|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Kosmetyki nowe i używane-średnia półka
WITAM NA MOJEJ WYMIANIE. MAM DO ODDANIA KILKA UŻYWANYCH I NOWYCH KOSMETYKÓW Z ŚREDNIEJ PÓŁKI.
Rezerwacja BRAK Na wstępie moja Wish. * wszystkie książki Piekary, Pilipiuka i Komudy *kosmetyki Inglota i Kobo *pędzle wszelkiej maści *odsybki minerałów *biały podkład i puder KOLORÓWKA *Cienie do oczu Hello Kitty by H&M-paleta brązów i fioletów * Cienie/brązery firmy Bell na długiel palecie,lekko perłowe(testery) *Róże firmy Belll na długiej palecie z drobinkami(testery) *Poczwórne cienie firmy Avon *Podwójne cienie firmy Rimmel *Biały cień matt opalizujący na różowo firmy MySecret *Paleta cieni firmy Ruby Rose *Poczwórne niebieskie cienie firmy Margaret *Potrójna paleta z okiem firmy Avon *Podwójny cień firmy Lovley *Podkład 2x 100 i 200 firmy Rimmel Stay Matte Mousse *Pojedyńczy cielisty cień firmy avon *Wysuwany cień w kredce firmy Avon *Potrójne cienie firmy MySecre *Paleta kolorowych perłowych cieni firmy Butterfly *Potrójne cienie firmy DIV *2x Podwójne cienie firmy Avon -fiolety i zielenie *Róż firmy Wibo (zamkniecie troszkę uszkodzone) *Korektor 280 firmy Manhatan *Zielony wysuwany korektor firmy Vipere PIELĘGNACJA *Balsam po opalaniu i kapieli głeboko nawilżający firmy Lirene *Mleczko do opalania SPF 6 firmy Lirene *Balsam roświetlający do opalania SPF6 firmy Lirene *Balsam do ciała bazująco-nawilżający firmy Beautyful Body *Scrub do stóp i krem firmy Avon Foot Works
Limitless Web3.0 Crypto Exchange - Buy, Sell, and Swap Crypto: Simple, Fast, Free of Custody Edytowane przez SAH20 Czas edycji: 2011-03-12 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki nowe i używane-średnia półka
witam, czy cienie avon są nowe?
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
jaka nazwe ma poczwórna paletka z avonu?
jezlie to te moca latte to moze cos znajdziesz u mnie? mam na wymiance cienie inglota
Walczę o siebie! Chcę w końcu pokochać SIEBIE! 01.02.2014r. posladki: 2 siłownia Edytowane przez zuzanuss Czas edycji: 2011-03-10 o 20:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
cos za
Cienie/brązery firmy Bell na długiel palecie,lekko perłowe(testery) *Róże firmy Belll na długiej palecie z drobinkami(testery) ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Od razu lepiej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
*Poczwórne cienie firmy Avon ( to sa te w brązach) *Potrójna paleta z okiem firmy Avon
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za
Cienie do oczu Hello Kitty by H&M-paleta brązów i fioletów Biały cień matt opalizujący na różowo firmy MySecret Balsam po opalaniu i kapieli głeboko nawilżający firmy Lirene *Scrub do stóp i krem firmy Avon Foot Works |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
* Cienie/brązery firmy Bell na długiel palecie,lekko perłowe(testery)
*Róże firmy Belll na długiej palecie z drobinkami(testery) *Poczwórne cienie firmy Avon *Potrójna paleta z okiem firmy Avon znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
coś za :
*Poczwórne cienie firmy Avon *Biały cień matt opalizujący na różowo firmy MySecret
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
*Podkład 2x 100 i 200 firmy Rimmel Stay Matte Mousse
COS U MNIE? prosze o odpowiedz w moim watku ![]()
![]() |
#11 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
* Cienie/brązery firmy Bell na długiel palecie,lekko perłowe(testery) *Róże firmy Belll na długiej palecie z drobinkami(testery) Podkład 100 Rimmel Stay Matte Mousse *Scrub do stóp i krem firmy Avon Foot Works <--- o ile brązowy cukier |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
U mnie coś za: * Cienie/brązery firmy Bell na długiel palecie,lekko perłowe(testery)
*Pojedyńczy cielisty cień firmy avon |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie ?
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Coś znajdziesz za Cienie/brązery firmy Bell na długiel palecie,lekko perłowe(testery)
*Róże firmy Belll na długiej palecie z drobinkami(testery) albo tylko róże?
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za cienie h&m ?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
hej cos za Balsam roświetlający do opalania SPF6 firmy Lirene ?
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
szkoda, interesowałyby mnie tylko nowe na prezent...
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za obie palety Bell?
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
hej cos u mnie za * Cienie/brązery firmy Bell na długiel palecie,lekko perłowe(testery)? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=505895&page=2
Prawo kształtu: "Kot przyjmuje kształt naczynia, w jakim się znajduje" ![]() ![]() Antoine de Saint-Exupéry: "Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostanie" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:58.