie chce widziec na moim osiedlu i niech sie nie pokazuje, udawal ze nie slyszy, wiec go kopnelam w krzeslo, bo nie bedzie mnie ignorowal i powiedzialam dobitnie 'rob tak, zebym Cie tam nie widziala, nie chce Cie znac, zapomnil, ze kiedykolwiek miales cokolwiek ze mna wspolnego'...
nie spodziewalam sie tego, zwlaszcza po tym, co mi nagadal na temat mojego zabijania sie itd... nie wiem czy zle czy dobrze, pozniej mnie policja spisala, mial byc mandacik, ale nam darowali, bo ja troche wcieta sie rozplakalam, ze ciezki dzien mialam, i darowali... w tym momencie nie moge sie pozbierac... a minie miesiac zaraz... widzicie jaki jest szybki... ?
No cóż kolejny dupek, po raz kolejny udowodnił Ci że nie masz za kim płakać

Juniorka, a Ty chyba też coś miałaś dodać na FB

Edytowane przez wypalona
Czas edycji: 2011-03-10 o 21:07
wypalona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 21:04   #3120
kwiatuszek_
Przyczajenie

On twierdzi,że to zrobil dlatego ,że go zranilam.A moja wina polegala na tym ,że poszlam na impreze i kolega mnie po tej imprezie do domu odprowadzil(nic z tym kolegą się nie wydarzylo)A ja mu powiedzialam,że fajny jest ten kolega i mi się podoba z wygladu.I to że na następny dzień koleżance powiedzialam,że z nim wszystko skończone.Twierdzi ,że się go wyparlam,to bylo jak mieszkaliśmy razem,a najśmieszniejsze jest to ,że ja dwa dni przedtym plakalam i prosilam go żebyśmy byli razem....
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości