|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI
Cytat:
pokażesz zdjęcia pokoju miałam wkładki do butów, takie na całą stopę i sprawdziły się w botkach, ale w koturnach z odkrytym palcem niestety nie
|
|
|
|
|
#4952 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc
![]() Dziekuje wszystkim za zyczenia zdrowia Mi juz lepiej tylko jeszcze zoladek boli ![]() Shadii - mam nadzieje ze Tobie juz duuuuzo lepiej ![]() Zielone oko - spoznione ale wszystkiego naj naj naj, duzo zdrowka i spelnienia marzen Alessandra - ciesze sie ze z TZ juz wszystko dobrze ![]() Tillavanilla - przyjelam zaproszenie ![]() Powiem tak - w dziecinstwie tez pierwszy raz trafilam na fatalna okulistke, a nawet 2 Fajny orbitrek ![]() Mam bardzo podoby tylko bardziej zabudowany z przodu (TZ chcial taki stabilniejszy) no i mi bardzo zalezalo na tym zeby sensory pulsoksymetru byly na raczkach tych ktore sie ruszaja - bo zwykle na tych cwiczymy bo zalezy nam tez na ramionach a moj TZ ma niestety dosc wysokie cwiczenie i wolalabym zeby byla kontrola tetna caly czas zeby wiedziec kiedy przerwac ![]() Snow - wooooow, ale masz przyrost, to by wyszlo z 5 cm na miesiac, rany boskie az niewiarygodne
|
|
|
|
#4953 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a jeśli tak bardzo zależy ci na długich włosach to pomyśl o clipach to chyba najtańszy sposób przedłużania
|
|
#4954 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podcinaj koniecznie! krótkie i zadbane też wyglądają pięknie, a później możesz zacząć zapuszczać. poszukaj fajnej krótkiej fryzury i do fryzjera. wiem, że to trudna decyzja, ale konieczna ![]() Cytat:
zazdroszczę! |
||
|
|
|
#4955 |
|
Zakorzenienie
|
Dużo bym nie chciała podcinać. Z resztą w krótkich mi nieładnie- chyba to zależy od kształtu twarzy. Ale może faktycznie parę cm podetnę teraz. Chociaż z drugiej strony prostownica i farbowanie robią swoje i do ślubu włosy będą w takim samym stanie co teraz.... A bez prostownicy obejść się nie umiem, bo mam strasznie puszące się włosy i odstają na wszystkie strony....
![]() Kurczem, nie wiem co się stało, ale od pewnego czasu paznokcie mi się tak strasznie łamią i rozdwajają... Wyglądają okropnie Nie wiem co im się stało Niby jem te same produkty co zawsze- no może więcej ryb, ale to chyba powinno być na plus....Jak koleżanka znajdzie czas, to dzisiaj mi ufarbuje włosy, chociaż wątpię, bo odkąd ma faceta, nie ma czasu dla koleżanek, zawsze ma jakiś pretekst żeby się nie spotkać :/ |
|
|
|
#4956 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Rzadko tu ostatnio zaglądam, bo czasu brak... Podcięłam końcówki, bo zaczęły się rozdwajać, i teraz jakoś mi się nie chcą układać...Ale może to sprawka @ ![]() Co sądzicie o produktach chroniących włosy przed słońcem? Miałam sobie w tamte wakacje kupić mgiełkę L'oreal... Ale jakoś mi przeszło...Myślicie, że coś dają, czy są zbędne? Może któraś z Was używała i może się wypowiedzieć? Byłabym wdzięczna
|
#4957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zwłaszcza na wakacjach, podobno najgorsze połączenie to mokre włosy i słońce. zawsze opalam się z czymś na głowie ![]() https://wizaz.pl/Fryzury/Trendy/Wlosy-kontra-slonce |
|
|
|
|
#4959 | ||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
pokaż makijaż ![]() Cytat:
![]() byłam z mamą w mieście- kupiłam jeansy, koszulkę i bluzeczkę na ramiączkach (tę ostatnią w lumpku ) słońce pięknie świeci , zjem i chyba trzeba na spacer iśc chyba .
|
|
|
#4960 |
|
Zakorzenienie
|
tilavanilla - mam bardzo podobny orbitrek, właściwie taki sam, tylko że jest cały czarny (:
|
|
|
|
#4961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w Irlandii pewnie napisz
|
|
|
|
|
#4962 |
|
Zakorzenienie
|
Teściowa mi chce dać wcześniej kasę na imieniny, żebym sobie kupiła nową prostownicę, bo moja już ledwie żyje i jest z tych pierwszych- żelazkowatych, a one znacznie bardziej niszczą włosy... Ale niestety dobra = droga prostownica
|
|
|
|
#4963 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem sama musisz sobie odpowedź na pytanie czy chcesz mieć zdrowe i niełamiące się włosy, czy też proste i zniszczone. Ja nie mam prostownicy i nie wyobrażam sobie niszczyć włosów w tak świadomy sposób. Ale to już Twój wybór. Pomyśl, że całe dbanie, podcinanie, olejowanie, maski i odżywki tak naprawdę idą na marne, ponieważ jak ich kondycja sie polepszy to ty je potraktujesz gorącem z prostownicy.
|
|
|
|
#4964 |
|
Zadomowienie
|
buahhot wlasnie zrobilam maseczke i juz mam suche wloski wiec tak: Nalozylam szampon z avonu do zniszczonych noi ta maseczke pozniej zmylam maske i jeszcze dalam odzywke i serum z avonu do zniszczonych noi dawno ni emylam wiec mialam mocno przetluszczone
a efekt fajny, wloski mam takie sypkie i milutkie w dotyku ale nie wiem czyja to zasluga czy maski czy odzywki serum a moze tego ze dawno nie mylam i teraz jest duza roznica w ich wygladzie, a kolorek ladny, mam miejscami az takie biale na tych moich rozjasnionych troszke rozjasnia ta maseczkai zrobilam kitke taka prosta bo jakos mi sie nie ukladaja a nie chce ich meczyc prostownica a przez te moje zniszczone koncowki to juz wogole jakos tak sie nie ukladaja i takie sa brzydkie wiec mam w kitke, tez powinnam sciac troche ale mi szkoda chociaz wiem ze lepiej miec krotkie a zdrowe ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- kalpana mnie tez kusi na prostowanie ale nie prostuje
|
|
#4965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
łykam merz special |
|
|
|
|
#4966 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Właśnie wróciłam z zakupów miałam kupić tyle rzeczy ale nic mi się nie podobało kupiłam tylko botki (nie wiem jak będę w nich chodzić takie wysokie) i dwa szaliczki (w kwiatki i panterkę) ale jak będę jechać po tatę to zajadę do galerii i wejdę do natury pooglądać nowości z catricePiękny dziś dzień |
|
|
|
#4967 |
|
Zakorzenienie
|
pomaga merz ?
---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- karolcia pokaż zakupy ! ![]()
|
|
|
|
#4968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrych produktów ochronnych, a i tak włosy sie niszczą. najlepiej w ogóle nie prostować. |
|
|
|
|
#4969 |
|
Zakorzenienie
|
:d
|
|
|
|
#4970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- super zakupy
|
|
|
|
|
#4971 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4972 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Z targu (8zł Kurcze chyba mi fotoradar fotkę strzelił ma nadzieje że jestem tylko przewrażliwiona
Edytowane przez karolcia198506 Czas edycji: 2011-03-12 o 13:45 |
|
|
|
#4973 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4974 |
|
Zakorzenienie
|
Hej piękne :0 Ja już domek posprzątałam i teraz obiadek wcinam
wieczorkiem zajmę się ciałem _Alessandra; Gratuluje rocznicy 2 latka to już kawałek czasu ![]() Kalpana chcesz pięknie wyglądać w dniu ślubu to ja bym na Twoim miejscu zrezygnowała z prostownicy, zwijaj w kitkę, upinaj, jeśli czujesz się źle w rozpuszczonych a nie katuj ich tym diabelstwem Odżywiaj maseczkami, odżywkami itd jak to robisz, końcówki zetnij tyle ile trzeba. Ja wolę mieć krótkie włosy niż długie a zniszczone...party_girl też proszę o zdjęcie pokoiku ![]() dianulaa i lepiej się włoski układają po cięciu??
|
|
#4975 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
Cytat:
![]() Dziękuję dziewczyny teraz kupiłam dla odmiany doppelherz żeby organizm się nie przyzwyczaił, który też składowo jest bardzo fajny ale jak skończę nim kurację wracam do merza na bank
|
|
#4976 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zaraz sobie waxa na włoski nałożę
mam tutaj pytanko, bo na opakowaniu piszę żeby na umyte bądź wilgotne włosy nałożyć, stosujecie się do tego? Ja jak dwa razy maseczkowałam nim to tylko zwilżałam włosy ale nie wiem czy to był dobry pomysł.
|
|
#4977 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() pewnie masz mnie już dosyć, przysięgam że to będzie ostatni raz więc doszłam do wniosku, że jednak blond nie jest dla mnie i chcę mieć swój naturalny kolorek myślałam nad farbką z goldwell'a nr 6NA, gdybyś mogła spojrzeć do mojego albumu i ocenić jak by to wyszło na moich kłakach to byłabym Ci bardzo wdzięczna wstawiłam zdj. w moich naturalnych- ciemny blond chłodny, tylko akurat na tym zdj wyszły trochę ciepło a obecny blond jest bardziej cieplejszy niż na zdj i wstawiam jeszcze paletę kolorów goldwell
|
|
#4978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4979 |
|
Zakorzenienie
|
Soph dziękuję za odpowiedź
W takim razie dziś też tak zrobię a po zmyciu maski, dajesz jeszcze odżywkę??
|
|
#4980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie dawałam po nim odżywki. teraz robię tak, że na suche daje oleje/ maskę z jajka, zmywam wodą, na długość włosów daje odżywkę (Mrs. Potter's) a na skalp rozcieńczony szampon (Timotei/ ziołowy, dziś dam babydream). Zmywam wodą. Daję maseczkę/ maskę. Zmywam dokladnie. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:56.

nie moge sie doczekac nowego pokoju, tym bardziej ze nigdy nie mialam takiego swojego prywatnego
...

a jeśli tak bardzo zależy ci na długich włosach to pomyśl o clipach 

a efekt fajny, wloski mam takie sypkie i milutkie w dotyku ale nie wiem czyja to zasluga czy maski czy odzywki serum a moze tego ze dawno nie mylam i teraz jest duza roznica w ich wygladzie, a kolorek ladny, mam miejscami az takie biale na tych moich rozjasnionych
kupiłam tylko botki (nie wiem jak będę w nich chodzić takie wysokie) i dwa szaliczki (w kwiatki i panterkę) ale jak będę jechać po tatę to zajadę do galerii i wejdę do natury pooglądać nowości z catrice