|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie - kto raz wejdzie już zostanie! Część XXIX
Agusia a ile masz cm w udku i w łydce ?
|
|
|
|
#3602 | |
|
Zakorzenienie
|
Czarna, nigdy nie mierzyłam nawet
|
|
|
|
#3603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieki ![]() Pytanko: Poziom 2 na pierwszym zdjeciu on za cos sie trzyma czy to ja zle widze? I co oznaczaja skroty sr? I pow.?
|
|
|
|
|
#3604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale zanim dotrzesz do 2 poziomu to chwila Ci minie A jak nie masz drążka to możesz omijać te ćwiczenia. Śr - takie "średnia szybkość" pow - powoli sz - szybko
|
|
#3605 | |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=12314
Takie ćwiczenia robię na nogi, 3 razy w tygodniu:http://www.✂✂✂✂✂✂✂/cwiczeniadlaciebi...gi,38,1,0.html ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- f i t.pl
|
|
|
|
#3606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3607 |
|
Zakorzenienie
|
ja właśnie zapisałam się do Akademii Ruchu od przyszłego tygodnia
tylko jeszcze czekam na grafik z ćwiczeniami, na które są wolne miejsca.. nie ukrywam, że chciałabym coś z tyłkiem
|
#3608 | |||||
|
Zakorzenienie
|
O tu o niej pisalam ciekawe rzeczy
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3311 Cytat:
Ze tu bez awantury i grozb nie da sie glupich badan zalatwic Przecierz jak dojdzie do zatrucia organizmu to ty w domu mu nie pomozesz. Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze. A twojej mamy to ja serio nie rozumiem. Jak tak mozna ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A w ogole dowiedzialam sie ze w pl sa niby dostepne takie bardzo szczegolowe testy alergiczne z badania krwi. Wykazuje ono wszystkie alergie, a nie tylko czesc jak to badanie na skorze. Ale badanie jest drogie wiec lekarze nie daja na nie skierowan. Nie mam pojecia czy jest mozliwe wykonanie go prywatnie. Moja siostra ma sie dowiedziec bo malej chce zrobic. Jenn nie wiem czy widzialas pare dni temu podalam nazwe tego leku ktory brala moja siostrzenica. Jesli nie to podam jeszcze raz : VIRLIX Wlasnie ogladam na BBC na zywo. Juz nie tylko Japonia, ale i Tajwan, Indonezja. Powiedzieli ze w tej chwili zagrozenie jest na calym Pacyfiku.
|
|
#3609 |
|
Zakorzenienie
|
kocurzyco widzialam kochana i juz sobie zapisalam
Dziekuje ![]() Co do mamy - Tz byl taki zly, ze ledwo mu buzie zamknelam aby nie zaczal sie klocic. Maly wstal i wmusilam w niego dwa kubki soku i nie byl jeszcze w toalecie - to nie jest normalne! On sie czasmai potrafi dwa razy w nocy zalatwic teraz ani razu. A pije cholerka jasna coraz wiecej a do toalety nie chodzi Zobaczymy, jak jutro tam pojedziemy to juz tak latwo nie odpuszcze, chociaz ciagle mam nadzieje, ze mu przejdzie ![]() ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- VIRLIX jest lekiem o działaniu przeciwhistaminowym to moj maly ma syrop Cetrizine o takim samym dzialaniu
|
|
|
|
#3610 |
|
Zakorzenienie
|
ale cisza...
|
|
|
|
#3611 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sie wcale TZ nie dziwie. A jesli chodzi o lekarza to ja nie wiem czy nadal bym czekala, bo wiem czym grozi zatrucie organizmu moczem. A z lekarzami trzeba zalatwiac tak. ''Nie wyjde z gabinetu dopoki nie dasz mi na pismie, ze odmawiasz wykonania szczegolowych badan, mimo ze dziecko jest chore i nie wesz co mu jest, a jesli dziecku cos sie stanie to poniesiesz odpowiedzilnosc i zaplacisz za to.'' Powedz jakich badan zadasz (krew, usg...) Powinno zadzialac. Zwykle dziala. Cytat:
---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Ide jajco na glowe nalozyc.
|
|
#3612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3613 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
dlatego najczęściej myję włosy rano.a z jaką książką? Cytat:
Trzymajcie się Cytat:
jednak nic mi nie zastąpi ukochanych jeansów ![]() Cytat:
jak ostatnio byłam na badaniach, to jakemuś chłopcu kilkuletniemu pobierali właśnie krew na badania alergiczne.
|
|
#3614 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znowu! Cześć szamponowa wariatko ![]() przyznam się ze też byłam dziś w rossie zerknąć na alterre. Ale jak stanęłam przed wyborem: piątek wieczór z piwkami czy piątek wieczór z nowymi szamponami, piwo wygrało Cytat:
![]() Cytat:
![]() Każdy ma coś. Ja mam problemy z cerą, odstające uszy i sterczącą pupę trzeba nauczyć się z tym żyć. ![]() Cytat:
a eksponowanie, i narzekanie że są krzywe i paskudne jest bez sensu.![]() ja mam bardzo odstające uszy i w życiu np nie będę miała koczka czy wysokiego upięcia, bo wyglądam jak elf. No cóż, życie ![]() Jeszcze raz zaznaczam że jak dla mnie nie widzę problemów z nogami Asi, mówię o naprawdę poważnych przypadkach Asia to niezła laska i tyle ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3616 | |
|
Zakorzenienie
|
do pracy mgr
![]() Cytat:
|
|
#3617 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() aa, podcięłam dziś grzywkę. ok wszystko. ale w szoku byłam, na stanowisku obok u fryzjerki stały kosmetyki isany z rossmanna hehe
|
|
#3618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety dziś też nie poszaleje, bo także będę zajmowała się rożnymi stężeniami roztworów etanolu w poszczególnych substancjach
|
|
|
|
|
#3619 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I jeszcze inna, podobna waga, tez legginsy i dzinsowa mini. ![]() To jest kraj w ktorym nikt zupelnie sie nie przejmuje wygladem. Moje kolezanki w grupie wszystkie wygladaja jakby wlasnie zostaly od garow oderwane. W jakichs wycieruchah chodza. Ja jestem jedyna w grupie ktoera sie maluje i jest jedna dziewczyna, ktora zawsze jest ladnie i estetycznie ubrana. A reszta ma gdzies.
|
|
#3620 |
|
Zakorzenienie
|
![]() oh, ale mamy przesrane z tym piciem nie chce mi się myć włosów, ale jak znam życie to wpadnie mnóstwo znajomych.. a ja taki pasztet... hm.. chyba, że je jakoś sprytnie upnę a mycie zostawię na jutro
|
#3621 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mam mieszanke na glowie
![]() Zoltko, olej rycynowy, olej konopny, sok z cytryny, miod, cassja i olejek rozmarynowy.
|
#3622 |
|
Zakorzenienie
|
spadam do domu
![]() buziaki
|
#3623 |
|
Zakorzenienie
|
ide powycierac podlogi w mieszkaniu.. ale ja nie lubie tego robić, grrrrrr
|
|
|
|
#3624 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja jestem mistrzem maskowania tego jak źle wygląda moja fryzura/ twarz kiedy nie chce mi się nic porządnie robić Tym bardziej że czasem bach: leżysz sobie w dresie, nic nie robisz, dzien brzydala, a tu nagle telefon ze za pół godziny przyjeżdża do Ciebie butelka i bez dyskusji.
|
||
|
|
|
#3625 |
|
Zakorzenienie
|
a ja cala kuchnie wysprzatalam, tata na wyjezdzie, mama w pracy od 8 do 21 i nie bylo ani jeednej czystej szklanki, lyzki i talerza
dwa mycia wyszly w zmywarce![]() a za godzine TZ przywiezie kebaba
|
|
|
|
#3626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czasem butelka przyjezdzala bez ostrzezenia ![]() A teraz juz stara jestem. Nie lubie jak mi sie ktos zwala bez zapowiedzi. Kiedys zylam chwila, a teraz nie lubie jak mi sie przeszkadza w mojej cudownej samotnosci. ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Dobrze ze masz zmywarke. Jakbys miala tak to wszystko recznie...
|
|
#3627 | |
|
Zakorzenienie
|
No bo jak można inaczej spać, zmieniając pozycje, a żeby włosy pozycji nie zmieniły? No nie ma szans w moim przpadku
Więc... można je jakoś przymocować do poduszkiCytat:
![]() Ale jestem pewna, że mimo krzywych nóg można jakoś dobrać może nie krótką mini, ale dłuższą spódnicę i do tego fajne rajtki i nie byłoby problemu
|
|
#3628 | |||||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Cytat:
Więc od początku: odpowiednio układam włosy na poduszce. Nie przyklejam ich, nie trzymam na siłę. Ot, układam. Jak trochę zmienię pozycję to włosom nic się nie dzieje. To nie tak, że muszą być dokładnie w tej samej pozycji przez całą noc. Chodzi o to żeby ich za bardzo nie przygniatać, o to żeby były wokół głowy jak aureolka i żeby się za bardzo nigdzie nie prostowały. Spokojnie idzie przy takim ułożeniu włosów ruszać głową bez uszkodzenia fryzury. I śpię normalnie. Zazwyczaj rano się budzę w dobrej fryzurze. A bywa, że robię nocą takie wygibasy, że rano wstaję i np. jeden bok mam zupełnie odgnieciony I na to już nic nie poradzę No i ma rację ![]() Cytat:
![]() Cytat:
). Ale jak ktoś lubi swoje krzywe nogi czy inne uznawane powszechnie za nieidealne, części ciała- niech je śmiało pokazuje ![]() Cytat:
Grunt, że im pasuje to jak wyglądają.Ty po prostu masz wzorce z Polski. W Polsce jest masa zakompleksionych dziewczyn przez co, co druga porządnie otynkowana i wystrojona. Polki są w świecie uznawane za atrakcyjne właśnie dlatego, że niemalże zawsze są "zrobione", nie pokażą się sąsiadowi w dresie itp. Wiem, trochę przejaskrawiłam. I wiem, że Polki są też uznawane za atrakcyjne, bo często mają egzotyczną dla wielu ludów urodę (jasne oczy itp.)
|
|
#3629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podoba mi sie to ze tu nikogo nie obchodzi wyglad ale czasem jedna ludzie z tym wygladem przesadzaja. polki nie zawsze sa ''zrobione'' z powodu kompleksow. Ja bym to raczej nazwala zadbane. Moje sasiadki chodza do Tesco w pizamie a ja do sklepu na rog ubieram sie jak czlowiek (moze sie nie pindrze, ale nie wychodze w pizamie czy dresie). Nie wiem nie potrafie tego wytlumaczyc ale na przyklad kazda angielka idzie w stroju roboczym do pracy (fartuchu, mundurku jakims tam stroju sluzbowym) Polka przebiera sie w pracy. I wydaje mi sie ze to lepiej jak kobieta jest jakostam zadbana i wyglada estetycznie a nie tylko lachy sluzbowe i dres do garow. No ale to kazdej kobiety wybor. niech sie potem nie dziwia ze faceci je zdradzaja i leca na bardziej zadbane kobiety. A Polki sie podobaja bo sa bardziej kobiece (ja akurat przykladem kobiecosci nie jestem ale jednak wiekszosc taka jest). Dbaja o chlopa i o siebie. A wyglad, to nie wiem. musialabym zapytac Anglika bo jednak od Angielek az tak bardzo sie nie roznimy. Moze Polki z niektorych regionow maja dosc charakterystyczne rysy i wszystkie mamy troszke inna budowe niz Angielki, ale nie wydaje mi sie zeby to byly az tak wielkie roznice.
|
|
#3630 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:11.

Maly w ciagu ostatnich 24 godzin robil siusiu dwa razy ( w tym raz w szpitalu troszke) 

61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80
- 82
15.04.2013

z tego co widziałam, to mają cielaczki wpadające w róż 

dwa mycia wyszly w zmywarce![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)