|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3361 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
dziękuję za kciukasy dla króliczka
![]() Wiecie, że mój termometr pokazuje 14 stopni? szok, w ogóle otworzyłam okno i rzeczywiście ciepło jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3362 |
Zakorzenienie
|
certi oby to pomogło słodziakowi
![]() u mnie też temperatura przyjemna chociaż słonko za chmurami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3363 |
Wtajemniczenie
|
a u mnie brzydko buro i ponuro
![]() na reszcie weekend ![]() ![]() ![]()
#3364 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dostepne tylko tego dnia. Chyba sobie zrobie jednodniowa przerwe od niejedzenia slodyczy. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Oby mu przeszlo szybko. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
W sloncu czy w cieniu termometr? Bo prognozy u mnie pokazuja 14 w dzien! Ale w sloneczku napewno jest wiecej bo grzeje slicznie od rana. ![]() ![]() Ptaki spiewaja tak ze chca sie przekrzyczec. Drzewa kwitna - widzialam sliwki czy wisnie - co najwczesniej? I takie ozdobne drzewka co maja rozowawe kwiatuszki tez juz rozkwitly. Wiosna! ![]()
![]() |
#3365 | ||||||
Zakorzenienie
|
Czeeeść
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() My świętujemy dzień chłopca, bo dzień mężczyzny jakoś od niedawna jest i u nas się nie przyjął ![]() Cytat:
![]() Najważniejsze, że masz już to z głowy ![]() Oby szybko CI ten weekend minął ![]() Któraś dziewczyna prosiła link do pana w getrach, więc wrzucam: http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- A ja wreszcie mam weekend z prawdziwego zdarzenia. Nie muszę iść do pracy w niedzielę ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3366 |
Zakorzenienie
|
Ja prosilam - ogladam i juz sie mecze od samego patrzenia.
![]() Wole jednak areobik - muzyka zmusza mnie do ruchu. ![]()
#3367 |
Wtajemniczenie
|
14 stopni było w cieniu, bo słoneczko tylko prześwitywało czasami przez chmury, a teraz już 9 stopni, fajnie w końcu wiosna idzie
![]() Martoolka na wałku chyba nie umiałabym spać ![]() ah i jeszcze któraś z Was pytała jakiego koloru muszą być korzenie w storczykach, otóż te które są na wierzchu zazwyczaj są takie białawe, biało-zielone, a te pod spodem zielone, chociaż to też zależy od gatunku, phalaenopsis tak ma, chociaż mam jednego takiego co ma biało-zielone korzenie te pod spodem też. Ponoć im więcej korzeni wyrośnie na górze to ładniej kwitną później Edytowane przez certina4 Czas edycji: 2011-03-11 o 15:11 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3368 |
Zakorzenienie
|
a ja zaraz na szkolenie musze mykać
![]() martoolka, tak kodpoczywaj i korzystaj ![]() apropo ćwiczeń, to my z tż'tem wybieramy sie na basen i wybrac się nie umiemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3369 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() martoolka:to super musza byc te puzzle jak taki widok ![]() agawoo: duzo zdrówka i żeby Ci ten pęcherz przeszedł ![]() certina:trzymam kciuki za króliczka ![]()
![]() |
#3370 |
Wtajemniczenie
|
miałam ochotę obejrzeć jakiś film, ale mężuś wrócił z pracy taki padnięty, że raczej nic z tego nie będzie, więc pewnie się jeszcze pouczę, a on pójdzie spać
![]() ![]() http://www.shopenzed.com/i-dont-need...idp240172.html chyba kupię TŻtowi na jakąś okazję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3371 |
Zakorzenienie
|
certi
![]() ![]() koszulka świetna ![]() TŻ w pracy, ja na chwilę na komp i spać. tiaa, szkoda, że ta chwila wymaga przygotowania materiałów, zrobienia im zdjęcia, zmniejszenia, wrzucenia na wizaż, odpowiedzi zainteresowanym w ich wątkach... ![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- dziewczyny, właśnie przeczytałam w necie o tym, co się stało w cieszynie... bo ja tv nie oglądam. a podobno też mówili. strach się bać ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- a tamta dziewczyna jest już zbanowana, także nici z mojej sukienki. ale mam tunikę. rozważę, czy w niej chodzić, czy dać na wymiankę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bezaczku, co się stało w Cieszynie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3373 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() koszulka fajowa ![]() Ja też nie wiem co się stało w Cieszynie?? ![]() Dziewczyny wczoraj jednak nie miałam kolosa bo przełożyła nam na niedzielę, wolałam pisać wczoraj bo już byłoby po ![]() Mamy negocjacje z takim ,,ciężkim" doktorkiem no i zdarzyło się że 2 razy nie przyszedł na zajęcia co oczywiście było nam na rękę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i teraz mamy przej..... musimy tamte zajęcia odrobić do tego mamy kolokwium ustne a podał nam taki materiał że szok ![]() ![]() Ehh rozpisałam się ale uwierzcie że zła byłam tak że mogłabym chyba za to krzywdę zrobić. Dobra zbieram się bo niedługo do szkoły, na szczęście tylko 2 ćwiczenia ![]() Nie wiem jak u Was ale u mnie świeci już piękne słoneczko i ani jednej chmurki ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3374 |
Zakorzenienie
|
magolinko, co za durne babsko
![]() ![]() 3maj się tam w szkole ![]() u mnie słoneczko próbuje się przebić, ale nie umie póki co ![]() a ja zmykam na zakupy z rana co by nie klnąć na ludzi że stoją z wózkami jak święte krowy na środku sklepu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3375 |
Wtajemniczenie
|
bezaczku ja też nie wiem co się stało w Cieszynie
![]() magolinka współczuję ![]() ![]() acelinko, ja też wolę zawsze w sobotę wcześniej zakupy zrobić, ale dzisiaj TŻ mnie wyręcza, a poza tym pospałam do 9 więc tłumy by mnie i tak nie ominęły ![]() u mnie też słoneczko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3376 |
Zakorzenienie
|
u mnie też słońce i cieplutenko, ale się delikatnie mówiąc wkur***** i nawet to mnie nie cieszy
![]() samochód sie pospuł jak już wyjeżdżałam z parkingu i stanął i nie myślał nawet o tym żeby odpalić ![]() Ciekawe co tż na to powie jak z pracy wróci, na pewno będzie zachwycony :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3377 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kochanie złość piękności szkodzi, a w Twoim stanie nie można się denerwować ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3378 |
Zakorzenienie
|
bo zawsze jak sie tak wkurzam to rycze :/
poza tym sie zezłościłam bo zawsze mi sie samochód psuje :/ tam dojechałam normalnie a spowrotem kupa. ide w końcu wziąć sie za robote, posprzątać i ciacho zrobić może mi złość przejdzie |
![]() ![]() |
![]() |
#3379 |
Zakorzenienie
|
dziewczątka, zamordowali dwoje nastolatków w cieszynie. znaleziono ich w korytarzu kamienicy na rynku! dziewczyna 16-17 lat i chłopak 19. na stronie www.ox.pl jest artykuł, to taka nasza strona informacyjna z regionu
![]() no strach chodzić po ulicach. jeszcze pod artykułem się wypowiadają, że ona była w ciąży. nie wiem czy wiadomo coś więcej, zaraz obejrzę, czy jest nowy artykuł. ![]() a jakiś czas temu strzelano na ulicy do przypadkowych osób, a kilka dni temu w skoczowie napadli na sklep w... maskach karnawałowych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3380 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() acelinka: współczuje ze Ci sie samochod popsuł ;/ może to jednak nic takiego i Tz sprawdzi ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3381 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A kroliczkowi mozna podac blonnik? Wiem ze blonnik jest potrzebny wlasnie zeby bez problemow zalatwiac te sprawy. Taki maly pomysl. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Przypomnial mi sie zart - co robi informatyk jak zepsuje mu sie samochod - jak to co, wylacza i restartuje - bo mu sie pewnie program zawiesil. ![]() Cytat:
Uwazaj na siebie - po ciemnych ulicach nie chodz! ![]()
![]() |
#3382 |
Wtajemniczenie
|
sjoanna nie wiem czy można błonnik podawać, na pewno można rzeczy, które królikom wolno, zawierające błonnik, przede wszystkim siano, któregomój królik wcale nie jje, ma wadę zgryzu i problemy z zębami i jakoś nie chce się czepić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3383 |
Zakorzenienie
|
odnośnie artykułu-no niby też pisali, że samobójstwo, ale że policja wyjaśni czy zabójstwo czy samobójstwo. w zasadzie tam się wypowiadali ludzie, że oni tacy zakochani w sobie, że podobno miał się oświadczyć. ale to tylko widzimisię użytkowników portalu, więc nie wiem. no nic się nie dowiemy, póki policja nie poda czegoś do informacji publicznej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3384 |
Zakorzenienie
|
no nic, idziemy spać. byliśmy w auchan dziś, zakupy za prawie 300 zł...ech.
dobranocek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3385 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Właśnie pokłóciłam się z tż ![]() ![]() ![]() miłego dnia dziewczynki ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3386 |
Wtajemniczenie
|
bezaczek to jakoś się niebezpiecznie zrobiło w tym Cieszynie
![]() magolinka to dopiero początek dnia jeszcze się pogodzicie ![]() ![]() a my rano zwlekliśmy się z łóżka, ja już nie mogłam spać i teraz TŻ robi śniadanko a ja siadam do nauki, bo dzisiaj planujemy pojechać sobie gdzieś na spacer, pogoda się ślicznie zapowiada, a ja mam dosyć zamulania się w domu, muszę się tylko sporo teraz nauczyć ![]() acelinko i co z samochodem? |
![]() ![]() |
![]() |
#3387 |
Zakorzenienie
|
ha ha jak szłam do kościoła, to słoneczko świeciło i było ślicznie, a jak wyszłam prawie półtorej godziny później, to już wiatr jakiś chłodny i się trochę zachmurzyło... ech
dziewczyny, nie wiem, wczoraj na oiksie nie znalazłam wiadomości czy to zabójstwo czy samobójstwo, ale wiecie, sam fakt, że dwoje młodych ludzi znaleziono, to nie jest dobrze. albo ktoś ich zabił, jest morderca, albo oni się sami, co też świadczy o ich środowisku, może nie akceptowali ich związku, może nie widzieli, że coś się złego z nimi dzieje, albo coś... no smutne to okropnie ![]()
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2011-03-13 o 11:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#3388 |
Zakorzenienie
|
postanowiłam tysięczny post zamieścić tutaj :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3389 |
Konto usunięte
|
hejka
nie było mnie ponad tydzień, zabiegana w pracy i malowaliśmy salon i tapetowaliśmy scianę... wyszło super ale jeszcze jutro przychodzą mebelki i bedziemy wiesac półki itp..nie mówicie o wydatkach bo ja jestem zalamana kosztami remontu...jeszcze doniczki musze wymienic a mam takie ogromniaste ogrodowe bo kwiaty wielkie wiec bedzie nieciekawie.... kto mi streści co nowego? please bo nie dam rady przebrnąć,,, |
![]() ![]() |
![]() |
#3390 |
Wtajemniczenie
|
ooo Guska dawno Cię nie było
![]() a my mieliśmy bardzo miłe popołudnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:47.