|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI
Cytat:
przyjmuje kolo parku na nfz i prywatnie |
|
|
|
|
#1292 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI
Ktoś widział Anike?
|
|
|
|
#1293 |
|
Zakorzenienie
|
wow
Marta Pat świetnie sobie radzi a jak zasuwał po smoka hihiAgatka sukienki,ktore pokazujesz śliczne, takie zwiewne i delikatne mnie nadal boli gardlo i przygnebienie sie utrzymuje i cos nie moge sie znowu z mezem dogadacOna jak zwykle juz poszedł spac, dobija mnie ten człowiek
|
#1294 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1295 | ||||
|
Zakorzenienie
|
ale masz fajowy pępek!!!
![]() Cytat:
ty chuderlaku, Ty!!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
U Aniki na pewno wszystko ok. Jak coś to na pewno by pisała - więc bez paniki. Właśnie nadrobiłam 3 odcinki nowej serii Usta Usta. Miażdżą. Już dawno się tak nie uśmiałam - uwielbiam ten serial, jest życiowy, z humorem i pokazuje każde niedociągnięcia kobiet, mężczyzn, codzienne rozterki,wątpliwości - no genialny!
|
|
#1296 | |
|
Zakorzenienie
|
No to się trochę uspokoiłam
![]() Cytat:
![]() Aguś pępek ma zarąbczasty pokazywałam mężowi zdjęcie i mówił, że jakby ktoś guzik doszył ![]() ![]() ![]() Gruby chuderlak gruby na brzuszku, tłuszczyk się zebrał w zimę ![]() Dziewczyny jak się mierzycie miarką pod biustem to ile macie cm? Ja mam mega problem, bo mam 64cm na głębokim wydechu a wszędzie w sklepach staniki poniżej 70 cm pod biustem nie ma a siedemdziesiątka to mi nad cyce się podciąga
|
|
|
|
|
#1297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faktem jest, że ja nie znoszę kupować biustonoszów i robię to tylko wtedy kiedy musowo już muszę kupić.
|
|
#1298 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
to moj znak rozpoznawczy bo przez wszystkie bluzki i swetry przeswituje ![]() najpierw do pokoju wchodzi moj brzuch z pepkiem,m pozniej ja |
||
|
|
|
#1299 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
chociaz ja juz wieki nie palilam bo moj tz mi nie pozwala zreszta nawet nie wie, ze kiedys palilam troche dla towarzystwa moja slodka tajemnica hahaha ![]() Za to marzy mi sie isc do herbaciarni na faje wodna jak za czasow studiow lub wypalic fajke normalna przy piwie - ale to chyba musze sie gdzies wyrwac z kolazankami bez tz ![]() A moj tz ostatnio robi frezarke i szuka inspiracji co by mozna bylo na niej frezowac i wyszukal na allegro wlasnie to yerba mate z jakimis takimi dzbanuszkami do parzenia herbaty i sie dziwil ze to ponad 10o zl kosztuje i caly napalony do mnie dzwoni ze to sie tak sprzedaje i bedziemy frezowac... dopiero ja mu doczytalam ze chodzi o herbate a dzbanuszki sa wykonane z jakiegos egzotycznego drewna oj oszolom ![]() Cytat:
nie lam sie bedzie dobrze |
|||
|
|
|
#1300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w jednym, dosłownie w jednym sklepie znalazłam i to jeszcze zdziwieni byli, że mają taki stanik na sklepie a pytam prawie w każdym bieliźnianym... a o 60cm to już ani jednego nie spotkałam ![]() A miseczkę jaką nosisz o ile to nie tajemnica? bo zauważyłam, że w sklepach internetowych większość o tak małym obwodzie zaczyna się od miseczki D...
|
|
|
|
|
#1301 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1302 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale z tym serem to się cieszę a rybkę wędzoną też bym zjadła ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Chciałam drobiowe, bo ono jest tak drobniej mielone, ale nie przewidziałam, że ten smak kompletnie nie będzie pasował do potrawy. Na drugi raz wezmę wieprzowo-wołowe i będzie ok Ale grunt, że mężowi smakuje
|
|||
|
|
|
#1303 |
|
Zakorzenienie
|
cześć. Juz jestem.
Marta, Rosi, Ana, Katunia, Żabcia dziękuję za kciuki. Rosi, Aga, Klion kurteczka zamówiłam taką (moi rodzice bardzo często z tej stronki zamawiają. http://www.tchibo.pl/Pikowana-kurtka-p200020085.html Scio, Aga bardzo ładne brzuszki. Dziewczyny do gina zdążyłam Poszłam się zbadać. I teraz tak. Ognisko hiper cos tam dalej jest. Na razie nie ma to jakiś wyraźnych kształtów więc mięśniakiem dalej tego nazwać nie można. Może się zmienić albo w mięśniaka albo w endometrium. Na razie nie urosło, a raczej zmalało. Bo rok temu było 2,5 x 3 cm a teraz jest 2x 1,88 cm. Ale podobno to też od cyklu zależy. jajniki wszystko spoko, nadżerki brak. za 4 tyg będę miała wyniki cytologii. Więc w sumie kamień z serca, zobaczymy jak z cytologią. Więc za 4 tygodnie mam przyjść do niego po odbiór. Tylko jest jedno ale... gin powiedział, że źle robię, że nie mam dziecka. Ze nie wolno patrzeć na karierę i że przez to ognisko i wieloletnie branie tabletek mogę ale nie muszę mieć problemy. I kazał mi się nad tym poważnie zastanowić. A jak mu powiedziałam, że mąż chcę tylko ja nie do końca to już w ogóle mi się oberwało Ja mąż sie o tym dowiedział, to teraz spokoju nie mam
|
|
|
|
#1304 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie znoszę kupować... ten dzisiejszy to mój pierwszy dobrze dobrany stanik
wlasnie sporo czytałam o tym, że kobiety źle dobierają... mi całe życie wciskano biustonosze typu 70B... i wszystko odstawało... między innymi powiem ciekawostkę, że jeśli mam stanik 75A i 60D to miseczka 60D jest mniejsza od 75A... i łatwo się zapędzić w kozi róg A miasta chyba nie ma, bo widzę same wielkie miasta... moje miasto jest stosunkowo nie duże.
|
|
|
|
#1305 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia cieszę się, że wizyta u gina poszła dobrze, że to "coś" zmalało.
Mam też nadzieję, że jego gadanie dało ci trochę do myślenia
|
|
|
|
#1306 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia najważniejsze, że badania wyszły ok
![]() A jak Twoje podejście do tego tematu?
|
|
|
|
#1307 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu ja dziś w poczekalni czekałam jak na ścięcie a w pracy mi długopisy z rąk wypadały. tak się bałam. jeszcze mnie koleżanka wystraszyła , że jej znajomej taks szybko rosły mięśniaki, że po roku miała jak kapusta i musieli jej wycinać
masakra. A co do dziecka... to dało mi do myślenia aaa wiem, jak mnie uczniowie nazywają dziś mi jeden powiedział w tajemnicy Magdalena Chichotka ![]() Ana chyba pora w tym roku podjąć decyzję
Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2011-03-10 o 21:25 |
|
|
|
#1308 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja z tego samego powodu! Jak sobie pomyślę, że muszę przymierzyć z 15szt, żeby wybrać jeden, albo i nie to mnie trafia a do tego trzeba przymierzać do bluzki, bez bluzki, podnieść ręce, skłonić się - koszmar!
Cytat:
Cytat:
|
|
#1309 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1310 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie piłam, muszę kupić ![]() ja w biedronce kupuję śliwkową z cynamonem i wanilią pyycha ![]() duży brzuszek ![]() aż mi się zachciewa ![]() pępek - mega dziękuję baaaardzo Cytat:
jednak pod koniec 9 miesiąca było już to uciążliwe, np. podczas ubierania butów musiałam siadać i przewracanie z boku na bok trochę siły wymagało .
|
|
|
#1311 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia, Rosi na razie mam wielki mętlik w głowie. Powoli odchodzi ze mnie stres. Ale dokładnie, muszę sobie jeszcze raz wszystko przemyśleć. Boję się, że to zacznie rosnąć itp. i będzie za późno wtedy już na myślenie. Gin mi nawet tabletek nie przepisał
jak mu powiedziałam, że kawas mam jakby co to brac 3 miesiące przed, to on do mnie , że najlepiej abym od jutra zaczęła.... Za dużo jak na jeden dzień
|
|
|
|
#1312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie ci nazwisko przekręcili ![]() A w temacie dziecka, no cóż, na pewno musisz rozważyć wszystkie swoje dylematy, pogadać spokojnie z mężem, wysłuchać jak on to widzi, bo biorąc pod uwagę jego ogromne chęci, on pewnie już wszystko ma obmyślone
|
|
|
|
|
#1313 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myslałam, że nie weźmiesz jego słów do serca, a jednak! i dobrze zastanów się, pomysł, na spokojnie jak mówiła Gucia Cytat:
no i co było robić... ![]() no ja tak samo, jedynie biustonosze w kształcie okrągłym mi odpowiadają, przymierzałam dzisiaj inny, który był dobry rozmiarowo ale jakiś szpiczasty ![]() i bez push up ani rusz nawet kostiumy kąpielowe
|
||
|
|
|
#1314 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzisiaj u nas sie zaczynaja odcinki juz sie nie moge doczekac a oglada ktos " Prosto w serce? " Cytat:
![]() super! .. no to teraz kochana masz powody do myslenia ![]() Nagralam dzisiaj filmik naszego domu .. jesli ktos ma ochote sie po nim "pospacerowac" to serdecznie zapraszam Link do filmiku ---> http://www.youtube.com/watch?v=kh_p7XO6P1U .
|
|
|
#1315 |
|
Zakorzenienie
|
Rosi, Ana tak debatujecie o stanikach, że aż mnie zmobilizowałyście do podjęcia decyzji o zakupie nowego, bo mam wrażenie, że ten sprzed ciąży jakoś już nie wytrzymuje ciężaru moich piersi. A nie chciałabym po ciąży mieć takich do pasa
|
|
|
|
#1316 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobrze, że się zmniejszyło Cytat:
hahah dobre
|
|
|
#1317 |
|
Zakorzenienie
|
Zabcia super domek, wszystko zrobione z gustem gratulacje.
Ana szalę chyba ten "mięśniak" przeciążą.... gdyby nie on, dalej bym wszystko olewała. Nie wiem sama.... Lekarz dobrych argumentów użył. Ktosiu taaaak argumenty "koleżanka koleżanki" są zawsze the best ![]() edit: Moje nowe przezwisko jest genialne. Polubiłam je
Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2011-03-10 o 21:43 |
|
|
|
#1318 |
|
Zakorzenienie
|
zabciu - domek bajeczny
super, jeszcze kilka rzeczy dokupicie (np sypialnia) i będzie czad!
|
|
#1319 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1320 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mi cycki poszly o rozmiary |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:16.

zastanawiam sie kogo sobie wybrać na prowadzącego.

a jak zasuwał po smoka hihi
i cos nie moge sie znowu z mezem dogadac
myslałam, że ich utłukę! w necie nic nie napisali...
niby z obliczeń wychodzi, że mam 60C, ale nie dopięłam się pod biustem i wymieniony mam na 65C 
)![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
a siedemdziesiątka to mi nad cyce się podciąga 

chociaz ja juz wieki nie palilam bo moj tz mi nie pozwala