Czas opuścić ciepłe brzuszki, na swiecie pojawiły się już pierwsze Maluszki-I/II 2011 - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-10, 19:10   #2371
muron
Zakorzenienie

Dot.: Czas opuścić ciepłe brzuszki, na swiecie pojawiły się już pierwsze Maluszki-I/I

w maju to pewnie ze 25 st będzie;-)

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=890431
muron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 19:11   #2372
MARIKA.S
Zadomowienie

Dot.: Czas opuścić ciepłe brzuszki, na swiecie pojawiły się już pierwsze Maluszki-I/I

LadySith no obcas zabójczy...ale jakby co to mnie samochodem podwiozą

gabishing sama jestem ciekawa czy wygodne....zobaczymy. Może i coś się Małej dzisiaj śniło, bo później spała już ładnie.
A do pracy po macierzyńskim nie wracam Mam o tyle dobrze, że raczej pracę mam pewną i mam nadzieję, że do roku z Małą posiedzę. Tylko te finanse.... Nie lubię być zależna finansowo mimo, że mamy z mężem wspólna kasę, ale dwa konta i wiecie.....tu cyk na Allegro i ze swojego przelew, że czasami nawet nie widzi a tak będzie miał kontrolę

muron dlaczego po macierzyńskim będziesz miała 200 zł mniej?
A Twoja córcia to elegantka My stroimy się na wyjścia, w domu stawiamy na wygodę i latamy w dresikach
Sara tak koło 2,5 miesiąca zaczęła krztusić się swoją śliną, która zaczyna się intensywniej wydzielać. Tez myślałam, że to kaszel a okazało się, że nie. Także poobserwuj ją może faktycznie nie radzi sobie ze slinką.
Sara teraz ślini się jak bernardyn.....co 20 minut zmieniam jej ślinik pod szyjką bo wszystko zaraz mokre...

JeSuisUnPapillon ja ostatnio tez wspominałam mężowi, jak to się spotkałyśmy a teraz już dzieciaczki mamy Czas leci bardzo szybko i po naszych dzieciach najbardziej to widać. Twój Grzesiu taki kochany i jaki ma fajny zadarty nosek
Na początku kwietnia nie wkładałabym żadnego kombinezonu. My chrzcimy za tydzień w sobotę i ubieram Sarę w rajtki, sukienkę i płaszczyk.
A zdjęcia dzieciom, które biegają robi się specjalnym trybem w aparacie

kaskup nie martw się płytki mogą jeszcze wrócić do normy

OYE sukienka bardzo ładna i odważna

cytrynka3002 ja jak patrzę na Sarę to uwierzyć nie mogę jak ona szybko rośnie, czas szybko ucieka dlatego staram się zapamiętywać te chwile i spędzać z Małą jak najwięcej czasu

vilya takie buty nie dla mnie.....bo by mi nogę skróciły ale piękne....

ligotka ja mam cieplejszą bluzę dwustronną i w to ją ubiorę, taką niby kurteczkę. A może masz jakiś sweterek?
Tylko nie wiem co z czapką.....bo mamy wełniana już jej troszkę przymaławą i taka bawełnianą grubszą z uszkami wiązana pod szyjką....nie wiem czy nie za zimno na taka...

I kupiłam te chustę
http://allegro.pl/chusta-tkana-azimi...499732017.html
Bardzo jestem jej ciekawa

Mamy mały problem....co myślicie, bo teściowa każe mi zakładać Małej opaskę na główkę, bo ma troszkę odstające uszka
Mnie się wydaje że to nic nie pomoże
MARIKA.S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 19:12   #2373
agape
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez vilya Pokaż wiadomość
agape a dawałaś mu jeść przez sen czy spał bez jedzenia 8 godzin???
nie karmiłam, po kąpieli było karmienie i ok 21 zasnął i obudził sie na jedzenie dopiero o 5 pediatra powiedziała dzis ze wszystko ok jezeli w dzien je co 2-3h w sumie je ok 7-8razy dziennie

lilijko no pediatra miłe wrazenie wywarła

ligotko no ciagle jest zazółcony i na wszelki mamy zmierzyc poziom bilirubiny

Szymonek
Wojtuś
(Bejbolek) 2.05.2019
agape jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 19:13   #2374
muron
Zakorzenienie

ja po sklepach nie chodzę dla K w ogóle. Tu większy wybór, taniej no i jest Next)

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=890431
muron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 19:22   #2375
Supernovaja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agape Pokaż wiadomość
nie karmiłam, po kąpieli było karmienie i ok 21 zasnął i obudził sie na jedzenie dopiero o 5 pediatra powiedziała dzis ze wszystko ok jezeli w dzien je co 2-3h w sumie je ok 7-8razy dziennie

lilijko no pediatra miłe wrazenie wywarła

ligotko no ciagle jest zazółcony i na wszelki mamy zmierzyc poziom bilirubiny

boooze zazdroszcze my dzis mielismy jedną nocke z gorszych, mały budził sie co chwilę i w ciągu dnia też kiepsko spał, niby głodny ale cyca wypluwał co chwile, zasypiał na 15-30 minut i znowu powtórka, padam dzis na twarz

u nas tez jeszcze mały lekko zołty, we wtorek mamy sie pokazac u pediatry znowu

poza tym, że u nas dzien świstaka, przy dwójce dzieci jestem zdezorganizowana bardziej niz mi sie wydawało

a tak z nowości to maks w trzy tygodnie skoczył prawie kg na wadze i mamy trądzik niemowlęcy spacery to katorga, bo po 20 minutach jest ryk jakby małego obdzierali ze skóry, uspokaja się dopiero na rękach u mamuni
Supernovaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 19:31   #2376
vilya
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MARIKA.S Pokaż wiadomość
Mamy mały problem....co myślicie, bo teściowa każe mi zakładać Małej opaskę na główkę, bo ma troszkę odstające uszka
Mnie się wydaje że to nic nie pomoże

moze się poprawić ale nie musi. Moja kuzynka miała odstające uszy ciocia jej opaskę zakłądała i to nic nie dało, za to kuzynowi dziecko usnęło z zaginiętym uszkiem i pozostało mu takie odstające.
vilya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 19:59   #2377
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

muron dziękuję
lilijka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 20:17   #2378
la'Mbria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez s_a_j Pokaż wiadomość
matko boska co za przeżycia, coś strasznego, nie do pomyślenia bardzo bardzo współczuję; ja przy swoim też okropnie się wydzierałam, na drugi dzień nic nie mogłam mówić tak zdarłam gardło, ale mój poród przy Twoim to jakiś głupi pikuś;
przepraszam jeśli coś mylę, ale to Ty jesteś ta, której mama ciągle mówiła, jakie to ona miała straszne porody?
no niestety właśnie ta sama
jakoś powoli dochodzę do siebie, ale niestety przewidywania mojej mamy się sprawdziły- ona przeszła podobne sytuacje, tyle, że w końcu urodziła naturalnie ale dopiero na 4 dzień takiej męczarni- ja jakbym miała wytrzymac jeszcze dwa dni tego bólu to chyba bym się tam na klamce powiesiła no ale jestem, żyję, młody rośnie więc i to było do przezycia...

jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować...
la'Mbria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 20:20   #2379
JeSuisUnPapillon
Zadomowienie

ale sliczny plaszczyk...
http://allegro.pl/cudowny-plaszczyk-...500683380.html
http://www.suwaczki.com/tickers/dqprpx9i136imlln.png
JeSuisUnPapillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 21:07   #2380
MARIKA.S
Zadomowienie

JeSuisUnPapillon płaszczyk cuuuudowny szkoda ze taki mały
Stary 2011-03-10, 21:51   #2381
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

ehh czemu dla chłopczyków nie ma takich cudów na alle :/

Marika - to niby działa, moja mam każe zakładać takie cienkie czapunie w domu bo małemu troche odstają [jak se przyśnie na odgiętym] i powiem że to skutkuje

my dzisiaj pierwsza nocka z szerokimi pieluszkami, mam nadzieje że mały da pospać [już się wkurza że nie może na boku spać]... a przy masażach już mniej płacze, ale dalej serce żal ściska jak go muszę tak torturować

ja mam takie butki na chrzest, to tego szary płaszcz na guziki i zamki, spodnie z kostiumu grafitowe i czarny krótki żakiet [z taftopodobnego materiału, lekko szeleszczący]. koniec

http://moda.allegro.pl/ekskluzywne-j...491273214.html masakra...

ps.
nie przypuszczalam ze plaskie cycki [po prawie zerowym karmieniu] tez mogą z leksza obwisnac :/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg obuwie001794.jpg (22,4 KB, 7 załadowań)

Edytowane przez LadySith
Czas edycji: 2011-03-10 o 22:18
LadySith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 22:59   #2382
make_up_istka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez LadySith Pokaż wiadomość
ps.
nie przypuszczalam ze plaskie cycki [po prawie zerowym karmieniu] tez mogą z leksza obwisnac :/
Nie strasz - ja miałam malutkie piersi, a karmię cały czas tylko moim mlekiem (jak to polożna w szpitalu powiedziała: "Taki maleńki biuścik a taki wydajny..." ) i cały czas się łudziłam że przynajmniej tyle mam dobrze, że za bardzo by nie miało co obwisnąć... Tylko tego by mi brakowało - już tak polubiłam mój biust przed ciążą i się cieszyłam że jędrny jest przynajmniej a tu może być znowu kiszka
make_up_istka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 23:37   #2383
gabishing
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MARIKA.S Pokaż wiadomość
gabishing sama jestem ciekawa czy wygodne....zobaczymy. Może i coś się Małej dzisiaj śniło, bo później spała już ładnie.
A do pracy po macierzyńskim nie wracam Mam o tyle dobrze, że raczej pracę mam pewną i mam nadzieję, że do roku z Małą posiedzę. Tylko te finanse.... Nie lubię być zależna finansowo mimo, że mamy z mężem wspólna kasę, ale dwa konta i wiecie.....tu cyk na Allegro i ze swojego przelew, że czasami nawet nie widzi a tak będzie miał kontrolę
ech to zazdroszczę, ja nie wracam bo nie bedzie dla mnie chyba miejsca.. w doopie z tym nie mysle teraz o tym

pokażesz tą swoją szarą ołówkowa sukienkę?? bo ja poszukuję takowej

a na uszka nie zaszkodzi spróbować opaski skoro główki się kształtują od kładzenia to czemu uszka nie

Cytat:
Napisane przez muron Pokaż wiadomość
ja po sklepach nie chodzę dla K w ogóle. Tu większy wybór, taniej no i jest Next)
i next i carters i gap i oshkosh i cała masa innych
gabishing jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 23:41   #2384
gulaaa87
Przyczajenie

.

Edytowane przez gulaaa87
Czas edycji: 2011-03-11 o 00:05
gulaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 23:50   #2385
gabishing
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez make_up_istka Pokaż wiadomość
Nie strasz - ja miałam malutkie piersi, a karmię cały czas tylko moim mlekiem (jak to polożna w szpitalu powiedziała: "Taki maleńki biuścik a taki wydajny..." ) i cały czas się łudziłam że przynajmniej tyle mam dobrze, że za bardzo by nie miało co obwisnąć... Tylko tego by mi brakowało - już tak polubiłam mój biust przed ciążą i się cieszyłam że jędrny jest przynajmniej a tu może być znowu kiszka
ech ciekawe jak moje będą wyglądały, urosły mi tak ze 3 rozmiary... teraz jak napchane silikonemhehehe a potem? mam nadzieje że nie będą skarpetką z kamykiem, smutnymi trójkątami, tudzież lisimi nosami

---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ----------

Cytat:
Napisane przez gulaaa87 Pokaż wiadomość
helo
a czytałaś nasze wszystkie wcześniejsze wątki?? przesadzasz z ta krytyką o Justine bo g*** o niej wiesz, proponuję, że skoro miałaś aż i tylko tyle do powiedzenia, żebyś zakończyła swoją aktywność na tym wątku

pozdrawiam ciepło
gabishing jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 07:08   #2386
JeSuisUnPapillon
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gabishing Pokaż wiadomość
ech ciekawe jak moje będą wyglądały, urosły mi tak ze 3 rozmiary... teraz jak napchane silikonemhehehe a potem? mam nadzieje że nie będą skarpetką z kamykiem, smutnymi trójkątami, tudzież lisimi nosami

---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ----------

a czytałaś nasze wszystkie wcześniejsze wątki?? przesadzasz z ta krytyką o Justine bo g*** o niej wiesz, proponuję, że skoro miałaś aż i tylko tyle do powiedzenia, żebyś zakończyła swoją aktywność na tym wątku

pozdrawiam ciepło

nie straszcie mi też urosły sporo w sumie, bo miałam 75B a teraz mam 75E nie obserwuję ich po "wyssaniu" bo wtedxy to sama jestem wyssana z sił ale liczę na to że nie będą wyglądały tragicznie...ała!
http://www.suwaczki.com/tickers/dqprpx9i136imlln.png
JeSuisUnPapillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 07:25   #2387
marleen32
Rozeznanie

Hej
Ja tez mam teraz biust 3 razy wiekszy, ale wiem ze sie zmniejszy i oklapnie jak karmic skoncze
Nie wiem co tu Gula pisala, domyslac sie moge tylko, ehh to jest minus tego, ze kto chce, moze nas czytac :/.
Wstawiam Wam moja "Kaliszanke" miesieczna, prosze sie nie smiac schudnie dziewcze jak przyjdzie czas
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN1089.jpg (92,1 KB, 64 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1028.jpg (58,1 KB, 60 załadowań)
marleen32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 07:38   #2388
marleen32
Rozeznanie

Sliczne buty pokazujecie
Ja kupilam sobie takie, jak ponizej, ale nie na chrzciny, bo poki co chrzciny nie zaplanowane jeszcze..
Mowicie ze teraz szare w modzie??
To ja chyba tez w tym stylu sie ubiore, jakas sukienka, buty i plaszczyk.
Tylko jak tu szukac jak andmiar kilosow dalej jest
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg schuhe.jpg (13,2 KB, 13 załadowań)
Stary 2011-03-11, 08:07   #2389
s_a_j
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gabishing Pokaż wiadomość
ahahahaha ale się uśmiałam gabishing! lisie nosy, cudne hahaha
skarpetka z kamykiem - moj faworyt

ja już po kąpieli i śniadaniu - mały obudził nas o 5 i ani myśli zasnąć, niestety, rodzice musieli się dostosować i tak zaczęliśmy ten cudowny dzień
marzył mi się dziś długaśny spacer po obiedzi z dwójką moich chłopaków, ale póki co, na zewnątrz obrzydliwie i pada :/

póki mąż urządza sobie pogawędki z synem to ja spróbuje wyszperać na necie dobrego fotografa na chrzest małego. Kma a może możesz kogoś polecić z naszych stron?
Stary 2011-03-11, 08:21   #2390
Kaliope26
Raczkowanie

GG do Kaliope26

Marleen32 cudne pucki ma Twoja mała

Noc była średnia, mała dwa razy budziła się na karmienie, spać później nie chciała ale bawić się jak najbardziej. Na szczęście mąż zajął się usypianiem.
Dziewczyny proszę powiedzcie mi, czy s dzieci płaczliwe i marudne z natury czy zapłakanemu niemowlakowi coś musi dolegać?? Moj Potwor nie ma problemów z brzuszkiem, nie ma temperatury, kupi trzaska ładne i regularnie, gazy też jej odchodzą a ona ryczy.... No i martwie się
Kaliope26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 08:22   #2391
Enia_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marleen32 Pokaż wiadomość
Hej
Ja tez mam teraz biust 3 razy wiekszy, ale wiem ze sie zmniejszy i oklapnie jak karmic skoncze
Nie wiem co tu Gula pisala, domyslac sie moge tylko, ehh to jest minus tego, ze kto chce, moze nas czytac :/.
Wstawiam Wam moja "Kaliszanke" miesieczna, prosze sie nie smiac schudnie dziewcze jak przyjdzie czas
SLICZNA

Cytat:
Sliczne buty pokazujecie
Ja kupilam sobie takie, jak ponizej, ale nie na chrzciny, bo poki co chrzciny nie zaplanowane jeszcze..
Mowicie ze teraz szare w modzie??
To ja chyba tez w tym stylu sie ubiore, jakas sukienka, buty i plaszczyk.
Tylko jak tu szukac jak andmiar kilosow dalej jest
fajne buciki ale niestety nie na moje krótkie nogi
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2b8iikt8hcg0od.png
09.09.2009
Enia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 08:36   #2392
s_a_j
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kaliope26 Pokaż wiadomość
Marleen32 cudne pucki ma Twoja mała

Noc była średnia, mała dwa razy budziła się na karmienie, spać później nie chciała ale bawić się jak najbardziej. Na szczęście mąż zajął się usypianiem.
Dziewczyny proszę powiedzcie mi, czy s dzieci płaczliwe i marudne z natury czy zapłakanemu niemowlakowi coś musi dolegać?? Moj Potwor nie ma problemów z brzuszkiem, nie ma temperatury, kupi trzaska ładne i regularnie, gazy też jej odchodzą a ona ryczy.... No i martwie się
Kaliope nie wiem, czy Ci coś pomogę, ale podzielę się tym, co mi mówiła położna. Czasami dzieciom nic nie jest, przewinięte, nakarmione a płaczą. W ten sposób rozciągają sobie i ćwiczą struny głosowe, przygotowując sobie aparat mowy do nauki mówienia Czasami dzieci też płaczą, bo im się np. nudzi, potrzebują zainteresowania.
Stary 2011-03-11, 08:45   #2393
cytrynka3002
Zadomowienie

Dziewczyny u mnie dziś tak sobie - Mały wczoraj kupy nie zrobił, co zaowocowało nocą prężeń i krzyku. A już tak się cieszyłam. Wczoraj już Mały się pężył, a on pocieszenia szuka przy piersi i głupia matka, zamiast dalej realizować plan dawała mu pierś co godzinę...i mamy lipę teraz. Mam nazieję, że w końcu się uda zrobić to kupsko nieszczęsne. Dziś w nocy już co 3 godziny karmiłam i teraz też nie popuszczę...ech, człowik czeka na kupę, jak na zbawienie.

Cytat:
Hej
Świetna jest Mała, prawdziwa "Kaliszanka".

Cytat:
Napisane przez Enia_ Pokaż wiadomość

fajne buciki ale niestety nie na moje krótkie nogi
Ja mam za masywne łydki na takie butki, a szkoda, bo fajowe! Kurczę, to ja chyba też muszę zacząć wymyślać strój na chrzest. Jak na razie pomysłów brak.

http://lb1f.lilypie.com/zZUqp1.png
cytrynka3002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 08:50   #2394
marleen32
Rozeznanie

Kaliope jak najbardziej moze tak z natury miec, a na recach sie uspokaja ??
Bo moze tak potrzebe bliskosci wyraza..
Dziekuje w imieniu pucki za komplementy
Enia fakt one nogi jeszcze "skracaja", ja super wysoka nie jestem 1,68, ale tak mi sie podobaly, ze musialam je kupic...

---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

Cytat:
Napisane przez cytrynka3002 Pokaż wiadomość
Dziewczyny u mnie dziś tak sobie - Mały wczoraj kupy nie zrobił, co zaowocowało nocą prężeń i krzyku. A już tak się cieszyłam. Wczoraj już Mały się pężył, a on pocieszenia szuka przy piersi i głupia matka, zamiast dalej realizować plan dawała mu pierś co godzinę...i mamy lipę teraz. Mam nazieję, że w końcu się uda zrobić to kupsko nieszczęsne. Dziś w nocy już co 3 godziny karmiłam i teraz też nie popuszczę...ech, człowik czeka na kupę, jak na zbawienie.

Świetna jest Mała, prawdziwa "Kaliszanka".

Ja mam za masywne łydki na takie butki, a szkoda, bo fajowe! Kurczę, to ja chyba też muszę zacząć wymyślać strój na chrzest. Jak na razie pomysłów brak.
Cytrynko wspolczuje nocki
A, Kaliszanki chyba Kalisz by sie nie wyparl
Stary 2011-03-11, 09:13   #2395
ligotka
Rozeznanie

marlen Sliczna jest!!!!

Witam sie i znikam, mala wstala buzki
ligotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 09:21   #2396
dizi
Zadomowienie

Cytat:
A, Kaliszanki chyba Kalisz by sie nie wyparl
Biedny ten Richard Kalisz, większość naszych dzieci jest do niego podobna, trzeba by o jakieś alimenty się upomnieć

W temacie chrzcin- my robimy na Wielkanoc i zastanawiam się w co ubrać małego. Chyba normalne ubranko do chrztu i kurteczka/płaszczyk wystarczy? A tak w ogóle w co najlepiej ubrać chłopca na chrzest? Marzył mi się mały biały garniturek, ale nie wiem czy będzie mu wygodnie

A wie ktoś co u Olbki?
dizi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 09:36   #2397
MARIKA.S
Zadomowienie

gabishing wstawiam kieckę na zdjęciu wydaje się być szeroka i bezkształtna ale ładnie leży Kupiłam ją w poznańskiej hurtowni odzieży Shark
http://www.shark.com.pl/
Niestety z tego co mi wiadomo nie mają nigdzie indziej sklepów, a wybór mają ogromny Tyle kiecek, żakietów, spodni, bluzek nie widziałam nigdy wcześniej. Mają to wszystko na wielkiej hali, niektóre suknie są przepiękne....jak z czerwonych dywanów, ale kosztują np. 2 tyś

marleen Kaliszanka cudna Pewnie, że za rok to te wszystkie pucułki znikną jak nasze Berbecie zaczną biegać
A czy szary w modzie, to nie wiem Chyba tak skoro wszystko szare.
Na pewno modny będzie w tym sezonie kolor czerwony, ale w różnych odcieniach np. malinowym

Może faktycznie zacznę Sarze zakładać tę opaskę....Niby nie ma mocno odstających ale często jej się zawijają jak główkę przekręca.

A jeśli chodzi o piersi....muszę Was zmartwić, nie znam żadnej kobiety, której po karmieniu piersi odzyskały dawną jędrność
Ja już widzę efekty A przed ciążą miałam takie fajne, jędrne, że bez stanika mogłam chodzić.....teraz zrobiły się z lekka zdepnięte....

Kaliope26 dzieci są różne tak jak i dorośli Dlatego mogą płakać nawet bez wyraźnego powodu, po prostu są znudzone, chcą się przytulić albo mają zły humor...

cytrynka3002 postaraj się nie poddawać. Wiem, że serce pęka jak dziecko tak płacze, ale czasami trzeba mocno wziąć się w garść. Trzymam za Ciebie kciuki

Pokaże Wam moje jeszcze nie skończone dzieło w salonie Powoli dobiega do końca mam nadzieję, ze na chrzciny się z tym uwinę Tydzień mi został.
A tu jeszcze tyle pracy.....Przedwczoraj pomyłam okna (9szt) zostały mi jeszcze 4.....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_4864z.jpg (75,6 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_4865z.jpg (74,1 KB, 51 załadowań)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-11, 09:39   #2398
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

witam się piątkowo

młoda zajmuje się przewracaniem z boku na bok (oczywiście jeszcze nie świadomie na zasadzie przeciążenia główką)
tym sposobem dała mi czas na zrobienie i zjedzenie śniadania oraz przygotowanie z leksza obiadu aaaa i napisanie do Was kilku zdań.
marleen śliczna ta Twoja córeczka

Muszę się pochwalić, że wczoraj młoda nie zjadła wieczornej butli tylko 2 piersi i w kimono.
A i przeżyłam wizytę teściowej i jej siostry. Hm cóż za sztywna atmosfera... szkoda gadać. Stała nad łóżeczkiem i nie mogła wziąć Natalii na ręce bo ta spała i babcię olała sikiem prostym Ponieważ była niezadowolona to szybko się zmyła, co mi było bardzo na rękę . A i udawała, że to wózka nie zauważyła. Co za durny babsztyl.
lilijka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 09:40   #2399
Patrilla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez make_up_istka Pokaż wiadomość
Nie martw się mi po 1 nic nie obwisło miałam jak przed tylko nie odstawiaj gwałtownie tylko redukuj powoli karmienia żeby sam się wyciszał i kurczył w swoim tempie

Supernova Bruno tez ma trądzik

Teraz leży w leżaczku Pola włączyła mu wibracje ale ma maluch minę
Stary 2011-03-11, 09:51   #2400
marleen32
Rozeznanie

Marika sliczna sukienka, podoba mi sie, kroj tez
Co do opaski zaszkodzic na pewno nie zaszkodzi,ale ja tam u Sary odstajacych uszek nie widze, sliczna jest i juz
A dzielo super
Muron baletnica pierwsza klasa
Ligotko jaka ona slodka jest
JeSuisUnPapillon przystojniak Grzesiu jest
Lilijko super, oby tak dalej, karmi i determinacja dziala
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości