|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.II
a pasuje upięcie na bok przy welonie ?
|
|
|
|
#3392 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A kciuki trzymam ![]() Cytat:
![]() Ja mysle, ze pasuje. Zgodnie z obietnica, wklejam fryzurki ze swoich zbiorow. Na ostatnim zdjeciu, bardzo podoba mi sie bransoletka
|
|
|
#3393 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja bym chyba umarła ze stresu. Dla mnie ten 20 czerwca mój to późno... nie żebym Cię jakoś stresowała. Po prostu mówię
![]() Cytat:
Też o czymś takim słyszałam, tylko ja bym zamieniła mąkę na konfetti - mniej brudzi i łatwiej strzepnąć z siebie, a równie łatwo lata przy podmuchu Bo szkoda wybrudzić się mąką i później pół wieczoru to z siebie strzepywać...[QUOTE=jusztyska;25579129]Mój TŻ to w ogóle uważa, że welon zbędny :P i w sumie może faktycznie kupie sobie jakiś ładny kwiat i upnę go /QUOTE]Mi Łoś przytaknął tylko, jak powiedziałam, że chcę długaśny ![]() Cytat:
![]() Właśnie też mam taką wątpliwość. Bo też mi się podobają upięcia na bok, tylko jak to z welonem pogodzić? A jeszcze w dodatku takim długaaaaśnym.... Właśnie zastanawiam się też, czy po tych 10 h tańców włosy nie będą nie tylko przyklapnięte i smętne, ale też przyklejone do spoconego karku. Bo przecież nie da się całej imprezy przetańczyć i się ani odrobinę nie spocić.... |
||
|
|
|
#3394 |
|
Zadomowienie
|
ardillka
cześć Bardzo ładną masz sukienkę, zajrzałam na stronkę butterfly, ja też mam dopiero w lipcu, więc jestem z Tobą Będzie dobrze W ogóle to podałam w salonie inną datę ślubu, o tydzień wcześniejszą, żeby mieć pewność, że zdążą ![]() ![]() gwiazdeczka, ja też się nie widzę w koczku, to jest takie lekkie, luźne upięcie, taki bardziej kokon niż koczek nie widać dobrze na zdjęciu ![]() jusztyska, cokolwiek by to nie było to trzymam kciuki mocno !! Powiedz jak tam poszło ![]() Almariel, dziękuję, mam nadzieję, że mi się nie zmieni do ślubu i że sukienka nie przestanie mi się podobać na razie podoba mi się bardzo ![]() paula, no to widocznie niektórych bawią takie "zabawy" ![]() Aaaa no i oczywiście wszystkiego dobrego z okazji naszego święta !
Edytowane przez thea2 Czas edycji: 2011-03-08 o 21:54 |
|
|
|
#3395 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję
Jak ją zauważyłam i ubrałam to wiedziałam że to ta i żadna inna ![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Dobranoc
|
#3396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3397 |
|
Rozeznanie
|
na szczęście mi nie pasuje welon i będę miała tylko wpiętą różę we włosy spięte na bok
|
|
#3398 | |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie też się zastanawiam. Może gdzieś w sieci znajdę zdjęcia, bo nie mam totalnie pomysłu gdzie taki welon wpiąć...
I to jest dla mnie masakryczne i niezrozumiałe totalnie. Mam nadzieję, że u mnie nie będzie się nikt takich zabaw domagał. Cytat:
ja mam nadzieję, że krawcowe w sklepie, gdzie zamawiałam swoją, dobrze zrozumieją moją wizję i zrobią ją taką, jak chcę. Bo boję się, że czegoś nie zrozumieją i zrobią źle.
|
|
|
|
|
#3399 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki za kciuki
Byłam na castigu o pracę, casting, nie bez przyczyny, sama przewidnicząca komisji tak to nazwała... 29 osób poszło mi... sama nie wiem nie liczę na zatrudnienie, choć byłaby to idealna dla mnie sprawa praca w zawodzie ![]() a ze spraw ślubnych odwiedziłam też salon w któym suknie zamawiałąm i w piątek przed południem mam przymiarkę ![]() odnośnie welonu.. też się zastanawiam, z jednej sytrony bardzo bym chciałą, z drugiej, nei wiem jak go wpiąc do takiej fryzury, no a po trzecie TŻ się średnio podoba welon :P |
|
|
|
#3400 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mysle, ze fryzjerka napewno cos wymysli ![]() Cytat:
![]() No i fajnie, ze przymiarka juz pojutrze
|
|
|
#3401 |
|
Raczkowanie
|
jeśli chodzi o upięcia na bok, w salonie zaproponowano mi do którkiego welonu na czas trwania samej uroczystości ślubnej założenie pod spód dłuższego welonu (doczepiany) tak aby po ceremonii na weselu nie utrudniał zabawy
[QUOTE=paula54;25597957]Ja bym chyba umarła ze stresu. Dla mnie ten 20 czerwca mój to późno... nie żebym Cię jakoś stresowała. Po prostu mówię ![]() QUOTE] Spokojnie, ja mam przymiarkę na początku lipca, luzik bezstresowo, w końcu ci ludzie wiedzą co robią |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3402 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam w lipcu i się tym wcale nie stresuję.
|
|
|
|
#3403 |
|
Raczkowanie
|
zapomniałam jeszcze zapytać, dziewczyny jakie kwiaty wybrałyście do bukietu ślubnego?
Ja chciałam mieszankę z anemonami ale okazało się, że to wiosenne kwiaty i pod koniec sierpnia już ich nie ma, a bynajmniej się nie opłaca z nich robić bukietu. Przyznam się, że nie znam się na kwiatach i liczę na wasze podpowiedzi jakie kwiaty sezonowe można wykorzystać. |
|
|
|
#3404 | |||
|
Zakorzenienie
|
jusztyska - no to oby się udało
czekamy na zdjęcia z przymiarki ![]() Cytat:
Nie wątpię, że wiedzą co robią, tylko wątpię, że wiedzą co ja chcę i że nie będzie już czasu na przeróbki ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3405 |
|
Raczkowanie
|
A u mnie obecnie stanęło na niebieskich różach :P
Póki co faworytem jest bukiet w załączniku. Edytowane przez sanderek5 Czas edycji: 2011-03-09 o 15:57 |
|
|
|
#3406 |
|
Zadomowienie
|
Sanderek - piękny bukiet
chcę podobny, ale z bordowymi różami
|
|
|
|
#3407 |
|
Zadomowienie
|
Hej! Bardzo dawno mnie tu z wami nie było, ale poczytałam co tam u was słychać i powiem wam, że podziwiam was
Mnie te przygotowania jakoś wcale nie kręcą Najchętniej bym to komuś zleciła i przyszła na gotowe ![]() Widzę, że większość z was ma już sukienki, bo rozmawiacie o terminach przymiarek....hm....ja muszę przyznać, że nawet jeszcze nie chodziłam po salonach. W ten weekend jadę do domu rodzinnego (tam też będzie wesele) i planuję odwiedzić salon i pewnie coś pomierzę Chciałabym coś wybrać, bo miałabym to już z głowy. Butów ani biżuterii jeszcze nie szukałam, bo skoro nie mam kiecki, to bez sensu by było Jedyne co robię to myślę o bukiecie i włosach, to mi najbardziej myśli zaprząta ![]() Aha, mam plan załatwić w marcu zaproszenia, a w kwietniu obrączkami się zajmę ![]() Jakoś tak cały czas wydaje mi się, że mam jeszcze tyyyle czasu Coś mi się wydaje, że to zgubne jest
|
|
|
|
#3408 |
|
Rozeznanie
|
Mi się coś takiego podoba
![]() Do tego chciałam dołożyć jakiś element fioletu ![]() P.S. Mama mówi, ze kalie to kwiatki na pogrzeb co wy o tym sądzicie?
|
#3409 |
|
Zadomowienie
|
wg mnie nie ma czegos takiego jak kwiatki na pogrzeb
więc jeśli tylko Ci się podobają to jak najbardziej!Choć ja osobiście średnio kalie lubię ![]() Chciałam kupić dziś stanik na jutrzejszą przymiarkę, bo nie mogę się zdecydować czy wszywać biustonosz czy nie do sukienki, i w mojej mieścinie nie ma rozmiarów 70C ani 65D! zgroza:P ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- a tak w ogóle, popatrzyłam na suwaczek :P
170 dni do ślubu |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3410 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3411 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Choć ja planuję nieduży okrągły bukiecik. Bladego pojęcia nie mam w jakim kolorze
|
|
#3412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak tylko buty przyjdą i będą ok to chcę się umówić na przymiarkę sukni, by ewentualnie dopasować dół sukni do butów :P i chcę zrobić zdjęcie :P ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- u mnie też |
|
|
|
|
#3413 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Widzę, że ślubujesz w ten sam dzień Koleżanka na swoim ślubie miała bardzo podobny bukiet co w twoim załączniku z czerwoną wstążeczką wzdłuż łodygi i dodatkiem czerwonych koralików i wyglądało pięknie. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3414 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
byłam dziś na 1 przymiarce... babka zaznaczyła dekolt, że ma być w serduszko, nawaliła na skrawek materiału szpilek i to tyle, więc póki co suknia wygląda o tak
|
|
|
|
#3415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też kupuje w salonie, bo moge sobie macnąć |
|
|
|
|
#3416 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Suuuper Tylko nie zapomnij zabrać aparatu Aha, trzymam kciuki za pracę, oczywiście! A te 170 dni.... Cytat:
), ale chciałabym też przymierzyć... Bardzo bym chciała I chyba powiem, że muszę przymierzyć ten salonowy wraz z nowym biustonoszem, żeby wiedzieć, czy czasem nie wystaje czy coś Ja swój welon także kupuję w salonie. Aaaa, pochwalę się, że w końcu skończyłam robić zawieszki
|
|
#3418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie, że już zawieszki niemal skończone. ![]() A mnie coś ogarnęło lenistwo i przygotowania stoją w miejscu Ale za tydzień mamy ostatnie spotkanie w poradni.
|
|
|
|
|
#3419 |
|
Zadomowienie
|
My jeszcze nie myśleliśmy nawet o poradni, całe szczęście, że nauki już mamy
Ale podobno u nas w parafii kobieta, która prowadzi tą "poradnię" (bo to taka poradnia pożal się Boże) chętnie wbija pieczątki za kawę i czekoladki, więc może się uda to załatwić. Nie stracimy wiele, bo i tak niczego byśmy się od niej nie dowiedzieli.
|
#3420 |
|
Zakorzenienie
|
No u nas to prowadzi fajna młoda babeczka, nie jakaś nawiedzona, więc nie jest źle. Przynajmniej będziemy mieć te sprawy już za sobą, bo nauki też już oczywiście mamy.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:51.