![]() |
#2911 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3
egwene6- super wieści
![]() Ja dziś mam jakiś słabszy dzień... głowa boli i muli... no nic, lece do pracy (dobrze, że dziś krótko pracuje) a później do gin, może uda mi się coś wskórać... tak bym chciała już dla spokoju usłyszeć, że pęcherzyk jest na swoim miejscu...
#2912 |
Zakorzenienie
|
Egwene super! Będzie dobrze. I Nadia ma rację.
#2913 | ||||
Zakorzenienie
|
Witam piątkowo
![]() Jeszcze tylko dziś do 8 i urlop ![]() ![]() Jutro jadę na shopping, w poniedziałek na włosy i paznokcie ![]() ![]() W czwartek planujemy jechać do Gdańska zrobić te badanka...jednak Hsg teraz nie będę miała bo robi się po @ a ja będę przed ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Pięknie, mam nadzieję, że taka pogoda sie utrzyma na dłużej ![]() Miłej wycieczki życzę ![]() Cytat:
![]() Słuchanie bicia serduszek na pewno wzruszające - też bym ryczała... Super fotki z usg, bedą śliczne dzieciaczki ![]() Cytat:
![]() Daj nam znać po ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2914 |
Zakorzenienie
|
Irmusia, Mezaga nie chciałabym was jakoś namawiać, ale polecam wam mojego lekarza, nie wiem czy moge tak publicznie podawać nazwisko, ale jak pisze dobrze, to chyba moge, nie
![]() Doktor nazywa się Przybycień, pracuje w krakowie w klinice parens i ma prywatny gabinet w tarnowie (tobie Aga chyba bliżej), ma tam aparat do sono-HSG i zarypiste usg. Jest świetnym specjalistą od niepłodności i poronień. Pomógł wielu moim znajomym i bratowa dzięki niemu donosiła w końcu ciążę. Jest konkretny, nie owija w bawełnę, zleca dużo badań (kasa ![]() ![]() Egewene cieszę się, że z maluchami ok ![]() ![]() Paula ale ci fajnie, tez bym chciała urlopik ![]() ![]() ![]() Tincia oby sie udało z tym ginem ![]() ![]() Ja dziś mam wizytę o 22 ![]() ![]() ![]() matko tak mi niewygodnie pisać...moja kota MUSI koniecznie spać na mojej lewej ręce, jak chciałam ją przestawić to mnie ugyzła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2915 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Strasznie późno ![]() ale to zleciało, już 12tc ![]() ![]() cwaniarka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2916 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ale tragedia w tej Japonii...dopiero teraz patrzę, bo w pracy nie miałam czasu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2917 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Egwene ślicznie dzieciaczki rosną ![]() ![]() Irmusia będe trzymac kciuki za poniedziałek i teścior(żeby sie spisał i pokazął dwie kreseczki ![]() Mezaga wiem,ze dasz radę,a te 2 kg zrzucisz w mig! ![]() Paulinko zazdroszczę urlopu i wyjazdu.Zrób się na bóstwo! ![]() Danika trzymam za wizytę! A ja mam jakis dziwny dzień,brzuch mnie cały boli,jest twardy jak kamień,ledwo doszłam do apteki po nospe,a mam niedaleko ![]() ![]()
![]() ![]() 8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2918 |
Zakorzenienie
|
Cora dziękuję bardzo za kciuki
![]() ![]() Danika dziękuję Ci za polecenie lekarza ![]() ![]() ![]()
#2919 |
Wtajemniczenie
|
Hejka!
![]() Właśnie wróciłam do domku, po pracy pojechałam do tej mojej ginki na nfz. Powiedziałam pielęgniarce co i jak i dostałam numerek jakbym była normalnie zapisana ![]() Pęcherzyk ciążowy prawidłowo umiejscowiony (no bo na dzidzię jeszcze zawcześnie), mój mięśniak też ok- nic się nie zmienia, siedzi gdzie siedział i nie rośnie, więc ok. Ale pojawił się inny problem. Na prawym jajniku zrobiła mi się torbiel 6,7cm ![]() ![]() Teraz dostałam skierowanie na badania i za 3 tyg z wynikami będziemy zakładać kartę ciążową. Wiecie co... jestem zadowolona z tej mojej babki. Chyba się wypiszę od tamtego lekarza. Dziś się dowiedziałam, że otworzyła swój prywatny gabinet. Ma nowy extra sprzęt itp. więc myślę, że będę mogła częściowo sobie chodzić na nfz, a na co ważniejsze jak właśnie przezierności i dopplerowskie - prywatnie. Ale się rozgadałam, ale chyba musiałam się wygadać :/
#2920 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo fajnie, że trafiłaś na kompetentną lekarkę, cieszę się razem z Tobą ![]()
![]() |
#2921 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2922 |
Zakorzenienie
|
Tincia super, że się dostałaś do ginki
![]() cieszę się, że pecherzyk jest jak należy ![]() by torbielka się wchłonęła ![]() Cora mam nadzieję, że brzuszek przestanie boleć i spokojnie doczekasz porodu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2923 |
Zakorzenienie
|
witajcie
dzięki cherubinko za pamięć zaglądam i podczytuje,ale coraz mniej czasu i trudno z odpisaniem.Synek rośnie mało śpi,a taki wymagający jest,że chyba robi za dwójkę.Ale nie ma co porównywać,bo z bliźniakami też sporo roboty,ale jestem na innym forum i kobietka ma bliźniaki i to są anioły,mają rytm dnia i nocy,faktycznie czasem marudzą,ale to sa wyskoki i rzadko się zdarza,a ja pomimo jednego dziecka nieraz brakuje czas,ale to mały diabełek ![]() A całkowicie pewnie nie da się wyłączyć,ale można dużo ograniczyć a to już coś ![]() corlandy jedz jedz ![]() Kołyska fajna oby się sprawdziła,bo ja mam łóżeczko i stoi nie wiem po co,ale stoi Rafi miał być w łóżeczku,ale wyszło inaczej śpi znami ![]() ![]() A ciekawe jakie ciuszki ci się sprawdzą,ja miałam tyle pajacy,a to jeden wielki nie wypał nie u mnie,nienawidze pajaców,wole śpichy,kaftaniki,rajstopk i.Ciekawe co ty polubisz. O to Lilka już niedługo będzie ![]() ![]() egwene6 śliczne maluszki ![]() Pacierpku jak dobrze,że się odzywasz kochana wiosna tropche humor się poprawia ![]() no właśnie edziu jak tam Kamilka Co do seksu w ciąży ja pierwszy trymestr zakazany,ze względu na pierwsze poronienie,ale później już mogłam i wiecie co do końca ciazy seks był niezmiemski ![]() paulina to wypocznij sobie na urlopiku ![]()
#2924 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję, że jesteście
![]() Jakoś raźniej na duszy z Wami Babki ![]() Właśnie na poprawę humoru kupiłam sobie balerinki, nic tylko teraz wiosny wyglądać ![]()
#2925 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2926 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś miałam jakiś gorszy dzień, w sobotę chyba będziemy usypiać psa, więc na odstresowanie nie ma szans. Ja chcę już do Grecji... ![]() ![]() Cytat:
Też o Martusi ostatnio myślałam... Mam nadzieje, że wszystko dobrze... ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2927 |
Zakorzenienie
|
Tacca współczuję usypiania psiaka
![]()
#2928 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój kot też gryzie jak go z laptopa zganiam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Już niedługo pojedziesz i wypoczniesz ![]() Paulinko ale Tobie dobrze, wolne i spotkanie z rodzinką już tuż tuż ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2929 |
Zakorzenienie
|
Miłego weekendu dziewczyny
![]() ![]()
#2930 | ||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Też zrozumiałam, że o rozpoczęcie procedury Ci chodzi. Sama muszę poszukać jakiejś dobrej kliniki i nie u mnie w mieście, bo tu już w lekarzy nie wierzę. choć koleżanka sugeruje mi pewnego profesora "starej daty", który zrobi mi nacięcie jajników i zaraz zajdę... Bez badań, jak tylko się dowie ile mam lat... Jakoś mi się to nie widzi. Cytat:
![]() Cytat:
![]() cieszę się, że już lepiej się czujesz. Trzymam mocno kciuki za usg genetyczne i w ogóle, za wszystko! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mojej siostrze torbiel się w ciąży wchłonęła i mam nadzieję, że u ciebie też tak będzie. Fajnie masz z tą ginką. Jak ![]() Cytat:
Nigdy nie usypiałam zwierzaka... Miałam psa, który umarł ze starości, 18 lat był z nami. W międzyczasie przygarnęłam wywiezioną suczkę, umarła szybko, ktoś ją otruł chyba, bo wieczorem jeszcze było wszystko w porządku a rano już nie żyła. Mój kocurek Ignaś zdechł w trakcie leczenia.... Boli to strasznie, ale jak pomyślę, że pies ma się dłużej męczyc, to bardziej humanitarne jest ułatwić mu odejście... Strasznie mnie to boli... Cały czas mam przed oczami jego pyszczek... ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
Już mi się ta Grecja śni po nocach... ![]() Mam nadzieje, ze się nie zawiodę... ale najważniejsze, żeby odpocząć. I taki zakładam cel. ![]() Cytat:
![]() My też jutro do rodziców... Tata mam w niedzielę urodziny... Strasznie przeżywa tego psiaka - patrzy co dzień na jego mękę... Smutny to będzie czas. I jeszcze moja ciocia miała wczoraj w nocy operację usunięcia guza na kręgosłupie... Też czekamy na wiadomości... ![]() |
||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2931 |
Zakorzenienie
|
Tacca dziękuję
![]() ![]()
#2932 | |
Zakorzenienie
|
Wiecie co... Jakiś ciężki ten rok się zapowiada... Przynajmniej początek nieciekawy.
To tsunami też mnie przeraża, mam 2 przyjaciół " hoyowych" na filipinach... Mam nadzieję, że u nich wszystko dobrze... ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2934 |
Wtajemniczenie
|
Tacca- przykro mi z powodu psinki
![]()
#2935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Dzięki Kochana... ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Uciekam spać... Pa! Słodkich snów! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2936 |
Zakorzenienie
|
Witam z kawą o poranku.
Ciężki dzień się zaczął... Odezwę się pewnie później. Spokojnego weekendu życzę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2937 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Wczoraj posta napisałam i mi go wcieło... I już nie miałam siły drugi raz pisać. Tacca przykro mi z powodu pieska... Uwielbiam zwierzęta,mimo że nie mam w domu. W moim domu rodzinnym były koty,uwielbiałam te zwierzaki. Tincia super że pęcherzyk jest tam gdzie powinnien. Ja na początku,też od razu poszłam zobaczyć czy jest-bo bałam się ciąży pozamacicznej. Ja już po śniadanku,leże sobie z herbata. Miłego dnia.
#2938 |
Zakorzenienie
|
Tacca cóż za precyzja w podawaniu tych odległości do kliniki
![]() Bella chyba każda kobieta po usłyszeniu że jest w ciąży ma od razu myśli-byle nie ciąża pozamaciczna. Taka natura kobiety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2939 | |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() nie napisałam już wczoraj bo wróciliśmy po północy i byłam wykończona...tam zawsze jest duzo ludzi, ale wczoraj o juz jakis sajgon był ![]() ![]() z maluszkiem wszystko w porządku, ma juz prawie 5 cm i waży 50 g ![]() ![]() ![]() ![]() Tincia cieszę się,że pęcherzyk na miejscu - też sie strasznie bałam, żeby nie pozamaciczna. A torbielka po luteinie na pewno się wchłonie ![]() ![]() Tacca przykro mi z powodu pieska ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Cytat:
Edytowane przez danika Czas edycji: 2011-03-12 o 08:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2940 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja tez miałam takiego styka, szczególnie że w boku mnie rwało i myślałam,że to może dzidzia chce zostać w jajowodzie, a okazało się że torbiel, więc z dwojga złego... ![]() My też już po śniadanku. Dziś wybieramy się do rodziców Tż'ta - mamy 45km ![]() ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() Pokaże wieczorkiem jak wrócę, bo teraz to powinnam już się szykować a ja dalej w piżamie i na wizażu ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:03.