Wszystko o Avonie - cz. 18 - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-10, 21:16   #361
cebulkaa
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18

Cytat:
Napisane przez cinusiowa Pokaż wiadomość
Jak już jesteśmy przy zapachch takich nowych kosmetyków, to powiem Wam, że ten cytrynowy zestaw z Naturalsa, gdzie jest balsam do ciała, mgiełka i żel pod prysznic też mnie nie powalił. Balsam pachnie jak cytrynowy krem glicerynowy z drogerii Mgiełka pachnie jak woda z "setką" spirytu i dosypanym kwaskiem cytrynowym Nie radzę się tym napalać i robić sobie nadziei.
buuu to mnie zmartwiłaś, właśnie wysłałam zamówienie... i mam na liście dwie takie mgiełki...

dziękuję
cebulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 21:21   #362
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
Każdy produkt powinien mieć polskie napisy obojętnie, czy to kosmetyk, czy żywność. Opis na pewno powinien zawierać skład. Przerabiał to właśnie mój brat, którego firma sprzedają m. in. żywność sprowadzaną w Niemczech. U nas tłumacz przysięgły wszystko mu tłumaczy i on tylko nakleja tekst na opakowanie. Z ciekawości zerknęłam na swoje kosmetyki z Avonu i pierwszy chwyciłam krem na rozstępy, który niedawno zamówiłam. Tłumaczeń na różne języki na nim pełno ale po polsku nie ma. Zaraz piszę do Avonu skargę i zażądam tłumaczenia
"...przecież muszę poznać skład, czy nie ma tam substancji, które mogą mnie uczulić, a w najgorszym przypadku zaszkodzić. Zwrotu nie zamierzam robić na swój koszt z uwagi na ich nieznajomość prawa konsumenta..."
Daj znać co Tobie odpiszą.
Ja na razie zapytałam dlaczego nie mam tłumaczenia. Jak będą coś wymyślać to napisze im tak jak Ty, że nawet w ustawie o kosmetykach jest wyszczególnione, że musi być na etykiecie czytelny i zrozumiany skład produktu, żebym wiedziała czy mogę tego używać. Bo nawet jak tam jest wśród innych aqua i glyceryl, alcohol to wiemy o co chodzi A te znaczki rosyjskie to tylko dzięki jakiemuś nr na końcu widzę, że nie "czytam" tego do góry nogami
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 21:23   #363
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:

Każdy produkt powinien mieć polskie napisy obojętnie, czy to kosmetyk, czy żywność. Opis na pewno powinien zawierać skład. Przerabiał to właśnie mój brat, którego firma sprzedają m. in. żywność sprowadzaną w Niemczech. U nas tłumacz przysięgły wszystko mu tłumaczy i on tylko nakleja tekst na opakowanie. Z ciekawości zerknęłam na swoje kosmetyki z Avonu i pierwszy chwyciłam krem na rozstępy, który niedawno zamówiłam. Tłumaczeń na różne języki na nim pełno ale po polsku nie ma. Zaraz piszę do Avonu skargę i zażądam tłumaczenia
"...przecież muszę poznać skład, czy nie ma tam substancji, które mogą mnie uczulić, a w najgorszym przypadku zaszkodzić. Zwrotu nie zamierzam robić na swój koszt z uwagi na ich nieznajomość prawa konsumenta..."

.
jest na pewno po polsku, - na tej naklejce informacyjnej, na pewno jest rysunek pazurka, tam trzeba złapać i pod spodem jest.. zdziwiłam się jak na chyba silikonowym kremie do stóp było 5 stron w sumie wewnątrz naklejki
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 21:40   #364
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez cleo80 Pokaż wiadomość
Ja ostatnio miałam taką sytuację. Kupiłam mamie pierścionek Hana w rozmiarze 10 i okazał się za duży. Odesłałam go i na tym formularzu zwrotu napisałam, że chcę go wymienić na mniejszy. Niestety , nie ma już go w sprzedaży , więc odjęli mi jego wartość od tej faktury.
Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
jeśli piszesz o demi to będzie jeszcze w k6, to powinni mieć na wymianę
Tak,o Demi,to moze faktycznie wymienię,byle rozm.8 nie był za duży bo brałam ósemkę z innej biżuterii to jak mocniej trzepnę ręką to spada Dzięki za odp

Ja też przejrzałam makijaże Cleo,coś pięknego zwłaszcza walentynkowy,mój ideał,a ten cień brązowy boski,lubię takie chłodne brązy Jesienny liść i słoneczny też cudeńkoNie wiem czy mogę tu spytać,ale do cienia morska zieleń/ciemny turkus jaki poleciłabyś inny cień żeby makijaż był ciekawy ale nie bardzo rzucający się w oczy?

Edytowane przez Sarunieczka
Czas edycji: 2011-03-10 o 22:02
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 22:14   #365
emmi01
Raczkowanie

Nie było mnie 2 dni i cały wieczór dziś nadrabiałam
Ja mam jutro święto paczki! Zrobiłam sobie sporo prezentów z 4 więc czekam jutro na smsa od inpostu wzięłam dla siebie: mgiełkę liczi (po waszych pochwałach!), torebke Magdalene (też miałyście swój udział, ale od razu wpadła mi w oko), pęsetę, krem z granulkami <3 i nowy róż z demo (ten russet) mam nadzieję, że nie będę żałować. Braków nie miałam nie licząc tych lakierów matowych których po prostu nawet nie zamawiałam. A miałam zamówienie na 6 chyba.
emmi01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 22:16   #366
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Cytat:
Napisane przez Meitsa Pokaż wiadomość
Mamusia odpada, już prędzej tata bo ze wszystkich sił stara mi się klientów pozyskać wsród kolegów ale żarty zartami, poza tym jestem jedynaczką myślałam nad tym żeby moja przyjaciółka mnie zastąpiła, była już konsultantką wiec wie z czym to sie je, problem w tym, że nie ma tyle zawziętości co ja a musiała by w tym siedzieć aż 3 miechy, ja bym mogła zbierać zamówienia mailowo lub poprzez SMS a ona by tylko odebrała paczkę i rozdała katalogi i kosmetyki. Ja jednak nie lubię sie wyręczać innymi i zawracać im głowę moimi sprawami
To jeszcze lepiej, jak masz takiego fajnego tatę
To niech on odbiera paczki i daje zamówienia, a Ty będziesz je zbierać i zamawiać. Przyjaciółce bym nie dała...

Cytat:
Napisane przez cebulkaa Pokaż wiadomość
buuu to mnie zmartwiłaś, właśnie wysłałam zamówienie... i mam na liście dwie takie mgiełki...
Dla siebie mam żel i chyba on jeden z tego wszystkiego jest najlepszy ale też nie jakoś specjalnie powalający.

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
jest na pewno po polsku, - na tej naklejce informacyjnej, na pewno jest rysunek pazurka, tam trzeba złapać i pod spodem jest.. zdziwiłam się jak na chyba silikonowym kremie do stóp było 5 stron w sumie wewnątrz naklejki
Nie ma Sprawdzałam dwa razy i raz moja mama. Na opakowaniu nie ma naklejki, tylko to jest fabryczny nadruk na opakowaniu. Jedyne co ma na nim związek z Polską to napis "Made in Poland"
Stary 2011-03-10, 22:17   #367
aizduj
Raczkowanie

Dziewczyny produkujecie tyle postów dziennie, że nie mam jak tego wszystkiego nadrobić. Dostałam informacje od mojej liderki, że ona dostała informacje, że matowych lakierów u nas w ogóle nie będzie. Czy to prawda? Bo kilka stron wcześniej dziewczyny wklejały wiadomości sprzeczne, jedni pisali że nie wiadomo kiedy będą a inni że w ogóle. Nie wiem co mam powiedzieć klientkom.
aizduj jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-10, 22:17   #368
Oja 84
Zadomowienie

aaa i wiecie co jeszcze sobie zamówiłam? ten intensywnie regenerujący krem do rąk z nail experts, mam go pierwszy raz i nie mogę się nadziwić, że on tak się superszybko wchłania, normalnie expresowo w ogóle się nie lepi, ma taką lekką formułę ale to wchłanianie! wow! nigdy go nie zamawiałam bo zawsze było mi na niego szkoda kasy ale teraz miałam ten różowy z care też niby regenerujący ale jakiś taki lepki i ten zapach mnie drażnił. Teraz ten o to będzie moim nr 1

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 23:02   #369
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Witajcie laseczki! We wtorek składałam zamówienie z katalogu 4 i standardowo nie przyszło parę rzeczy. Denerwuje mnie szczególnie fakt tych lakierów matowych, których jak okazuje się, że nie będzie a pojawiają się praktycznie w każdym katalogu.
Chyba skorzystam z pomysłu jednej z was i także wydrukuje sobie karteczki, że lakiery będą nie dostępne.
Stary 2011-03-10, 23:51   #370
KasiaD86
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez cleo80 Pokaż wiadomość
Zamówiłam sobie róż soft plum , bo myślałam,że ten russet to taki raczej jasnobrązowy jest a chyba okazuje się , że wcale nie Mam nadzieję , że ten soft plum nie będzie zbyt ciemny.
Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
no właśnie, ten russet zupełnie inny i teraz ponawiam moje pytanie: mogę zrobić zwrot z demo?
też jestem rozczarowana. na zdjęciu wygląda na pomarańczowy, rdzawy (na co wskazuje nazwa: russet=rdzawy, brunatny). a on ewentualnie może tylko wpada w taki odcień, bardziej ceglasty. o zwrotach nie myślę, bo to tylko 11zł za i tak niezły róż, także spoko. ale chciałam właśnie pomarańczowy na lato, a tu jedno jest pewne, że jest całkowicie inny, iż na zdjęciu
KasiaD86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 05:13   #371
alytjow
Zakorzenienie

GG do alytjow

Cytat:
no to chyba zamówię próbki, tak mnie zraziły te pozostałe serum (kuźwa jak to się odmienia) że tego nawet nie chciałam próbować a tu taki zonk pozytywny
ale chyba nie ma próbek do tego serum ja szukalam i nie znalazłam
alytjow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 06:35   #372
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
Napisane przez EvaBS Pokaż wiadomość
nir przepadam za balsamami z naturals, ale fiołek zapach jest boski, skusiłam się nawet na mgiełkę na którą nic i nikt nie był w stanie mnie namówić aż do momentu fiołek i liczi ... zapach cudowny....
Natomiast ja uwielbiam balsamy Naturals. Szybko się wchłaniają, ładnie nawilżają i mają super zapach. Oczywiście, przeplatam je z balsami z PS i SSS

Cytat:
Po pierwsze krem do stóp SPA z kwasami AHA - jest genialny.
Po drugie krem zmiękczający do stóp lawendowy - jest świetny. Używam tych dwóch na zmianę jeden rano i jeden wieczorem, miałam ogromny problem z pękającą skórą na stopach i strasznie twardą skórę stóp i te kremy bardzo mi pomogły.
Po trzecie najważniejsze nie pumeksuj, nie tarkuj stóp codziennie, bo nigdy nie odżyją. W ten sposób zdzierasz codziennie odbudowujący się naskórek i stopy są bardziej narażone na pękanie, otarcia i twardnienie skóry. Daj im odżyć, niech skóra odżyje. Na początku odbudowujący się naskórek będzie brzydko wyglądał ale potem już tylko krem i raz na kiedyś tarka wystarczy. W połączeniu z tymi dwoma kremami będą wyglądały bardzo ładnie. Ja właśnie to przechodziłam i teraz już ok
(...)
Jak już jesteśmy przy zapachch takich nowych kosmetyków, to powiem Wam, że ten cytrynowy zestaw z Naturalsa, gdzie jest balsam do ciała, mgiełka i żel pod prysznic też mnie nie powalił. Balsam pachnie jak cytrynowy krem glicerynowy z drogerii Mgiełka pachnie jak woda z "setką" spirytu i dosypanym kwaskiem cytrynowym Nie radzę się tym napalać i robić sobie nadziei.
Używałam lawendowego kremu i tarki - takiej niebieskiej - i teraz mam skórę na piętach gładziutką jak pupcia niemowlaka Ale na krem z PS z kwasami AHA też się chyba skuszę

Wczoraj miałam święto paczki. Wreszcie przyszedł peeling z MM z PS. Z braków to tylko serum witaminowe na noc.

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 06:40   #373
annaboleyn
BAN stały

mam nadzieje, ze zadna z Pan sie nie obrazi, ale avon to taki sam badziew jak oriflame, od razu pisze, ze nie jestem konsultantka zadnej z tych firm i nie zamierzam, nawet mi sie zdarza kupowac cos u jednych i drugich (raczej na prezenty dla innych niz dla siebie), ale lepiej poczytajcie sobie cos na temat tych ,,cudownych'' kosmetykow. i tak swoja droga kazdy dobrze wie, ze najlepsze sa dermokosmetyki apteczne, bo sa przebadane przez dermatologow.
http://www.sfora.pl/Kosmetyki-sa-tok...-grozne-a11453
http://www.sfora.pl/Uwazaj-na-te-kosmetyki-a14768
annaboleyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 07:47   #374
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

właśnie sprzedałam w pracy z moich zapasów cienie zodiak i onyx quards

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 07:51   #375
in bloom
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
Daj znać co Tobie odpiszą.
Ja na razie zapytałam dlaczego nie mam tłumaczenia. Jak będą coś wymyślać to napisze im tak jak Ty, że nawet w ustawie o kosmetykach jest wyszczególnione, że musi być na etykiecie czytelny i zrozumiany skład produktu, żebym wiedziała czy mogę tego używać. Bo nawet jak tam jest wśród innych aqua i glyceryl, alcohol to wiemy o co chodzi A te znaczki rosyjskie to tylko dzięki jakiemuś nr na końcu widzę, że nie "czytam" tego do góry nogami
Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
a ja zauwazylam ze napisy opis czy sklad czesto sa na kartonach po polsku a juz na produkcie tylko w innych jezykach
Stary 2011-03-11, 07:53   #376
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alytjow Pokaż wiadomość
ale chyba nie ma próbek do tego serum ja szukalam i nie znalazłam

Cytat:
Napisane przez annaboleyn Pokaż wiadomość
mam nadzieje, ze zadna z Pan sie nie obrazi, ale avon to taki sam badziew jak oriflame, od razu pisze, ze nie jestem konsultantka zadnej z tych firm i nie zamierzam, nawet mi sie zdarza kupowac cos u jednych i drugich (raczej na prezenty dla innych niz dla siebie), ale lepiej poczytajcie sobie cos na temat tych ,,cudownych'' kosmetykow. i tak swoja droga kazdy dobrze wie, ze najlepsze sa dermokosmetyki apteczne, bo sa przebadane przez dermatologow.
http://www.sfora.pl/Kosmetyki-sa-tok...-grozne-a11453
http://www.sfora.pl/Uwazaj-na-te-kosmetyki-a14768
ja się na pewno nie obraże, nie ma o co tylko powiedz co teraz nie ma chemii w sobie, nawet żywność jest naszpikowana, a jeść trzeba, takie czasy
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 07:55   #377
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasiac89 Pokaż wiadomość
Dzisiaj dostałam ta torebkę i jak dla mnie pasek jest nawet za długi, mi przy moich 166 cm sięga za biodro, a wolałabym żeby leżała na biodrze :P poza tym jest śliczna i dość pakowna, ze względu na to, że jest szeroka i nie ma suwaka.
Fajna jest chociaż brak suwaka jest dla mnie dużym minusem. No i taka cieniutka jest. Ale na wiosenne spacery ok
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 07:56   #378
EvaBS
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
Natomiast ja uwielbiam balsamy Naturals. Szybko się wchłaniają, ładnie nawilżają i mają super zapach. Oczywiście, przeplatam je z balsami z PS i SSS
super zapach ładne nawilżanie dla suchej skóry to niestety dla mnie za mało.... najlepsze dla mojej skóry są Planet SPA Oliwkowy i mus Tajski...

nie mam nic przeciwko serii naturals dla mnie ciut za słaba, ja potrzebuje czegoś mocnego
Zwierzątka duże i małe

EvaBS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 07:59   #379
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Meitsa Pokaż wiadomość
Kobitki, poradzcie mi co mam zrobić, prawdopodobnie w okresie letnim będę znowu wyjeżdżać za granice ale tym razem na 3 miesiące i nie wiem co mam zrobić z moim kochanym Avonem Boję się, że jak zawieszę działalność to stracę klientki, a dopiero co udało mi się je pozyskać...
Ja wyjechałam na studia i nie co tydzień wracam(a jak miałam sesję nie było mnie miesiąc) to normalnie składałam zamówienia w innym mieście, a rozwoziła mi mama.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-11, 08:00   #380
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
super zapach ładne nawilżanie dla suchej skóry to niestety dla mnie za mało.... najlepsze dla mojej skóry są Planet SPA Oliwkowy i mus Tajski...

nie mam nic przeciwko serii naturals dla mnie ciut za słaba, ja potrzebuje czegoś mocnego
ja też zawsze używałam balsamów naturalsa ze względu na zapachy, ale mam suchą skórę i jak użyłam planet spa to widzę poprawę jeśli ktoś ma skórę normalną to polecam naturalsa
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 08:07   #381
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
aaa i wiecie co jeszcze sobie zamówiłam? ten intensywnie regenerujący krem do rąk z nail experts, mam go pierwszy raz i nie mogę się nadziwić, że on tak się superszybko wchłania, normalnie expresowo w ogóle się nie lepi, ma taką lekką formułę ale to wchłanianie! wow! nigdy go nie zamawiałam bo zawsze było mi na niego szkoda kasy ale teraz miałam ten różowy z care też niby regenerujący ale jakiś taki lepki i ten zapach mnie drażnił. Teraz ten o to będzie moim nr 1
U mnie wszyscy zamawiają glicerynowy i ja też go najbardziej lubię, bo się od razu wchłania i nie zostawia tłustej powłoki bo robiły mi wcześniej wszystkie inne kremy. A zapachu ma neutralny wiec ok
Stary 2011-03-11, 08:18   #382
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
purple haze też mam
ja też mam, bardzo je lubię smokey eyes też

Cytat:
Napisane przez alytjow Pokaż wiadomość
dzisiaj mam "święto paczki" przyszły aż 4, wiec było co robic, ale wypróbowałam serum liftingujaco-ujedrniające, wiem efektów nie widac jeszcze, ale nie jest tłuste i szybko się wchłania, a mam cere tłusta. wiec dla mnie jest ok. kuferek z kremem za 19.9 tez jest bardzo ładny i pojemny. to chyba na tyle
fajny, szkoda, że w takim jasnym kolorze jest
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 08:22   #383
ziarnko piasku
Zadomowienie

a któraś z Was ma ten nowy mus do ciała z serii Planet Spa lawenda i jasmin? bo boję się wziąć po tym tajski kwiat lotosu - dla mnie to była porażka, tępy, smugi zostawiał i nawilżanie zerowe..
Isn't it?

ziarnko piasku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 08:23   #384
Daszka
Zadomowienie

GG do Daszka

Dziewczyny - rzadko się tu udzielam, ale czasem podglądam wasze dyskusje - dzięki temu kupiłam kilka perełek Avonu, które tu zachwalacie Właśnie dostałam mgiełkę fiołek i liczi. Zapach bardzo ładny, słodki, zdecydowanie bardziej owocowy niż kwiatowy, ale czy tylko mi się wydaje, że jest prawie identyczny z zapachem mgiełki granat i mango?
Daszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 08:40   #385
nightsong
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ziarnko piasku Pokaż wiadomość
a któraś z Was ma ten nowy mus do ciała z serii Planet Spa lawenda i jasmin? bo boję się wziąć po tym tajski kwiat lotosu - dla mnie to była porażka, tępy, smugi zostawiał i nawilżanie zerowe..
podłączam się do pytania ale pewnie tak, czy siak będę go zamawiać na przetestowanie.

W miarę możliwości prosiłabym o wrzucenie zdjęcia różu Russet (zanim dokonacie zwrotów :P) Koleżanka się nad nim zastanawia, do tej pory używała perełek brązujących - czy jesteście w stanie ocenić, czy efekt będzie podobny? Czy raczej jest to kompletnie inny odcień?
nightsong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 08:55   #386
EvaBS
Raczkowanie

cebulkaa na Twoim avatrze jest czarny zwierzaczek dobrze widzę

Pytanie do dziewczyn z okręgów trenujących. Co ciekawego jest w 7 netto i AM ?
Zwierzątka duże i małe

EvaBS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 09:03   #387
damngirl90
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez KasiaD86 Pokaż wiadomość
też jestem rozczarowana. na zdjęciu wygląda na pomarańczowy, rdzawy (na co wskazuje nazwa: russet=rdzawy, brunatny). a on ewentualnie może tylko wpada w taki odcień, bardziej ceglasty. o zwrotach nie myślę, bo to tylko 11zł za i tak niezły róż, także spoko. ale chciałam właśnie pomarańczowy na lato, a tu jedno jest pewne, że jest całkowicie inny, iż na zdjęciu
No kuźwa dokładnie! żebym chciała rózowy to bym wzięła Soft Plum, specjalnie chciałam Russet - brzoskwioniowy, a on jest kur... czerwony;/
damngirl90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 09:03   #388
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez Daszka Pokaż wiadomość
Dziewczyny - rzadko się tu udzielam, ale czasem podglądam wasze dyskusje - dzięki temu kupiłam kilka perełek Avonu, które tu zachwalacie Właśnie dostałam mgiełkę fiołek i liczi. Zapach bardzo ładny, słodki, zdecydowanie bardziej owocowy niż kwiatowy, ale czy tylko mi się wydaje, że jest prawie identyczny z zapachem mgiełki granat i mango?
Niee, pachną inaczej. Fiołek i liczi ciekawszy, ładniejszy (jak dla mnie oczywiscie).

Cytat:
Napisane przez nightsong Pokaż wiadomość

W miarę możliwości prosiłabym o wrzucenie zdjęcia różu Russet (zanim dokonacie zwrotów :P)
Ale przecież on już jest na katalogowym...

Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2011-03-11 o 09:05
sheryl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 09:05   #389
cebulkaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Daszka Pokaż wiadomość

Cytat:
cebulkaa na Twoim avatrze jest czarny zwierzaczek dobrze widzę
ano zwierzaczek ale to nie kot jak u ciebie - ta bestia nie dałaby się tak karmić
to jagnię

dziękuję
cebulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 09:15   #390
nightsong
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Ale przecież on już jest na katalogowym...
faktycznie, jest inaczej go sobie wyobrażałam i chyba przez to nie zauważyłam dzięki
nightsong jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości