![]() |
#3991 | |
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XXIV
Cytat:
to zalezy bo jak są zmiany w kości albo cos pod korzeniem to akurat moze bolec...bo ząb nie boli ale to co jest pod nim ![]() ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-03-10 o 22:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3992 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3993 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3994 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#3995 |
Zakorzenienie
|
A co do kanałówek, to bez znieczulenia nie dam sieu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3996 |
Zakorzenienie
|
Nikt, tylko nie wiem na ch*j on to wymyślił ![]() Chyba, że to była ona ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#3997 |
Nindżopesz
|
Wygląda na geeka?
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3998 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3999 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ad. pogrubion też mi doktor pokazywała, niedposz mi się zrobiło ![]() a dziś widziałam ziarninę, to dopiero była masakra ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doczytałam ![]() nie znam, ale gratuluję ![]() się zgadzam zdzira znaczy
![]() ![]() |
![]() |
#4000 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Tak fogle to mi się śniło dzisiaj, że mi dentysta ząb rozwiercał ![]() No ba! Żeby to tylko na jedną! ![]()
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4001 |
Zakorzenienie
|
4001 postów
![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4002 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4003 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nie dawać Gryxu świeczki, bo będzie samozapłon
![]() Idę spać, dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4004 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4005 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4006 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja wiiim? Przecie, żem go nie widziała ![]() ot to! Cytat:
Że tak powiem - gryxiu Ty to masz wyczucie (sytuacji) ![]() Cytat:
Nieprawda faceci też czasem prasują...tak czasem .. ![]() O to teraz pójdzie jak po maśle ![]() Branoc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Proszę nie pisać już nic śmiesznego, bo mam położonego antyzmarszczyka na lico i nie mogę we związku z tym ruszać twarzą ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4007 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a świeczki schowałam ![]() i co tu począć z tak pięknie rozpoczętym wieczorem, pić nie mogę ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4008 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() :torebka: ---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ---------- Cytat:
no a ten teges ? znieczula ból ja w takim nieurodzaju szykuje rzeczy na allegro do wystawki jakbym była Ju to bym malowała wincej pomysłów realistycznych ni mam - aaaa możesz sobie coś kupić via net - to diabelska podpowiedź ale ale czyż nie sprawiedliwa ? nie jestesmy ascetami, świętymi Wojciechami czy iinymi Augustami - coś za coś - ząb za ząb - należy Ci się nagroda |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4009 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może poprasujesz.... u mnie? ![]() ![]() I co mówiłam? ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ---------- A może ząb za perfumy? ![]() ![]() Tylko, że jak już Cię tak z kasy "wyzębili " to nie wiem czy to dobry pomysł... ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4010 |
Zakorzenienie
|
zadziała - nie bój żaby - tak Cię wypełni kolagenem czy innym koenzymem że będziesz mogła sie rozciągać do woli
ja bym na miejscu Flo - sobie fundła pół stajni Lusha i coś ekstra plus buty (seksy) "jestem tego warta" ![]() wiosna idzie - cza wyskoczyć z bryczesa i coś sobie zanabyć - niestety nie gadam bezinteresownie - linki mile widziane no prosssszzz - i tem sposobem se przypomiaąłm sama o kurtce szarej pseudoskórze na wydanie (impulsywny zakup) - Flo na pewno masz też coś na wydaniu Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-10 o 23:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4011 | |||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
boli to zgorzel a nie trucie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
oj niekoniecznie..zmiany pewnie są rózne...bolesne i nie bolesne ![]()
![]() |
#4012 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4013 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
unikac nikotyny, alkoholu, cukru i słodyczy ,czekolady , ostrych przypraw, produktów konserwowanych, napoi gazowanych, tłuszczów roślinnych utwardzonych i zwierzęcych, poza surowym masłem, surówki mozna szczególnie brokuły, kapusta pekińska, marchew, seler,sałatę ,ogórek. kiszona kapusta ale jezeli są problemy z zołądkiem to lepiej pic soki z tych warzyw bo nie podrażniają układu trawiennego,
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4014 |
grozi wypollizowaniem
|
rozterko-a na zgage co prawie zabija co bys poleciła? czasem mam taką jakbym zawału dostawała
![]() ---------- Dopisano o 00:55 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ---------- a fogle to nie jest to to samo? ![]()
#4015 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4016 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niemniej jednak mi to nie doskwiera - szarlatany cuś sie musieli dopisać skoro nie zgadli prawdziwej przyczyny - miałam endo albo gastro - które jest prze zgardziel do żołądka ? ale zgagi w życiu nie uświadczyłąm - za to na ulotce pisze że wyśmienicie się nadaje no unikasz nadmiaru czekolady, kawy itp |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4017 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() i nic kupować na razie (poza portfelem) nie potrzebuję/chcę ha!!! ja lubię prasować Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie wystawiam, a powinnam ![]() bryczesy by się przydały ![]() ![]() Cytat:
ziarnina to cuś ala granatowo-bordowa, zdeptana, wątroba wieprzowa ![]() moje zmiany narazie nie bolom, może nie będzie tak źle kolorowych ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4018 | |
never say no to panda
|
Cytat:
![]() zgaga może być albo fizjologią (bo taki nasz obrzydliwy urok), albo nieprawidłowością związaną z górną częścią żołądka / przełyku akurat H. pylori i reszta nie ma tu nic do rzeczy Polly - ale co jest to samo? często zgaga objawia się bólem / pieczeniem za mostkiem, co imituje zawał (a niekiedy odwrotnie bywa i zawał jest bagatelizowany jako epizod refluksu ![]() ten prazol to zapewne pantoprazol - obecnie dostępny OTC, dość często gęsto reklamowany - inhibitor pompy protonowej w żołądku (czyli na ludzkie: zmniejsza wytwarzanie kwasu solnego w bebechu --> obniża kwasowość i przynosi ulgę refluksowcom) *edit - ale żeby nie było, nie jest zarezerwowany wyłącznie do refluksu, ma jeszcze pierdylion innych zastosowań, m.in. osłonowo na żołądek u osób po 65 r.ż. przy przewlekłym stosowaniu kw. acetylosalicylowego
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2011-03-11 o 00:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4019 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale okazuje się ze od jakiegoś czasu ni mom wizji na YT - olewałąm to bo mjuzik - ale serial ![]() coś musi siezieć w jakiś wtyczkach ? so nie ? mam Operę - ale wszystko się pokazuje ino nie klip wtf zajecie na noc murowane ciao ! dzielna byłaś - dobrze żes zasznurowana - szybko sie zlepi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4020 | ||
BAN stały
|
Eee tam, wówczas ugaszę łogiń moją osobistą gaśniczką
![]() No Pin potwierdza przecież, że kto pociągami jeździ, ten ma przesrane ![]() Cytat:
![]() ![]() Już nie będę ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() --- Dobranoc, kwas na paszczy, Carmex na warach, a pobudka o 5:30 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.