Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011 cz.III - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-11, 07:07   #2971
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988
Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011

Cytat:
Napisane przez Shira_83 Pokaż wiadomość
Beatko to trzymam kciuki za wizytę, no co dżeki to klasyka no ja właśnie jestem owinięta tym rogalem jak siedzę przed kompem dobrze mi plecy i brzuch podpiera

Moze i klasyka ale ja chciałam inne imie bo to już 3 o tym imieniu u nas, ostatnio mieliśmy takiego czekoladowego pieska też takiego małego ale zginął pod kołami samochodu i bardzo to przeżyłam, szkoda mi go było strasznie

Temu kupiłam wczoraj smyczkę i obróżkę, obroża chyba jestecze za duża trochę bo on malutki jest jeszcze ale jak tylko się da założe mu obróżkę i będę uczyć na smyczy chodzić od małego to szybciej załapię o co kaman już sobie marzę jak będzie mi ładnie przy nodze chodzić jak będę na wakacjach z wózeczkiem spacerować bo już zapowiedziłam tż-towi że do rodziców to ja chciałabym go zabrać bo się przywiązałam już do niego i go tu nie zostawię

Aha dzień dobry z rana ha dziś ja będę pierwsza

wstałam z rana pomimo że nie muszę bo mam wolny dzień od zajęć ale musiałam bo głodna byłam jak wilk
a dzidzi mi i tak psikusa zrobiło bo miałam kanapki robić i było blee ale tak"na sucho" więc nie było tak źle, ale niespodzianka była po takiej przerwie od mdłości

---------- Dopisano o 06:40 ---------- Poprzedni post napisano o 06:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
SweetAngel gratuluję synka

marzena_S trzymam kciuki

Ja też ruchy czuję jednego dnia mocniej drugiego słabiej, wczoraj np. dawał czadu caaały dzień a dzisiaj? Spokój, puknal ze 3 razy i koniec. Pewnie ma gorszy dzień Albo wczoraj sie wyszalał Chociaż dzisiaj prawie caly dzień na nogach więc może go to uspokaja, zobacze jak się poloze czy sie wybudzi

ja jak chodzę cały dzień, np. na uczelni to też nie czuje, ale nie wiem czy przez to że nie zwracam uwagi bo jeszcze słabo czuć czy po prostu się nie rusza wtedy. Wczoraj wieczorem jak leżałam to fajnie było czuć

---------- Dopisano o 06:41 ---------- Poprzedni post napisano o 06:40 ----------

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
U mnie nikt jeszcze nic nawet nie podejrzewa. Dlatego ciągle odkładam moment, kiedy się w pracy przyznać
ja jestem 21tc i też wiele po mnie nie widać, na uczelni też się raczej nie domyślają poza tymi co wiedzą bo im powiedziałam.

---------- Dopisano o 07:07 ---------- Poprzedni post napisano o 06:41 ----------

aha zapomniałabym - marzenka_s trzymam kciuki kochana za wizytkę

Dwa serca po raz drugi :heart:
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 07:13   #2972
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey
Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011

Cytat:
Napisane przez Stapelka Pokaż wiadomość
Babonik, Aania, Aga (i inne małopolanki jak czytają) to idźmy za ciosem i się umówmy na środę - dla mnie jest ok - po 17 jak najbardziej.
Rynek? czy Galeria Krakowska? (tam jest Słodki Wenzl z pysznymi lodami)

Aga nie wiem czy jutro dam radę bo zaczął się remont i do poniedziałku musimy opróżnić jedno biurowe pomieszczenie, w którym będzie pokój dziecięcy. Ustalę z mężem co i jak i napisze rano.

Za sroda jestem jak najbardziej za! I chyba G.Krakowska?

A co do dzisiaj, to jasne, skonsultuj sprawe i pisz, ja dzis bede miala malo czasu na neta w pracy, ale sprawdze co i jak.
AgaGuernsey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 08:03   #2973
JustPi
Rozeznanie

witam z rana
tradycyjnie zza biurka, ale na szczęście dziś piąteczek
pierwszy raz od dawna rano było na plusie - oby to wiosna
młoda już zdążyła skopać mi brzuchola od środka, chyba śniadanie tak na nią podziałało
JustPi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 08:14   #2974
pieleszka
Wtajemniczenie

witam się i ja z pracy -dobrze, że to piatek
tak intensywnego tygodnia w robocie już dawno nie miałam!!ale popracowałam popołudniami w domu i jest szansa, że oddam dzisiaj materiały gotowe w 99 % to i tak tylko do sprawdzenia przez kierownika, a takie do wysłania mają być gotowe na wtorek to sobie spokojnie wszystko wypieszczę..
dzisiaj mamy wizyte od razu po pracy..ciekawe czy pan doktor zrobi USG?????
za pozostałe mamuśki co dzisiaj maja wizyty trzymam kciuki
sweet angel gratuluję synka
bartessa kondolencje z powodu dziadka
nadrobiłam Was, ale nie pamiętam więcej co komu miałam napisać...
nerolka mam nadzieję, że u Was już lepiej??? jak Twoje samopoczucie - fizyczne i psychiczne??? tęskno mi tu za Tobą
ok zabieram się do roboty
miłego dnia!!!

Kobiety nigdy nie zrozumiesz. Nawet jeśli jesteś kobietą! (A.J.Cronin)
pieleszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 08:20   #2975
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Hej Laseczki
Marzenko Trzymam kciuki za wizytę a gdzie chodzisz do lekarza jak się nazywa?
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 08:30   #2976
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Ale tu cicho z rana piszcie coś co padne z nudów

od 5.30 sie kręce bo małż tak wstaje i już kręćka chcę dostać obejrzałam Na dobre i na złe powtórki, teraz DDTVN na tapecie, ugotuje coś wcześniej - chyba penne z jakimś sosem potem domowe Spa, doprowadzę bobra do porządku, nóżki wydepiluje i do doktorka ale się już nie mogę doczekać

Edytowane przez beata_1988
Czas edycji: 2011-03-11 o 08:31
Stary 2011-03-11, 08:31   #2977
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

To i ja witam z rana... Ale z łóżka.
Przeziębienie mnie bierze,masakra.
Bartessa bardzo mi przykro z powodu dziadka.
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty.
Mnie już moje córcie od rana kopią,upodobały sobie zwłaszcza pęcherz.
Stary 2011-03-11, 08:33   #2978
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Coś w tym jest Niby jak będę karmić to nigdy nie da się przewidzieć...
masz rację
tak samo jak nie można przewidzieć czy dane dziecko zaakceptuje daną butelkę
jedne dzieci nie chcą pić z Aventu inne z TT, a inne z Lovi
do tego dochodzi kwestia smoczków
kuzynki córka nie wypiła nic z silikonowych, musieli kupić butelkę ze smoczkiem lateksowym
więc ja tam wolę najpierw zobaczyć jak w tej kwestii będzie z dzieckiem, czy będzie jadło z piersi czy z butelki, potem z jakiej butelki a potem mogę robić zapasy sprzętu

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 08:44   #2979
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
masz rację
kuzynki córka nie wypiła nic z silikonowych, musieli kupić butelkę ze smoczkiem lateksowym
więc ja tam wolę najpierw zobaczyć jak w tej kwestii będzie z dzieckiem, czy będzie jadło z piersi czy z butelki, potem z jakiej butelki a potem mogę robić zapasy sprzętu
mój jak był niemowlakiem pił z każdej butelki.A mieliśmy dużo butelek większości firm.A później upodobał sobie butelki Nuk z lateksowym smoczkiem i z innej nie wypije.Nawet z Nuk silikon nie wypije.Ja mam po synku butelki Lovi kiedyś kupione ale ani razu nie użyte oczywiście są beż Bpa.Ja kupię jeszcze butelkę Nuk i dr.Browna.Ogólnie te butelki TT dla mnie żadna rewelacja może tanie są ale nic poza tym.Mają fajną opcje bo można dokupić takie pojemniczki do mleko modyf.Je się wkłada do butelki
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 08:45   #2980
margaret82
Zadomowienie

Cześć mamusie
Gratuluje wczorajszych wizyt i poznania lokatorów
Zaciskam kciuki za dzisiejsze wizyty
Przeczytałam te 5 stron od wczorajszego popołudnia Ale dzisiaj mam jakiegoś niechcieje Chyba sobie zrobię leniwy dzień i poleżakuje
Miłego dnia
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 08:50   #2981
Lilkaa82
Rozeznanie

Witam z rana

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
doprowadzę bobra do porządku, nóżki wydepiluje i do doktorka ale się już nie mogę doczekać
za wizyte !!

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
To i ja witam z rana... Ale z łóżka.
Przeziębienie mnie bierze,masakra.
Bella nie daj sie chorobie

Karolinka ur. 19.06.2011r. - 52cm i 2700g szczęścia

24 tyg - 6770g

Jestem żoną mojego męża
Mamo, Tato ! - A ja rosnę i rosnę...
Lilkaa82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 08:50   #2982
83monia
Zakorzenienie

a ja jestem wredna matka i mialo jesc z tego co mialam (lovi i zwykle canpola w złobie). jakims cudem nie wybrzydzal ani na smoczki, ani na potem niekapki, ani na smoczki te do buzi. wiec albo taki olewacz znniego jak matka, albo mam niewymagajace dziecko ciekawe jak teraz bedzie. wiem ze mam laktator po siostrze (moj sie nie nadaje, pekla uszczelka) z aventu wiec i jakas butelka albo bedzie dokupiona albo bede jej uzywac tylko do laktatora a dodatkowo kupie jakies jeszcze. jakie to nie wiem

bruch mnie dzis boli, tak jakby ciagnie od srodka i przestaje laj siedze mocno do tyłu lub leze...

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 08:56   #2983
zanka205
Zakorzenienie

No to u nas akurat w sprawie butelek nie wybrzydzał
ale smoczki kupiłam z Aventu te proste to wypluwał, jakieś tanie kulki też złe, dopiero spłaszczone z Nuka mu podpasowały i tylko takie używał
kubki ogólnie tolerował, ale na początku najzwyklejszy z takim dziubkiem był nie dobry, nawet nie chciał spróbować pociągnąć
fajny mieliśmy Lovi 360 ale po tygodniu zepsuł heh rzucał po ziemi i zaczął przeciekać

Stary 2011-03-11, 09:09   #2984
agni82
Zadomowienie

Witam również z rana.
W sprawie butelek nie mam pojęcia, ale fajnie że wspomniałayście i że może byc taka możliwośc, że dziecko może nie zaakceptowac pewnych butelek i smoczków. Do głowy by mi to nie przyszło.

U mnie piękne słońce. Na razie +6 stopni i robi się cieplej. Wypada więc wybrac się do parku. Obiecałam mojemu T., że pospaceruję dzis 2 godziny.
agni82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 09:10   #2985
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

LILKA nie dam się-leczę się domowymi sposobami.
Kurcze to dzieci mają wymagania,ale my pewnie butelki z aventu kupimy. Większość w rodzinie ma i sobie chwalą.
Stary 2011-03-11, 09:19   #2986
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:
masz rację
no i bądź tu kobieto mądra....

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 09:20   #2987
nerola
BAN stały

Dzień dobry.

Ja po przejściach stomatologicznych i kardiologicznych ale ma mi się na życie.

Bartessa przykro mi
I jak byś się nie ubrała,to będzie dobrze.

Angel gratuluję jajeczek

Wszystkim chorym życze duzo zdrówka i mało cierpienia

Beatko i Pieleszko trzymam mocno kciuki za wizyty.I miejmy nadzieję,ze wyjaśni się dziś kto się nskrywa w Waszych brzuszkach
Pieleszko dziś już dobrze.Psychoicznie całkiem,całkiem a fizycznie dobrze.Wczoraj to byłam umarła.

Moje słoneczko to nie tyle kopie co przewraca się,nóżką jeździ po całym brzuszku.
Już duża to i mniej miejsca.Daje mi po żołądku.
Wczoraj na poczekalni u dr. śmiał sie młody pan z brzucha bo przybierał różne kształty i falował.
A na fotelu dentystycznym tak dawała,że stomatolog mówi-Iza daj sie skupić.
Ta mi wiertłem do zęba a Iza mna całą trzęsła.
Tej nocy spokojna była ale to pewnie po mega wielkich dawkach apapu

Co do butelek-u Maksa nie pamiętam ale -pił z jakiejś bez problemów.
Szymon nie tolerował absolutnie ani smoczka ani butli.Od razu poszedł kubek i miseczka.
Krystian do ssania tylko Avent a do picia TT i Avent i kubek ekxplora.Ale butle dosłownie na chwile,kilka miesięcy bo pije z kubka zwykłego.

Edytowane przez nerola
Czas edycji: 2011-03-11 o 09:23
nerola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 09:26   #2988
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Ja kupiłam ten zestawik, mam tez do niego laktator i podgrzewacz TT.

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 09:54   #2989
Kolina
Zadomowienie

powodzenia na dzisiejszych wizytach

bella7 - kuruj sie

ale mam zagwozdke z tymi butelkami, smoczkami itp

juz wrocilam, sofa stoi, wyglada dobrze
poloze sie, bo zle spalam w nocy a wstac wczesnie musialam

piecze mnie z boku, coraz czesciej, wieczorem najbardziej, mam juz teorie... odczuwalam to juz dawno, jeszcze przed ciaza, ale bylo tak malo dokuczliwe ze to olalam, najczeciej pojawialo sie w okresach gdy wiecej zjadlam i brzuch mi sie powiekszal czy po dluzszym siedzeniu w skulonej pozycji
teraz brzuch mi rosnie i bole sa czestsze, odczuwam to jako pieczenie, jakby cos na cos uciskalo, moze ja mam jakas nieprawidlowa budowe np zeber? ktore jak brzuch sie powieksza cos uciskaja, bo nie wiem juz co o tym myslec, lekarz wczoraj mowil ze to nawet moga byc nerwobole od kregoslupa
zobaczymy co wykaze usg
Stary 2011-03-11, 09:59   #2990
SweetAngel1984
Zadomowienie

hej...hej...
Bardzo Bardzo dziękuję za wszystkie gratulacje....to taaakie miłe jesteście kochaniutkie

wybieram sie właśnie na wizytę trzymam kciuki za swoję i za Wasze dzisiejsze

zdrówka wszsytkim chorowitkom życzę.....

mój Fasol też siędaje we znaki juz od tygodnia i bulgocze mi w brzuchu caly czas maz sie smieje ze wicznie glodna jestem bo mi burczy w brzuchu a wieczorem rusza sie jak szalony kopniaczka poczulam jednego tylko bo ja mam troszke tluszczyku na brzuchalu i nie ma jeszcze sily sie przebic przez niego
uciekam zajrze po południu po wizycie
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 10:00   #2991
kmat
Rozeznanie

butelki my jechaliśmy na canpollu i nie było żadnych problemów, jak dla mnie to nie ma znaczenia jakiej firmy butelkę się zastosuję, ale smoczek jest już ważny, u mnie też się sprawdził nuk ze ściętym koncem

Kolina a robiłaś badanie wątroby, alat aspat? może to wątroba boli, ja w poprzedniej ciązy tez miałam takie bole i okazało się ze wyniki watrobowe byly nie takie, na usg ok, nie wiadomo co bylo przyczyną. Moze spróbuje sie przebadac w tym kierunku zlaszcza jak mowisz ze boli cie po jedzeniu

Edytowane przez kmat
Czas edycji: 2011-03-11 o 10:03
kmat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 10:04   #2992
karolinee1983
Zadomowienie

Dzień dobry Tylko się przywitam i zmykam na śniadanie, bo wstałam przed chwilą

Za wszystkie wizyty dziś kciuki zaciśnięte mocno

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 10:05   #2993
Kolina
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kmat Pokaż wiadomość
Kolina a robiłaś badanie wątroby, alat aspat? może to wątroba boli, ja w poprzedniej ciązy tez miałam takie bole i okazało się ze wyniki watrobowe byly nie takie, na usg ok, nie wiadomo co bylo przyczyną. Moze spróbuje sie przebadac w tym kierunku zlaszcza jak mowisz ze boli cie po jedzeniu
po jedzeniu, jednak dziwne jest to ze przestaje lub ciut mniej boli przy zmianie pozycji, jakby to bylo mechaniczne podloze

jutro mam wizyte, poprosze o skierowanie na alat i aspat
Stary 2011-03-11, 10:05   #2994
agni82
Zadomowienie

Kolina tylko spokojnie. Ciąża to dziwny okres i wszystko się pojawia z nie wiadomo skąd i dlaczego. Hormony na pewno mają coś z tym wspólnego.

Ostatnio uskarżałam się że mam niebieskie nogi, co mego T. doprowadzało do śmiechu, a w książce : czego oczekiwac, gdy oczekujesz, przeczytałam , że taki niebieskawy odcień się zdarza. A już myślałam że wariuję. Połóż się odpocznij, a usg na pewno nie wykaże nic złego.

Nerola super że sie odezwałaś. Iza króluje!! Już się przyzwyczaja do bycia księżniczką
agni82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 10:12   #2995
kmat
Rozeznanie

Kolina może uciska poprostu na wątrobę - miałam podobnie, zbadaj jeszcze bilubirynę. Spróbuj jesc teraz lekkostrawne posiłki i zobacz czy jest poprawa.

bella jest syrop dla kobiet w ciąży, nazwa coś z prenatalem ale nie pamiętam dokładnie, zapytaj w aptece na pewno podpowiedzą o co chodzi, w składzie ma maliny, pożeczkę i całą masę czosnku, taki naturalny lek

Edytowane przez kmat
Czas edycji: 2011-03-11 o 10:14
kmat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 10:18   #2996
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez kmat Pokaż wiadomość
Kolina może uciska poprostu na wątrobę - miałam podobnie, zbadaj jeszcze bilubirynę. Spróbuj jesc teraz lekkostrawne posiłki i zobacz czy jest poprawa.

bella jest syrop dla kobiet w ciąży, nazwa coś z prenatalem ale nie pamiętam dokładnie, zapytaj w aptece na pewno podpowiedzą o co chodzi, w składzie ma maliny, pożeczkę i całą masę czosnku, taki naturalny lek

Syrop Prenalen - smak może nie rewelacja - miks megasłodkiego soku malinowego z aromatem czosnku ale da sie przeżyć
http://www.i-apteka.pl/product-pol-1...yrop-150g.html

Stary 2011-03-11, 10:25   #2997
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
zestaw fajny, ale zastanów się czy potrzebujesz tylu butelek
jeśli masz zamiar karmić piersią to wystarczy jedna mała butelka na herbatkę albo odciągnięte mleko
dużo butelek przydaje się jak się karmi mm i lepiej wtedy mieć zapas czystych butelek
ja kupiłam tylko jedną butelkę
Ja też kupuje jedną butelkę. Jakby co teraz jest tyle sklepów, ze można męża wysłać i kupić, a troche bez sensu dla mnie kupić cały zapas butelek, a potem ich nie używać, bo się karmi piersią.
Ja kupuje TT, a właściwie będę korzystać z tej dołączonej do laktatora.

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Wiem, wiem. Pewnie za tydzień, dwa i mi brzuchol wystrzeli

Mi tak w zeszłym tygodniu wywaliło, prawie z dnia na dzień, spodnie zrobiły się ciasnawe, kurtka tez ciasna

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 10:32   #2998
LadyInBlack2
Rozeznanie

kurczę, skiepściła się u mnie pogoda a zaplanowałam sobie dziś dłuuuugi spacer no nic, najwyżej zmoknę

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak mnie to dziecię dziś kopie. Co 5 minut latam siku. Nieprawdopodobne to wszystko
boskie uczucie, nie? mój chyba teraz śpi ale fikał trochę rano jak wyprawiałam męża do pracy. A wczoraj też chciało mi się śmiać jak był względny spokój cały dzień a jak tylko mąż wrócił do domu to mi się takie figle w brzuchu zaczęły jakby czuł, że tatuś wrócił

Cytat:
Napisane przez agni82 Pokaż wiadomość
dziewczyny mam pytania. ostatnio usłyszałam, że nie powinnam odkurzac i nie siegac po cos wysoko. (talerze w szafce so na wyższej półce i aby je dosięgnąc musze stanac na palce.)
Czy to prawda?
dziewczyny wprawdzie już wyjaśniły skąd ten pogląd ale i ja się dorzucę. Moja mama jak tylko się dowiedziała o ciąży od razu mówi do mnie: tylko broń Boże nie myj okien i nie wieszaj firanek! Trochę mi się to śmieszne wydawało ale rzeczywiście czasem jak sięgałam po coś wysoko do szafki to w brzuchu ciągnęło tak dziwnie więc uważam na takie wyciąganie się. Poza tym kochane moje, jaki mam spokój z oknami mąż był przy tym jak mama mówiła o tych oknach i dzięki temu przed świętami w grudniu umył sam okna i powiesił firany i teraz też mu już przypominam, że wiosna idzie i żeby znalazł sobie wolną sobotę żeby je umyć

Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość
Jestem

Będzie chłopak na 100% (Zanuś możesz wpisać z imieniem jeszcze się sprzeczamy )

doktor sprawdził serduszko,mózg,brzuszek,n erki, kregosłup.......
noi mamy zdjęcie siusiaka na dowód ze to chłopaczysko

jestem tak szczęśliwa : jupi:
kolejny chłopak, gratki kochana klask i:
LadyInBlack2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 10:33   #2999
zanka205
Zakorzenienie

porobiłam fotki
1. bodziaki z Biedronki
3. kocyk, okrycie kąpielowe, 3 pieluszki flanelowe
2.4.5.6.7. ubranka używane z paczek z Allegro

Edytowane przez zanka205
Czas edycji: 2011-03-20 o 13:58
Stary 2011-03-11, 10:34   #3000
LadyInBlack2
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Mi tak w zeszłym tygodniu wywaliło, prawie z dnia na dzień, spodnie zrobiły się ciasnawe, kurtka tez ciasna
u mnie to samo było brzucha nie było, nie było i nagle w przeciągu kilku dni piłeczka
LadyInBlack2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości