Wszystko o Avonie - cz. 18 - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-11, 09:17   #391
Daszka
Zadomowienie

GG do Daszka
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Niee, pachną inaczej. Fiołek i liczi ciekawszy, ładniejszy (jak dla mnie oczywiscie).
Cytat:
Napisane przez cebulkaa Pokaż wiadomość

Teraz jak dłużej wącham psiknięty nadgarstek, to faktycznie pojawiła się jakaś nowa, bardziej kwiatowa nuta, ale przy pierwszym psiknięciu myślałam, że pomyliłam się w zamówieniu. Jak dla mnie oba zapachy są w każdym razie bardzo podobne.
Daszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 09:22   #392
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez annaboleyn Pokaż wiadomość
mam nadzieje, ze zadna z Pan sie nie obrazi, ale avon to taki sam badziew jak oriflame, od razu pisze, ze nie jestem konsultantka zadnej z tych firm i nie zamierzam, nawet mi sie zdarza kupowac cos u jednych i drugich (raczej na prezenty dla innych niz dla siebie), ale lepiej poczytajcie sobie cos na temat tych ,,cudownych'' kosmetykow. i tak swoja droga kazdy dobrze wie, ze najlepsze sa dermokosmetyki apteczne, bo sa przebadane przez dermatologow.
http://www.sfora.pl/Kosmetyki-sa-tok...-grozne-a11453
http://www.sfora.pl/Uwazaj-na-te-kosmetyki-a14768
Nie cierpię takich tekstów o tym co jest dobre, a co nie...Szczerze mówiąc wiem co zawierają kosmetyki, których używam, ale zbytnio mnie to nie rusza Próbowałam parę razy szampony i odżywki bez SLS, silikonów i jak dla mnie porażka- połowę włosów sobie powyrywałam a na dodatek włosy matowe bez polysku...dermokosmetyki lubię, ale zapach jest dla mnie bardzo ważny, więc nie poprzestaję na nich tylko zamawiam nasze Avonki No to się wygadałam...:P

Edytowane przez zalotnica83
Czas edycji: 2011-03-11 o 09:23
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 09:25   #393
damngirl90
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Nie cierpię takich tekstów o tym co jest dobre, a co nie...Szczerze mówiąc wiem co zawierają kosmetyki, których używam, ale zbytnio mnie to nie rusza Próbowałam parę razy szampony i odżywki bez SLS, silikonów i jak dla mnie porażka- połowę włosów sobie powyrywałam a na dodatek włosy matowe bez polysku...dermokosmetyki lubię, ale zapach jest dla mnie bardzo ważny, więc nie poprzestaję na nich tylko zamawiam nasze Avonki No to się wygadałam...:P
To niech koleżanka poczyta, jak twierdzi, że dermokosmetyki są najlepsze, że w ich składzie są też składniki zaburzające gospodarkę hormonalną.
damngirl90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 09:25   #394
Janki
Raczkowanie

Pewno już coś było pisane o wodzie Herve leger. Chciałam się tylko dowiedzieć czy zapach jest trwały i czy jest ładny w rzeczywistości. Ja tylko wąchałam stronę w katalogu
Janki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 09:34   #395
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Janki Pokaż wiadomość
Pewno już coś było pisane o wodzie Herve leger. Chciałam się tylko dowiedzieć czy zapach jest trwały i czy jest ładny w rzeczywistości. Ja tylko wąchałam stronę w katalogu
Ten zapach jest bardzo trwały...jednym się bardzo podoba innym wcale, więc przed zakupem lepiej kupić próbkę Ja bardzo go lubię...
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 09:48   #396
malutka84
Zakorzenienie

Cytat:
Wg mnie (i pięciu koleżanek z pracy ) to najpiękniejszy zapach Avonu. Szkoda tylko, że idzie to w parze z ceną...
Stary 2011-03-11, 09:49   #397
Janki
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Ten zapach jest bardzo trwały...jednym się bardzo podoba innym wcale, więc przed zakupem lepiej kupić próbkę Ja bardzo go lubię...
Zaryzykuję , kupię pełnowymiarową buteleczkę, mnie na stronie bardzo się spodobał. Myślę, że w rzeczywistości zapach nie różni się wiele.
Mnie bardzo podoba się biżuteria Fatima. Mam ją już.
Janki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 09:50   #398
GosienkaC
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Jesteś genialna, właśnie kilka minut temu klientka co dawniej zamawiała TTGold skusiła się oprócz TTA Romantic jeszcze na Far Away. I od razu chce 3 buteleczki w cenie 12,50. Ale ponieważ nie należy do biednych sądzę,że jednak zapach ją zachwycił a nie tylko cena.
Można wiedzieć gdzie jest taka promocja, że Far Away jest w tej cenie?
GosienkaC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 09:55   #399
EvaBS
Raczkowanie

Cytat:

ano zwierzaczek ale to nie kot jak u ciebie - ta bestia nie dałaby się tak karmić to jagnię
Z okna w pracy mam widok na takie zwierzątka tylko białe.... słodziaki...

Około 5 lat temu może jeszcze wcześniej pojawił się krem modelujący owal twarzy czy on jest podobny do tego obecnego...Mama była z tamtego zadowolona i chciałbym jej wziąć i nie wiem co zrobić
Zwierzątka duże i małe

EvaBS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 09:57   #400
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
mnie osobiście się nie podoba, jak psiknęłam się u koleżanki to nie mogłam tego znieść choć wielu osobom się podoba radzę kupić próbkę, bo zapach nie jest tani
Cytat:
Napisane przez GosienkaC Pokaż wiadomość
Można wiedzieć gdzie jest taka promocja, że Far Away jest w tej cenie?
w k4
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 10:05   #401
ziarnko piasku
Zadomowienie

mnie też zapach Herve Leger nie podszedł a bardzo się na niego napaliłam i zamówiłam 3 butelki w programie motywacyjnym jeden sprzedałam koleżance a resztę odesłałam
użyłam 3 próbek - po pierwszej - zapach nawet ok choć na kolana nie powala, po drugiej próbce zaczął mnie drażnić a przy trzeciej poszłam umyć ręce, bo myślałam, że mi głowa pęknie...
Isn't it?

ziarnko piasku jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-11, 10:15   #402
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez annaboleyn Pokaż wiadomość
mam nadzieje, ze zadna z Pan sie nie obrazi, ale avon to taki sam badziew jak oriflame, od razu pisze, ze nie jestem konsultantka zadnej z tych firm i nie zamierzam, nawet mi sie zdarza kupowac cos u jednych i drugich (raczej na prezenty dla innych niz dla siebie), ale lepiej poczytajcie sobie cos na temat tych ,,cudownych'' kosmetykow. i tak swoja droga kazdy dobrze wie, ze najlepsze sa dermokosmetyki apteczne, bo sa przebadane przez dermatologow.
http://www.sfora.pl/Kosmetyki-sa-tok...-grozne-a11453
http://www.sfora.pl/Uwazaj-na-te-kosmetyki-a14768
Powiedziała co wiedziała, a raczej przeczytała Wszystkie kosmetyki są syfiaste, nie tylko avon i ori. Każda ingerencja w organizm ludzki moze mieć negatywne skutki, nawet dłubanie w nosie...
Stary 2011-03-11, 10:22   #403
malutka84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Powiedziała co wiedziała, a raczej przeczytała Wszystkie kosmetyki są syfiaste, nie tylko avon i ori. Każda ingerencja w organizm ludzki moze mieć negatywne skutki, nawet dłubanie w nosie...
To dłubanie w nosie mnie najbardziej przestraszyło... To lepiej nie dłubać??!!
Trendujące jak Wam szla sprzedaż tych kosmetyków kolorowych z 24k zlotem? Jest w piątce ten program motywujący i zastanawiam się czy w ogóle będą szanse. Czy ktoś to zamawia?
Stary 2011-03-11, 10:27   #404
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malutka84 Pokaż wiadomość
To dłubanie w nosie mnie najbardziej przestraszyło... To lepiej nie dłubać??!!
Trendujące jak Wam szla sprzedaż tych kosmetyków kolorowych z 24k zlotem? Jest w piątce ten program motywujący i zastanawiam się czy w ogóle będą szanse. Czy ktoś to zamawia?
a mnie ciekawi ten zestaw pędzli, może ktoś wie jaką one mają długość, normalną czy takie krótkie, jak te z zestawu czarnego z turkusową podszewką

Edytowane przez musso4
Czas edycji: 2011-03-11 o 10:29
Stary 2011-03-11, 10:30   #405
Meitsa
Zakorzenienie

Wiecie co, chyba zaszaleje w kat. 4 i kupię aż 3 torby abigail, babette i lindsey. Nie miałam nic kupować i oszczędzać, ale stwierdziłam, że do wiosennego beżowego płaszczyka nie pasuje moja jedyna szmaciana torba przez ramię i muszę w coś zainwestować a jeszcze kusi mnie jedna czerwona torebka z CCC W ogóle przeglądając katalogi to się napalam na kolejne rzeczy

meitsa-no-sekai.blogspot.com
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach
25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające
Meitsa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-11, 10:30   #406
GosienkaC
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
mnie osobiście się nie podoba, jak psiknęłam się u koleżanki to nie mogłam tego znieść choć wielu osobom się podoba radzę kupić próbkę, bo zapach nie jest tani

w k4
Dzięki faktycznie jest w katalogu 4 tylko ta cena obowiązuje jeśli się kupiło z katalogu 3 za kwotę 49.90 zł i wtedy można wziąć te perfumy Far Away za 12.50 tak? Czyli jak nie zrobiłam takich zakupów w k 3 to nie mogę skorzystać z promocji?
GosienkaC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 10:33   #407
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki faktycznie jest w katalogu 4 tylko ta cena obowiązuje jeśli się kupiło z katalogu 3 za kwotę 49.90 zł i wtedy można wziąć te perfumy Far Away za 12.50 tak? Czyli jak nie zrobiłam takich zakupów w k 3 to nie mogę skorzystać z promocji?
zgadza się, trzeba w k3 za 49,9 i w k4 i wtedy możesz zamówić po jednym produkcie z tej strony
Stary 2011-03-11, 10:34   #408
malutka84
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli nie mialaś zamowienia na minimum 49,90 w k3 to niestety nie.
Stary 2011-03-11, 10:34   #409
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Meitsa Pokaż wiadomość
Wiecie co, chyba zaszaleje w kat. 4 i kupię aż 3 torby abigail, babette i lindsey. Nie miałam nic kupować i oszczędzać, ale stwierdziłam, że do wiosennego beżowego płaszczyka nie pasuje moja jedyna szmaciana torba przez ramię i muszę w coś zainwestować a jeszcze kusi mnie jedna czerwona torebka z CCC W ogóle przeglądając katalogi to się napalam na kolejne rzeczy
babette polecam, mam obie kremową kupiłam, a szarą dostałam z zestawem kremów anew

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-11, 10:39   #410
malutka84
Zakorzenienie

Cytat:
babette polecam, mam obie kremową kupiłam, a szarą dostałam z zestawem kremów anew
Hehe, co ciekawe, odkąd jestem konsultantką to moi bliscy co rusz na jakaś okazję dostają kosmetyki avonu Na gwiazdkę każdy dostał dodatkowo jakiś pierdótek a na urodziny czy imieniny jak nie ma innych życzeń to tylko avon.
Stary 2011-03-11, 10:43   #411
Joanna2705
Raczkowanie

GG do Joanna2705

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
Ale Wy klikacie dziewczyny, nadążyć nie można.
Powiem Wam, że ostatnio zaczęłam używać (testować) ten krem do stópek z Food Works'a, Morska bryza, bardzo fajny jest. Zadowolona jestem z niego.
Co do tych kropelek do wysychania lakieru odpisali mi z avonu, ale nie będę tutaj tego wklejać bo szkoda moich nerwów...

A powiem Wam też coś ciekawego, mama sprzątała na strychu i znalazła w jakimś kartonie różne papierzyska i między innymi, znalazła ofertę z logo avon sprzed nie wiem ilu lat. Fajnie tak porównać jak było kiedyś a jak jest teraz. I znalazła też nową książkę zamówień, nie będę musiała zamawiać
O, a może wrzucisz tą ulotkę LOGO na katalogowy, ciekawość mnie zżera jak kiedyś wyglądała ich oferta

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
Dostałam w paczce mini balsam śródziemnomorski z oliwką i nie ma on polskich napisów
Wszystko po rosyjsku i jeszcze jakiś do niego podobnych języków.

I tak się zastanawiam czy avon może nam sprzedawać taki produkt?
Nie jest czasami tak, że produkt sprzedawany w Polsce powinien mieć polskie napisy?

Pamiętam, że kiedyś jak przysyłali produkt bez polskich napisów to dołączali osobną karteczkę, a teraz nic
U mnie też po "nie polskiemu"

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
O, nie moge.. lahahaha

Cytat:
To zależy od tego czy jestes konsultantką czy klientka... Jeżeli kosultantka , a miałas zamówienie z 03 i 04 to przeciez z a kazde 49 zł możesz zamówić jedną dla siebie, o ile jakaś klientka zrezygnuje.
Jeżeli jesteś klientka, to może zapytaj sie konsultantki jak ona sie na to zapatruje, ja zawsze jeżeli tylko mogę pozwalam wykorzystać promocje wszystkim klientkom.... Bo po co ma przepaść, skoro te którym sie należy nie zamawiają....

Joanna2705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 10:44   #412
katniewojt
Zakorzenienie

Któraś z Was pytała o torebkę Fabiola. Jak tylko weszła do katalogu, to się na nią strasznie napaliłam, ale cena mi się nie podobała, więc jej nie kupiłam Dziś ją zaobserwowałam na jakiejś dziewczynie Nie podeszłam blisko, żeby mnie nie wzięła za czuba Nie macałam jej też, ale na moje oko ta "skórka" jest bardzo cieniutka i delikatna. Wykonanie też mi się nie podoba Ta wężowa skórka ma akcenty białego, co już kompletnie mnie do niej zraziło. Dziewczyna miała ją przewieszoną przez siebie na skos, torebka była rozłożona i nie prezentowała się najlepiej Traci kształt jak się ją tak założy. Jest długa, ale niska (moim zdaniem a4 nie zmieści się). Podsumowując: cieszę się, że jej nie kupiłam
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 10:48   #413
EvaBS
Raczkowanie

Cebulkaa dziękuje za netto
Zwierzątka duże i małe

EvaBS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 10:51   #414
watam
Raczkowanie

Witam, mam Ogromną Prośbę do osób z okręgu "trendi" o bliższe informacje dot. nowych kremów Solutions. Czy w 7 można kupić jakieś zestawy demo? i po ile? Jestem bardzo ciekawa tej nowej serii
( a najlepiej to jakby ktoś wrzucił skan AM do 7 ). Teraz wzięłam sobie z 4 zestaw za 35 Ageless Results jest ok, może ochroni moją młodość?
Stary 2011-03-11, 10:55   #415
malutka84
Zakorzenienie

Właśnie przejrzałam na katalogowym AM z UK. ale oni mają czytania, aż 60 stron! Zazdroszczę...
Stary 2011-03-11, 10:58   #416
cebulkaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez EvaBS Pokaż wiadomość
Cebulkaa dziękuje za netto
Cytat:
Napisane przez watam Pokaż wiadomość
Witam, mam Ogromną Prośbę do osób z okręgu "trendi" o bliższe informacje dot. nowych kremów Solutions. Czy w 7 można kupić jakieś zestawy demo? i po ile? Jestem bardzo ciekawa tej nowej serii
( a najlepiej to jakby ktoś wrzucił skan AM do 7 ). Teraz wzięłam sobie z 4 zestaw za 35 Ageless Results jest ok, może ochroni moją młodość?
próbuję wrzucić am już od godziny ale jak zdjęcia są duże nie chcą się załadować a jak zmniejszę są nieczytelne

dziękuję
cebulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 11:03   #417
Meitsa
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze wiedzieć, że jest polecana przypomniało mi się, że robiłam jeszcze maślane oczy do torebek Jenna i Melissa, heh...
W netto 7 widzę chyba, że pojawia się krem do rąk z olejkiem ryżowym, który był zachwalany, ja go kupiłam w grudniu i w ogóle mi się nie podoba w ogóle się nie rozprowadza i nie nawilża, chyba trafiłam na felerną sztukę

meitsa-no-sekai.blogspot.com
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach
25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające
Meitsa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 11:06   #418
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
próbuję wrzucić am już od godziny ale jak zdjęcia są duże nie chcą się załadować a jak zmniejszę są nieczytelne
sróbuj załadować 5 i dopiero następne 5, ja kiedyś nie mogłam załadować do jednego posta 10 zdjęć na raz, a jak załadowałam te same zdjęcia na dwa razy to weszły w jeden post

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Meitsa Pokaż wiadomość
Dobrze wiedzieć, że jest polecana przypomniało mi się, że robiłam jeszcze maślane oczy do torebek Jenna i Melissa, heh...
W netto 7 widzę chyba, że pojawia się krem do rąk z olejkiem ryżowym, który był zachwalany, ja go kupiłam w grudniu i w ogóle mi się nie podoba w ogóle się nie rozprowadza i nie nawilża, chyba trafiłam na felerną sztukę
melissa też fajna kolor nie mój ale ten kwiatek mnie zauroczył, pakowna, wygodnie się nosi
Stary 2011-03-11, 11:06   #419
cebulkaa
Wtajemniczenie

Cytat:
sróbuj załadować 5 i dopiero następne 5, ja kiedyś nie mogłam załadować do jednego posta 10 zdjęć na raz, a jak załadowałam te same zdjęcia na dwa razy to weszły w jeden post

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

melissa też fajna kolor nie mój ale ten kwiatek mnie zauroczył, pakowna, fajnie się nosi
ładowałam już po jednym nawet...

dziękuję
cebulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 11:11   #420
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
ładowałam już po jednym nawet...
no to lipa nie umiwem przerabiać na pdf, bo bym ci pomogła
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości