Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-12, 10:13   #4951
Soph
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość

i musze sie pochwalic bo przenosze sie do nowo wyremontowanego pokoju za niedlugo, juz dzis przyszedl komplet: sofa i fotele, panele juz sa, tata montuje listwy przypodlogowe, tapeta jest, tylko jeszcze jakas mebloscianka i detale typu lampa, gniazdka, czy dywan maly jakis, obraz czarno-bialy (panorama Nowego Jorku) tez juz czeka na powieszenie nie moge sie doczekac nowego pokoju, tym bardziej ze nigdy nie mialam takiego swojego prywatnego...

aha mam jeszcze pyt: mierzylam dzis buty peep toe w boti na platformie dosyc duzej, wielki obcas, czarne no cudo po prostu! tylko ze mierzylam najmniejsze i jeszcze noga wyskakiwala;/.. i tu moje pyt, czy macie jakies doswiadczenia z wkladkami takimi zeby noga ciasniej lezala i nie przesuwala sie do przodu(takie poduszeczki chyba pod palce)? czy one naprawde cos dają? bo nie mam wyjscia- albo wkladki albo zapominam o butach;/... tylko nie wiem jakie firmy wkladek sa dobre i czy rzeczywiscie pomoga..
ten obraz Nowgo Jorku to plakat, czy normalny obraz?
pokażesz zdjęcia pokoju ?

miałam wkładki do butów, takie na całą stopę
i sprawdziły się w botkach, ale w koturnach z odkrytym
palcem niestety nie

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 10:14   #4952
Talullah
Wtajemniczenie

Czesc

Dziekuje wszystkim za zyczenia zdrowia
Mi juz lepiej tylko jeszcze zoladek boli

Shadii - mam nadzieje ze Tobie juz duuuuzo lepiej

Zielone oko - spoznione ale wszystkiego naj naj naj, duzo zdrowka i spelnienia marzen

Alessandra - ciesze sie ze z TZ juz wszystko dobrze

Tillavanilla - przyjelam zaproszenie
Powiem tak - w dziecinstwie tez pierwszy raz trafilam na fatalna okulistke, a nawet 2 Byly makabryczne. Potem w 7 klasie podstawowki trafilam na moja ukochana pania dr i trwam przy niej juz 13 lat Az niewiarygodne. Chociaz ostatnio mi powiedziala ze teraz to juz sie wylecze sama

Fajny orbitrek
Mam bardzo podoby tylko bardziej zabudowany z przodu (TZ chcial taki stabilniejszy) no i mi bardzo zalezalo na tym zeby sensory pulsoksymetru byly na raczkach tych ktore sie ruszaja - bo zwykle na tych cwiczymy bo zalezy nam tez na ramionach a moj TZ ma niestety dosc wysokie cwiczenie i wolalabym zeby byla kontrola tetna caly czas zeby wiedziec kiedy przerwac

Snow - wooooow, ale masz przyrost, to by wyszlo z 5 cm na miesiac, rany boskie az niewiarygodne
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 10:16   #4953
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
mówiłam więc powtarzam jeszcze raz, długie włosy nie są ładne jeśli są zniszczone... Więc jeśli chcesz mieć ładne włosy na wesele to podetnij póki czas. Poza tym do tego czasu te zniszczone albo Ci odpadną albo wykruszą... i będziesz dalej w punkcie wyjścia
dokładnie, popieram chyba nie chciałabyś oglądając zdj z wesela za kilka lat i wstydzić się swoich zniszczonych=sianowatych włosów a jeśli tak bardzo zależy ci na długich włosach to pomyśl o clipach to chyba najtańszy sposób przedłużania

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 10:18   #4954
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
mówiłam więc powtarzam jeszcze raz, długie włosy nie są ładne jeśli są zniszczone... Więc jeśli chcesz mieć ładne włosy na wesele to podetnij póki czas. Poza tym do tego czasu te zniszczone albo Ci odpadną albo wykruszą... i będziesz dalej w punkcie wyjścia
popieram w 100%
podcinaj koniecznie!
krótkie i zadbane też wyglądają pięknie, a później możesz
zacząć zapuszczać.
poszukaj fajnej krótkiej fryzury i do fryzjera.
wiem, że to trudna decyzja, ale konieczna

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość

ja teraz biorę dopellherz na włosy i paznokcie wcześniej merz special przez 3 miesiące, kilka dni temu mierzyłam włosy i urosły mi w ciągu 16dni 2,5cm
oooo
zazdroszczę!

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-03-12, 10:40   #4955
Kalpana
Zakorzenienie

Dużo bym nie chciała podcinać. Z resztą w krótkich mi nieładnie- chyba to zależy od kształtu twarzy. Ale może faktycznie parę cm podetnę teraz. Chociaż z drugiej strony prostownica i farbowanie robią swoje i do ślubu włosy będą w takim samym stanie co teraz.... A bez prostownicy obejść się nie umiem, bo mam strasznie puszące się włosy i odstają na wszystkie strony....

Kurczem, nie wiem co się stało, ale od pewnego czasu paznokcie mi się tak strasznie łamią i rozdwajają... Wyglądają okropnie Nie wiem co im się stało Niby jem te same produkty co zawsze- no może więcej ryb, ale to chyba powinno być na plus....

Jak koleżanka znajdzie czas, to dzisiaj mi ufarbuje włosy, chociaż wątpię, bo odkąd ma faceta, nie ma czasu dla koleżanek, zawsze ma jakiś pretekst żeby się nie spotkać :/

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 10:44   #4956
catttt
Zakorzenienie

Witam
Rzadko tu ostatnio zaglądam, bo czasu brak...
Podcięłam końcówki, bo zaczęły się rozdwajać, i teraz jakoś mi się nie chcą układać...Ale może to sprawka @

Co sądzicie o produktach chroniących włosy przed słońcem?
Miałam sobie w tamte wakacje kupić mgiełkę L'oreal...
Ale jakoś mi przeszło...Myślicie, że coś dają, czy są zbędne?
Może któraś z Was używała i może się wypowiedzieć?
Byłabym wdzięczna
catttt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 10:47   #4957
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Dużo bym nie chciała podcinać. Z resztą w krótkich mi nieładnie- chyba to zależy od kształtu twarzy. Ale może faktycznie parę cm podetnę teraz. Chociaż z drugiej strony prostownica i farbowanie robią swoje i do ślubu włosy będą w takim samym stanie co teraz.... A bez prostownicy obejść się nie umiem, bo mam strasznie puszące się włosy i odstają na wszystkie strony....

/
A może odpowiednie produkty do układania włosów i okągła szczotka pomogą? Wydaje mi się, że suszarka jest mniej inwazyjną niż prostownica. Ja sama czasami suszę i jest super, włosy są gładnie i nie zauważyłam wysuszenia i łamania.
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-12, 10:54   #4958
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez catttt Pokaż wiadomość
Co sądzicie o produktach chroniących włosy przed słońcem?
Miałam sobie w tamte wakacje kupić mgiełkę L'oreal...
Ale jakoś mi przeszło...Myślicie, że coś dają, czy są zbędne?
Może któraś z Was używała i może się wypowiedzieć?
Byłabym wdzięczna
na pewno włosy trzeba chronić
zwłaszcza na wakacjach, podobno najgorsze połączenie to mokre włosy i słońce. zawsze opalam się z czymś na głowie

https://wizaz.pl/Fryzury/Trendy/Wlosy-kontra-slonce

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-03-12, 11:11   #4959
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
jutro bde miala makijaz nude z czerwonymi ustami, to paznokcie tez mam nude z granatowymi wzorkami, a co

Kitka, w londynie jak bylam tot am o niebo tansze byly rzeczy w RI, wiec tutaj wole nie patrzec, szczegolnei,z e jest tylko jeden sklep u mnie i to w takiej galerii, ze wjazd na parking wiekszym autem graniczy z cudem nie zarysowania go nie wiem kto to projektowal...
no w własnie, u nas RI to jednak jak dla mnie dość drogi sklep....
pokaż makijaż

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
Czesc
montii cudowny synek,bardzo gratulujea co do zbednych kg to stracisz je w mig,masz takie samozaparcie,ze tylko pozazdroscic

talullah zaluje,ze moja okolistka nie byla taka jak ty,pamietam z dziecinstwa,ze balam sie do niej chodzic,bo juz od progu witala mnie chlodnym spojrzeniem,ogolnie byla nie mila,czesto podnosila glos Ty jestes lekarzem z powolania i wkladasz serce w swoja prace,podziwiam cie za toAcha i wysylam zaproszenie do znajomych

Boze dziewczyny zasluguje na baty,wlasnie wciagnelam cala paczke pringelsow,ale usprawiedliwiam sie tym,ze jutro dostane @,dlatego pochlaniam wszystko co stanie na mojej drodzeKupilismy z tztem orbitrek(o taki)tylko teraz musze czekac,az go dostarcza,a maja na to 28 dni,ale mam nadzieje,ze przywioza go szybciej I jak tylko bede go miec to zaczynam cwiczenia,przydalaby sie tez jakas dieta,ale ja za bardzo kocham jesc,wie po prostu bede jadla mniej

A co do pielegnacji,zaraz naloze na wlosy oliwe z oliwek zmieszana z rycyna i olejkiem kokosowym,a na koncowki dodatkowo poloze miod I musze sie koniecznie pochwalic,ze ograniczylam prostawanie wlosow do jednego razu tygodniowo,jestem z siebie bardzo dumnaMilej nocki
ale zazdroszczę orbi... a co do jedzenia- też uwielbiam jeśc więc zawsze mam problemy z dietą....

byłam z mamą w mieście- kupiłam jeansy, koszulkę i bluzeczkę na ramiączkach (tę ostatnią w lumpku )
słońce pięknie świeci , zjem i chyba trzeba na spacer iśc chyba .

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 11:23   #4960
ekomonika
Zakorzenienie

tilavanilla - mam bardzo podobny orbitrek, właściwie taki sam, tylko że jest cały czarny (:
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 11:35   #4961
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tylkokasia Pokaż wiadomość
Ja też zawsze sobie listę robię co by z PL przytargać Chociaż teraz są polskie sklepy, polskie drogerie i inne polskie różności (zakładam że mieszkasz w UK lub w Ie)
Jak chcesz to mogę napisać co ja przywożę

w Irlandii pewnie napisz

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 11:40   #4962
Kalpana
Zakorzenienie

Teściowa mi chce dać wcześniej kasę na imieniny, żebym sobie kupiła nową prostownicę, bo moja już ledwie żyje i jest z tych pierwszych- żelazkowatych, a one znacznie bardziej niszczą włosy... Ale niestety dobra = droga prostownica

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 11:44   #4963
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Teściowa mi chce dać wcześniej kasę na imieniny, żebym sobie kupiła nową prostownicę, bo moja już ledwie żyje i jest z tych pierwszych- żelazkowatych, a one znacznie bardziej niszczą włosy... Ale niestety dobra = droga prostownica
Moim zdaniem sama musisz sobie odpowedź na pytanie czy chcesz mieć zdrowe i niełamiące się włosy, czy też proste i zniszczone. Ja nie mam prostownicy i nie wyobrażam sobie niszczyć włosów w tak świadomy sposób. Ale to już Twój wybór. Pomyśl, że całe dbanie, podcinanie, olejowanie, maski i odżywki tak naprawdę idą na marne, ponieważ jak ich kondycja sie polepszy to ty je potraktujesz gorącem z prostownicy.
Stary 2011-03-12, 11:47   #4964
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

buahhot wlasnie zrobilam maseczke i juz mam suche wloski wiec tak: Nalozylam szampon z avonu do zniszczonych noi ta maseczke pozniej zmylam maske i jeszcze dalam odzywke i serum z avonu do zniszczonych noi dawno ni emylam wiec mialam mocno przetluszczone a efekt fajny, wloski mam takie sypkie i milutkie w dotyku ale nie wiem czyja to zasluga czy maski czy odzywki serum a moze tego ze dawno nie mylam i teraz jest duza roznica w ich wygladzie, a kolorek ladny, mam miejscami az takie biale na tych moich rozjasnionych troszke rozjasnia ta maseczka

i zrobilam kitke taka prosta bo jakos mi sie nie ukladaja a nie chce ich meczyc prostownica a przez te moje zniszczone koncowki to juz wogole jakos tak sie nie ukladaja i takie sa brzydkie wiec mam w kitke, tez powinnam sciac troche ale mi szkoda chociaz wiem ze lepiej miec krotkie a zdrowe

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

kalpana mnie tez kusi na prostowanie ale nie prostuje i nie wiem czy dobrze robie bo i tak mam zniszczone i tak
Stary 2011-03-12, 11:48   #4965
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
No to się na blond nie farbuję Teraz tylko czekam aż mi włosy urosną... Właśnie, jakie przyjmujecie suplementy diety ? Ja biorę vitaminer, falvit, tran i wapń czasem I przyjmujecie coś na porost włosów ? Jak tak to co ? I ile wam włosy rosną tak na miesiąc ? No, wyczerpały się mi pytania, przesłuchanie skończone (;

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

E.J - dobranoc
dianula - ja też...

łykam merz special

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-12, 11:57   #4966
karolcia198506
Zakorzenienie

Hej
Właśnie wróciłam z zakupów miałam kupić tyle rzeczy ale nic mi się nie podobało kupiłam tylko botki (nie wiem jak będę w nich chodzić takie wysokie) i dwa szaliczki (w kwiatki i panterkę) ale jak będę jechać po tatę to zajadę do galerii i wejdę do natury pooglądać nowości z catrice

Piękny dziś dzień
Stary 2011-03-12, 12:00   #4967
ekomonika
Zakorzenienie

pomaga merz ?

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

karolcia pokaż zakupy !
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 12:09   #4968
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
ja zawsze używam prostownic fryzjerskich,
dobrych produktów ochronnych, a i tak włosy sie niszczą.
najlepiej w ogóle nie prostować.

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-03-12, 12:24   #4969
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
pomaga merz ?

---------- dopisano o 13:00 ---------- poprzedni post napisano o 12:59 ----------

karolcia pokaż zakupy ! :d
:d
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie022.jpg (48,1 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie023.jpg (52,5 KB, 27 załadowań)
Stary 2011-03-12, 12:31   #4970
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
pomaga merz ?

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

karolcia pokaż zakupy !
cerę mam dużo ładniejszą

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość

super zakupy

Stary 2011-03-12, 12:35   #4971
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Skąd apaszka w kwiaty ?
Stary 2011-03-12, 12:43   #4972
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość

super zakupy
Dziękuję
Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Skąd apaszka w kwiaty ?
Z targu (8zł) identyczne widziałam w Pepco koło 20zł

Kurcze chyba mi fotoradar fotkę strzelił ma nadzieje że jestem tylko przewrażliwiona

Edytowane przez karolcia198506
Czas edycji: 2011-03-12 o 12:45
karolcia198506 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 12:46   #4973
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo fajne rzeczy

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-12, 12:48   #4974
loluska
Zakorzenienie

Hej piękne :0 Ja już domek posprzątałam i teraz obiadek wcinam wieczorkiem zajmę się ciałem

_Alessandra;
Gratuluje rocznicy 2 latka to już kawałek czasu

Kalpana
chcesz pięknie wyglądać w dniu ślubu to ja bym na Twoim miejscu zrezygnowała z prostownicy, zwijaj w kitkę, upinaj, jeśli czujesz się źle w rozpuszczonych a nie katuj ich tym diabelstwem Odżywiaj maseczkami, odżywkami itd jak to robisz, końcówki zetnij tyle ile trzeba. Ja wolę mieć krótkie włosy niż długie a zniszczone...

party_girl
też proszę o zdjęcie pokoiku

dianulaa
i lepiej się włoski układają po cięciu??

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 12:55   #4975
snowhitee
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
caate - nie, nie sprawdzałam, ale muszę to zrobić
snow - jezu, kupuję wszystko
A maseczki jakieś też używacie ?
z masek to w tej chwili tylko biowaxa mlecznego

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
Czesc
montii cudowny synek,bardzo gratulujea co do zbednych kg to stracisz je w mig,masz takie samozaparcie,ze tylko pozazdroscic

talullah zaluje,ze moja okolistka nie byla taka jak ty,pamietam z dziecinstwa,ze balam sie do niej chodzic,bo juz od progu witala mnie chlodnym spojrzeniem,ogolnie byla nie mila,czesto podnosila glos Ty jestes lekarzem z powolania i wkladasz serce w swoja prace,podziwiam cie za toAcha i wysylam zaproszenie do znajomych

Boze dziewczyny zasluguje na baty,wlasnie wciagnelam cala paczke pringelsow,ale usprawiedliwiam sie tym,ze jutro dostane @,dlatego pochlaniam wszystko co stanie na mojej drodzeKupilismy z tztem orbitrek(o taki)tylko teraz musze czekac,az go dostarcza,a maja na to 28 dni,ale mam nadzieje,ze przywioza go szybciej I jak tylko bede go miec to zaczynam cwiczenia,przydalaby sie tez jakas dieta,ale ja za bardzo kocham jesc,wie po prostu bede jadla mniej

A co do pielegnacji,zaraz naloze na wlosy oliwe z oliwek zmieszana z rycyna i olejkiem kokosowym,a na koncowki dodatkowo poloze miod I musze sie koniecznie pochwalic,ze ograniczylam prostawanie wlosow do jednego razu tygodniowo,jestem z siebie bardzo dumnaMilej nocki
super zazdroszczę orbitka

Dziękuję dziewczyny ja też się cieszę bardzo, mierzyłam po podcięciu włosów pewnie też dlatego tak ruszyły a dodatkowo to było pod koniec 3mies kuracji merzem on jest niesamowity teraz kupiłam dla odmiany doppelherz żeby organizm się nie przyzwyczaił, który też składowo jest bardzo fajny ale jak skończę nim kurację wracam do merza na bank

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 13:07   #4976
loluska
Zakorzenienie

a ja zaraz sobie waxa na włoski nałożę mam tutaj pytanko, bo na opakowaniu piszę żeby na umyte bądź wilgotne włosy nałożyć, stosujecie się do tego? Ja jak dwa razy maseczkowałam nim to tylko zwilżałam włosy ale nie wiem czy to był dobry pomysł.

Stary 2011-03-12, 13:18   #4977
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Dziękuję dziewczyny ja też się cieszę bardzo, mierzyłam po podcięciu włosów pewnie też dlatego tak ruszyły a dodatkowo to było pod koniec 3mies kuracji merzem on jest niesamowity teraz kupiłam dla odmiany doppelherz żeby organizm się nie przyzwyczaił, który też składowo jest bardzo fajny ale jak skończę nim kurację wracam do merza na bank
już nie mogę się doczekać efektów u mnie po merzu kochana mogę jeszcze ostatni raz pomęczyć cię o farbowanie? pewnie masz mnie już dosyć, przysięgam że to będzie ostatni raz więc doszłam do wniosku, że jednak blond nie jest dla mnie i chcę mieć swój naturalny kolorek myślałam nad farbką z goldwell'a nr 6NA, gdybyś mogła spojrzeć do mojego albumu i ocenić jak by to wyszło na moich kłakach to byłabym Ci bardzo wdzięczna wstawiłam zdj. w moich naturalnych- ciemny blond chłodny, tylko akurat na tym zdj wyszły trochę ciepło a obecny blond jest bardziej cieplejszy niż na zdj i wstawiam jeszcze paletę kolorów goldwell
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Paleta_kolor_.jpg (118,1 KB, 8 załadowań)

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 13:23   #4978
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
a ja zaraz sobie waxa na włoski nałożę mam tutaj pytanko, bo na opakowaniu piszę żeby na umyte bądź wilgotne włosy nałożyć, stosujecie się do tego? Ja jak dwa razy maseczkowałam nim to tylko zwilżałam włosy ale nie wiem czy to był dobry pomysł.
zawsze stosowałam go po umyciu szamponem

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-03-12, 13:32   #4979
loluska
Zakorzenienie

Soph dziękuję za odpowiedź W takim razie dziś też tak zrobię a po zmyciu maski, dajesz jeszcze odżywkę??

Stary 2011-03-12, 13:43   #4980
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Soph dziękuję za odpowiedź W takim razie dziś też tak zrobię a po zmyciu maski, dajesz jeszcze odżywkę??
teraz nie używam WAXu, kiedyś go stosowałam
nie dawałam po nim odżywki.

teraz robię tak, że na suche daje oleje/ maskę z jajka, zmywam wodą, na długość włosów daje odżywkę (Mrs. Potter's) a na skalp rozcieńczony szampon (Timotei/ ziołowy, dziś dam babydream).
Zmywam wodą. Daję maseczkę/ maskę. Zmywam dokladnie.

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości